abonnement Unibet Coolblue
pi_53661093
Een terecht besluit lijkt mij, ook al omdat de Portugese politie de McCanns een aantal vragen (40) heeft te stellen en dan kan alleen via hun Britse collega's. Een beetje tegenstrijdig is wel dat de McCanns (natuurlijk) vooralsnog alleen uitgaan van een levende Maddie en dat alleen daar de focus moet worden gelegd, het vinden van de kleine. Terwijl, ook natuurlijk, de Portugese politie niet alleen zoekt naar Madeleine maar ook of de McCanns hier een rol in spelen, ze zijn niet voor niets formeel verdachten. En ondanks dat ze zeggen volledig mee te werken met de Portugese politie geven ze toch signalen af dat er naar Madeliene moet worden gezocht en dat botst lijkt mij met het onderzoek.

McCanns: Focus on finding Madeleine The Guardian
quote:
The new head of the Portuguese police investigation into the disappearance of Madeleine McCann should "refocus" the inquiry on finding the youngster, the family's spokesman said. Chief Inspector Goncalo Amaral was taken off the case following his comments that Kate and Gerry McCann had been calling the shots by identifying lines of inquiry for Leicestershire officers.

The family's spokesman Clarence Mitchell told GMTV the claims were "ludicrous". He added: "What they want now is whoever takes over to refocus the inquiry on to finding Madeleine." Mr Mitchell said the decision to remove Mr Amaral was "a decision for the Portuguese authorities."

"Kate and Gerry have always said they were more than happy to co-operate with the Portuguese authorities whoever that might be. "So in other words, whoever takes over from Mr Amaral as head of the investigation, they will continue that co-operation and do anything that is required - including going back to Portugal for more interviews if necessary."

Asked if it was true the McCann's were identifying lines of inquiry for Leicestershire Police, he replied: "Of course not, it's an absolutely ridiculous suggestion. It is a Portuguese-led inquiry and will remain so. And, of course, from time to time there is communication with Gerry and Kate as there would be in any police investigation. It is ludicrous to suggest that they have done anything like that." He called for an end to the printing of "unsubstantiated allegations" in newspapers in Portugal and Britain.

