abonnement Unibet Coolblue
pi_60143721
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  dinsdag 22 juli 2008 @ 22:51:03 #77
92279 N.icka
Windforce 11
pi_60282389
Ha , weer een scheiding van een bn er zeggen ze net op sbs6 , ben benieuwd wie
  dinsdag 22 juli 2008 @ 22:54:14 #78
92279 N.icka
Windforce 11
pi_60282533
Yourie Joeri? Mulder dus
pi_60289234
Ah, de zoon van...sneu.
Nog een breakup:
quote:
Nieuwe klap voor musicalster Chaira Borderslee

AMSTERDAM - Chaira Borderslee heeft opnieuw een zware tegenslag te verwerken. De 32-jarige actrice moest zes weken geleden gedwongen stoppen met de musical Tarzan en verloor kort daarna een goede vriendin aan kanker. Nu heeft haar grote liefde, de 37-jarige kunstenaar Pim Smit, een punt achter hun samenzijn gezet. Chaira is verscheurd door verdriet: „Het wordt mij te veel. Ik huil de hele dag door.”

In haar Scheveningse appartement zit Chaira verslagen aan de keukentafel. Omringd door ’Pimmetjes en Smitjes’, de doeken gemaakt door haar grote liefde Pim, probeert zij vechtend tegen haar tranen haar verhaal te doen. „Pim is de Picasso van deze tijd. Hij wil de wereld veroveren met zijn werk en kan daarbij geen afleiding gebruiken. Ik vind het mooi dat iemand zijn liefde opoffert voor zijn werk. Maar het doet verrekte pijn”, geeft de zangeres toe.

Chaira begint te huilen. „Net toen ik mijn vertrek bij Tarzan een beetje een plaats had gegeven, ik moest de rol van moeder-aap Kala vanwege een knieblessure opgeven, verloor ik mijn lieve vriendin aan kanker. Ik wist dat ze het gevecht niet kon winnen, maar toch komt zo een telefoontje keihard aan.”

„Ze overleed een dag voordat ik auditie moest doen voor de komende musical Chicago. Met dikke ogen stond ik voor de jury. Haar laatste wens was dat ik een nummer op haar crematie zou zingen. Een paar dagen later zong ik op haar afscheid. Daarna ben ik naar België gereden. Pim had al gebeld en gezegd dat hij mij blij zou maken. Hij wilde mij opvrolijken.”

Chaira glimlacht door haar tranen heen: „Het was altijd zo heerlijk in Tienen. Pim heeft daar zijn atelier en muziekstudio. Na het werk reed ik vaak naar hem toe. Dan maakten we samen muziek of kookten lekker met een goed glas wijn erbij. We inspireerden elkaar. Ik heb nog nooit iemand gekend die mij zo goed begreep. En volgens mij is dat wederzijds.”

De zangeres tuurt naar een werk van Pim: „Daarom begrijp ik ook niet zo goed dat het nu over is tussen ons. De liefde was zo heftig. Al vanaf het moment dat we elkaar leerden kennen op een gala in 2004. We zijn soulmates. We snappen elkaars passie voor ons werk. Onze kunst, ieder op zijn eigen manier.”

Toen Chaira na haar zware week in België aankwam, waren de ouders van Pim op visite. „De avond is een beetje aan mij voorbijgegaan, ik zat met mijn hoofd nog bij de crematie. Ik heb toen niets gemerkt aan Pim. Weer terug in mijn appartement in Scheveningen kreeg ik ineens een brief van hem. Daarin schreef hij dat wij onze dromen moeten waarmaken, ieder apart.”
Bron: De Telegraaf
pi_60375192
Salma Hayek en d'r vriend zijn uit elkaar.
quote:
Actress Salma Hayek and her fiancé, François-Henri Pinault, have ended their 16-month engagement. A rep for Salma said in a statement released last week,

"We are sad to announce the engagement of Salma Hayek and Francois-Henri Pinault has been canceled. There will be no further comment."

