FOK!forum / Voetbal / [Centraal]De Graafschap #22 Met een marionet voor Berger
Positive_Thinkingdonderdag 26 juni 2008 @ 09:15
Positive_Thinkingdonderdag 26 juni 2008 @ 09:16
quote:
Van Stee naar Graafschap

DOETINCHEM - Henk van Stee is de nieuwe trainer van De Graafschap.
Hij wordt donderdag gepresenteerd bij de Doetinchemse club. Van Stee is de opvolger van Jan de Jonge, die ondanks een doorlopend contract besloot niet door te gaan bij e Achterhoekse formatie.

De 46-jarige Van Stee speelde in het verleden even bij De Graafschap. Ook kwam hij uit voor Sparta. Hij trainde onder andere Sparta, Feyenoord en AZ.

De Graafschap presenteert donedrdag ook Jason Oost als nieuwe aanwinst. De 25-jarige aanvaller komt over van VVV, dat degradeerde naar de eerste divisie.

(Bron: gelderlander)

Jullie mogen zelf weer een topic verzinnen..
Rellende_Rotscholierdonderdag 26 juni 2008 @ 09:21
Waarom nou weer zo'n trainer... Waarom geen Brandts?
TerroRobbiedonderdag 26 juni 2008 @ 09:26
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 00:07 schreef TerroRobbie het volgende:
Van Stee verrassend, daar hadden weinigen aan gedacht denk ik. Ben benieuwd. Vond het bij Excelsior maar een losertje Al was zijn cosmetische oogcorrectie wel lachen
Adelantedonderdag 26 juni 2008 @ 09:26
Oost is wel een aardige aanvaller (mist ie oog heeft voor medespelers ), Van Stee ben ik niet zo weg van...
Borizzzdonderdag 26 juni 2008 @ 09:29
Brandts zou open staan voor de Graafschap.
In hem zag ik het meer zitten dan van Stee.

Welke spelers worden er verder gepresenteerd? Er gaan vooral veel spelers weg heb ik gezien, veel zijn er nog niet aangetrokken...
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 09:32
Brandts is veel te eigenwijs voor Berger. Van Stee is lekker kneedbaar.

Oost vind ik wel oke, nog 1 aanvaler en 1 middenvelder te gaan. Dat MOETEN topnamen worden. Dit is verre van overtuigend.
Rellende_Rotscholierdonderdag 26 juni 2008 @ 09:36
Berger moet niet zeuren. Met Brandts heb je veel meer kans om in de eredivisie te blijven dan met deze knakker.
Borizzzdonderdag 26 juni 2008 @ 09:43
Sanderink spreekt zijn zorg uit

Gerard Sanderink maakt zich zorgen over de toekomst van De Graafschap. De hoofdsponsor van de Doetinchemse club voerde dinsdag een pittig gesprek met Sietze Veen, voorzitter van De Graafschap. "We hebben elkaar niet gespaard", stelt Sanderink. "We hebben elkaar aangesproken op onze verantwoordelijkheden. Ik heb er een goed gevoel aan overgehouden, openheid is in mijn ogen de basis voor samenwerking."

Desondanks heeft Sanderink nog geen goed gevoel over het komende seizoen van De Graafschap, dat vanochtend op De Vijverberg de nieuwe trainer presenteert. "Ik maak me er zorgen over, natuurlijk", zegt Sanderink. "Je kunt je afvragen of deze selectie goed genoeg is om in de eredivisie te voetballen. Het antwoord luidt: nee. Dat is geen sneer of rotopmerking naar de spelers die er nu zijn. Ik waardeer hun inzet, maar een aantal is in mijn ogen niet eredivisiewaardig. De Graafschap zou er, vind ik, beter aan doen die spelers onder te brengen bij een club in de eerste divisie, zoals is gebeurd met Marcel van der Sloot (verhuurd aan Dordrecht, red.). Ik mis een speler die net een beetje meer brengt. Vorige week is Lasse Schöne verkocht, dat was een speler die we er goed bij hadden kunnen hebben omdat hij wel eredivisiewaardig is."

De Graafschap bleef afgelopen jaar ternauwernood in de eredivisie. "Ik weet niet of het komende seizoen moeilijker wordt voor De Graafschap of niet, dat hangt af van de versterkingen die er komen", zegt Centric-eigenaar Sanderink. "Maar er zal iets moeten gebeuren om opgewassen te zijn tegen de concurrenten. Ja, ik weet dat er niet veel te besteden is, maar ik denk dat er veel te eenzijdig wordt gekeken naar geld. Ik moet met mijn bedrijf ook met minder middelen opgewassen zijn tegen grote bedrijven, daar moet je goed op inspelen. Daarnaast: De Graafschap heeft een begroting van tien miljoen euro, dat vind ik niet echt schamel te noemen."

"Ik ga niet over het beleid; als sponsor wil ik dat de club en het team ons bedrijf goed vertegenwoordigen. Op het gebied van hospitality en sfeer op De Vijverberg is er niets te klagen. Maar wat er op het veld wordt vertoond, is niet van het niveau dat ik wil zien. Ik wil dat er op fatsoenlijk niveau wordt gepresteerd. Ik begrijp dat De Graafschap niet in de topvijf of topzes kan spelen, dat is ook helemaal niet interessant. Maar de club moet wel meedoen. De eerste helft van het vorige seizoen komt in de buurt van wat ik bedoel, de tweede helft absoluut niet. Dat was geen goede sier voor een onderneming."
Bron: De Gelderlander
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 09:45
Joh, hebben we hem ook weer.
Kan iemand die gast een rotschop geven?
MaxPowerdonderdag 26 juni 2008 @ 10:04
Bah, als het maar goed is voor de shirtreclame.
Roberto258donderdag 26 juni 2008 @ 11:55
Van Stee

Topictitel: 'Waar we ons langzaam versterken' ??
Opgezwollenleverdonderdag 26 juni 2008 @ 12:06
Ik ken die van Stee niet echt maar mijn indruk was nooit echt goed van hem. Van Sanderink kan je veel zeggen maar hij heeft in dat artikel wel groot gelijk. Hij zegt precies wat wij hier constant verkondigen. Ik denk dat het wel goed is dat ook op hoger niveau de druk toeneemt. Oost lijkt mij wel een prima aankoop trouwens.
vitessezuid113donderdag 26 juni 2008 @ 12:12
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 09:32 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Brandts is veel te eigenwijs voor Berger. Van Stee is lekker kneedbaar.

Oost vind ik wel oke, nog 1 aanvaler en 1 middenvelder te gaan. Dat MOETEN topnamen worden. Dit is verre van overtuigend.
Takak hij mag weg bij ons
TerroRobbiedonderdag 26 juni 2008 @ 12:25
Van Stee is toch wel een van de grootste kneuzen trainers die een tegenstander van FC Den Bosch. We spreken seizoen 03-04. Op de laatste speeldag konden er nog 2 clubs kampioen worden, FC Den Bosch en Excelsior. Excelsior speelde uit bij Helmond Sport en zou bij winst zeker kampioen zijn. FC Den Bosch speelde thuis tegen Veendam en wanneer wij zelf wonnen en Excelsior zou gelijkspelen of verliezen zouden wij kampioen zijn.

In de week voor de wedstrijd begon die Van Stee al te roepen dat wij Helmond zouden hebben omgekocht. We hadden geen rooie cent, we konden nog niemand omkopen al wilden we het graag Een vrij zielige actie van van Stee natuurlijk die hij bovendien tot op de wedstrijddag op de camera's van SBS heeft volgehouden.

Uitendelijk wonnen wij de zinderende wedstrijd tegen Veendam met 3-2 in de laatste minuut na 2 keer achter te zijn gekomen. En kwam Excelsior niet verder dan 1-1 bij Helmond. Den Bosch kampioen

Enkele weken later in de nacompetitie verscheen van Stee in een keer met een hele grote zonnebril langs het veld. Hij had namelijk al een afspraak gemaakt bij de plastisch chirurg om iets aan zn oog te corrigeren. Hij dacht dattie wel ff kampioen zou worden en dus geen nacompetitie hoefde te spelen
Rellende_Rotscholierdonderdag 26 juni 2008 @ 13:02
quote:
Berger: "Blij, verheugd en trots met Van Stee"
Technisch directeur Han Berger van De Graafschap zegt blij, verheugd en trots te zijn met de komst van trainer Henk van Stee naar de Achterhoek. De oefenmeester komt over van Shaktar Donetsk waar hij hoofd jeugdopleidingen was.

Berger is tevreden met de komst van Van Stee die een contract heeft getekend voor komend seizoen, met een optie voor nog één jaar bij de Superboeren. "Wij zijn blij, verheugd en trots met de komst van Henk van Stee naar De Graafschap. Door het late moment waarop Jan de Jonge zijn beslissing, om bij De Graafschap op te stappen, kenbaar maakte moesten we in een relatief laat stadium op zoek naar een nieuwe trainer."

"Met Henk halen we een trainer in huis waarvan ik de kwaliteiten goed ken, vanuit onze gezamenlijke periode bij Sparta. Het is een ervaren trainer, met een goede cv", aldus Berger op de persconferentie.

Ook Van Stee zegt blij te zijn met zijn contract in de Achterhoek. "Na 2,5 jaar Oekraïne krijg je kriebels naar huis. Ik ken de club een beetje en vindt het een uitdaging De Graafschap in de Eredivisie te houden. De doelstelling is om over een paar jaar een stabiele middenmoter te worden met af en toe een uitschieter naar boven, maar vooralsnog is lijfsbehoud het belangrijkste doel van De Graafschap komend seizoen."
Wtf?
Borizzzdonderdag 26 juni 2008 @ 13:04
Topic titel:waar het einde langzaam nadert
Opgezwollenleverdonderdag 26 juni 2008 @ 13:12
Of: Nog steeds degradatiekandidaat nummer 1
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 13:19
Topictitel: Met een marionet voor Berger.
TerroRobbiedonderdag 26 juni 2008 @ 13:21
Of: Van Stee neem je rotzooi mee.
Dubnobasswithmyheadmandonderdag 26 juni 2008 @ 13:22
Kansloos.
Positive_Thinkingdonderdag 26 juni 2008 @ 13:29
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 13:19 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Topictitel: Met een marionet voor Berger.
Als ik dan mag kiezen wordt het deze. Hoop dat een mod het aan wil passen.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 13:29
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 13:22 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:
Kansloos.
Je avatar?
p.s. Pietje heeft een bruine lul.
TerroRobbiedonderdag 26 juni 2008 @ 13:30
Dubnobasswithmyheadmandonderdag 26 juni 2008 @ 13:36
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 13:29 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:

[..]

Je avatar?
p.s. Pietje heeft een bruine lul.
Jullie coach.

Die heeft een bruine tong btw.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 13:39
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 13:36 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:

[..]

Jullie coach.

Die heeft een bruine tong btw.
Past ie beter bij jullie. Is jullie vorige coach al naar Warnsveld gebracht met z'n waanideeën?
Opgezwollenleverdonderdag 26 juni 2008 @ 13:39
quote:
Henk van Stee heeft getekend.

Vanmorgen tijdens een persconferentie heeft Henk van Stee zijn kontrakt getekend als nieuwe trainer bij De Graafschap.

In principe is het een kontrakt van 2 jaar, waarbij eind volgend seizoen een evaluatie plaats zal vinden die de hem en De Graafschap de mogelijkheid geeft om er na 1 jaar mee te stoppen. Maar dat is iets waar Henk niet aan denkt. Hij hoopt zelf over 4 jaar nog trainer te zijn bij de Achterhoekse club.

Han Berger en Henk van Stee kennen elkaar al van vroeger uit de tijd van Sparta en toe Han te horen kreeg dat Henk beschikbaar was, is er direct kontakt gelegd (Ongeveer 1 1/2 week geleden). Henk werkt tot 5 juli nog bij het Oekrainse Shakter Donetsk, maar zal 6 juli terug keren om bij De Graafschap te beginnen.

Ook deelde Han Berger nog mee mbt eventuele nieuwe spelers dat Assaidi nog niet officieel rond is omdat diens zaakwaarnemer nog in het buitenland zit, maar dat het in principe over een 4 jarig contract gaat. De zaak met Jason Oost is ook nog niet rond, dit is afhankelijk van de medische keuring, en men wil afwachten na het geval Ernandez tot dat hiervan de gegevens beschikbaar zijn. Ook is men bijna rond met een nieuwe spits en er zal nog een middenvelder bijkomen.
Nou die nieuwe spelers zijn nog niet eens zeker dus.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 13:45
kontrakt
Is dat weer nieuwe speling?
Rellende_Rotscholierdonderdag 26 juni 2008 @ 13:45
Nieuwe spits en middenvelder? Ik ben benieuwd.

Btw, kontrakt is gewoon fout.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 13:46
Was al bekend dat dat er nog bij zou komen.
vingerplantdonderdag 26 juni 2008 @ 13:46
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 13:19 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Topictitel: Met een marionet voor Berger.
Volgens mij kreeg Van Stee bij AZ juist problemen omdat hij geen marionet wilde zijn...

Niettemin een gewaagde keuze. Voordeel van de twijfel.
Rellende_Rotscholierdonderdag 26 juni 2008 @ 13:47
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 13:46 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Was al bekend dat dat er nog bij zou komen.
Ik ben benieuwd wie.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 14:00
Den Ouden en Medujanin!
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 14:01
Maar waarschijnlijk Meerdink en een prutsspits.

Ik zeg pols Urzaiz. die heeft toch niks te doen!
Rellende_Rotscholierdonderdag 26 juni 2008 @ 14:08
Takak kan natuurlijk ook nog.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 14:20
Takak zou ik echt een aanfluiting vinden, maar er zijn mensen op het Graafschap forum die er helemaal nat van worden.
Rellende_Rotscholierdonderdag 26 juni 2008 @ 14:39
Ik vind 'm ook niet zo bijzonder..
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 16:04
quote:
Van Stee: 'Ik hou van uitdagingen'
Geschreven op donderdag, 26 juni om 15:16

Met Henk van Stee heeft De Graafschap eindelijk de benodigde hoofdtrainer voor het aankomende seizoen gevonden. De kersverse coach van de Doetinchemmers heeft het rijke leven bij Shakhtar Donetsk verruilt voor een financieel minder florissant bestaan in de Achterhoek. "Ik ben jong en hou van uitdagingen in mijn leven." De realiteit is keihard voor Van Stee. Waar hij als technisch directeur bij Shakthar Donetsk een flink salarisstrookje ontving, moet hij nu roeien met de riemen die hij heeft in Nederland. "Ik verdien hier per jaar wat ik bij Shakhtar in een maand verdiende. Ik had er een fantastisch leven, het is er zes maanden per jaar mooi weer," liet de hoofdtrainer van De Graafschap optekenen tegenover De Gelderlander.

Van Stee had een lopend contract bij Shakhtar. De Graafschap hoeft echter geen afkoopsom te betalen aan de Oekraïners. "Het is een steenrijke club, daar doen ze niet moeilijk over. De begroting is 130 miljoen euro, er staat een nieuw stadion van 250 miljoen euro en we hebben een zeer uitgebreid en modern jeugdcomplex. Ze zijn weliswaar niet blij met mijnn vertrek, maar laten me gaan omdat ze het mij gunnen."

Waar Van Stee de mogelijkheid had om vele toptalenten te strikken in Oekraïne door te wapperen met geld, moet de oud-speler van De Graafschap het met minder middelen bij De Superboeren oplossen. Zo is Jason Oost (VVV) zojuist gecontracteerd en is de komst van Ousama Assaidi (Omniworld) en Martijn Meerdink (FC Groningen) zo goed als rond.

Van Stee is echter blij met de nieuwe uitdaging in zijn leven. "Mensen riepen: 'Waar ben je aan?'. Maar ik wil niet zeuren over wat hier niet kan, ik ben altijd opgegroeid bij clubs die proberen het maximale uit minimale middelen te halen. Veel mensen denken dat De Graafschap degradatiekandidaat nummer één of twee is. Voor mij is de uitdaging des te groter om het tegendeel te bewijzen. Dat lijkt mij fantastisch."
De Judas komt dus terug.

Als ik dit stuk lees vraag ik me echt af waarom hij in hemelsnaam trainer bij ons wordt.
markdeajaxfandonderdag 26 juni 2008 @ 16:36
De Graafschap haalt Belgische spits

De Graafschap krijgt geen genoeg van het aantrekken van nieuwe spelers. Na eerder al een viertal spelers te hebben vastgelegd, is de Doetinchemse club dicht bij een akkoord met de Belgische aanvaller Steve de Ridder. Voor De Ridder, die de voorbije twee seizoenen uitgeleend werd aan tweededivisionist Hamme, zou bij De Graafschap een meerjarig contract klaarliggen. De 21-jarige spits was de afgelopen jaargang goed op dreef voor Hamme en noteerde zeventien treffers in 34 wedstrijden.

