abonnement Unibet Coolblue
pi_50785786
Na bijna twee weken stemmen zijn de winnaars van de FOK! VBL Awards 2007® eindelijk bekend

1 Ronald de Boer-award (voor de user die er vroeger vaak was, maar helemaal uit beeld is verdwenen)

Ronald de Boer was jarenlang een vaste waarde bij Oranje en grote Europese clubs. Na zijn overstap naar Qatar is hij echter uit beeld verdwenen, en dat geldt ook voor Cherrymoon Traxx, die de award mee naar huis neemt. Dan moet ie hem wel eerst ophalen...


Cherrymoon Traxx 22
Noca 14
The_Boezelaar 9

--

2 Ismaïl Aissati-award (voor de netste poster)

Ismaïl Aissati is één van de weinige voetballers die tegen iedereen beleefd blijft. Net als vorig jaar bestreden Bos81 en -Vaduz- elkaar tot het eind, en ook ditmaal bleek het konijn de sterkste.


-Vaduz- 23
Bos81 18
Suijk 6

--

3 Johan Cruijff-award (voor de user met de opmerkelijkste uitspraken)

De echte Maradona staat niet echt bekend om zijn opmerkelijke uitspraken, daar hebben we Johan Cruijff voor. Toch is het de DiegoArmandoMaradona van VBL die dit jaar de titel overneemt van Tong80, met bijna dubbel zoveel stemmen.


DiegoArmandoMaradona 25
tong80 13
cultheld 9

--

4 Martin Jol-award (voor de meest gewaardeerde user, hetzij qua kennis, postinhoud, informatie, betrouwbaarheid enzovoort)

Vorig jaar streden methodmich en -Vaduz- om de Marco van Basten-award, die dit jaar is omgedoopt in de Martin Jol-award. In deze editie was DIGGER beter dan -Vaduz-, maar kreeg methodmich verreweg de meeste stemmen, en prolongeert daarmee zijn titel.


methodmich 30
DIGGER 11
-Vaduz- 6

--

5 Johan Derksen-award (voor de user met de meest uitgesproken mening)

Johan Derksen heeft altijd zijn mening klaar, ongeacht het feit of deze ergens op berust. De sigarenkoning leent zijn naam aan deze award, die opnieuw door cultheld werd gewonnen. M0NTANA was een goede tweede, TerroRobbie kon ze net niet bijhouden.


cultheld 18
M0NTANA 15
TerroRobbie 12

--

6 Afonso Alves-award (voor de nieuweling die snel een bepalende rol kreeg)

Een award die ieder jaar nieuwe namen kent. Afonso Alves ontpopte zich in zijn eerste seizoen als één van de belangrijkste spelers van Heerenveen, en de Eredivisie. koningdavid is op VBL de beste nieuweling, al kwam Aanvoerder dichtbij.


koningdavid 18
Aanvoerder 15
AminBen 9

--

7 Andwelé Slory-award (voor de user die er al een tijdje was, maar ineens flink op begint te vallen)

Andwelé Slory draait al enkele seizoenen mee, maar kende afgelopen seizoen toch zijn echte doorbraak bij Excelsior. Hij dwong met zijn plotselinge opvallendheid een contract bij Feyenoord af, venomsnake dwingt de award af.


venomsnake 24
sjimz 16
mcyodogg 6

--

8 Luis Suárez-award (voor de grootste clown / meest humoristische user)

Luis Suárez heeft zijn grapjes duidelijk van trainer Ron Jans geleerd. Wie geen humor meer aangeleerd hoeft te worden, is Tong80. Hij won vorig jaar de titel, en doet dat ook dit jaar weer. Ondanks dat kreeg hij van SCH wel meer dreiging dan vorig jaar.


tong80 22
SCH 15
VoreG 9

--

9 Foeke Booy-award (voor de user die het meest objectief/realistisch blijft)

Als het gaat om objectiviteit, dan is Foeke Booy toch één van de personen die daar het meest in excelleert. Op FOK! is dat overduidelijk -Vaduz-, die al jarenlang deze award op zijn naam weet te schrijven. Suijk en Stpan konden slechts toekijken hoe -Vaduz- er vandoor ging.