The couple met in Venice in May of 2006 and announced their engagement in March 2007. They welcomed baby Valentina Paloma on September 21st.
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_60377165
quote:
Op zondag 27 juli 2008 11:51 schreef rena het volgende:
Salma Hayek en d'r vriend zijn uit elkaar.
[..]


Noh Arm schattig kindje
Stay with me, let's just breathe.
It's funny how the colors of the real world only seem really real when you viddy them on the screen.
  † In Memoriam † zondag 27 juli 2008 @ 15:32:30 #82
77924 Skaai
I am beyond coffee.
pi_60378691
Kindje is in ieder geval wel voorzien van een goede financiële toekomst .
Fat bikers bounce better.
I'm not confused brother! I just took picture of my face, is defo not my confused face!
pi_60460625
'Kate Hudson en Lance Armstrong uit elkaar'
Uitgegeven: 30 juli 2008 10:54

AMSTERDAM - Actrice Kate Hudson en wielrenner Lance Armstrong hebben alweer een punt gezet achter hun prille relatie. "Ze hebben besloten ieder hun eigen weg te gaan", meldt een anonieme bron aan showbizzblogger Perez Hilton.

In mei feestte het toen kersverse koppel in Cannes. De actrice en de voormalige wielerkampioen hebben hun relatie nooit publiekelijk bekendgemaakt, maar werden de afgelopen maanden veelvuldig kussend en knuffelend gespot.

Hudson en Armstrong hadden al eerder relaties met andere sterren. Zo heeft Hudson een kind van Chris Robinson, de frontman van The Black Crowes. Ook had ze een relatie met acteur Owen Wilson.

Armstrong was enkele jaren samen met zangeres Sheryl Crow.

pi_60472955
Sarah Jessica Parker en Matthew Broderick hebben een relatiestop ingelast.
quote:
AMSTERDAM - Het gaat niet goed tussen Sarah Jessica Parker en haar echtgenoot Matthew Broderick. Het stel, dat al elf jaar getrouwd is, woont op dit moment niet samen, zo melden verschillende Amerikaanse media.

Sarah Jessica Parker

Geruchten over een huwelijkscrisis gaan al maanden. Het beroemde koppel wordt de laatste tijd zelden samen gezien. Volgens bronnen rondom het stel blijven Parker en Broderick alleen samen voor hun zoontje James.

Deze week meldde de Britse krant The Sun dat Broderick (46) vier maanden lang een affaire had met een 25-jarige vrouw op het moment dat Parker druk was met de filmopnames voor Sex and the City. Hoewel de actrice naar verluidt woest was op het moment dat ze erachter kwam, hoopt ze dat haar huwelijk toch nog te lijmen valt.

Verdriet

"Sarah heeft veel verdriet van het overspel van haar man. Je kunt je haast niet voorstellen dat Matthew haar zoiets aan zou doen, laat staan vier maanden lang", zo zegt een bron in het Amerikaanse tijdschrift Star.

Het acteurskoppel heeft op dit moment een pauze ingelast in hun relatie, zodat ze rustig kunnen nadenken over hun toekomst. De twee hopen dat ze daardoor weer nader tot elkaar kunnen komen.
pi_60473109
wat een eikel is Ferris
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
  zaterdag 2 augustus 2008 @ 02:41:20 #86
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_60503851
Nou ik snap hem wel.

Ik zou ook niet warm lopen voor die gehypte heks
Snobs have more fun!
KLIK!
  Moderator / Miss SHO woensdag 6 augustus 2008 @ 22:51:16 #87
22592 crew  Ole
pi_60612320
aiiii dubbel ongeluk
quote:
Morgan Freeman gaat scheiden
Uitgegeven: 6 augustus 2008 21:13
Laatst gewijzigd: 6 augustus 2008 21:45

AMSTERDAM - Acteur Morgan Freeman gaat scheiden na een 24 jaar huwelijk met zijn vrouw Myrna Colley-Lee. Freeman raakte afgelopen zondag samen met een andere vrouw betrokken bij een ongeluk.