Donderdag werd ook bekend dat Henk van Stee vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer is bij de Superboeren. Erik Heijblok, Abdelhali Chaiat, Osama Assaidi en Jason Oost verdedigen vanaf volgend seizoen ook de clubkleuren van De Graafschap.
Bron: Voetbalzone.nl


staat ook op superboeren.nl
Karrel_Laaglawaaidonderdag 26 juni 2008 @ 16:37
Ik had even de hoop dat het Daniel zou zijn
Waardeloos.
vingerplantdonderdag 26 juni 2008 @ 17:00
Want die mooi-weer-voetballer zou wél een versterking zijn? Dan liever Meerdink op rechts en deze jonge speler een kans geven. Je kent hem niet eens en zeikt nu al weer

Klik

[ Bericht 15% gewijzigd door vingerplant op 26-06-2008 17:13:49 ]
vingerplantdonderdag 26 juni 2008 @ 17:07
Ik vraag me serieus af of je ook zo hebt gereageerd toen ooit Fränkel vastgelegd werd, en Nok, vd Haar etc... Of Postma, die slechts reserve was bij Utrecht. Ik ben blij genoeg dat er geen gearriveerde vedetten meer worden aangetrokken en geef deze gasten gewoon een kans.

Ronaldinho en Arshavin waren helaas niet geinteresseerd.
w00h00donderdag 26 juni 2008 @ 17:39
Gelukkig wel een aankoop met het oog op de toekomst. Afgelopen jaren hebben we al teveel van die oude gasten die op een doodspoor zaten langs zien komen.

Ik vraag me wel af hoe Van Stee wilt gaan spelen aangezien onze belgische vriend aangeeft dat hij een 4-4-2 spits is. En we net een link- en rechtsbuiten hebben gekocht en daarnaast nog een spits.
Blawhdonderdag 26 juni 2008 @ 18:30
Welke TT moet heb nu worden?

Ben benieuwd naar die Belgische spits.
Rellende_Rotscholierdonderdag 26 juni 2008 @ 18:40
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 18:30 schreef Blawh het volgende:
Welke TT moet heb nu worden?

Ben benieuwd naar die Belgische spits.
Met een marionet voor Berger.

aub.

Ik ben ook benieuwd naar die spits, even kijken of ik op youtube wat van hem kan vinden.
Edit: Helemaal niets, alleen maar filmpjes van spoed.
The_Vervedonderdag 26 juni 2008 @ 18:42
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 16:04 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
De Judas komt dus terug.
Wat heeft Meerdink verkeerd gedaan dan?
Opgezwollenleverdonderdag 26 juni 2008 @ 18:48
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 17:00 schreef vingerplant het volgende:
Want die mooi-weer-voetballer zou wél een versterking zijn? Dan liever Meerdink op rechts en deze jonge speler een kans geven. Je kent hem niet eens en zeikt nu al weer

Klik
Ja eens met Vingerplant. Jij volgt het Belgische voetbal toch? Ken je hem niet? Meerdink zou wat mij betreft zeker een welkome versterking zijn. Ik ga er ook van uit dat ze volgend jaar 4-3-3 zouden spelen.
Opgezwollenleverdonderdag 26 juni 2008 @ 18:51
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 18:42 schreef The_Verve het volgende:

[..]

Wat heeft Meerdink verkeerd gedaan dan?
Nadat hij scoorde tegen de Graafschap op de Vijverberg rende hij als een gek richting het uitvak om te juichen alsof hij een goal had gemaakt tegen de aardsvijand...


Bovendien doet hij ook bij elke club waarvoor hij speelt alsof het de club van zijn dromen is en de mooiste club van allemaal. Niet echt geloofwaardig.


Nietemin zou het echt een goede versterking zijn voor de Graafschap.
vingerplantdonderdag 26 juni 2008 @ 19:09
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 18:48 schreef Opgezwollenlever het volgende:

[..]

Ja eens met Vingerplant. Jij volgt het Belgische voetbal toch? Ken je hem niet? Meerdink zou wat mij betreft zeker een welkome versterking zijn. Ik ga er ook van uit dat ze volgend jaar 4-3-3 zouden spelen.
Ik weet alleen dat hij uit de opleiding van Gent komt, altijd als groot talent is beschouwd, redelijk vaak in Belgische jeugdploegen speelde en een neusje voor de goal heeft. Het is iemand die je de kansen moet geven, dan maakt hij ze wel. Het is geen 'Ajax-spits' die meevoetbalt.
De laatste jaren heb ik eigenlijk niets van hem gehoord, maar een Belgische kennis vertelde me zojuist dat Leekens het wel in hem zag zitten maar de nieuwe trainer (Preud'homme dus) denkt dat hij niet goed genoeg zal worden om Gent naar de top te helpen. Toch heb ik goede hoop dat hij voor ons wél een versterking is.

Rellende Rotscholier, er staan wel een paar filmpjes op hoor, gewoon wat samenvattingen van Hamme eruit pikken. Ik heb er een paar leuke goals tussen zien zitten
vingerplantdonderdag 26 juni 2008 @ 19:10
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 18:51 schreef Opgezwollenlever het volgende:

[..]

Nadat hij scoorde tegen de Graafschap op de Vijverberg rende hij als een gek richting het uitvak om te juichen alsof hij een goal had gemaakt tegen de aardsvijand...


Bovendien doet hij ook bij elke club waarvoor hij speelt alsof het de club van zijn dromen is en de mooiste club van allemaal. Niet echt geloofwaardig.


Nietemin zou het echt een goede versterking zijn voor de Graafschap.
Ik geloof ook nog steeds dat hij wel degelijk een band heeft met DG, heb 'vroeger' nog samen met hem op de Spinnekop gestaan. Het was gewoon geen handige actie en ik denk dat hij daar ook wel spijt van heeft. Wat mij betreft is hij meer dan welkom, dat beetje routine en doorzettingsvermogen kunnen we best gebruiken.
vingerplantdonderdag 26 juni 2008 @ 19:15
Jezus die topictitel slaat echt helemaal nergens op. Typisch geval van napraterij
methodmichdonderdag 26 juni 2008 @ 20:22
Tja, Henk van Stee. Bij AZ trok hij het uiteindelijk niet. Wel een uitstekend jeugdtrainer, als ik de verhalen van spelers die onder hem gewerkt hebben hoor. Maar ja, een jeugdtrainer bij een seniorenteam zetten pakt niet altijd goed uit. Bovendien is het een man van 4-3-3, van huis uit, en niet van het mouwen opstropen voetbal. Gewaagde keuze. Zou wel eens de eerste kunnen worden die er uit ligt komend seizoen...

Jason Oost wel een leuke speler op zich.
Opgezwollenleverdonderdag 26 juni 2008 @ 21:23
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 19:10 schreef vingerplant het volgende:

[..]

Ik geloof ook nog steeds dat hij wel degelijk een band heeft met DG, heb 'vroeger' nog samen met hem op de Spinnekop gestaan. Het was gewoon geen handige actie en ik denk dat hij daar ook wel spijt van heeft. Wat mij betreft is hij meer dan welkom, dat beetje routine en doorzettingsvermogen kunnen we best gebruiken.
Ja denk ik ook, hij is ook niet de slimste naar het schijnt..
TerroRobbievrijdag 27 juni 2008 @ 02:15
-ow al genoemd-
Karrel_Laaglawaaivrijdag 27 juni 2008 @ 09:43
Maar zou Meerdink de kar kunnen trekken op het middenveld? Ik zie toch liever een centrale speler komen, hoewel de volgende opstelling ook wel zou kunnen:

----------------Heijblok----------------
Schuurman-Keller-Volmer-Fränkel
--------------Buijs--Hese-------------
--De Ridder----Oost------Assaidi--
---------------De Groot---------------

Overigens was ik misschien wat te voorbarig over De Ridder, maar dat was door de teleurstelling die morgen. Daniel de Ridder verdiende overigens de
w00h00vrijdag 27 juni 2008 @ 10:11
quote:
Op vrijdag 27 juni 2008 09:43 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Maar zou Meerdink de kar kunnen trekken op het middenveld? Ik zie toch liever een centrale speler komen, hoewel de volgende opstelling ook wel zou kunnen:

----------------Heijblok----------------
Schuurman-Keller-Volmer-Fränkel
--------------Buijs--Hese-------------
--De Ridder----Oost------Assaidi--
---------------De Groot---------------

Overigens was ik misschien wat te voorbarig over De Ridder, maar dat was door de teleurstelling die morgen. Daniel de Ridder verdiende overigens de
Interview met De Ridder:

Wat is jouw beste positie?

"Zuivere spits, in een 2-spitsen-systeem. Liefst met een iets groter persoon naast mij die voor meer balvastheid kan zorgen en kan afleggen."
Karrel_Laaglawaaivrijdag 27 juni 2008 @ 10:16
Oh, ik dacht dat ik gelzen had dat ie ook op de plek van Schöne kon spelen. Tja, die heeft daar ook gespeeld, maar om nou te zeggen dat dat z'n plek is...
Ik vermoed oeverigens dat we bij een 442 systeem niet met De Ridder in de basis beginnen, maar met Oost en De Groot...
Blawhvrijdag 27 juni 2008 @ 10:21
quote:
EXCLUSIEF - De Graafschap is deze week druk bezig de selectie voor komend seizoen gestalte te geven. Na de komst van trainer Henk van Stee, de aanvallers Jason Oost (25), Ousama Assaidi (19) en de aanvallende middenvelder Steve De Ridder (21), lijkt VVV-speler Peter Jungschläger (24) de volgende nieuweling te worden.

VI
Ben benieuwd, vond het altijd wel een aardige speler.
Heatseekervrijdag 27 juni 2008 @ 10:26
Hoe groot schatten jullie de kans in dat Guus Hiddink ooit weer terug komt op het oude nest en trainer wordt van de superboeren?

Ikzelf schat de kans vrij groot in dat hij sowieso nog een keer de graafschap gaat trainer of een andere technische functie zal krijgen. Alleen zal het nog wel een x aantal jaar duren.

Guus kom toch naar huus!
Karrel_Laaglawaaivrijdag 27 juni 2008 @ 10:30
quote:
Op vrijdag 27 juni 2008 10:26 schreef Heatseeker het volgende:
Hoe groot schatten jullie de kans in dat Guus Hiddink ooit weer terug komt op het oude nest en trainer wordt van de superboeren?

Ikzelf schat de kans vrij groot in dat hij sowieso nog een keer de graafschap gaat trainer of een andere technische functie zal krijgen. Alleen zal het nog wel een x aantal jaar duren.

Guus kom toch naar huus!
Ken je dat nummer van Marco Borsato over dromen? Juist dat dus.

Jungschläger... Dan heb ik toch liever Meerdink.
Rellende_Rotscholiervrijdag 27 juni 2008 @ 10:51
Ik lees net ook iets over Rick Kruys..

Maar over Hiddink, die wordt echt geen trainer bij ons, hooguit een functie in het bestuur als hij bejaard is.
vingerplantvrijdag 27 juni 2008 @ 12:07
Hiddink? Die roept zoveel maar komt toch nooit.

Ik bedoel met Meerdink trouwens dat hij met zijn werklust misschien wat los kan maken binnen het team en gezien zijn status als oud-international kan hij wellicht als voorbeeld dienen voor de jonge talenten.

Meerdink en Jungschlager samen, daar zou ik erg blij van worden. Maar Ricky Kruys zou natuurlijk helemaal geweldig zijn!
AtDaMotDaMotDavrijdag 27 juni 2008 @ 12:09
Jungschlager vind ik prima aankoop. Goede voetballer die nog verder (moet en kan) groeien. Nu alleen nog Kruys of Medunjanin erbij.

Meerdink hoeft voor mij niet zo. Ik hoorde ook dat Bakens terug wilde komen, Ik hoop beiden nooit meer in een blauw wit shirt te zien.
Karrel_Laaglawaaivrijdag 27 juni 2008 @ 12:12
Bakens
TerroRobbievrijdag 27 juni 2008 @ 12:18
Heel aardige speler Jungschläger.
vingerplantvrijdag 27 juni 2008 @ 12:20
quote:
Op vrijdag 27 juni 2008 12:12 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Bakens
Opgezwollenlevervrijdag 27 juni 2008 @ 12:53
quote:
Op vrijdag 27 juni 2008 12:20 schreef vingerplant het volgende:

[bakens]


Niet alleen om wat hij ons geflikt heeft trouwens. Die gast is ook gewoon geen versterking.


Het begint verder steeds beter te klinken qua namen. Nu nog doordrukken.
JLSBvrijdag 27 juni 2008 @ 13:30
Weer een clubhoer erbij...
Karrel_Laaglawaaivrijdag 27 juni 2008 @ 13:41
Want?
JLSBvrijdag 27 juni 2008 @ 14:08
Oost en Jungslager vertrekken nu omdat ze Eredivisie willen spelen, maar zij waren wel de twee spelers die het op de bslissende momenten af lieten weten (Oost -> Excelsior, Jungslager -> ADO). Beide kiezen puur voor de competitie en niet voor de club....
Blawhvrijdag 27 juni 2008 @ 14:12
quote:
Op vrijdag 27 juni 2008 14:08 schreef JLSB het volgende:
Oost en Jungslager vertrekken nu omdat ze Eredivisie willen spelen, maar zij waren wel de twee spelers die het op de bslissende momenten af lieten weten (Oost -> Excelsior, Jungslager -> ADO). Beide kiezen puur voor de competitie en niet voor de club....
Lijkt me niet meer dan logisch dat je als speler de ambitie hebt om op het hoogste niveau te spelen, bovendien speelden ze er tekort om echt van clubliefde te kunnen spreken denk ik.
Pompidom1vrijdag 27 juni 2008 @ 16:23
quote:
Op donderdag 26 juni 2008 11:55 schreef Roberto258 het volgende:

Topictitel: 'Waar we ons langzaam versterken' ??
vitessezuid113vrijdag 27 juni 2008 @ 16:29
zondag 14 september : De Graafschap - Vitesse

Aldus ons conceptprogramma , meteen de 2de speelronde.

Weer vroeg in het seizoen dus alleen dit keer bij jullie
Opgezwollenlevervrijdag 27 juni 2008 @ 19:00
quote:
Op vrijdag 27 juni 2008 16:29 schreef vitessezuid113 het volgende:
zondag 14 september : De Graafschap - Vitesse

Aldus ons conceptprogramma , meteen de 2de speelronde.

Weer vroeg in het seizoen dus alleen dit keer bij jullie
Leuk, zien we gelijk waar we staan.

Een zware start trouwens: Nec uit, Vitesse thuis, Az uit en Feyenoord thuis.

[ Bericht 7% gewijzigd door Opgezwollenlever op 27-06-2008 19:29:02 ]
vitessezuid113zaterdag 28 juni 2008 @ 13:44
Ja dat is idd een zware start voor De Graafschap , jullie krijgen al die ´´topwedstrijden´´ wel heel snel en daarbij ook meteen 2 derby´s bij de eerste 2 wedstrijden.
Rellende_Rotscholierzaterdag 28 juni 2008 @ 14:39
quote:
Jungschläger definitief Superboer
Peter Jungschläger heeft zijn zin gekregen. De middenvelder van VVV-Venlo vertrekt per direct naar De Graafschap. In Venlo hebben ze teleurgesteld gereageerd op het vertrek van de middenvelder die slechts zeven duels voor de club speelde.


VVV-Venlo weigerde in eerste instantie mee te werken aan het vertrek van de 24-jarige middenvelder. Volgens directeur Algemene Zaken Marco Bogers kon de ploeg echter weinig anders dan Jungschläger laten gaan. "Als een speler dreigt met een arbitragezaak moet je je ernstig afvragen of het zinvol is een speler aan zijn contract te houden", aldus Bogers op de officiële website van de club.

"Wij dachten de selectie voor volgend seizoen rond te hebben", vervolgt Bogers. "In eerste instantie waren we ook niet bereid aan het vertrek van Peter naar De Graafschap mee te werken. Maar wij willen bij VVV-Venlo graag werken met spelers die zich hier prettig voelen en zich voluit willen inzetten voor de club. Met teleurgestelde spelers is het moeilijk werken. Peter Jungschläger zal zaterdag tijdens de eerste oefenwedstrijd tegen VOS niet meer bij de selectie zijn."