"What they want now is whoever takes over to refocus the inquiry on to finding Madeleine. There have been so many distractions, so many unsubstantiated allegations swirling around all of this out there and repeated here in Britain. "Surely it is now time to for all of that nonsense to end and for the search for Madeleine to be re-energised."
Ik vrees dat het lekken gewoon doorgaat en dat de McCanns er alles aan zal blijven doen de aandacht op henzelf af te leiden, (There have been so many distractions, als ze dat nu ook eens op zichzelf toepassen...), door het inzetten van familie en vrienden iov het PR-team. Er zullen de komende tijd vast nog wel meer meldingen komen dat Madeleine is gezien, vooral in de regio Marokko, Spanje en Portugal, want daar begint de nieuwe publiciteitscampagne van de McCanns, waarschijnlijk volgende week.
pi_53661803
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 09:19 schreef Suko het volgende:
Een terecht besluit lijkt mij, ook al omdat de Portugese politie de McCanns een aantal vragen (40) heeft te stellen en dan kan alleen via hun Britse collega's. Een beetje tegenstrijdig is wel dat de McCanns (natuurlijk) vooralsnog alleen uitgaan van een levende Maddie en dat alleen daar de focus moet worden gelegd, het vinden van de kleine. Terwijl, ook natuurlijk, de Portugese politie niet alleen zoekt naar Madeleine maar ook of de McCanns hier een rol in spelen, ze zijn niet voor niets formeel verdachten.
ik denk dat je wat aangaat toch nog eens een keer de wet daar moet nalezen .. de hele status getuige en verdachte verschilt mijlenver met wat we hier hebben ..
quote:
En ondanks dat ze zeggen volledig mee te werken met de Portugese politie geven ze toch signalen af dat er naar Madeliene moet worden gezocht en dat botst lijkt mij met het onderzoek.
huh .. dat IS het onderzoek toch .. zoeken naar een vermist kind ? Dus hoe kan dat botsen ?
quote:
McCanns: Focus on finding Madeleine The Guardian
tja, het is inmiddels bekend dat de politie mensen met tips gewoon weg heeft gestuurd omdat zij er van uitgaan dat Kate het heeft gedaan
quote:
Ik vrees dat het lekken gewoon doorgaat en dat de McCanns er alles aan zal blijven doen de aandacht op henzelf af te leiden, (There have been so many distractions, als ze dat nu ook eens op zichzelf toepassen...), door het inzetten van familie en vrienden iov het PR-team. Er zullen de komende tijd vast nog wel meer meldingen komen dat Madeleine is gezien, vooral in de regio Marokko, Spanje en Portugal, want daar begint de nieuwe publiciteitscampagne van de McCanns, waarschijnlijk volgende week.
als de politie niet was begonnen om via de media de McCanns en dan met name Kate zwart te maken had die PR reclame van de familie de laatste tijd niet nodig geweest .. niet waar ?
en tja, wat zou jij doen als jij van jezelf weet dat je onschuldig bent, maar het is inmiddels overduidelijk dat de politie niets doet met binnenkomende tips omdat die hellbound zijn om jouw schuld te bewijzen ?
pleased to meet you
pi_53664954
Nou, dat het botst is wel duidelijk, de McCanns willen alleen dat er gezocht wordt naar een levende Madeleine, diverse malen heeft woordvoerder Mitchell verklaard dat er geen reden is te veronderstellen dat het meisje dood is, iets wat de Portugese politie wél denkt, vooralsnog zoeken zij in eerste instantie naar het lichaampje en aanwijzingen dat de McCanns schuldig zijn aan de dood van Maddie al of niet opzettelijk, en wordt er daarnaast nog steeds ook gezocht naar een eventuele ontvoerder. Overigens zijn de McCanns zélf toen vrij snel met een enorm mediaoffensief begonnen met vette steken naar de Portugese politie dat die niet genoeg zou doen om Madeleine te vinden. Waarbij ik er wel van overtuigd ben dat de politie ferme fouten heeft gemaakt. Bewijzen/sporen zijn de eerste uren niet veilig gesteld, prutwerk. En verder hebben veel experts in dit soort zaken al gemeld dat in eerste instantie naar de ouders en hun directe omgeving moet worden gekeken.

Nog iets opmerkelijks. The Times:
"On Sept. 15, the McCanns announced the launch of a new ad campaign to reinvigorate the search for Madeleine."

Monday, Sep. 17, 2007 "Good timing. Changes to Portugal's secrecy laws over the weekend give suspects and third parties — who were previously not allowed to know the details of a police investigation — greater access to case files, meaning the McCanns' legal team could get hold of the 4,000-page police file on Madeleine's parents sooner than anticipated." En op 17 september wordt Clarence Mitchell de officiele woordvoerder van de McCanns.

Toeval die data? Hebben de McCanns en het team inmiddels al in die files gekeken, iets wat Robert Murat al heeft gedaan. Waarom horen wij daar niets van? Staat er iets in wat het daglicht niet kan verdragen, maar ook gewoon de vraag óf ze de files hebben ingezien óf van plan zijn dat te doen, nergens iets over te vinden. En verder is het vreemd dat de Britse journalisten niet op zoek gaan naar de achtergronden van die vriendenkring. De meest belangrijke getuigen op die avond nota bene. Ze hebben geen officieel spreekverbod maar mogen niets zeggen maar van wie willen ze ook niet kwijt. Men zegt de McCanns maar daar zijn geen bronnen van. Maar dan nog, de Britse journalistiek laat het hier dan ernstig afweten, normaliter publiceren (tabloids) ze elk stukje sleeze wát ze kunnen vinden, maar het is oorverdovend stil. Zelfs als ze niets kunnen vinden zou dat best beschreven kunnen worden, ook dat is nieuws. En ook blijft het opvallend dat het Britse Lab nog steeds niet de uiteindelijke resultaten (DNA e.d.) heeft vrijgegeven, op z'n minst zou daar wel eens naar gevraagd kunnen worden door de pers, maar niets. Vragen, vragen en vragen.