Dit meldt NBC News. De vrouw met wie Freeman in de auto zat, is de 48-jarige Demaris Meyer, die volgens de entertainmentwebsite TMZ een goede vriendin is van Morgan Freemans vrouw.

Relatie

De advocaat van de acteur maakte woensdag bekend dat Freeman als sinds december 2007 apart woont van zijn vrouw. Het is niet duidelijk of Meyer een relatie met Freeman onderhoudt.

De 71-jarige acteur, die momenteel te zien is in 'The Dark Knight', werd zondag met een hydraulische schaar uit een auto bevrijd om per helikopter naar een ziekenhuis in Memphis te worden gebracht.

Geopereerd

Hier werd hij dinsdag geopereerd aan zijn arm en hand.

Morgan Freeman heeft samen met zijn huidige vrouw twee kinderen. Hij verwekte eerder twee kinderen bij zijn eerste vrouw Jeanette Adair Bradshaw, met wie hij 12 jaar samen was
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_60944712
quote:

GTST-acteur Christophe Haddad weer vrijgezel
Goede Tijden Slechte Tijden-acteur Christophe Haddad en musicalactrice Annemieke van der Veer zijn uit elkaar. Ze hadden zeven jaar een relatie.

Goede Tijden Slechte Tijden-acteur Christophe Haddad en musicalactrice Annemieke van der Veer zijn uit elkaar. Dat heeft het management van de artiesten bekendgemaakt. Haddad en Van der Veer hadden zeven jaar een relatie.

De acteurs zouden samen hebben besloten een punt achter hun relatie te zetten. Volgens hun management houden de twee wel nog van elkaar maar staan ze 'te verschillend' in het leven.

De 29-jarige Haddad is sinds eind 2003 in GTST te zien als Nick Sanders. De 37-jarige Van der Veer speelde onder meer in de musicals 'Cats' en 'The sound of music'.
[Novum]
pi_60987642
Nada van Nie is in de rouw volgens de Telegraaf.
quote:
Nada van Nie van ellende zeven kilo afgevallen
van onze redactie

AMSTERDAM - Het lijkt erop dat de breuk tussen Nada van Nie (41) en ex-profvoetballer Bryan Roy (38) niet van tijdelijke aard is. Een drama voor de presentatrice en haar twee kinderen. "Voor mij had dit niet gehoeven. En ik heb ook niks te verbergen!"

Foto: ©BrunoPress/Edwin Janssen
Please Wait ...

Nada steekt haar gevoelens niet onder banken over stoelen. In het weekblad Story praat ze zeer openhartig over de breuk. "Ik ben heel erg verdrietig. Bryan en ik zijn zeventien jaar samen geweest, waarvan veertien jaar getrouwd. En ik had écht, dat moet je van me aannemen, met Bryan oud willen worden."

Ook kinderen Jamy-Lee (14) en Quinten (13) hebben het er moeilijk mee. "Zij zijn oud genoeg om alles te beseffen. Het doet me erg veel pijn dat ze verdriet hebben", aldus de presentatrice. "Maar als ik dan toch een voordeeltje van deze verdrietige situatie moet noemen: door alle ellende ben ik zomaar zeven kilo afgevallen!"