Bogers belooft de supporters dat de Eerstedivisionist spoedig een waardige vervanger zal aantrekken voor de middenvelder, die slechts zeven duels voor de club in actie kwam. De Graafschap zal de oud-speler van ADO Den Haag en RBC Roosendaal komende week medisch keuren alvorens hij een meerjarig contract zal tekenen bij de Superboeren.
Zeg het maar jongens, is hij goed of niet goed? Ik ken hem niet echt.
JLSBzaterdag 28 juni 2008 @ 15:26
quote:
Op vrijdag 27 juni 2008 14:12 schreef Blawh het volgende:

[..]

Lijkt me niet meer dan logisch dat je als speler de ambitie hebt om op het hoogste niveau te spelen, bovendien speelden ze er tekort om echt van clubliefde te kunnen spreken denk ik.
Toen hij tot 2011 (!) tekende, wist hij dat de kans vrij aanzienlijk was dat VVV zou degraderen. Uiteindelijk is meneer 3/4 van de contractduur geblesseerd geweest, heeft VVV hem gewoon betaald en als stank voor dank gaat hij met een arbitrage zaak dreigen als de eerste de beste club langskomt. Niet netjes...

Over het voetballende gedeelte: Ik kan me niet echt een briljant moment van hem herinneren. Hij moet het vooral hebben van het werken op het middenveld door ballen te veroveren en dan weer in te leveren. Dat deed hij meestal wel goed...
Blawhzaterdag 28 juni 2008 @ 17:20
quote:
Op zaterdag 28 juni 2008 15:26 schreef JLSB het volgende:

[..]

Toen hij tot 2011 (!) tekende, wist hij dat de kans vrij aanzienlijk was dat VVV zou degraderen. Uiteindelijk is meneer 3/4 van de contractduur geblesseerd geweest, heeft VVV hem gewoon betaald en als stank voor dank gaat hij met een arbitrage zaak dreigen als de eerste de beste club langskomt. Niet netjes...

Over het voetballende gedeelte: Ik kan me niet echt een briljant moment van hem herinneren. Hij moet het vooral hebben van het werken op het middenveld door ballen te veroveren en dan weer in te leveren. Dat deed hij meestal wel goed...
Dat dreigen met een arbitragezaak verandert de zaak natuurlijk, ik dacht dat VVV 'gewoon' in had gestemd met een transfer omdat De Graafschap een redelijke transfersom wou betalen. Dat hij heeft lopen dreigen en VVV dus voor het blok heeft gezet keur ik uiteraard niet goed, trieste zaak zelfs.
Opgezwollenleverzaterdag 28 juni 2008 @ 18:32
quote:
Op zaterdag 28 juni 2008 15:26 schreef JLSB het volgende:

[..]

Toen hij tot 2011 (!) tekende, wist hij dat de kans vrij aanzienlijk was dat VVV zou degraderen. Uiteindelijk is meneer 3/4 van de contractduur geblesseerd geweest, heeft VVV hem gewoon betaald en als stank voor dank gaat hij met een arbitrage zaak dreigen als de eerste de beste club langskomt. Niet netjes...


Ik kan me je frustratie goed voorstellen.
Opgezwollenleverzaterdag 28 juni 2008 @ 18:41
quote:
FC Groningen wil geld voor Meerdink

FC Groningen laat Martijn Meerdink niet transfervrij naar De Graafschap gaan. De Doetinchemmers willen de middenvelder aantrekken, maar veel geld voor een transfersom is er niet.

,,Martijn heeft nog twee jaar contract bij ons en hoeft niet weg,’’ zegt Groningen-directeur Hans Nijland. ,,Van een transfervrije status kan geen sprake zijn.’’
Bron: AD.nl
Dit lijkt me lastig worden
-Vaduz-zaterdag 28 juni 2008 @ 18:44
Ik snap Groningen goed, waarom De Graafschap zomaar een geste doen. Meerdink kan daar nog goed van waarde zijn.
Rellende_Rotscholierzaterdag 28 juni 2008 @ 19:07
quote:
Op zaterdag 28 juni 2008 18:44 schreef -Vaduz- het volgende:
Ik snap Groningen goed, waarom De Graafschap zomaar een geste doen. Meerdink kan daar nog goed van waarde zijn.
Op zich zou het wel aardig zijn van FC Groningen om De Graafschap een geste te doen.

Powel.

Maar goed, het is toch wel begrijpelijk dat Groningen het zo speelt. Tegenwoordig worden bijna nooit meer cadeautjes gegeven.
Opgezwollenleverzaterdag 28 juni 2008 @ 20:26
Nee ook wel terecht natuurlijk. Wij gaan VVV volgend jaar ook geen geste doen.

Ik zou als ik Groningen was Meerdink ook niet wegdoen. Gewoon een gast die nooit zeurt en er voor gaat als hij in moet vallen.
Borizzzzaterdag 28 juni 2008 @ 20:57
Mark Bloemendaal terug bij De Graafschap.

Mark Bloemendaal keert weer terug bij De Graafschap. De razendsnelle 20-jarige aanvaller was vorig seizoen verhuurd aan sc Heerenveen waar hij vooral in het tweede elftal acteerde.

In totaal speelde de geboren Zutphenaar twintig wedstrijden voor De Graafschap. Daarin scoorde hij drie keer. Hij maakte zijn debuut op 10 maart 2006 in de thuiswedstrijd tegen Cambuur Leeuwarden (3-3). In het seizoen 2006-2007 werd Bloemendaal kampioen met de Superboeren.

Met de terugkeer van Bloemendaal krijgt de selectie van De Graafschap gestalte. Donderdag werd al de komst van de nieuwe trainer Henk van Stee bekend gemaakt. Deze week hopen de Superboeren de komst van de aanvallers Jason Oost (VVV-Venlo) en Ousama Assaidi (FC Omniworld) af te ronden. Ook de Belgische aanvallende middenvelder Steve de Ridder lijkt binnenkort een contract te tekenen bij de Doetinchemse club, evenals Peter Jungschläger (VVV-Venlo).

De middenvelders Martijn Meerdink (FC Groningen) en Rick Kruys (FC Utrecht) kunnen ook op warme belangstelling rekenen van de Achterhoekse eredivisionist.

Bron: superboeren.nl / vidal horjus
The_Vervezaterdag 28 juni 2008 @ 20:59
quote:
Op zaterdag 28 juni 2008 20:26 schreef Opgezwollenlever het volgende:
Ik zou als ik Groningen was Meerdink ook niet wegdoen. Gewoon een gast die nooit zeurt en er voor gaat als hij in moet vallen.
Ik denk dat Groningen best mee wil werken aan een transfer. En dan vooral vanwege het salaris van Meerdink.
mannyzaterdag 28 juni 2008 @ 21:53
Rick Kruijs lijkt me geen versterking. Meerdink uiteraard wel.

2e wedstrijd al meteen weer tegen Vites.... ben benieuwd.
Opgezwollenleverzondag 29 juni 2008 @ 02:29
quote:
Op zaterdag 28 juni 2008 20:59 schreef The_Verve het volgende:

[..]

Ik denk dat Groningen best mee wil werken aan een transfer. En dan vooral vanwege het salaris van Meerdink.
Ook in dat geval wordt het moeilijk aangezien de Graafschap natuurlijk nou ook niet echt een geweldig hoog salaris betaald.
The_Vervezondag 29 juni 2008 @ 10:11
quote:
Op zondag 29 juni 2008 02:29 schreef Opgezwollenlever het volgende:

[..]

Ook in dat geval wordt het moeilijk aangezien de Graafschap natuurlijk nou ook niet echt een geweldig hoog salaris betaald.
Ik doelde meer op de combinatie 'salaris/rol binnen de selectie'. Bij De Graafschap zal hij de best betaalde speler worden lijkt me. Daar staat tegenover dat hij waarschijnlijk ook een belangrijke rol zal spelen. Bij Groningen valt dat toch een beetje tegen, terwijl hij wel één van de best betaalde spelers is...
guineshzondag 29 juni 2008 @ 12:29
Dat idee van Berger is nog zo schlecht nog niet.
Een trainer met ervaring in jeugdopleiding en dan vooral jongere spelers halen.
Als de Graafschap in de eredivisie blijft dan kunnen die spelers toch nog wat opbrengen....
Het idee is er, nu de omzetting nog...
TerroRobbiedinsdag 1 juli 2008 @ 12:59
Ridder en Assaidi zijn inmiddels bevestigd..
markdeajaxfandinsdag 1 juli 2008 @ 13:09
De Graafschap contracteert spelers
Betaald Voetbal De Graafschap B.V. heeft overeenstemming bereikt met Peter Jungschläger. De Graafschap maakt gebruik van een gelimiteerde afkoopsom, die de verdedigende middenvelder had bedongen bij degradatie van VVV-Venlo naar de Eerste Divisie. Jungschläger zal nog medisch gekeurd moeten worden.

Daarnaast heeft Betaald Voetbal De Graafschap B.V. een definitieve overeenstemming bereikt met Jason Oost (VVV-Venlo) over een tweejarig contract, als mede een vierjarig overeenkomst met Steve de Ridder (AA Gent) en Ousama Assaidi (FC Omniworld). Deze drie spelers zijn allen aanvallers.
vingerplantdinsdag 1 juli 2008 @ 13:34
quote:
Hans van Doorneveld is maandag overleden. Hij was al een tijd ziek. Van Doorneveld was oefenmeester van onder meer Haarlem, Fortuna Sittard, AZ, Sparta Rotterdam en De Graafschap.
RIP

Hij was assistent van Korbach en is na diens ontslag schandalig behandeld door Hylke Enzerink, waardoor hij zich ziek meldde. Het was het begin van een trieste periode binnen onze club.
Karrel_Laaglawaaidinsdag 1 juli 2008 @ 14:01
Pannetje noemde ze hem toch?
Is ook een tijde interim geweest. Niet echt succesvol.
Desalnietmin erg genoeg voor z'n famillie.
guineshvrijdag 4 juli 2008 @ 07:29
Hasselbaink niks voor jullie... van cardiff city, 36 jaar veel ervaring en vroeger een top aanvaller....
w00h00vrijdag 4 juli 2008 @ 10:07
quote:
Op vrijdag 4 juli 2008 07:29 schreef guinesh het volgende:
Hasselbaink niks voor jullie... van cardiff city, 36 jaar veel ervaring en vroeger een top aanvaller....
Cardiff wilt er vanaf omdat hij veelste duur is, dus dat gaat hem niet worden bij de Graafschap.
Opgezwollenlevervrijdag 4 juli 2008 @ 13:03
Hehe was het maar waar
venomsnakezondag 6 juli 2008 @ 20:15
quote:
Meerdink blijft bij FC Groningen

GRONINGEN - FC Groningen-speler Martijn Meerdink vertrekt definitief niet naar de Graafschap. Meerdink wou niet langer wachten op een aanbieding van zijn oude club.

Meerdink heeft bij FC Groningen nog een twee-jarig contract. FC Groningen hoopt overigens deze week de onderhandelingen met Wigan Athletic over de eventuele komst van de Zweed Andreas Granqvist af te ronden.

TVNOORD
Roberto258maandag 7 juli 2008 @ 13:30
gelukkig
Opgezwollenlevermaandag 7 juli 2008 @ 23:43
quote:
'Transfervrije Den Ouden kan naar De Graafschap'
07/07/2008 23:22

Geert den Ouden kan actief blijven in de Eredivisie. De Graafschap hoopt de 31-jarige spits te kunnen inlijven, meldt het Algemeen Dagblad.

Den Ouden degradeerde het afgelopen seizoen met Excelsior naar de Jupiler League en kan om die reden transfervrij vertrekken uit Kralingen. Persoonlijk kende Den Ouden met twaalf doelpunten een goed seizoen.

Excelsior houdt rekening met een vertrek van de clubtopscorer. 'Den Ouden heeft de keuze om tot 15 juli transfervrij weg te gaan', vertelde trainer Ton Lokhoff eerder. 'Ik houd er rekening mee dat hij bij Excelsior vertrekt, al weet je nooit hoe het loopt in de voetballerij.'
quote:
De Graafschap ziet in Rick Kruys de nieuwste aanwinst

De Graafschap heeft nu zijn intresse voor de bij FC Utrecht spelende middenvelder Rick Kruys vergroot. De Graafschap en Utrecht zijn er zelf nog niet helemaal uit maar er zit snelheid in de zaak.

Han Berger wil zijn selectie voor 14 juli compleet hebben waardoor Van Stee met de hele selectie kan beginnen. Daarom heeft De Graafschap het gaspedaal ingetrapt en wil Rick Kruys zo snel mogelijk contracteren. Rick Kruys ziet het zelf wel zitten om naar de Achterhoek te komen. Rick Kruys:'Mijn vader zei altijd dat ze daar een hele leuke en gezellige sfeer is en dat ze daar tot het gaatje knokken om de punten. En ik denk dat ik daar wel bij pas".

De Graafschap wil Rick Kruys een contract aanbieden van 2 jaar. Met een optie voor nog 1 jaar en een voorwaarde tenzij De Graafschap zou degraderen dat kruys voor een gemiliteerde transfersom mag vertrekken.
Europesoccer.nl
Goede geruchten, op dat van die gelimiteerde transfersom na natuurlijk.
Blawhmaandag 7 juli 2008 @ 23:45
Nou, ik hoop dat ze beiden niet naar de Graafschap gaan. Kruys vind ik een te licht voetballertje die nooit een reeks goede wedstrijden kan afleveren en enorm wisselvallig is.

Den Ouden vind ik maar een trage, statische spits die de Graafschap ook niet sterker maakt.
Roberto258dinsdag 8 juli 2008 @ 00:58
Ik zie ze beide graag komen. Kruys past precies in het profiel van een superboer en Den Ouden mag dan statisch zijn, maar dat gaat dan wellicht perfect samen met Steve de Ridder die juist heel beweeglijk is.

En oja slechter dan Donny de Groot zal ie toch wel niet zijn
Opgezwollenleverdinsdag 8 juli 2008 @ 08:12
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 00:58 schreef Roberto258 het volgende:
Ik zie ze beide graag komen. Kruys past precies in het profiel van een superboer en Den Ouden mag dan statisch zijn, maar dat gaat dan wellicht perfect samen met Steve de Ridder die juist heel beweeglijk is.

En oja slechter dan Donny de Groot zal ie toch wel niet zijn
Ik kan me ook geen betere voetballers bedenken die graag voor de Graafschap willen spelen.
Karrel_Laaglawaaidinsdag 8 juli 2008 @ 08:59
Ricky Kruys komt voor Utrecht tekort, maar voor ons zeker niet.
Den Ouden heeft er vorig jaar gewoon 12 ingelegd en met beweging achter hem kun je heel veel aan deze statische spits hebben. Met ons voetbal is statisch overigens ook geen minpunt. Wij hebben juist een aanspeelpunt voorin nodig. Als je dat niet ziet....
Bovendien is Blawh toch voor Heracles?
Blawhdinsdag 8 juli 2008 @ 09:44
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 08:59 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Den Ouden heeft er vorig jaar gewoon 12 ingelegd en met beweging achter hem kun je heel veel aan deze statische spits hebben. Met ons voetbal is statisch overigens ook geen minpunt. Wij hebben juist een aanspeelpunt voorin nodig. Als je dat niet ziet....
Een statische spits is handig als hij erg balvast en kopsterk is, maar op beide punten vind ik den Ouden eigenlijk ook niet uitblinken.
quote:
Bovendien is Blawh toch voor Heracles?
Dus mag ik mijn mening niet geven over een club waar ik sympathie voor heb?
Karrel_Laaglawaaidinsdag 8 juli 2008 @ 09:56
Blijkbaar kan je niet zien dat Den Ouden een perfecte spits voor ons is, dus is sympathie niet genoeg om een mening te kunnen vormen.
Blawhdinsdag 8 juli 2008 @ 10:05
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 09:56 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Blijkbaar kan je niet zien dat Den Ouden een perfecte spits voor ons is, dus is sympathie niet genoeg om een mening te kunnen vormen.
Dus alle seizoenskaarthouders van de Graafschap moeten den Ouden de perfecte spits vinden, anders zijn ze niet fan genoeg?

Ik vind hem nu eenmaal niet erg balvast en kopsterk genoeg om als puur aanspeelpunt te fungeren. Dat hij statisch is betekent volgens mij niet direct dat hij een ideale speler is om iemand omheen te laten spelen. Ik heb ook verder nergens gezegd dat jullie geen goed aanspeelpunt kunnen gebruiken.
vingerplantdinsdag 8 juli 2008 @ 10:28
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 09:56 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Blijkbaar kan je niet zien dat Den Ouden een perfecte spits voor ons is, dus is sympathie niet genoeg om een mening te kunnen vormen.
Hij kan prima een mening vormen, de vraag is alleen of die overeen komt met de realiteit
Ik geef overigens ook graag m'n mening over Heracles, heb ook sympathie voor hun.