Maar ja, alles staat nu in het teken van Prinses Diana, hét proces, komt ook wel weer goed uit, ja hoor, ik blijf slecht denken!
pi_53665306
quote:
Ze hebben geen officieel spreekverbod maar mogen niets zeggen maar van wie willen ze ook niet kwijt.
hebben zij wel .. iedereen die bij die zaak betrokken is heeft een spreekverbod wat betreft het onderzoek zelf
pleased to meet you
  woensdag 3 oktober 2007 @ 12:35:12 #105
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_53665584
ANP bericht over ontslag:
quote:
LISSABON (ANP) - De Portugese leider van het onderzoek naar het vermiste Britse meisje Madeleine McCann is dinsdag van de zaak gehaald. Dat berichtte de BBC op zijn website. Gonçalo Amaral had kritiek geuit op de Britse politie en de ouders van Madeleine.

,,De Britse politie heeft sporen onderzocht die waren gecreëerd en gecultiveerd door de McCanns. Daarbij vergat zij dat het stel verdacht is wegens de dood van hun dochter Madeleine'', aldus Amaral. Ook beschuldigde hij het doktersechtpaar McCann van het hinderen en misleiden van de Britse politie.
http://www.bnr.nl/ShowANPNieuwsArtikel.asp?Context=N%7C2%2C3%7CS%7C8dec5fe5e0077aab&id=108475

Het zat er aan te komen, hebben jullie al iets gehoord over de opvolger?
Het is iig een mooie plot twist voor de komende film.....
@ Suko: Die DNA-tests ben ik ook heel benieuwd naar en die dossiers, die zullen nu nog wel doorgenomen worden en aan de Portugese politie gestuurd, ik gok op na dit week-einde voor meer nieuws.
be nice or go away
  woensdag 3 oktober 2007 @ 13:28:21 #106
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_53666673
quote:
The Madeleine McCann investigation is in chaos today with Portuguese police yet to replace the sacked investigator in charge of the search for missing four-year-old.


Chief inspector Goncalo Amaral shrugged off his sacking today, saying: "A policeman does not limit himself to one case."

He was informed by fax he was being removed from the case and from his position as the head of Judicial Police in the Algarve town of Portimao.

A spokeswoman for the Judicial Police said: "Mr Amaral has been removed from his position. We do not yet know who will take over the day-to-day running of the Madeleine investigation."
Zelf gevonden, niet bekend dus, maarreh ontslagen per fax?

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/worldnews.html?in_article_id=485360&in_page_id=1811&ito=newsnow
be nice or go away
pi_53667127
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 13:28 schreef kahaarin het volgende:

[..]

Zelf gevonden, niet bekend dus, maarreh ontslagen per fax?

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/worldnews.html?in_article_id=485360&in_page_id=1811&ito=newsnow
Interessant
I Ask for so Little. Just Fear Me, Love Me, Do as I Say, and I Will Be Your Slave.
User van NWS zei: Maak van internet een schoner riool! YES WE CAN!
pi_53667168
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 12:35 schreef kahaarin het volgende:
ANP bericht over ontslag:
[..]

http://www.bnr.nl/ShowANPNieuwsArtikel.asp?Context=N%7C2%2C3%7CS%7C8dec5fe5e0077aab&id=108475

Het zat er aan te komen, hebben jullie al iets gehoord over de opvolger?
Het is iig een mooie plot twist voor de komende film.....
@ Suko: Die DNA-tests ben ik ook heel benieuwd naar en die dossiers, die zullen nu nog wel doorgenomen worden en aan de Portugese politie gestuurd, ik gok op na dit week-einde voor meer nieuws.
Hoi Kahaarin, dat die Portugese politieman is ontslagen is al 2x gepost. Terecht naar mijn mening, rot kop ook trouwens, dan deug je al niet eigenlijk. Ik bedoel met die dossiers, dat 4.000 pagina's tellend rapport qua verhoren/onderzoek/aanklacht. Dat mogen de McCanns en het team sinds half september inzien, dáár hoor ik niks van. Niemand stelt ook die vraag aan de McCanns, ik weet dat ze niets inhoudelijks mogen zeggen maar toch wel óf ze het hebben gelezen???? Hopelijk komen die Lab-testen gauw aan de orde, wat een raar langzaam gedoe is dat.