Gelukkig heeft de brunette het veel te druk om constant met haar ex bezig te zijn. "Thuis valt veel meer te organiseren en ik heb het druk met mijn eigen productiebedrijfje CTM-Nada. Ik heb een format gemaakt voor een tv-programma. Dat is nu verkocht aan één van de omroepen." Van Nie is verder op vrijdagavond de vaste sidekick geworden bij Knevel & van den Brink. "Ik kan het niet druk genoeg hebben!"
pi_61072784
Even terugkomen op de tt met daarin Irene vd Laar. Die is gewoon de nieuwe Mariska Hulscher aan het worden met haar gedrag. Bedoel we kennen toch een van haar beroemde uitspraken nog waarin ze eerst als een doodgewone vrouw zichzelf neerzet en vervolgens op een vraag van een journalist over trouw geschenken antwoorde: " Schat..ik ben toch geen voetbalvrouw die voor bling bling gaat? " Nee, je bent erger vd Laar!@
  Moderator / Miss SHO zondag 24 augustus 2008 @ 14:08:54 #91
22592 crew  Ole
pi_61084420
huh:?
quote:
Nada steekt haar gevoelens niet onder banken over stoelen
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zondag 24 augustus 2008 @ 17:16:22 #92
151110 Malahide
Interne amplitude
pi_61088567
quote:
Op zondag 24 augustus 2008 14:08 schreef Ole het volgende:
huh:?
[..]


Kwaliteitsjournalistiek
You cheated on me with choreography.
pi_61088599
Wel lollig allemaal.
pi_61160004
quote:
Nicollette Sheridan en Michael Bolton uit elkaar
van onze redactie

AMSTERDAM - 'Desperate housewife' Nicollette Sheridan en haar verloofde, zanger Michael Bolton, hebben een punt achter hun relatie gezet.

De 44-jarige actrice heeft dit nieuws bevestigd. De twee leerden elkaar al in 1993 kennen, om het vervolgens in 2005 te proberen. Sinds 2006 waren ze al verloofd, en van een huwelijk wilde het maar niet komen…

’Nicollette and Michael zijn als vrienden uit elkaar gegaan', zo liet haar woordvoeder weten...Dit meldt Perez Hilton.

Nicolette Sheridan zal het nieuwe seizoen van Desperate Housewives ook niet meer schitteren op de Amerikaanse televisie. Ze werd uit de serie geschreven.
pi_61160042
Nicollette Sheridan en Michael Bolton, die mensen ken ik helemaal niet. Irene van de Laar wel, dat is die broodhoer.
pi_61160174
quote:
Op woensdag 27 augustus 2008 10:00 schreef RonaldRegen het volgende:
Nicollette Sheridan en Michael Bolton, die mensen ken ik helemaal niet. Irene van de Laar wel, dat is die broodhoer.
Michael Bolton, ken je die niet van vroeger?



En Nicollette is van de Desperate Housewives, erg populaire serie hoor. Wel een wijvenserie.
  woensdag 27 augustus 2008 @ 10:15:03 #97
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_61160361
Irene vd Laar presenteert vanavond shownieuws volgens Patty Brard. deze heeft vandaag opname's van '' Wie ben ik''
pi_61161642
quote:
Op woensdag 27 augustus 2008 10:06 schreef cinnamongirl het volgende:

[..]

Michael Bolton, ken je die niet van vroeger?

Hmmm, nu je het zegt... is wel vaag bekend inderdaad.
quote:
En Nicollette is van de Desperate Housewives, erg populaire serie hoor. Wel een wijvenserie.
Nooit van gehoord.
pi_61342790
Nah, Jongbloed gaat ook niet echt lekker...

Jaap Jongbloed weg bij partner
AMSTERDAM - Jaap Jongbloed (53) leeft al langere tijd gescheiden van zijn gezin. De Vermist-presentator heeft de woning waar hij met zijn vrouw Saskia, zoon Kim en dochters Amber en Berber woonde, al een tijd geleden verlaten. „Het werkte gewoon niet meer tussen Jaap en Saskia”, zo weet een collega te vertellen. De twee zouden volgend jaar twintig jaar getrouwd zijn. Ze zijn nog niet officieel gescheiden. telegraaf.nl
  woensdag 3 september 2008 @ 15:49:38 #100
128272 Haaibaaike
50 jaar Golden Earring.
pi_61349391
Da's niet niks bijna 20 jaar getrouwd en van plan zijn te gaan scheiden. Nooit van Jaap verwacht..Het zou wel met zijn drukke baan te maken hebben..Kinderen zijn de dupe
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')