Verder zou het geweldig zijn als Den Ouden en Kruys zouden komen. Die gelimiteerde afkoopsom bij degradatie vind ik geen probleem, het is juist DE manier om een speler van zijn caliber over te halen voor onze club te tekenen. Bovendien zou het wel erg slecht zijn om zijn (waarschijnlijke niet geringe) salaris door te betalen in de 1e divisie. Zie maar hoe het nu met RKC gaat en hoe het NAC af ging die destijds de dure spelers behield en diep in de problemen kwam ondanks promotie.
Karrel_Laaglawaaidinsdag 8 juli 2008 @ 10:28
En het feit dat hij er bij Excelsior 12 inlegt zegt je ook niks?
Natuurlijk hoeven niet alle seizoenskaarthouders hem goed te vinden, maar op het Graafschap-forum heb ik nog geen negatieve reactie gezien en van de 'echte' supporters hier ook niet. Nlijkbaar kun je als buitenstaander dus niet zo goed beoordelen wat wij willen....
vingerplantdinsdag 8 juli 2008 @ 10:29
Maak je liever druk om Meerdink dan om iemand die (zoals al tijden blijkt) gewoon sympathie heeft voor onze club Karrel
Karrel_Laaglawaaidinsdag 8 juli 2008 @ 10:33
Meerdink komt toch niet
Vond het gewoon opvallend dat de enige die de spelers niks vindt een 'niet supporter' is, verder niks mis mee hoor. Maar Kruys en Den ouden zijn voor ons, en voor Heracles trouwens ook gewoon goede aankopen. Zeker Kruys.
PBateman1978dinsdag 8 juli 2008 @ 14:12
Ik hoop ook dat Kruys bij jullie tekent, mooie club voor die jongen, en dan zijn we er vanaf.
w00h00dinsdag 8 juli 2008 @ 14:29
quote:
De Graafschap zoekt nog naar zevende aanwinst

Henk van Stee hoeft zich volgend seizoen geen zorgen te maken over de breedte van de selectie bij De Graafschap. Volgens Omroep Gelderland zijn de Doetinchemmers druk doende om nog één of twee spelers aan de selectie toe te voegen. Aanstaande maandag hervatten de Superboeren de training, maar de ploeg hoopt zich voor die tijd nog te versterken met Rick Kruys. De 23-jarige middenvelder mag vertrekken bij FC Utrecht en zou open staan voor een overgang naar de Achterhoekers.

Daarnaast zijn de bespelers van de Vijverberg geïnteresseerd in het aantrekken van Geert den Ouden of Harrie Gommans voor de vacante positie in de aanval. Den Ouden, vorig seizoen goed voor twaalf doelpunten bij Excelsior, vertrekt transfervrij uit Rotterdam.

Vitesse-spits Gommans mag uitzien naar een andere club en zou vorig jaar ook al begeerd zijn door De Graafschap, dat komend seizoen opnieuw het hoofd boven water wil houden en een langer verblijf in de Eredivisie probeert af te dwingen.
Gommans en Kruys erbij zou ik wel vreden mee hebben.

Daarintegen is Den Ouden 'douchen met je bloedkop!' wel sfeer verhogend!
Karrel_Laaglawaaidinsdag 8 juli 2008 @ 15:02
Den Ouden heb ik meer mee dan met Gommans, hoewel ze allebei ons al een keer hebben afgewezen. In Gommans had ik toen al geen vertrouwen.
Opgezwollenleverdinsdag 8 juli 2008 @ 17:31
quote:
Op dinsdag 8 juli 2008 15:02 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Den Ouden heb ik meer mee dan met Gommans, hoewel ze allebei ons al een keer hebben afgewezen. In Gommans had ik toen al geen vertrouwen.
Het is mij eigenlijk om het even. 1 van de twee moet gewoon gehaald worden.
Roberto258dinsdag 8 juli 2008 @ 17:56
Ik denk dat die twee spitsen niet veel voor elkaar onderdoen. Den Ouden heeft wellicht iets meer ervaring, vooral met degradatievoetbal, al hoeft dat geen pluspunt te zijn.
vingerplantdinsdag 8 juli 2008 @ 18:26
Ik heb ook een lichte voorkeur voor Den Ouden, maar zal zeker niet klagen als het Gommans wordt.
Opgezwollenleverwoensdag 9 juli 2008 @ 23:36
quote:
Wie wordt de nieuwe spits van De Graafschap ?

De laatste tijd is er veel te doen wie de nieuwe spits zal worden bij De Graafschap. In de media worden diverse namen genoemd. Gisteren hadden we al een compleet item voor de site klaar, en het is maar goed dat we die niet plaatsten, want vandaag waren er zoveel nieuwe ontwikkelingen dat het verhaal van gisteren compleet achterhaald is.

Gisteren zou er hebben gestaan : “Wie wordt het ? Gommans, Lopes of Den Ouden.”

Maar vanavond kunnen we daar al 2 namen van doorstrepen.



Gommans zou overbodig zijn bij Vitesse. De club uit Arnhem heeft zoveel nieuwe spelers aangetrokken, waaronder vandaag nog Tarvarjarvi. Ook heeft Gommans zijn rugnummer 9 moeten inleveren. Toch heeft hij besloten om bij Vitesse te blijven.



Geert den Ouden zou vooraf de beste oplossing voor De Graafschap zijn geweest. Een ervaren spits met veel gevoel voor de bal en die de medespelers om hem heen beter maakt. Geert heeft zelf geen kontakt met De Graafschap gehad, maar zijn zaakwaarnemer wel. Inmiddels hebben we vandaag via derden vernomen dat Geert (helaas) een voorkeur heeft voor Cyprus.



Dan blijft er dus eigenlijk nog maar één over en dat is Cecilio Lopes van Heerenveen. Vreemd genoeg is deze naam nog niet in de landelijke media verschenen, maar men had vorig seizoen ook al belangstelling voor het talent wat oorspronkelijk afkomstig is van Excelsior, maar vooral in 2005/2006 en 2006/2007 furore maakte bij FC Dordrecht door in 58 wedstrijden 35x te scoren. Dat laatste seizoen had nog beter kunnen zijn als Sparta hem niet tussendoor had gehaald. Inmiddels heeft Heerenveen hem nu overgenomen, maar ondanks de vele spelers die in Heerenveen zijn vertrokken bestaat een overgang naar De Graafschap nog steeds tot de mogelijkheden, vooral als Lurling de overstap van NAC naar het Friese land zou maken.



Of zou Han Berger vandaag of morgen nog een andere (Belgische ) spits uit de hoed toveren ?

Als dit waar is hoef ik beide gasten hier nooit meer te zien in elk geval.
Opgezwollenleverwoensdag 9 juli 2008 @ 23:55
quote:
'Vitesse wacht alleen op medische keuring Tarvajärvi'
09/07/2008 08:55

Niklas Tarvajärvi wordt waarschijnlijk opnieuw een jaar verhuurd door SC Heerenveen. Vitesse heeft al een akkoord bereikt met de Friezen om de Finse spits te lenen, meldt het AD.

Het enige dat de overgang nog kan dwarsbomen, is de fysieke gesteldheid van de bonkige aanvaller die afgelopen seizoen al uitkwam voor De Graafschap op huurbasis.

Tarvajärvi kampt met een zware schouderblessure en kan pas gekeurd worden zodra hij hersteld is van die kwetsuur. Vitesse heeft ook een optie tot koop bedongen.
Ook erg jammer.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 10 juli 2008 @ 09:39
Wat is de bron van die berichten?
Vorig jaar zei iemand als dat die schouder wel eens een probleem kon woprden voor Tarva, drie keer in een jaar....
Lopes vind ik dan overigens weer net niks.
MaxPowerdonderdag 10 juli 2008 @ 09:44
Vandaar die operatie nu.
MaxPowerdonderdag 10 juli 2008 @ 17:39
Lopes wordt em ook al niet meer > Volendam.
Opgezwollenleverdonderdag 10 juli 2008 @ 21:29
mijn bron was superboeren.nl.

Ik ben benieuwd met wie ze nu op de proppen komen.
Oinkievrijdag 11 juli 2008 @ 00:48
-spam-

[ Bericht 50% gewijzigd door sjimz op 11-07-2008 10:22:28 ]
TerroRobbievrijdag 11 juli 2008 @ 00:56
Zoek je voor FC Den Bosch ook nog mensen?
venomsnakevrijdag 11 juli 2008 @ 00:56
Hehe, TR wil wel een extra zakcentje hoor.
Oinkievrijdag 11 juli 2008 @ 01:00
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 00:56 schreef TerroRobbie het volgende:
Zoek je voor FC Den Bosch ook nog mensen?
Nee, alleen De Graafschap en Rbc zijn vrij gekomen dit seizoen. De overige posities zijn bezet.
TerroRobbievrijdag 11 juli 2008 @ 01:10
In dat geval ben ik genoodzaakt je post te bestempelen als spam en dit te melden bij de mods.
venomsnakevrijdag 11 juli 2008 @ 01:12
Opgezwollenlevervrijdag 11 juli 2008 @ 08:54
sjimzvrijdag 11 juli 2008 @ 10:22
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 01:10 schreef TerroRobbie het volgende:
In dat geval ben ik genoodzaakt je post te bestempelen als spam en dit te melden bij de mods.
Karrel_Laaglawaaivrijdag 11 juli 2008 @ 10:24
Ik volg em niet, haal dan ook de reactie posts weg...
sjimzvrijdag 11 juli 2008 @ 10:25
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 10:24 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Ik volg em niet, haal dan ook de reactie posts weg...
Ach, dat is toch niet nodig.
Zo hebben mensen hun nachtlolletje weer gehad.
Borizzzvrijdag 11 juli 2008 @ 22:33
Welke spelers worden nog aangetrokken? Voor het weekend zouden er nog 2 komen

Seizoenkaart is al weer binnen ieg.
Opgezwollenleverzondag 13 juli 2008 @ 16:03
quote:
Den Ouden laat De Graafschap wachten tot woensdag

Geert den Ouden laat De Graafschap nog enkele dagen wachten op zijn beslissing. De lange spits kreeg onlangs een aanbieding uit de Achterhoek. Volgens RTV Rijnmond besluit hij woensdag of hij daar zal tekenen.

De aanvaller degradeerde afgelopen seizoen met Excelsior uit de Eredivisie en is transfervrij vertrokken uit Rotterdam. Gedurende de afgelopen voetbaljaargang draaide Den Ouden prima met twaalf goals in 34 duels.

Als de Delftenaar niet tekent bij de Superboeren, vervolgt hij zijn loopbaan in het buitenland. Een club uit Cyprus zou belangstelling hebben voor de spits.
Voetbalprimeur.nl

De Graafschap meldt zich voor Thibaut

De Graafschap heeft zich bij MVV gemeld om Gunter Thibaut over te nemen. De Doetinchemers willen zich voor komend voetbalseizoen versterken met een nieuwe spits, maar het is nog onzeker of eerste keus Geert den Ouden naar De Graafschap komt.

Gunter Thibaut staat niet onwelwillend tegenover een transfer: ,,Ik word volgend jaar 32 en gezien mijn leeftijd is dit dus een mooie kans, maar ik hoef niet persé weg."

De 31-jarige Thiebaut debuteerde vorig seizoen in het Nederlands voetbal en gaf direct zijn visitekaartje af. In 33 officiële duels voor de Maastrichtse club kwam hij tot liefst 22 treffers. De Belg heeft bij de Limburgse club nog een contract tot medio 2010, wat betekent dat De Graafschap een afkoopsom zou moeten betalen aan MVV.


bron: Het Algemeen dagblad & Voetbalzone.nl
Die Den Ouden hoef ik hier echt niet meer te zien. Als ik me niet vergis kon Thiebaut vorig jaar of 2 jaar geleden ook naar de Graafschap maar wilde hij liever naar MVV.
vingerplantmaandag 14 juli 2008 @ 08:54
Klopt, dat was vorig jaar. Het jaar ervoor was hij topscorer bij Dender in de 2e Klasse.

Den Ouden.. tja.. weer laat hij ons wachten. Ik ga er wel vanuit dat hij zich 100% in zal zetten als hij alsnog naar zijn 2e keus komt. Thiebaut lijkt volgens Berger vooralsnog onhaalbaar. Dan de sentimenten maar even aan de kant en hopen op Den Ouden.
Borizzzmaandag 14 juli 2008 @ 09:26
We hebben echt een scorende spits nodig en een balvaste middenvelder.
Die hebben we nog niet
Adelantemaandag 14 juli 2008 @ 09:31
Het AZ syndroom dus
Borizzzmaandag 14 juli 2008 @ 14:58
Nieuwe site is online
www.degraafschap.nl
Karrel_Laaglawaaimaandag 14 juli 2008 @ 15:19
quote:
Op vrijdag 11 juli 2008 22:33 schreef Borizzz het volgende:
Welke spelers worden nog aangetrokken? Voor het weekend zouden er nog 2 komen

Seizoenkaart is al weer binnen ieg.
Is toch gewoon dezelfde kaart???
Die was toch vier jaar geldig ofzo.
Karrel_Laaglawaaimaandag 14 juli 2008 @ 15:21
Wat een lelijke stinksite.
Borizzzmaandag 14 juli 2008 @ 15:22
quote:
Op maandag 14 juli 2008 15:19 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:

[..]

Is toch gewoon dezelfde kaart???
Die was toch vier jaar gedlig ofzo.
Ik ben van vak veranderd. Blijkbaar krijg je dan een nieuwe kaart met het andere vaknummer.
vingerplantmaandag 14 juli 2008 @ 15:51
quote:
Op maandag 14 juli 2008 15:21 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Wat een lelijke stinksite.
En hetzelfde geldt voor het nieuwe uittenue: paars
Opgezwollenlevermaandag 14 juli 2008 @ 18:49
Site ziet er op het eerste oog prima uit. Het uittenue is misschien niet geweldig maar sowieso een enorme vooruitgang ten opzichte van dat lelijke oranje zwart.
TerroRobbiemaandag 14 juli 2008 @ 19:40
Dat uittenue ziet er niet uit inderdaad.
guineshmaandag 14 juli 2008 @ 20:41
Een paars uittenue, zeer gewaagd en nu nog Milka Lilapause als sponsor, met zo'n paarse koe langs de zijlijn.
Borizzzmaandag 14 juli 2008 @ 21:31
het geel-blauwe uittenue van -pak em beet- 10 jaar terug vond ik nog het mooist. Had ook een link met Doetinchem.
In uit tenues blinkt de Graafschap ook nooit uit...
Opgezwollenlevermaandag 14 juli 2008 @ 21:35
Mwoah dat was gewoon het cambuur thuis tenue.

Die witte shirts van een paar seizoenen terug vond ik het mooist.
Karrel_Laaglawaaidinsdag 15 juli 2008 @ 10:02
Zo, en ik vond Ornaje zwart het mooist. Mooi he die verschillende meningen. Ikd enk overigens dat het uittenue er in het echie wel oke uitziet. Die foto is niet helemaal lekker genomen. Wat een waardeloze fotograaf...
TerroRobbiedinsdag 15 juli 2008 @ 11:24
Waarom heeft de Graafschap eigenlijk geen vaste kleur?
Karrel_Laaglawaaidinsdag 15 juli 2008 @ 11:32
Dat hadden ze voorheen wel (Geel Blauw), maar dat vonden een hoop supporters lelijk waardoor de verkoop niet echt wilde vlotten. Nou hebben we elk jaar een ander kleurtje. Volgens mij zijn er overigens niet veel clubs die jaar in jaar uit dezelfde uitkleuren hebben....
vingerplantdinsdag 15 juli 2008 @ 11:49
Ik zou graag een compleet geel uittenue zien.

Dan heb je een hekel aan Anderlecht en GBA en dan gaat uitgerekend je eigen club in die lelijke paarse kleur spelen
TerroRobbiedinsdag 15 juli 2008 @ 11:53
Allez les Mauves
Karrel_Laaglawaaidinsdag 15 juli 2008 @ 12:28
Compleet geel
vingerplantdinsdag 15 juli 2008 @ 12:44
Belangrijkste motivatie is dat het de kleur van de stad is. Blauwe broek en witte kousen erbij kan dan natuurlijk ook, maar dan heb je weer zo'n RKC-tenue
Karrel_Laaglawaaidinsdag 15 juli 2008 @ 13:04
Maar geel is gewoon spuuglelijk.
Bovendien doet de stad ook geen fuck voor ons.
Borizzzdinsdag 15 juli 2008 @ 15:28
Twee nieuwsberichten:

1.
15-07-2008 - Vanaf vandaag traint Stefan Postma mee met de selectie van Henk van Stee. De oud doelman van De Graafschap zit op dit moment zonder club.