@ Moussie, zou kunnen dat ze niks zeggen omdat ze misschien nog een keer kunnen worden ondervraagd maar ik heb nergens gelezen dat ze niks mógen zeggen. Komt hun ook wel uit denk ik... maar de tabloid-journalistiek laat het afweten vind ik wat betreft de achtergronden van die lui, en dat is opmerkelijk in deze zaak. Normaal gesproken zijn ze daar niet vies van. Iedereen in de UK houdt de kaken op elkaar, behalve PR-talk natuurlijk....
  woensdag 3 oktober 2007 @ 13:57:07 #109
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_53667332
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 13:49 schreef Suko het volgende:

[..]

Hoi Kahaarin, dat die Portugese politieman is ontslagen is al 2x gepost. Terecht naar mijn mening, rot kop ook trouwens, dan deug je al niet eigenlijk. Ik bedoel met die dossiers, dat 4.000 pagina's tellend rapport qua verhoren/onderzoek/aanklacht. Dat mogen de McCanns en het team sinds half september inzien, dáár hoor ik niks van. Niemand stelt ook die vraag aan de McCanns, ik weet dat ze niets inhoudelijks mogen zeggen maar toch wel óf ze het hebben gelezen???? Hopelijk komen die Lab-testen gauw aan de orde, wat een raar langzaam gedoe is dat.

@ Moussie, zou kunnen dat ze niks zeggen omdat ze misschien nog een keer kunnen worden ondervraagd maar ik heb nergens gelezen dat ze niks mógen zeggen. Komt hun ook wel uit denk ik... maar de tabloid-journalistiek laat het afweten vind ik wat betreft de achtergronden van die lui, en dat is opmerkelijk in deze zaak. Normaal gesproken zijn ze daar niet vies van. Iedereen in de UK houdt de kaken op elkaar, behalve PR-talk natuurlijk....
Klopt, maar nog niet in het nederlands!
De spanning op laten lopen, dan in 1 keer met het hele dossier naar buiten als de DNA berichten goed uitvallen voor de McCanns.
Die woordvoerder is toch nieuwspresentator geweest? Het zou me niet verbazen als hij bij deze en gene wat in de melk te brokkelen heeft, een soort van afspraak misschien? Als ze zich rustig houden dan krijgen ze scoops oid?
4000 bladzijden, dat duurt wel even voor dat doorgenomen is, het is ambtelijke taal en geen roman.
be nice or go away
pi_53667368
Nou, die druiloor Amaral is wel eerst op het matje geroepen: "The detective was summoned to a meeting with Alipio Ribeiro, the national director of the Polícia Judiciária, in Faro, after telling a Portuguese newspaper that British police were helping to protect Kate and Gerry McCann." The Times

Op je knieen kreng, en daarna misschien z'n congé, bevestigd met een faxje...
pi_53667448
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 13:57 schreef kahaarin het volgende:

[..]

Klopt, maar nog niet in het nederlands!
De spanning op laten lopen, dan in 1 keer met het hele dossier naar buiten als de DNA berichten goed uitvallen voor de McCanns.
Die woordvoerder is toch nieuwspresentator geweest? Het zou me niet verbazen als hij bij deze en gene wat in de melk te brokkelen heeft, een soort van afspraak misschien? Als ze zich rustig houden dan krijgen ze scoops oid?
4000 bladzijden, dat duurt wel even voor dat doorgenomen is, het is ambtelijke taal en geen roman.
Oe ja ha ha, dat is ook een theorie, overigens was Clarence Mitchell een BBC-journalist, kent goed het klappen van de zweep. We wachten het maar weer eens af Kahaarin!
  woensdag 3 oktober 2007 @ 14:03:31 #112
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_53667460
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 13:59 schreef Suko het volgende:
Nou, die druiloor Amaral is wel eerst op het matje geroepen: "The detective was summoned to a meeting with Alipio Ribeiro, the national director of the Polícia Judiciária, in Faro, after telling a Portuguese newspaper that British police were helping to protect Kate and Gerry McCann." The Times

Op je knieen kreng, en daarna misschien z'n congé, bevestigd met een faxje...
De zweep erover zeg ik, en dan op een schandblok midden op het merktplein!