Om fit te blijven en zich weer in de kijker te keepen, is het voor Stefan ideaal om bij De Graafschap mee te trainen. Doordat doelman Nicolas Cinalli nog aan het revalideren is, zit De Graafschap voorlopig dun in de keepers. Voor beide partijen is het een win win situatie. Stefan Postma stond vorig seizoen onder contract bij ADO Den Haag.

2.
15-07-2008 - De afgelopen maanden heeft Betaald Voetbal De Graafschap B.V. alle officiële procedures doorlopen om van de gemeente Doetinchem een vergunning te krijgen voor het nuttigen van bier op de tribunes van stadion De Vijverberg.

Zoals nagenoeg alle andere Eredivisieclubs wil De Graafschap dat haar supporters op de tribune in de gelegenheid worden gesteld om bier te drinken.

Echter, de gemeente Doetinchem geeft hier geen vergunning voor. De gemeente Doetinchem voert al enkele jaren een alcoholmatigingsbeleid. Op grond daarvan heeft de gemeente bijvoorbeeld ook bij sportverenigingen het alcoholgebruik buiten de kantine aan banden gelegd.

Het argument van Betaald Voetbal De Graafschap B.V. dat er een verschil is tussen een amateurvereniging en een Betaald Voetbal Organisatie, die iedere twee weken een groot publieksevenement organiseert, bracht de gemeente niet van haar standpunt af.

De Graafschap respecteert, maar betreurt, deze beslissing en zal proberen om de gemeente in de toekomst op andere gedachten te brengen.
Karrel_Laaglawaaidinsdag 15 juli 2008 @ 15:52
En twee reacties van mij AKA Koning op de hoofdsite.

En dan zijn er nog mensen die in het geel willen spelen omdat de kleur van de stad is
vingerplantdinsdag 15 juli 2008 @ 17:11
vingerplantdinsdag 15 juli 2008 @ 17:12
Laat Postma mits fit maar een contract tekenen, we weten wat we aan hem hebben!
Opgezwollenleverdinsdag 15 juli 2008 @ 18:19
quote:
Op dinsdag 15 juli 2008 17:12 schreef vingerplant het volgende:
Laat Postma mits fit maar een contract tekenen, we weten wat we aan hem hebben!
We hebben al 3 keepers he.

En geel als uitkleur, zullen we er ook nog een zwarte broek bij doen?

Het moge duidelijk zijn dat, dat er bij mij niet in komt. Denk ook maar niet dat ze daar ooit aan beginnen gezien de logo problematiek.

Die kut gemeente wordt je ook niet goed van met dat geouwehoer over bier. Het zou de Graafschap flink wat geld opleveren als dat gewoon werd toegestaan.
quote:
Met deze selectie wil Henk van Stee eerst aan het werk gaan om vervolgens te kijken of we verder nog iets willen en kunnen doen. Want we verwachten komend seizoen ook al het een en ander van de aanstormende talenten uit onze eigen jeugdopleiding.
Een quote uit de collumn van Berger. Ik hoop toch niet dat dit betekent dat er niet nog een spits bij komt.
vingerplantdinsdag 15 juli 2008 @ 18:33
Wat een bullshit over dat geel. Jarenlang heeft niemand geklaagd over het geel-blauwe uittenue. Dat logo-gedoe was meer gezeik vanwege überhaupt een nieuw logo en dat beetje geel kwam mooi uit de twijfelaars over de streek te trekken. Verder hebben de stadskleuren geen zak te maken met het huidige beleid van de gemeente. Zeiken om het zeiken noem ik het.

En we hebben inderdaad 3 keepers, maar 1 is te jong en bij de andere 2 heb ik zo mijn twijfels of ze het niveau aankunnen.
Opgezwollenleverdinsdag 15 juli 2008 @ 18:36
quote:
Op dinsdag 15 juli 2008 18:33 schreef vingerplant het volgende:
Wat een bullshit over dat geel. Jarenlang heeft niemand geklaagd over het geel-blauwe uittenue. Dat logo-gedoe was meer gezeik vanwege überhaupt een nieuw logo en dat beetje geel kwam mooi uit de twijfelaars over de streek te trekken. Verder hebben de stadskleuren geen zak te maken met het huidige beleid van de gemeente. Zeiken om het zeiken noem ik het.

En we hebben inderdaad 3 keepers, maar 1 is te jong en bij de andere 2 heb ik zo mijn twijfels of ze het niveau aankunnen.
Hoe weet jij nou dat niemand daarover geklaagd heeft? Onzin ik vond het toen ook lelijk.

Wat betreft die keepers ben ik het met je eens maar dat betekent wel dat er wat dat betreft slecht beleid gevoerd wordt.
vingerplantdinsdag 15 juli 2008 @ 18:39
Ik heb er in ieder geval nooit klachten over gehoord.

En het keepersbeleid is zeer matig helaas.
Roberto258woensdag 16 juli 2008 @ 02:01
quote:
Op dinsdag 15 juli 2008 18:33 schreef vingerplant het volgende:
En we hebben inderdaad 3 keepers, maar 1 is te jong en bij de andere 2 heb ik zo mijn twijfels of ze het niveau aankunnen.
Te jong niet, maar wellicht wel te weinig ervaring. Maar die gast is zo gedreven en zo goed. Dat wordt echt een topper.

Gister bij de training was ie ook weer haantje de voorste.
BliksemSchigtwoensdag 16 juli 2008 @ 08:51
quote:
Osama Assaidi: De nieuwe Amrabat
Door LUDO VAN DENDEREN

DOETINCHEM - De data zijn door Osama Assaidi, de beoogde sensatie van De Graafschap, op de speelkalender al rood omcirkeld. 2 November is de dag dat de ploeg uit Doetinchem op bezoek gaat bij FC Volendam en Assaidi tegen boezemvriend Kelvin Maynard staat.

Maar nóg belangrijker moet de avond van 4 oktober worden. Dan ontmoet Assaidi PSV, met vriend en voorbeeld Nordin Amrabat in de gelederen.

Meerdere keren is Assaidi al ‘de nieuwe Amrabat’ genoemd, ook al heeft de 19-jarige Amsterdammer nog nooit één wedstrijd op het hoogste niveau gespeeld. Toch is het niet vreemd, aangezien de carrières van de twee tot op heden wonderbaarlijke parallellen vertonen.

,,Ik vind het niet erg met Nordin vergeleken te worden,’’ zegt Assaidi hierover, met eenzelfde ondeugende lach als ook Amrabat heeft.

,,Nordin en ik zijn goede vrienden sinds we samen bij FC Omniworld speelden. Hij zat toen bij de beloften en ik mocht als A-junior af en toe in zijn team invallen. Het klikte direct. We zijn ook beide buitenspelers, al passeert hij zijn tegenstanders vooral op kracht en snelheid. Ik doe het op techniek. Qua persoonlijkheid is Amrabat ietwat drukker dan ik. Al is dat absoluut geen negatieve eigenschap van hem. Nordin is gewoon een goede gozer.’’

Net als Amrabat heeft Assaidi een lange weg doorlopen om überhaupt in het betaald voetbal terecht te komen. Als twaalfjarig talentje kreeg Assaidi de kans in de jeugdopleiding van AZ, maar daar ging het mis.

,,Na een jaar moest ik weg. Ik deed namelijk niet veel aan school, daar had ik ook zo’n hekel aan. Leren is niets voor mij, al heb ik wel een diploma behaald.

,,Bovendien ging ik toen een beetje naast mijn schoenen lopen omdat ik bij een profclub zat. Nu overkomt me dat niet meer en blijf ik met beide benen op de grond. De hoop ooit terug te keren in het betaald voetbal ben ik indertijd nooit verloren. Ik wist dat het niet aan mijn voetbalkwaliteiten lag dat ik bij AZ vertrok. Weliswaar kreeg ik het stempel van moeilijke jongen, maar dat was volledig onterecht. Via AFC en FC Omniworld ben ik uiteindelijk toch gekomen waar ik wilde zijn.’’

Zeker in zijn eerste half jaar in de eerste divisie voetbalde de voor velen totaal onbekende Assaidi geweldig. Een schouderblessure riep zijn opmars echter een halt toe. ,,Ik heb bij Omniworld veel gehad aan mijn trainers Peter Boeve en vooral assistent Peter van Vossen. Hij was ook ooit buitenspeler en heeft me geleerd wat er allemaal bij komt kijken wil je de top halen.

,,Volgens hem heb ik de potentie het hoogste te bereiken. Of ik niet te snel naar de eredivisie ben gegaan? Nee hoor. Volgens mijn coaches bij Omniworld ben ik echt een speler voor het hoogste niveau.’’

Toch heeft De Graafschap al aangekondigd Assaidi rustig te brengen. ,,Maar ik ga veel spelen,’’ zegt Assaidi zelfverzekerd. ,,Ik moet alleen krachtiger worden, qua techniek verwacht ik geen problemen. Al is het spelniveau in de eredivisie hoger dan in de Jupiler League.’’

Assaidi sluit niet uit dat hij ooit de overstap naar een Nederlandse topclub maakt. ,,Het liefst ga ik naar PSV, net als Nordin. Ik ben altijd fan geweest van Ajax, maar om voor te spelen spreekt PSV me meer aan.

,,Het is volgens mij een warme club, net als De Graafschap. Bij zo’n ploeg voel ik me het meeste op mijn gemak.’’
Karrel_Laaglawaaiwoensdag 16 juli 2008 @ 09:59
quote:
Op dinsdag 15 juli 2008 18:39 schreef vingerplant het volgende:
Ik heb er in ieder geval nooit klachten over gehoord.

En het keepersbeleid is zeer matig helaas.
Ik alleen maar. Als het niet over het geel was, dan was het wel over het feit dat het gewoon het Cambuur tenue was. Zeker toen we het laatste Geel-Blauwe jaar het zelfde merk hadden al Cambuur.

Nooit meer geel, of het nou Jacco of de kleur is.
vingerplantwoensdag 16 juli 2008 @ 10:41
methodmichwoensdag 16 juli 2008 @ 15:01
Volgens RTV Rijnmond is Geert den Ouden de onderhandelingen met De Graafschap begonnen en is een overgang een kwestie van tijd. Tenzij Geert gekke eisen gaat stellen natuurlijk of De Graafschap een hongerloon zal bieden.
BliksemSchigtwoensdag 16 juli 2008 @ 15:06
Hij moest toch juist vandaag besluiten of ie hun aanbod zou accepteren?
methodmichwoensdag 16 juli 2008 @ 15:08
quote:
Den Ouden vertrekt naar De Graafschap
16 juli 2008


Geert den Ouden vertrekt vrijwel zeker naar De Graafschap. De spits mocht transfervrij vertrekken bij Excelsior en is bezig met contractonderhandelingen met de Doetinchemse club.


Naar verluidt wil De Graafschap zelf ook in zee gaan met de aanvaller en dus lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat Den Ouden een akkoord heeft bereikt met de 'Superboeren', waar komend seizoen Schiedammer Henk van Stee de trainer is.
Roberto258woensdag 16 juli 2008 @ 18:56
Als hij de medische keuring doorstaat tekent hij een contract voor 2 jaar.
Opgezwollenleverwoensdag 16 juli 2008 @ 19:43
Goede zaak.

Het zou mooi zijn als een Kruys ofzo nog komt maar goed dat verwacht ik niet meer moet ik zeggen.
Borizzzwoensdag 16 juli 2008 @ 20:05
Kruys zou idd nog een goede aanvulling zijn....
w00h00woensdag 16 juli 2008 @ 21:06
DEN OUDEN DOCHEN MET JE BLOEDKOP!
TerroRobbiedonderdag 17 juli 2008 @ 02:01
Denk dat ze toch maar aan Thiebaut hadden gehad.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 17 juli 2008 @ 09:48
Want? Die gast is ook al 31 en heet zich in tegenstelling tot Den Ouden nog niet bewezen op het hoogste niveau.
vingerplantdonderdag 17 juli 2008 @ 09:56
quote:
Op donderdag 17 juli 2008 09:48 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Want? Die gast is ook al 31 en heet zich in tegenstelling tot Den Ouden nog niet bewezen op het hoogste niveau.
Helemaal mee eens. Ik ben content met Den Ouden. Ricky Kruys er nog bij zou echt de kers op de taart zijn
AtDaMotDaMotDamaandag 21 juli 2008 @ 10:51
Is er iemand hier toevallig naar Lengel geweest? En hoe was het?
Roberto258maandag 21 juli 2008 @ 13:13
Tja, beetje moeilijk in te schatten aangezien ze die week hard hadden getraind en geen blessures wilden oplopen. Ik vond overigens dat Den Ouden en de Ridder het goed deden. Ik krijg in ieder geval steeds meer vertrouwen in het komende seizoen.
assiewoensdag 23 juli 2008 @ 22:52
Gisteren in Ruurlo geweest. Tegenvallende 1e helft waarin pas in de 29e minuut de openingstreffer viel te noteren. Daarvoor enkel wat afstandschoten maar geen enkele goed gespeelde aanval. Rust alsnog een 0-4 tussenstand.
Tweede helft vond ik positief. Met een handvol jonge spelers erbij stond er een gretig team dat uitliep naar 0-9. Opvallend geen goals voor de spitsen (Den Ouden 1e en De Groot 2e helft). Ook opvallend de dreiging van Bloemendaal. Acties en snelheid heeft ie wel, balbehandeling wat minder. Had hem nog nooit zien spelen, ben heel benieuwd of ie van waarde kan zijn dit seizoen.
Roberto258donderdag 24 juli 2008 @ 02:27
Qua agressie is het de tweede Bot.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 24 juli 2008 @ 09:57
Die Bloemendaal wordt het dit seizoen. Let maar op!

[ Bericht 1% gewijzigd door Karrel_Laaglawaai op 24-07-2008 10:17:29 ]
TerroRobbievrijdag 25 juli 2008 @ 13:40
quote:
Han Berger gaat De Graafschap verlaten
Han Berger vertrekt bij De Graafschap. De technisch directeur zal per 1 januari 2009 zijn taken neerleggen. Het nieuws zal vrijdagmiddag op een persconferentie bekend gemaakt worden.

Berger en De Graafschap gaan 'in goed overleg' uit elkaar, meldt De Gelderlander. De td wil waarschijnlijk nog een keer in het buitenland op het veld staan als trainer. Hij liet al vaker doorschemeren die wens te ambiëren en geen bewaker van het beleid van de Doetinchemmers te willen zijn.

In januari van dit jaar verlengde voorzitter Sietze Veen het contract van Berger, die lang aarzelde, nog voor onbepaalde tijd. De Houtenaar kon en wilde op dat moment bondscoach van de Nederlandse Antillen worden, maar De Graafschap liet hem niet gaan. Berger zorgde er samen met Jan de Jonge voor dat De Superboeren weer de weg omhoog te pakken hebben.

Trainer De Jonge vertrok aan het eind van het afgelopen seizoen. Eigenlijk wilde Berger ook opstappen, maar hij zag hier vanaf na de uittocht van De Jonge. Even later stelde hij Henk van Stee aan als diens opvolger. De directeur voetbalzaken blijft nu tot de winterstop bij De Graafschap. De club kan hierdoor in alle rust op zoek naar een vervanger.
quote:
Berger verklaart: "Uitdaging is weg"
Han Berger vertrekt in de winterstop als technisch directeur van De Graafschap. "Het deel van deze functie waarin voor mij de uitdaging lag, zit er op", liet de td vrijdagmiddag op een persconferentie weten.

"Clubs weer op de rails zetten is mijn kunstje", zei Berger al eens, toen hij begon aan zijn klus in Doetinchemse dienst. Die uitspraak maakte de Houtenaar meer dan waar. Na een glorieus kampioenschap in de Jupiler League volgde een verrassend goede eerste seizoenshelft. Daarna stortte het in en kon trainer Jan de Jonge via de play-offs degradatie maar net ontlopen.

Berger (58) is geen cultuurbewaker en dat is de reden voor zijn vertrek. "Het deel van deze functie waarin voor mij de uitdaging lag, zit er wel zo'n beetje op en dan begint het weer te kriebelen", aldus Berger op de officiële website van De Superboeren. "De Graafschap is één van de mooiste clubs waar ik heb gewerkt, maar ik wil nog graag een aantal andere dingen doen. Door mijn vertrek nu aan te kondigen heeft De Graafschap ruimschoots de tijd om een opvolger te zoeken, die ik nog kan inwerken."

Voorzitter Sietze Veen betreurt de beslissing van Berger, maar begrijpt deze wel. "Continuïteit staat voorop bij De Graafschap. Het zou niet in het belang van de club zijn, als Han Berger onverwacht weg zou gaan. Han is van grote betekenis geweest. De Graafschap staat weer op de kaart. Nu is het aan ons om een geschikte opvolger te vinden, die de club verder gaat uitbouwen", liet Veen weten.