Vind je dit niet een noodgreep?
Het lijkt er een beetje op alsof de politietop ook niet meer weet wat te doen en dan het hoofd dat op het moment boven het maaiveld uitsteekt erafhakt.
Ze komen een beetje stuurloos over imho.
be nice or go away
  woensdag 3 oktober 2007 @ 14:05:08 #113
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_53667496
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 14:02 schreef Suko het volgende:

[..]

Oe ja ha ha, dat is ook een theorie, overigens was Clarence Mitchell een BBC-journalist, kent goed het klappen van de zweep. We wachten het maar weer eens af Kahaarin!
Duimpjes draaien gaat gewoon door Suko.
Kopje koffie erbij.
be nice or go away
pi_53667704
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 14:03 schreef kahaarin het volgende:

[..]

De zweep erover zeg ik, en dan op een schandblok midden op het merktplein!

Vind je dit niet een noodgreep?
Het lijkt er een beetje op alsof de politietop ook niet meer weet wat te doen en dan het hoofd dat op het moment boven het maaiveld uitsteekt erafhakt.
Ze komen een beetje stuurloos over imho.
Ik weet het niet, maar dat er belangen op het spel staan is duidelijk. Portugal, een doodarm land in de EU, afhankelijk o.a. van subsidies en grote contracten ook uit de UK. De UK, al zover in de McCann-zaak betrokken, big names, big reputations, nee hoor, dat verliest Portugal. Ontslag van deze flapdrol is mogelijk nog maar het begin. Wie weet welke krachten er achter de schermen werkelijk aan de touwtjes (gaan) trekken...
  woensdag 3 oktober 2007 @ 14:18:08 #115
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_53667781
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 14:15 schreef Suko het volgende:

[..]

Ik weet het niet, maar dat er belangen op het spel staan is duidelijk. Portugal, een doodarm land in de EU, afhankelijk o.a. van subsidies en grote contracten ook uit de UK. De UK, al zover in de McCann-zaak betrokken, big names, big reputations, nee hoor, dat verliest Portugal. Ontslag van deze flapdrol is mogelijk nog maar het begin. Wie weet welke krachten er achter de schermen werkelijk aan de touwtjes (gaan) trekken...
Zolang het onduidelijk is kunnen ze wel wat meer onderzoeken, als men niet weet wie er hoofd onderzoek is dan kan er misschien juist wel meer gedaan worden zonder dat er continu op de vingers van die nieuwe wordt gekeken.
be nice or go away
pi_53667844
quote:
Op vrijdag 28 september 2007 13:07 schreef Suko het volgende:

[..]

Ik zie dat allemaal ook al s een soort PR, de zielige Kate, dat verhaal lees je ook hier: http://www.mirror.co.uk/n(...)alth-89520-19861277/ Ik ga er een beetje over m'n nek van. Zo 'belazerd' had ze er eigenlijk direct moeten uitzien. Die foto is wel erg slecht belicht overigens, vreemde make-up ook...

[afbeelding]
Die is bruin, zeker de hele zomer in Portugal geweest?

Verder denk ik dat de ouders er meer van weten.........
  woensdag 3 oktober 2007 @ 14:21:50 #117
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_53667860
Dit vind ik een mooi achtergrond artikel over het geheel, wat me opvalt is dat de Britse politie helemaal niet wil reageren op het ontslag, zou het al in de pen hebben gezeten als voorwaarde voor de verdere samenwerking tussen beide politie-apparaten?

http://www.earthtimes.org/articles/show/118070.html
be nice or go away
  woensdag 3 oktober 2007 @ 14:23:44 #118
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_53667899
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 14:21 schreef Beroepsgokker het volgende:

[..]

Die is bruin, zeker de hele zomer in Portugal geweest?