[ Bericht 37% gewijzigd door TerroRobbie op 25-07-2008 16:05:21 ]
Opgezwollenleverwoensdag 30 juli 2008 @ 19:40
Flinke aderlating het vertrek van Berger. Aan de andere kant is het wel zo dat hij ook niet meer zal presteren als hij niet gemotiveerd is. Netjes hoe het nu opgelost is, met nog een flinke tijd voordat hij echt weg is. Hopen dat er in elk geval schot komt in een structurele groei van de begroting want dat lijkt toch wel erg belangrijk te zijn geweest voor het vertrek van Berger.
mannydonderdag 31 juli 2008 @ 23:14
We moeten toch meer punten kunnen halen dan Volendam, de rest wordt echt bikkelen, vechten en hopen dat we boven bijvoorbeeld ADO kunnen komen. Den Ouden is nou ook niet echt de verstering waar we op zitten te wachten...
Roberto258vrijdag 1 augustus 2008 @ 02:48
Juist wel, vind ik. Ik voorspel dat hij dé man gaat worden komend seizoen.
Karrel_Laaglawaaivrijdag 1 augustus 2008 @ 09:20
Al die negatieviteit. Kijk nou eens om je heen hebben de andere onderste clubs zich dan wel zo verschrikkelijk versterkt? Nee dus. Is het alleen maar afhankelijk van 1 middenvelder, want dat is de enige klacht die ik nog heb. Verder zit het wel goed.
Opgezwollenlevervrijdag 1 augustus 2008 @ 12:01
Mwoah de linksback positie is ook gewoon slecht bezet met frankel en fung a wing.
Opgezwollenlevervrijdag 1 augustus 2008 @ 13:55
quote:
Wordt het Stefan Postma of Tarmo Kink ?

De Graafschap heeft nog de financiële middelen om zich op korte termijn te versterken met 1 speler. De vraag is nu of het een doelman (Stefan Postma) of een aanvaller (Tarmo Kink) wordt. Uit alles blijkt toch wel dat Stefan Postma binnenkort officieel tot de selectie zal behoren.

Tarmo Kink was gisteren wel aanwezig in Alkmaar, maar kon niet worden ingezet door een blessure. Een forse tegenvaller voor trainer van Stee. Omdat De Graafschap de laatste tijd al teveel met geblesseerde spelers te doen heeft gehad (Karlsons, Chinalli) lijkt het dat Tarmo Kink aan het verkeerde eind van het touw zal trekken. Temeer daar hij gisteren de hele tijd met een zuur gezicht langs de zijlijn bevond.

Met Stefan Postma is de situatie kompleet anders. Hij is 100% topfit, heeft veel ervaring, ligt goed in de groep (vooral bij de jongeren) en bij de supporters. Vooral met de slepende blessure van Chinalli in het achterhoofd zal er snel een beslissing moeten worden genomen. De Argentijn is binnen een maand fit is de verwachting, maar het ontbreekt hem dan nog aan wedstrijdritme etc. Een keuze voor Stefan Postma lijkt dan ook snel gemaakt. Vooral als we daar nog de woorden van van Stee aan Raymond Willemsen van de Gelderlander van gisteren aan toevoegen: “ Maar ik vind dat we sowieso vier keepers nodig hebben voor twee elftallen. De beloften spelen in de eredivisie en kunnen niet zonder reservekeeper op pad. Daarom moeten we nadenken over Stefan Postma . Dat ei moeten we snel leggen."

Teleurstellend dat er niet nog een middenvelder bij komt. Joep van de Ouweland lijkt nu een basisplaats te krijgen en die schiet imo gewoon te kort voor eredivisie niveau. Wel goed nieuws wat betreft Postma. Je moet alleen eigenlijk die Cinali zien kwijt te raken en dat zal wel niet lukken. 4 Doelmannen is natuurlijk gewoon geldverspilling je kan ook prima met 1 A doelman op de bank spelen bij de reserves.
Karrel_Laaglawaaivrijdag 1 augustus 2008 @ 14:03
Dat moet zelfs het streven zijn. Het tweede is voor de doorstroom.
Ik hoef Postma e r niet bij een ook die spits hoeft wat mij betreft niet, maar misschien gaan ze wel een middenvelder huren, daar hoeft in principe niet zoveel geld voor neergeteld te worden als de aanschaf van een speler.
Opgezwollenlevervrijdag 1 augustus 2008 @ 14:07
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2008 14:03 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Dat moet zelfs het streven zijn. Het tweede is voor de doorstroom.
Ik hoef Postma e r niet bij een ook die spits hoeft wat mij betreft niet, maar misschien gaan ze wel een middenvelder huren, daar hoeft in principe niet zoveel geld voor neergeteld te worden als de aanschaf van een speler.
Komt op hetzelfde neer want bij postma hoef je ook geen afkoopsom te betalen. Ik denk dus dat het huren van een middenvelder er ook niet in zit.
Karrel_Laaglawaaivrijdag 1 augustus 2008 @ 14:28
Is het geen idee om Postma een contract voor 2 maanden te geven? In Engeland bijvoorbeeld kan dat wel.
Als je een speler huurt hoef je vaak niet het volledige loon te betalen.
Adelantevrijdag 1 augustus 2008 @ 14:30
Was Postma niet die van die video, een ander soort "achterhoek" dus?
Karrel_Laaglawaaivrijdag 1 augustus 2008 @ 14:35
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2008 14:30 schreef Adelante het volgende:
Was Postma niet die van die video, een ander soort "achterhoek" dus?
Ja, maar wij zijn wel in staat om iemand te beoordelen op dingen de er toe doen.
Kom op zeg dit is zo 2005...
What the deal met Gert? Wil je ook wat anale stimulatie?
Opgezwollenlevervrijdag 1 augustus 2008 @ 14:48
quote:
Op vrijdag 1 augustus 2008 14:28 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Is het geen idee om Postma een contract voor 2 maanden te geven? In Engeland bijvoorbeeld kan dat wel.
Als je een speler huurt hoef je vaak niet het volledige loon te betalen.
Dat zou idd kunnen. Alleen is er 1 ding die dat lastig maakt en dat is dat ik verwacht dat Postma beter is de Heijblok en daardoor weleens 1e keeper kan worden.
Roberto258zondag 17 augustus 2008 @ 21:59
Een overtuigende 3-1 met een prima spelende Frankel, Den Ouden, Volmer en Heijblok
Opgezwollenlevermaandag 18 augustus 2008 @ 00:32
Knappe overwinning idd. Geeft de burger wat moed.
vingerplantmaandag 18 augustus 2008 @ 09:23
Kijk eens aan! Espanyol speelde met een A-ploeg?

Heijblok dan toch 1e keeper? Ik heb nog geen enkel potje gezien deze voorbereiding, best schandalig eigenlijk
Roberto258maandag 18 augustus 2008 @ 16:44
Mwah, wel vrij sterk team, maar De La Pena en Garcia deden niet mee. Toen iemand het vroeg aan die donkere keeper van Espanyol zei hij 'almost strongest team'. Maar de Graafschap speelde ook erg fel en bij balverlies van Espanyol kwamen ze er echt razendsnel uit, was mooi om te zien.

Ook wel grappig dat je bij zo'n oefenwedstrijd alles hoort wat ze zeggen, ze hebben echt allemaal bijnamen voor elkaar

Paar dingen die me opvielen:
- Heijblok en Volmer coachen echt superveel.
- Heijblok is heel erg zeker bij het uitkomen bij voorzetten corners (is ook niet de kleinste natuurlijk)
- Buijs en van de Ouweland gingen de duels echt superhard in
- Je kon zien dat het team echt plezier had in het voetbal.

Ook maar even een voorspelling van de opstelling doen jongens?

--------------------------------Heijblok--------------------------------

-------Schuurman-------Keller-------Volmer-------Frankel------

---------------------------------Buijs---------------------------------

-----------Jungschlager--------------van de Ouweland---------

--------------------------------Oost----------------------------------

--------------------Den Ouden-----De Groot----------------------

Op de plekken van Oost en De Groot kan dan De Ridder spelen, maar daar heb ik nog geen goed beeld van kunnen krijgen.
vingerplantmaandag 18 augustus 2008 @ 17:37
Fijn dat ze dus wel degelijk een eigen stijl aan het ontwikkelen zijn, ik krijg er zin in

Ziet er eigenlijk helemaal niet zo slecht uit. Alleen Joep.. Goede gast hoor, maar hij heeft het niveau gewoon niet. Als Assaidi en Chaiat terug zijn kunnen we zo met wat kleine omzettingen het systeem aanpassen. Verder mag wat mij betreft De Ridder op de plek van Donny. Jordy Buijs gaat zich ontwikkelen tot beste aankoop sinds Eric Viscaal
Opgezwollenlevermaandag 18 augustus 2008 @ 18:21
Ik heb ook nog niets gezien dus mag ook niets zeggen maar dat van de Ouweland het niveau niet aan kan is mij ook wel duidelijk. Frankel doet het nu dus wel aardig? Dat was echt een ramp het laatste half jaar.
Opgezwollenleverdonderdag 21 augustus 2008 @ 12:57
quote:
'Mister Middelmaat hunkert naar de top'


Naar sommige mensen kan ik uren luisteren. Als het over voetbal gaat zijn Johan Cruijff, Willem van Hanegem en Wim Jansen mijn favorieten. Zij zeggen inhoudelijk louter verstandige en interessante dingen. Op de televisie komt dat er niet uit, omdat ze dan niet vrijuit praten, maar ik heb ze ook off the record in een ontspannen sfeer meegemaakt. Dan komen de échte verhalen en meningen, dan weet je niet wat je hoort.

Riemer van der Velde kan heel boeiend over voetbal praten. Aan het eind van zo'n gesprek ben ik het altijd roerend met hem eens, omdat er geen speld tussen te krijgen is. René van der Gijp en Rob Jacobs kunnen met humor over het spel vertellen. Die typen sterven uit. Er wordt in de voetbalwereld veel minder gelachen dan vroeger.

Naar Maarten van Rossum kan ik ongelimiteerd luisteren als hij uitwijdt over de politieke verhoudingen in Amerika. Met Koos Postema heb ik dat zodra hij verhaalt over de tv-wereld en de intriges op het Mediapark. Jan Donkers, Cor Sanne en Harry Muskee hebben ieder hun specialiteit op muziekgebied. En niemand bezit zoveel parate kennis over blues als de eigenaar van Blues Record Centre in de Amsterdamse Hendrik Jacobstraat. Zijn lezingen zijn louter aan freaks besteed.

Gerrit Zalm was mijn favoriete politicus. Hij paste goed op de centen, bracht zijn boodschap met humor, als het moest serieus en hij kon ook heel geagiteerd reageren. Maar hij wist altijd waarover hij sprak. De meeste politici zijn door mediatraining gevormde sprekende poppen. De woordvoerder van de VVD is nu een jongeman met stoere teksten, maar met de uitstraling van een hbs-scholier, waardoor zijn boodschap nooit overkomt.

Hele volksstammen maken zich druk over de jeugdzonden van Wijnand Duyvendak van GroenLinks, maar ik vind de jeugdzonden van VVD'er Hans van Baalen veel ernstiger. Ik hoopte lange tijd dat hij zich zou aansluiten bij Rita Verdonk of Geert Wilders, waar hij niet zou misstaan, maar Van Baalen ziet meer carrièremogelijk-heden binnen het voormalige liberale bolwerk. Jan Marijnissen en Agnes Kant van de SP hebben niet mijn kleur, maar ik waardeer ze zeer. Ze brengen hun boodschap met passie en duidelijk geformuleerd bij de kiezers. Nu ik wat ouder word, kan ik ook heel goed naar de tegenpartij luisteren.

Ik merk aan mezelf dat ik me steeds minder ga ergeren. Ik vermaak me tegenwoordig met afwijkende meningen, pedante presentaties, obsessief gedrag, schaamteloze zelfoverschatting, gedram of mensen die pure onzin uitkramen. Toen Alexander Pechtold de ambtsketen van Wageningen inleverde om de landelijke politiek in te gaan, vond ik hem een gladjanus. Nu respecteer ik hem, omdat hij helemaal alleen het zieltogende D66 heeft gereanimeerd en er weer een partij met toekomstperspectief van heeft gemaakt.

Binnen de PvdA hebben ze de verkeerde mensen op de verkeerde plaats posteren tot kunst verheven, maar de kroonprins is al in huis. Let u maar eens op: Frans Timmermans, een fanatieke Roda JC-supporter, is niet af te stoppen.

Ik stoor me niet eens meer aan superbobo Charles van Commenée. Hij is chef de mission van de olympische ploeg en technisch directeur van de sportkoepel NOC*NSF. Van Commenée wekt de indruk dat hij verantwoordelijk is voor elke aansprekende prestatie in China, maar hij kan mij niet vaak genoeg in beeld komen met dat uitgestreken hoofd.

Ronald Giphart vind ik een puberale schrijver, maar toen hij tijdens de vakantie van columnist Martin Bril diens column overnam in de Volkskrant heb ik hem toch iedere morgen even gelezen, al geniet Nico Dijkshoorn mijn voorkeur. Het overkomt je toch zelden dat je een column met een glimlach leest.

Het moment nadert dat ik niet meer zapp zodra Herman den Blijker, Edward van Cuilenborg, Piet Paulusma of zo'n dom blondje met cup-D, van wie er blijkbaar dozijnen in voorraad zijn, in beeld verschijnt. Mart Smeets ervaar ik intussen als een warm bad. Heerlijk, hij moet me vooral toespreken alsof ik een kleuter ben. En hij bezit natuurlijk een surplus aan kennis over sport in het algemeen, wielrennen, muziek, Amerika, vrouwen, politiek; eigenlijk alles.

Als hij dat maar blijft uitstralen, dan ben ik helemaal gelukkig. Lekker arrogant vanaf die troon in de studio het klootjesvolk als notoire domoren uitleggen wat iedereen ziet en waar ook iedereen een eigen mening over mag hebben.

Bennie Jolink is een favoriet van me. Prachtige verteller, als hij maar niet gaat zingen. Hetzelfde geldt voor Henk Westbroek. Van mij had hij burgemeester van Utrecht mogen worden in plaats van die gladde salonsocialist die niets met de stad heeft, maar louter met zijn eigen carrière bezig is. Westbroek maakte een paar jaar geleden een item voor de regionale televisiezender met me. Op dat moment werd mijn uit de Middeleeuwen stammende huis geschilderd.

Mijn vrouw en ik wilden het interieur laten verven in de kleuren van Piet Mondriaan, een pionier op het gebied van de abstracte kunst. Daarom hadden we op alle deuren, kozijnen, trapleuningen en radiatoren stickers geplakt voor de schilders, waarop we de kleur aangaven. De balorige Westbroek verwisselde die middag alle stickers, waardoor mijn interieur een rood-geel-blauw-zwarte chaos is, maar de schilders kon ik de schuld niet geven. Ik moest de hoofdprijs betalen, maar ik heb nooit iets tegen Westbroek gezegd.

Onlangs was er een BN'er op bezoek die alle vloekende kleuren erg mooi vond. Hij wilde het zijn vrouw eens laten zien. De volgende avond kwamen ze samen langs. Toen ze het pand verlieten, hoorde ik hem tegen haar zeggen dat je kon zien dat er goed over nagedacht was. Zij laten hun interieur nu ook zo schilderen.

De laatste tijd vermaak ik me kostelijk met Han Berger (foto). Aan het begin van vorig seizoen zinspeelde hij nog op Europees voetbal voor De Graafschap, maar het werden uiteindelijk de play-offs voor promotie/degradatie. Als je Berger niet ziet maar alleen hoort, dan denk je dat Guus Hiddink, Johan Cruijff, Marco van Basten of Dick Advocaat het woord voert.

Nee, de Jupiler League is niet van zijn niveau. Hij is een crisismanager. Op de winkel passen boeit hem niet, hij heeft een uitdaging nodig. Berger stapt op bij De Graafschap, hij wil nog wel eens in de keuken kijken bij een topclub of ergens bondscoach worden. Als ik mijn ogen open, zie ik Berger in beeld. In een nerveus gesneden kostuum, met dat eigenwijze, jongensachtige hoofd.

Bijna iedereen wil dolgraag een baan in de Achterhoek, wonen in het pittoreske ’s-Heerenberg in het glooiende landschap van Montferland. Nee, de voormalige trainer van FC Utrecht, FC Groningen, AZ, Fortuna Sittard, SVV/Dordrecht’90, Sparta, Cambuur Leeuwarden en Jong Oranje, oftewel Mister Middelmaat, hunkert naar de top. Ik zou ook zo graag hoofdredacteur worden van The New York Times, The Chicago Tribune of The Boston Globe, maar ik houd het nog even voor me.