Verder denk ik dat de ouders er meer van weten.........
Je durft er een gokje op te zetten?

Ze heeft toch heel veel posters en flyers uitgedeeld op straat? Dan ben je idd veel buiten.
Ik weet het niet meer wat we er van moeten denken, ik wacht af, samen met Suko.
be nice or go away
pi_53668114
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 14:23 schreef kahaarin het volgende:

[..]

Je durft er een gokje op te zetten?

Ze heeft toch heel veel posters en flyers uitgedeeld op straat? Dan ben je idd veel buiten.
Ik weet het niet meer wat we er van moeten denken, ik wacht af, samen met Suko.
Ik heb ze zelf zien hangen (de posters dan, niet de ouders). Elk treinstation tussen Lagos tot aan Faro hing vol met flyers, en ook veel winkels deden mee. Kranten stonden er (net als in NL) vol van, elke dag weer een foto van die MccCan's op de voorpagina.
  woensdag 3 oktober 2007 @ 14:38:19 #120
145755 kahaarin
You are my sunshine......
pi_53668219
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 14:33 schreef Beroepsgokker het volgende:

[..]

Ik heb ze zelf zien hangen (de posters dan, niet de ouders). Elk treinstation tussen Lagos tot aan Faro hing vol met flyers, en ook veel winkels deden mee. Kranten stonden er (net als in NL) vol van, elke dag weer een foto van die MccCan's op de voorpagina.
Het is idd tijd voor een kleine mediastop, als er weer een keertje echt nieuws is, dossiers of DNA testen dan weer een bericht want zo langzamerhand ben ook ik die hoofden een beetje zat, niet dat ik het niet verschrikkelijk vind dat er een klein meisje weg is hoor, echter continu die mensen aan het mauwen is ook niet wat, vooral omdat er de laatste tijd bijna nooit iets is met nieuwswaarde alleen maar gebash over en weer.
be nice or go away
pi_53672697
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 14:21 schreef kahaarin het volgende:
Dit vind ik een mooi achtergrond artikel over het geheel, wat me opvalt is dat de Britse politie helemaal niet wil reageren op het ontslag, zou het al in de pen hebben gezeten als voorwaarde voor de verdere samenwerking tussen beide politie-apparaten?

http://www.earthtimes.org/articles/show/118070.html
O ja, was ik zelf vergeten eerder te melden waarom er belangen op het spel staan, uit jouw link: "Many ordinary Portuguese, however, criticize police not over its handling of the Madeleine investigation, but over focusing on just one blonde British girl while dozens of Portuguese children remain missing. "British tourists are an important source of income for Portugal," observes a Latin American journalist based in Lisbon. "That is one of the reasons why this case has ballooned out of proportion."

Ik weet verder niet of het daarom is waarom de Britse politie niet op het onslag reageert, doen ze wel meer niet. Ze ontkennen alleen iets als ze van iets beschuldigd worden maar verder werken ze volledig mee met de Portugezen, en dat soort antwoorden krijg je uit het McCann-kamp ook.

En verder hopen ze natuurlijk dat met aanstellen van een nieuwe Chief Inspector het onderzoek nieuw leven in wordt geblazen:
quote:
"Clarence Mitchell, the McCanns’ spokesman, said today that the couple hoped Mr Amaral's replacement would refocus the inquiry. He said: “Let's get back out there and we hope whoever takes over from Mr Amaral will re-energise the search for Madeleine."
quote:
Friends of Mr and Mrs McCann have made no secret of their distaste for Mr Amaral. They feel that they have been carefully watched to ensure that they abide by Portuguese judicial secrecy laws, whereas the detective, until last night, seemed to enjoy less scrupulous oversight.
quote:
Mr Ribeiro had earlier criticised officers who spoke to the press. “The police should be discreet and keep quiet, but there is always someone who talks,” he said in an interview in August. “Sometimes it is someone who knows nothing and just wants to be a protagonist.”
quote:
Portuguese police officers today rallied to Mr Amaral’s support, claiming that he had been sacked after undue pressure from the British media, which took delight in detailing his long lunch breaks and seemingly short working days.
quote:
Carlos Anjos, president of the Judicial Police Inspectors Union, said: “He was the victim of personal attacks by the British media which not only questioned his honour as a policeman, but also attacked him as a human being.” One police source told Correio da Manha: “He was the first victim, and he served as a scapegoat for the English.”
The Times O jee, de McCanns én de Britse politie blij met het ontslag, maar niet de politiemensen die werkten met Amaral. Hij is trouwens idd afgemaakt in de Britse pers. Heb het idee dat het nog helemaal niet lekker zit. Vermoedelijk zit er straks een politieopperhoofd die, laten we het netjes houden Suko!, uhm McCann-UK-(cops)-vriendelijk is...
  † In Memoriam † woensdag 3 oktober 2007 @ 19:37:55 #122
21290 NorthernStar
Insurgent
pi_53674972
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 14:15 schreef Suko het volgende:

[..]

Ik weet het niet, maar dat er belangen op het spel staan is duidelijk. Portugal, een doodarm land in de EU, afhankelijk o.a. van subsidies en grote contracten ook uit de UK. De UK, al zover in de McCann-zaak betrokken, big names, big reputations, nee hoor, dat verliest Portugal. Ontslag van deze flapdrol is mogelijk nog maar het begin. Wie weet welke krachten er achter de schermen werkelijk aan de touwtjes (gaan) trekken...
Exact. Die Amaral zijn reputatie en carriere heeft een opdonder gehad, en dat is een flink signaal naar degene die het van hem over gaat nemen. Het mag een flapdrol zijn, weet ik niet, heb ik geen inzicht in, maar ik was het wel met hem eens dat de dwaalsporen waarschijnlijk van de McCanns afkomen. Die zijn imo bovenal bezig de verdenkingen tegen hen aan het bestrijden. Dat ze daarmee onderwijl het onderzoek vertroebelen is kennelijk van ondergeschikt belang voor hen. Op dat forum waar je eerder naar linkte werden ze door sommigen McSpin genoemd, ik moest glimlachen.
pi_53676910
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 19:37 schreef NorthernStar het volgende:

[..]

Exact. Die Amaral zijn reputatie en carriere heeft een opdonder gehad, en dat is een flink signaal naar degene die het van hem over gaat nemen. Het mag een flapdrol zijn, weet ik niet, heb ik geen inzicht in,
mwah, hij schijnt wel vaker te vergeten om sporen te zekeren op een plaats van delict en er loopt atm een aanklacht tegen hem en een paar van zijn collega's voor oa martelen en het laten verdwijnen van bewijs
quote:
maar ik was het wel met hem eens dat de dwaalsporen waarschijnlijk van de McCanns afkomen. Die zijn imo bovenal bezig de verdenkingen tegen hen aan het bestrijden. Dat ze daarmee onderwijl het onderzoek vertroebelen is kennelijk van ondergeschikt belang voor hen. Op dat forum waar je eerder naar linkte werden ze door sommigen McSpin genoemd, ik moest glimlachen.
iedereen heeft het maar over dwaalsporen die de McCanns zouden hebben gelegd .. mag ik even vragen welke dat zijn ?
pleased to meet you
  † In Memoriam † woensdag 3 oktober 2007 @ 21:46:07 #124
21290 NorthernStar
Insurgent
pi_53678534
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 20:54 schreef moussie het volgende:

[..]

iedereen heeft het maar over dwaalsporen die de McCanns zouden hebben gelegd .. mag ik even vragen welke dat zijn ?
Ik denk aan die foto in Marokko (major afleiding) en bijvoorbeeld dat verhaal van die ontslagen medewerker. We kunnen niet weten of het uit de koker van de McCanns komt maar het vermoeden mag wel.
pi_53680599
Had even een deukmoment, iemand startte een topic hier en dan een paar reacties daarna....Jeeeez, wat kunnen ze daar af en toe slap lullen zeg, maar wel leuk ondanks, maar misschien wel eens nodig, de tragiek.

[ Bericht 24% gewijzigd door Suko op 03-10-2007 22:51:06 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')