Toch geniet ik van mensen die hun ambities zonder schroom prijsgeven. Berger is geen onsympathieke kerel, maar hij profileert zich als een topcoach. In het verleden stoorde zoiets me, nu kijk ik al uit naar zijn volgende interview. En verslaggevers die hem van repliek dienen door hem duidelijk te maken dat hij uit zijn nek staat te lullen, bestaan niet meer. Eigenlijk moet zo'n megalomane mafkees de mond worden gesnoerd. Berger moet beseffen dat hij met zijn staat van dienst zijn handen mag dichtknijpen met een baan bij een prachtige provincieclub.


Maar ik ga nu eerst de zoveelste Privé-pagina in De Telegraaf over het sprookjeshuwelijk van Louis van Gaal en Truus Opmeer lezen. Dat is pas smullen. En ik blijf me afvragen hoe Van Gaal had gereageerd indien een AZ-speler tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bruiloft zou plannen.

Johan Derksen
Mooi artikel van Derksen.
Opgezwollenlevermaandag 25 augustus 2008 @ 19:00
Kaartje voor nec uit is binnen. Ik ben benieuwd
Blawhmaandag 25 augustus 2008 @ 19:01
Is die Bargas echt zo goed? Iemand hem al zien spelen?
Roberto258maandag 25 augustus 2008 @ 21:58
Heb hem zien spelen, en tja, hij heeft een individuele actie en dat hebben er niet veel bij een club als de Graafschap

Ben er ook bij in Nijmegen op eigen vervoer, hoe ideaal
Opgezwollenleverdinsdag 26 augustus 2008 @ 23:04
Ik ben benieuwd of het uitvak een beetje vol zal zitten. Zal wel niet..
Roberto258woensdag 27 augustus 2008 @ 02:55
Nah, vorig jaar met buscombi 400 man, dus die 600 redden we waarschijnlijk wel. Nog hele week kaartverkoop.

Lijkt mij tenminste..
Opgezwollenleverwoensdag 27 augustus 2008 @ 18:39
Ja je hebt natuurlijk wel het stadsfeest maar goed dat zou een slecht excuus zijn. Je kan kwart voor 11 alweer in Doetinchem zijn.
mannywoensdag 27 augustus 2008 @ 18:39
Het gaat beginnen !
Roberto258donderdag 28 augustus 2008 @ 13:58
20.45
vingerplantdonderdag 28 augustus 2008 @ 17:38
quote:
Op woensdag 27 augustus 2008 18:39 schreef Opgezwollenlever het volgende:
Ja je hebt natuurlijk wel het stadsfeest maar goed dat zou een slecht excuus zijn. Je kan kwart voor 11 12 alweer in Doetinchem zijn.
Opgezwollenleverdonderdag 28 augustus 2008 @ 18:16
Precies, eerder ga je toch de stad niet in
TerroRobbievrijdag 29 augustus 2008 @ 14:41
Wie is eerste keeper? Heijblok of Postma?
Roberto258vrijdag 29 augustus 2008 @ 14:46
Heijblok, maar als ie een fout maakt komt Postma erin, aldus van Stee
TheVotaryvrijdag 29 augustus 2008 @ 16:19
quote:
Op vrijdag 29 augustus 2008 14:41 schreef TerroRobbie het volgende:
Wie is eerste keeper? Heijblok of Postma?
Terror, heb je dit seizoen nou ook eindelijk een seizoenskaart genomen voor de Graafschap? Je bent altijd zo begaan met ons.
TerroRobbievrijdag 29 augustus 2008 @ 16:22
Was met een competitiemanager bezig
TheVotaryzaterdag 30 augustus 2008 @ 18:12
Ik zeg 1-2 met een eigen goal van Johnny van Beukering in de laatste minuut.
Sensation89zaterdag 30 augustus 2008 @ 19:16
quote:
Op zaterdag 30 augustus 2008 18:12 schreef TheVotary het volgende:
Ik zeg 1-2 met een eigen goal van Johnny van Beukering in de laatste minuut.
En eentje van Schone doe ook maar
Lov1zaterdag 30 augustus 2008 @ 19:23
Nouja, mochten we op ons donder krijgen in Nimwegen valt het geeneens op met die andere uitslagen

Maar ik denk positief, gewoon 3 punten
Sensation89zaterdag 30 augustus 2008 @ 19:25
Heb ook wel zo'n gevoel dat ze gaan winnen vanavond.
vingerplantzaterdag 30 augustus 2008 @ 19:28
Ik zet in op 2-2
TheVotaryzaterdag 30 augustus 2008 @ 23:12
Nou weer terug ervan (nijmegen is thuiswedstrijd ). Goede sfeer in uitvak. Uitslag kut. Wat me zorgen baart is dat we haast geen kans hebben gecreerd en dat er ontzettend veel onnodig balverlies was.
Roberto258zondag 31 augustus 2008 @ 00:29
Sfeer was goed ja, zijn ze niet gewend daar

Veel balverlies idd, en daardoor veel kaarten.
Opgezwollenleverzondag 31 augustus 2008 @ 00:32
Nah ook ik weer terug uit Nijmegen. Sfeer was top in het uitvak, wat een sfeerloze bak ellende is het in Nijmegen verder. Valt me elke keer weer op hoe dodelijk stil het daar is.

Eerste helft was echt extreem slecht en mag je blij zijn dat je niet met 3-0 achter staat. 2e helft was er veel passie en strijdlust. Het spel was nog steeds niet best maar goed de ploegen leken aan elkaar gewaagd.
EKterrorzondag 31 augustus 2008 @ 00:43
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 00:32 schreef Opgezwollenlever het volgende:
Nah ook ik weer terug uit Nijmegen. Sfeer was top in het uitvak, wat een sfeerloze bak ellende is het in Nijmegen verder. Valt me elke keer weer op hoe dodelijk stil het daar is.
Sfeer in het stadion is zeker wel goed hoor, qua acoustiek is het echter zo dat het lijkt als je in in het uitvak zit of het een dooie boel is. Ik heb een tijdje in de buurt vh uitvak gezet en daar lijkt het een dooie boel, nu zit ik aan de andere kant vh stadion en er hangt echt wel een goeie sfeer.
quote:
Eerste helft was echt extreem slecht en mag je blij zijn dat je niet met 3-0 achter staat. 2e helft was er veel passie en strijdlust. Het spel was nog steeds niet best maar goed de ploegen leken aan elkaar gewaagd.
Er was van jullie kant veel passie en strijdlust op een hele verkeerde manier. 8 gele kaarten, waarvan 2 semi-rode, dat zegt toch ook wel wat. Tweede helft hadden jullie zeker wat kansen maar de nederlaag was gewoon terecht. Overigens vond ik ons in de eerste helft wel goed, maar om nou te zeggen dat we lekker kansen hebben gecreerd, nee. Een 1-0 bij rust had ik terecht gevonden.
Opgezwollenleverzondag 31 augustus 2008 @ 00:51
quote:
Op zondag 31 augustus 2008 00:43 schreef EKterror het volgende:

[..]

Sfeer in het stadion is zeker wel goed hoor, qua acoustiek is het echter zo dat het lijkt als je in in het uitvak zit of het een dooie boel is. Ik heb een tijdje in de buurt vh uitvak gezet en daar lijkt het een dooie boel, nu zit ik aan de andere kant vh stadion en er hangt echt wel een goeie sfeer.
[..]

Er was van jullie kant veel passie en strijdlust op een hele verkeerde manier. 8 gele kaarten, waarvan 2 semi-rode, dat zegt toch ook wel wat. Tweede helft hadden jullie zeker wat kansen maar de nederlaag was gewoon terecht. Overigens vond ik ons in de eerste helft wel goed, maar om nou te zeggen dat we lekker kansen hebben gecreerd, nee. Een 1-0 bij rust had ik terecht gevonden.
Nah laten we het maar op die acoustiek houden dan . Liever 7 gele kaarten dan 0 wat mij betreft en de overwinning was zeker verdiend.
Roberto258zondag 31 augustus 2008 @ 01:10
quote:
Sfeer in het stadion is zeker wel goed hoor, qua acoustiek is het echter zo dat het lijkt als je in in het uitvak zit of het een dooie boel is. Ik heb een tijdje in de buurt vh uitvak gezet en daar lijkt het een dooie boel, nu zit ik aan de andere kant vh stadion en er hangt echt wel een goeie sfeer.
Jullie stadion heeft niet eens open hoeken. En als je aan de overkant niets hoort, zegt dat genoeg lijkt me.

Ik ben in ieder geval blij dat ik daar om de twee weken niet heen hoef.
Markzondag 31 augustus 2008 @ 01:27
Ik moet jullie overigens nog wel een compliment maken voor het applaus na afloop toen onze spelers een rondje maakten.
Opgezwollenleverzondag 31 augustus 2008 @ 02:25
Ik geloof er ook niet veel van want bij een goal hoor je ook geluid..
AtDaMotDaMotDazondag 31 augustus 2008 @ 09:53
Jammer van de wedstrijd. Terecht dat Meijer eruit werd gehaald na een belachelijke overtreding, zijn spel was dramatisch. Toen herstelde de balans zich enigzins. Toch bij 0-0 stand de kans gehad om de score te openen. Helaas gebeurde dat niet en pakte NEC de verdiende overwinning. Ook die overtreding van Den Ouden, goeiedag zeg!
Gordon_Shumwayzondag 31 augustus 2008 @ 14:33
Blijft het zo, het maken van smerige overtredingen in een wedstrijd of hoort dit bij een derby?
Roberto258zondag 31 augustus 2008 @ 16:01
Denk eerder dat laatste
Borizzzzaterdag 6 september 2008 @ 09:02
(schopje) wat Graafschaptopic is het waard om goed zichtbaar te zijn.
0-2 tegen NEC en 1-2 tegen Bochum.
Geeft niet al te veel hoop voor de eerste thuiswedstrijd.

Wat vinden jullie van de aankopen? Te licht? Te weinig spelers die het eredivisieniveau aankunnen?
Ik had gedacht dat we Volendam, Heracles wel onder ons konden houden, maar Heracles heeft nu ook al zn eerste punten gepakt.. Maar goed... nog 33 wedstrijden te gaan. Alles kan.
vingerplantzaterdag 6 september 2008 @ 09:56
Zwartkijker

Niet al teveel hoop voor de eerstvolgende thuiswedstrijd? Wij verliezen met 2-0 bij een ploeg die dit seizoen Europees speelt en op het nippertje met 2-1 van een Bundesligaclub. Onze tegenstander verliest de opener met 0-4 en verloor in de voorbereiding van elke profclub...

Dat tezamen met het feit dat die winnende kopgoal van Reinder Hendriks nu wel heel erg lang geleden is vind ik dat het tijd is dat we weer eens een thuiswedstrijd van die gasten winnen

Ik zeg 3-1. Den Ouden, Bargas en Rogier Meijer

Ik heb trouwens nooit gedacht dat we Heracles onder ons zouden houden want dat heeft van alle genoemde degradatiekandidaten gewoon de beste ploeg. Volendam lijkt een zekerheidje, op de rest valt geen pijl te trekken.
Opgezwollenleverzaterdag 6 september 2008 @ 12:59
Is die Hofs er al bij volgende week?
Roberto258zaterdag 6 september 2008 @ 16:30
Meijer die gaat scoren? Naja vorig jaar tegen Vitesse had hij wel een schot op doel (heel knap van hem) die er bijna inzat, alleen was het een terugspeelbal op Velthuizen, nadat Vitesse de bal had buitengespeeld vanwege een blessure
Opgezwollenleverzaterdag 6 september 2008 @ 17:42
quote:
Op zaterdag 6 september 2008 16:30 schreef Roberto258 het volgende:
Meijer die gaat scoren? Naja vorig jaar tegen Vitesse had hij wel een schot op doel (heel knap van hem) die er bijna inzat, alleen was het een terugspeelbal op Velthuizen, nadat Vitesse de bal had buitengespeeld vanwege een blessure

Klopt idd, was wel geniaal geweest als die bal erin gevlogen was.
AtDaMotDaMotDazaterdag 6 september 2008 @ 17:48
Ben benieuwd, wij winnen bijna nooit van Vite$ (uit wel overigens, dat was vorig jaar een geweldige wedstrijd )
vitessezuid113zaterdag 6 september 2008 @ 21:40
quote:
Op zaterdag 6 september 2008 12:59 schreef Opgezwollenlever het volgende:
Is die Hofs er al bij volgende week?
Ga er maar wel vanuit , ook zal Molhoek zijn debuut maken voor Vitesse ( in de eredivisie ) en is Sansoni weer terug.

Daartegen over staat dat Frank van der Struijk geschorst is en dat Niklas Tarvajärvi ( jullie wel bekend ) en Jenner nog een vraagteken zijn ( Jenner heeft al wel weer 1 helft gespeeld met Jong Vitesse )
Opgezwollenleverzondag 7 september 2008 @ 13:18
Mm dat kan wel een verschil maken, drie spelers die vitesse wel sterker maken.
Borizzzmaandag 8 september 2008 @ 14:57
Die Tarvajarvi is alleen goed tegen 1e divisieclubs. Voor eredivisie komt hij nog tekort denk ik.
Opgezwollenlevermaandag 8 september 2008 @ 21:14
Ik ben wel een liefhebber van Tarva. Jammer dat hij nu bij de buren speelt.
Borizzzvrijdag 12 september 2008 @ 19:24

Nou we gaan die Arnhemmers zondag eens een oplawaai á la FC Groningen geven


Dr An!!!
Blawhzondag 14 september 2008 @ 14:51
Feli.
xJapserzondag 14 september 2008 @ 15:29
WOEI!!!
Sensation89zondag 14 september 2008 @ 15:44
Boeruhh
TheVotaryzondag 14 september 2008 @ 16:49
Yes, gewonnen van die rijnflikkers.
cultheldzondag 14 september 2008 @ 17:12
Netjes gedaan hoor. Paar weetjes die ik van een commercieel medewerker van De Graafschap te weten ben gekomen:

- Cinalli is de baas in de kleedkamer en heel belangrijk voor de andere keepers. Tegen Bloemendaal (ettertje) zei hij: "als je één keer irritant doet tegen mij, schop ik je kop er af". Sindsdien houdt Bloemendaal zich opvallend rustig op de trainingen.
- Volgens de technische staf van De Graafschap is Cinalli een betere keeper dan Postma; daarom heeft Postma ook geen contract aangeboden gekregen.
- De Graafschap heeft uitbreidingsplannen voor het stadion naar een capaciteit van 19.000
vingerplantzondag 14 september 2008 @ 18:13


EINDELIJK WEER!!

Lekker rommelige pot die we al veel eerder hadden moeten beslissen. Overzicht houden valt helaas moeilijk te trainen.

Heijblok was echt heel goed en Joep heeft me helemaal verbaasd, wat een wereldpot
De aanval bevalt me wel, lekker onvoorspelbaar. De Ridder zoals verwacht een aanwinst en Oost speelde ook ok, verder alleen de bal wat vaker afleggen.

Het doek van Brigata zag er netjes uit trouwens.
Opgezwollenleverzondag 14 september 2008 @ 18:32


Helden!


Goede pot gezien, zeker gezien het verschil met Nec. Mooi spandoek, matige sfeer helaas, veel spanning, veel kansen voor de Graafschap en helaas af en toe weer geslaap in de defensie.

Heijblok doet het echt enorm goed, tot nu toe echt een versterking ten opzichte van Jimbo.

Echt genoten!
TheVotaryzondag 14 september 2008 @ 18:33
quote:
Op zondag 14 september 2008 18:13 schreef vingerplant het volgende:
Het doek van Brigata zag er netjes uit trouwens.
Ja, idd weer erg netjes gedaan!

Heb zonet even netjes gezwaaid toen ik langs het gelredome kwam op weg naar Nijmegen.
Opgezwollenleverzondag 14 september 2008 @ 18:37
Roberto258zondag 14 september 2008 @ 19:19
tetetetedetedeteeee!

De Ridder
Bargas
Lov1zondag 14 september 2008 @ 19:43
Jaa, 3 puntennn! Netjes hoor! Heijblok is idd een aanwinst

Oja, en zeker kudos voor dat prachtige doek van Brigata!
ThomXszondag 14 september 2008 @ 19:48
Lekkere overwinning, na volgende week is ADO koploper-af
Borizzzzondag 14 september 2008 @ 21:04
Ja nette overwinning. Sinds dit jaar zit ik in vak 17. Kewl.

Foto maken met je mobiel van stille Vitessenaren in het uitvak na een nederlaag is ook erg leuk.
w00h00maandag 15 september 2008 @ 11:32
Den ouden!! Douchen met je bloedkop!!
vitessezuid113maandag 15 september 2008 @ 15:08
quote:
Op zondag 14 september 2008 21:04 schreef Borizzz het volgende:
Ja nette overwinning. Sinds dit jaar zit ik in vak 17. Kewl.

Foto maken met je mobiel van stille Vitessenaren in het uitvak na een nederlaag is ook erg leuk.
oohhh was jij dat
AtDaMotDaMotDamaandag 15 september 2008 @ 17:16
Ook een heel leuk item over ons stadion voorafgaand aan de samenvatting gisteravond
TheVotarymaandag 15 september 2008 @ 21:30
Lekker hoor de day after....
Opgezwollenlevermaandag 15 september 2008 @ 22:24
Nu Den Haag pakken, belangrijke pot zondag!
venomsnakewoensdag 17 september 2008 @ 10:34
quote:
De Graafschap weken zonder Bargas

DOETINCHEM - De Graafschap moet het enkele weken doen zonder aanwinst Hugo Bargas. Tijdens een wedstrijd van de beloften schoot het middenhandsbeentje van de Argentijnse aanvaller uit de kom.

Bargas, die kort voor het sluiten van de transferperiode overkwam van Atletico All Boys, moet voorlopig rust houden om zijn hand te laten genezen. De 21-jarige spits maakte zondag tegen Vitesse zijn debuut bij De Graafschap.

telesport
Karrel_Laaglawaaiwoensdag 17 september 2008 @ 15:19
Daar kun je (als je wil) toch gewoon mee spelen?
methodmichwoensdag 17 september 2008 @ 17:33
quote:
Op maandag 15 september 2008 22:24 schreef Opgezwollenlever het volgende:
Nu Den Haag pakken, belangrijke pot zondag!
En daarna naar De Treffers voor de beker. Kan ook nog een leuk potje worden, zo slecht zijn die niet. Al moet De Graafschap er gewoon van winnen natuurlijk.
mannydonderdag 18 september 2008 @ 07:39
Jihaaa... ik zat even in het buitenland, maar uiteraard aan livescore gekluisterd... lekkere overwinning ! Ik zie Rijnsburgse Boys eerder stunten als amateurclub tegen RBC, De treffers zouden we toch gewoon moeten gaan oprollen.
xJapserdonderdag 18 september 2008 @ 11:48
Het spandoek:



De respons:
quote:
De Gelderlander editie Arnhem: Provocatie

Vandaag in De Gelderlander (editie Arrnhem) valt een kinderachtige bijdrage te lezen naar aanleiding van de sfeeractie van Brigata Tifosi. Waarschijnlijk is de desbetreffende journalist afgelopen zondag voor het eerst op De Vijverberg geweest.

Provocatie (1)



Voor de Gelderse derby tussen De Graafschap en Vitesse toonden de fans van de thuisclub zondag twee mega spandoeken. Op de eerste stonden twee boksers afgebeeld, eentje met de kleuren en het logo van De Graafschap op de bokshandschoenen, en eentje met die van Vitesse. De bokser van De Graafschap sloeg zijn opponent vol in het gezicht en stond op het tweede doek triomfantelijk te juichen.





Provocatie (2)



Het bestuur van de Doetinchemse club vond de provocatie blijkbaar prima, want niemand greep in. Voor dit soort duels overleggen clubs, politie en gemeente over publieke veiligheid. Vandaar dat de immense doeken werden opgehangen aan de kant van het uitvak. Dan konden de fans van Vitesse ze niet zien. Beetje laf, maar er is wel over nagedacht.





Provocatie (3)



Dat Vitesse niet populair is in Doetinchem, is bekend. Nu toonde zelfs de gastheer weinig respect voor de buurman. Op het wedstrijdformulier stonden liefst drie namen van Vitesse-spelers verkeerd gespeld: Piet Veldhuizen, Ricky van Wolfwinkel en Claudimir. De prangende vraag luidt: Is hier sprake van desinteresse, onkunde of gewoon provocatie.

xJapserdonderdag 18 september 2008 @ 11:49
En het antwoord



MaxPowerdonderdag 18 september 2008 @ 12:00
Wat een zielig artikel in de Gelderlander zeg.
Blawhdonderdag 18 september 2008 @ 12:07
quote:
Op donderdag 18 september 2008 12:00 schreef MaxPower het volgende:
Wat een zielig artikel in de Gelderlander zeg.
Een Vitesse minded krant denk ik inderdaad, wat triest.
Dubnobasswithmyheadmandonderdag 18 september 2008 @ 12:11
De Gelderlander Vitesse minded ..
Blawhdonderdag 18 september 2008 @ 12:15
quote:
Op donderdag 18 september 2008 12:11 schreef Dubnobasswithmyheadman het volgende:
De Gelderlander Vitesse minded ..
Op basis van dat artikel zou je het wel zeggen, beetje heel erg huilerig stukje wat zomaar door een slechte verliezer geschreven had kunnen zijn.
MaxPowerdonderdag 18 september 2008 @ 12:16
quote:
Op donderdag 18 september 2008 12:15 schreef Blawh het volgende:

[..]

Op basis van dat artikel zou je het wel zeggen, beetje heel erg huilerig stukje wat zomaar door een slechte verliezer geschreven had kunnen zijn.
Nog afgezien van het feit dat hij absoluut niet weet waarover hij praat met zijn megaspandoeken. Hij weet niet eens waar de fanatieke aanhang van de Graafschap zit blijkbaar.
Opgezwollenleverdonderdag 18 september 2008 @ 16:09
Nee waardeloos stuk. Schijnt als `column` gepubliceerd te zijn maar goed dan mag je als krant alsnog wel controleren wat er in staat.
methodmichdonderdag 18 september 2008 @ 17:57
quote:
Op donderdag 18 september 2008 07:39 schreef manny het volgende:
Jihaaa... ik zat even in het buitenland, maar uiteraard aan livescore gekluisterd... lekkere overwinning ! Ik zie Rijnsburgse Boys eerder stunten als amateurclub tegen RBC, De treffers zouden we toch gewoon moeten gaan oprollen.
Oh jawel, al is De Treffers qua niveau vergelijkbaar met clubs als AGOVV en dergelijke. Dus op een slechte dag kan het lastig zijn.
Borizzzzondag 21 september 2008 @ 18:33
Respect voor een keurige 2-0 zege op ADO.
Al had het eerder beslist moeten worden.
Opgezwollenleverzondag 21 september 2008 @ 20:19
Nr. 1 van Gelderland!
Roberto258zondag 21 september 2008 @ 21:40
quote:
Op zondag 21 september 2008 20:19 schreef Opgezwollenlever het volgende:
Nr. 1 van Gelderland!


En nu massaal naar Twente !
Opgezwollenleverzondag 21 september 2008 @ 22:47
Twente moet ik helaas overslaan. Was er graag heen gegaan. Psv uit wordt de volgende voor mij.
Blawhzondag 21 september 2008 @ 22:49
Gefeliciteerd met de belangrijke overwinning.
AtDaMotDaMotDamaandag 22 september 2008 @ 22:18
Zeker. A.s. zaterdag ben ik erbij in de Grolsch Veste. Forza Graafschap
Opgezwollenleverwoensdag 24 september 2008 @ 18:43
quote:
Graafschapstadion voor 18.000 bezoekers (Update)

De Graafschap wil in een nieuw stadion plek voor 18.000 bezoekers.

Verwacht wordt dat het stadion ook dan redelijk gevuld blijft, zodat de sfeer van De Vijverberg - waar de tribunes wekelijks volgepakt zijn - blijft gehandhaaft. De capaciteit van De Vijverberg is dit seizoen, door staanplaatsen op de Spinnekoptribune te creëren, uitgebreid naar 12.600.

Donderdagavond worden de plannen voor een nieuw stadion gepresenteerd aan de Doetinchemse raadsleden. De belangrijkste opties voor een nieuwe locatie zijn bij de afrit aan de A18 (achter de Praxis) en het regionale bedrijventerrein (RBT) dat bij Wehl komt.

Een pol op de site van de Gelderlander (www.gelderlander.nl) wijst uit dat lezers van deze krant een sterke voorkeur hebben voor de locatie A18 (58 procent). Wehl krijgt 16 procent van de stemmen en 26 procent wil blijven op De Vijverberg.

Bron: De Gelderlander

'Het is het feestje van Graafschap'

De Graafschap geeft donderdagavond tussen zeven en acht uur een presentatie over plannen voor een nieuw stadion op het stadhuis in Doetinchem. Belangstellenden, en dat zijn er heel wat, komen voor een dichte deur, want de bijeenkomst (voor de reguliere raad) is besloten.

Er komen vijf locaties aan de orde voor een nieuw stadion, waarvan er twee zeer serieus zijn: achter de Praxis bij de afrit van de snelweg en op het nog aan te leggen regionaal bedrijventerrein (RBT) bij Wehl. Saillant detail: het RBT stond als onderwerp op de commissie ruimtelijke zaken van 8 september maar is daar te elfder ure vanaf gehaald.

De Doetinchemse raadsleden zijn verdeeld over de besloten vergadering over het stadion van de club die van alle Achterhoekers is. Volgens Martin Thus (CDA) heeft de raad wethouder Peter Drenth om informatie omtrent de plannen van de club gevraagd. Thus: "Er deden geruchten de ronde over de club en stadion. Dus wilden we worden geïnformeerd. Op verzoek van De Graafschap is het besloten. Dat mag zolang er geen besluitvorming is. Het is hun feestje."

Volgens Henk Bloemers, commercieel directeur van De Graafschap, is het echter geen wens van de club om de presentatie achter gesloten deuren te houden. "Wel zullen we nu meer vertellen dan bij een bijeenkomst die niet besloten was", zegt Bloemers.

"Ik snap de geheimzinnigheid niet", zegt Henk Wubbels (DSD). "De Graafschap is gewoon een klant die grond wil kopen van het college, dus wat is het probleem? Ik wacht de presentatie af. Misschien is er meer aan de hand dan een normale grondverkoop."

Frans van Doesum (GroenLinks) snapt de beslotenheid wel: "Publiciteit kan invloed hebben op het vervolg. Maar welke rol de gemeente speelt, vraag ik me af. Een financiële band met de club is er immers niet meer. Misschien moet een bestemmingsplan worden gewijzigd, maar de gemeente gaat niet over de verhuizing van een bedrijf." Nol Verhoeven (VVD): "De banden zijn verbroken. Maar als De Graafschap naar een andere plek wil in Doetinchem hebben ze de gemeente al snel nodig."

Henri Moïze de Chateleux (D66): "Als het college een goede reden heeft een informatieve raad besloten te houden, heb ik geen bezwaar. Ik heb om uitleg gevraagd maar geen goede reden gehoord."

Bron: De Gelderlander
Mij zelf lijkt het terrein bij de praxis ook beter geschikt, is ook wat dichter bij het centrum en het oude stadion. 18.000 lijkt me ook een prima aantal. Ik hoop wel dat ze in de verre toekomst nog kunnen uitbreiden, niet dat je van die problemen zoals nu bij Groningen tegenkomt.
AtDaMotDaMotDadonderdag 25 september 2008 @ 09:10
Nou dat was weer kantje boord tegen De Treffers
Tiemiedonderdag 25 september 2008 @ 09:19
quote:
Op woensdag 24 september 2008 18:43 schreef Opgezwollenlever het volgende:

[..]

Mij zelf lijkt het terrein bij de praxis ook beter geschikt, is ook wat dichter bij het centrum en het oude stadion. 18.000 lijkt me ook een prima aantal. Ik hoop wel dat ze in de verre toekomst nog kunnen uitbreiden, niet dat je van die problemen zoals nu bij Groningen tegenkomt.
Vind zelf, aan de andere kant van de A18, tegenover de mac een mooiere plaats

Maar het moet sowieso in Dtc blijven... Geen wehl
Opgezwollenleverdonderdag 25 september 2008 @ 16:45
De Treffers uit, altijd lastig
quote:
Mogelijk Guus Hiddink-stadion

Het nieuwe stadion van De Graafschap gaat mogelijk Guus Hiddink-stadion heten. De naam De Vijverberg verdwijnt in elk geval. De naam Guus Hiddink zou kunnen worden gebruikt om nieuwe bedrijven aan te trekken als sponsors.

De club heeft een sterke voorkeur om het stadion te bouwen bij de A18 op het nieuwe bedrijventerrein bij Wehl. De grond is daar eigendom van de gemeente Doetinchem.

Het stadion krijgt een uniek Achterhoeks karakter. De bedoeling is dat er bijna 19.000 mensen in kunnen
Bron: Omroep Gelderland
AtDaMotDaMotDavrijdag 26 september 2008 @ 09:12
Jeuh, gezellig naar Woonwagenkamp Emmen
Lamzak_vrijdag 26 september 2008 @ 09:45
Met hoeveel komen jullie Zaterdag?
Tiemievrijdag 26 september 2008 @ 09:48
We moeten tegen jannes voetballen.
KingOfPopvrijdag 26 september 2008 @ 14:38
quote:
Op vrijdag 26 september 2008 09:48 schreef Tiemie het volgende:
We moeten tegen jannes voetballen.
Idd.
Roberto258vrijdag 26 september 2008 @ 17:26
quote:
Op vrijdag 26 september 2008 09:45 schreef Lamzak_ het volgende:
Met hoeveel komen jullie Zaterdag?
Er waren nog zo'n 50 kaartjes te koop, maar ik weet niet hoeveel kaarten we hebben gekregen.
methodmichvrijdag 26 september 2008 @ 19:54
quote:
Op vrijdag 26 september 2008 09:48 schreef Tiemie het volgende:
We moeten tegen jannes voetballen.
En tegen de aanvoerder met de tattoos op zijn been! Wat een figuur is dat zeg.

Opgezwollenlevervrijdag 26 september 2008 @ 20:17
quote:
Op vrijdag 26 september 2008 17:26 schreef Roberto258 het volgende:

[..]

Er waren nog zo'n 50 kaartjes te koop, maar ik weet niet hoeveel kaarten we hebben gekregen.
Goede opkomst in elk geval.
Borizzzzaterdag 27 september 2008 @ 10:19
Nou tegen Twente vanavond. Niets te verliezen en stiekem hopen op een stuntje.
AtDaMotDaMotDazaterdag 27 september 2008 @ 10:38
Twente voetbalt niet echt briljant, met zo'n laffe coach die iedereen achteruit laat lopen. Als de organisatie staat en we geen snelle goal tegenkrijgen dan krijgt Twente het nog erg lastig
vingerplantzaterdag 27 september 2008 @ 11:19
Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voor ik gefrustreerde gezichten om me heen zie
Lamzak_zaterdag 27 september 2008 @ 12:10
Dit is of: De start van een goede reeks / De start van een kwakkelend seizoen


We zijn nog steeds 12 wedstrijden ongeslagen!
Roberto258zaterdag 27 september 2008 @ 13:18
Het langst zonder...

Categorie Club(s) Duels

Zege Vitesse 5

Thuiszege Vitesse 3

Uitzege De Graafschap, Roda JC 9

Nederlaag FC Twente 12

Thuisnederlaag PSV 11

Uitnederlaag FC Twente 6

Gelijkspel NAC Breda 7

Doelpunt vóór Roda JC 2

De nul Sparta Rotterdam 15

0-0 ADO Den Haag 67

Doelpunt tegen De Graafschap 2
Opgezwollenleverzaterdag 27 september 2008 @ 13:22
Hehe wel mooi al 2 wedstrijden geen goal tegen, dat had ook niemand verwacht. Vanavond speelt Botje achterin als die tegen een Elia ofzo speelt gaat het vrees ik erg moeilijk worden.
Roberto258zaterdag 27 september 2008 @ 23:39
De hel van Enschede?
Lamzak_zondag 28 september 2008 @ 02:15
quote:
Op zaterdag 27 september 2008 23:39 schreef Roberto258 het volgende:
De hel van Enschede?
explain please.
Blawhzondag 28 september 2008 @ 02:17
quote:
Op zondag 28 september 2008 02:15 schreef Lamzak_ het volgende:

[..]

explain please.
Sfeerloze bende.

Perez massaal uitfluiten.
Zwoerdzondag 28 september 2008 @ 04:25
quote:
Op zondag 28 september 2008 02:17 schreef Blawh het volgende:

[..]

Sfeerloze bende.

Perez massaal uitfluiten.
Ik weet niet of het tegen Perez was of tegen McClaren, en massaal was het volgens mij ook niet, wel kansloos, maar die heb je er altijd tussen zitten + een hele groep meelopers.
Maar verder vond ik de sfeer wel goed, uitvak was hele wedstrijd ook wel goed te horen