-Vaduz- 29
Suijk 10
Stpan 8

--

10 Duitsland-award (voor de user die het best toernooien en/of toto's organiseert)

Een nieuwe award, in het leven geroepen voor organisatoren van toernooien of toto's op VBL. Duitsland organiseerde het afgelopen WK voetbal op een zeer professionele mannier, volgens de stemmers op VBL was WeebI de beste toernooihost op FOK!.


WeebI 28
dndiek 10
Beschouw 8

--

11 Deco-award (voor de user die de mooiste OP's, Gifjes en/of avatars maakt)

De Deco-award was er vorig jaar ook, maar is iets gespecialiseerd, en richt zich nu alleen nog op creatieve zielen. Yeahinho won hem vorig jaar met zijn photoshop-kunsten, maar moest dit jaar lijdend toezien hoe venomsnake met zijn gifjes de titel voor zich opeiste.


venomsnake 28
Yeahinho 10
RayMania 6

--

12 Op 'n slof-award (voor de grootste Ajax-fan)

Ajax is waarschijnlijk de club met de meeste aanhangers op VBL. Naast titelverdediger twi en runner-up M0NTANA is nieuweling Aanvoerder ook genomineerd. M0NTANA stal de titel van twi, die niet in staat bleek zijn award te behouden.


M0NTANA 23
twi 15
Aanvoerder 5

--

13 Voor rood - wit gezongen-award (voor de grootste PSV-fan)

Na vorig jaar niet genomineerd te zijn is PyTh weer helemaal terug als grootste PSV-fan. Hij verslaat oude rotten Bos81 en rubbereend, met maar liefst 26 stemmen tegenover respectievelijk 11 en 8.


PyTh 26
Bos81 11
rubbereend 8

--

14 Hand in Hand-award (voor de grootste Feyenoord-fan)

Voor Feyenoord was er dit seizoen weinig te genieten. Voor Erasmusch loopt het seizoen toch nog enigszins goed af; hij verovert voor het eerst de Hand in Hand-award, ten koste van Happel en FrankyMcG.


Erasmusch 17
Happel 14
FrankyMcG 10

--

15 Best of the rest-award (voor de grootste fan van een andere Nederlandse eredivisieclub)

Niet alle clubs kunnen hun eigen award krijgen, en dus is er een extra award voor de best of the rest. De drie genomineerden streden tot het eind, maar Heerenveen-aanhanger MaxPower wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken. Darkshine en vitessezuid113 waren er zo dichtbij...


MaxPower 17
Darkshine 15
vitessezuid113 14

--

16 Vrijdagavond-award (voor de grootste fan van een Nederlandse eerste divisie club)

De Vrijdagavond-award is er voor de trouwe aahangers van een Eerste Divisie club. Dordrecht-fan DRD zag de bui al hangen toen hij genomineerd was naast Den Bosch-veteranen TerroRobbie en DutchGooner. TR pakte uiteindelijk met een degelijke voorsprong de overwinning.

TerroRobbie 20
DutchGooner 13
DRD 12

--

17 Gary Lineker-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Engels voetbal)

DutchGooner won de afgelopen keren de titel voor grootste kenner van Engels voetbal. De Gunner moest de award ditmaal laten aan Barnet_Bee, die na veel nominaties nu eindelijk eens won. Doc deed met elf stemmen praktisch niet mee.


Barnet_Bee 19
DutchGooner 17
Doc 11

--

18 Marcello Lippi-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Italiaans voetbal)

Als het gaat om Italiaans voetbal is Marcello Lippi toch wel één van de belangrijkste figuren van de afgelopen jaren. De onbetwiste nummer één op VBL is DIGGER, die ieder jaar de titel voor zich opeist. Van de 46 stemmen wist hij er deze keer maar liefst 42 voor zichzelf te nemen.

DIGGER 42
M0NTANA 3
Pfaf 1

--

19 Emilio Butragueño-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Spaans voetbal)

Emilio Butragueño was één van Real Madrid's belangrijkste spelers in de jaren 80 en 90. Jojomen4 werd de afgelopen jaren gezien als de grootste kenner van Spaans voetbal, maar WeebI neemt zijn titel over. De twee fans van Real Madrid wisselen van positie, terwijl nieuwkomer venomsnake de derde plaats behaalde.

WeebI 22
Jojomen4 12
venomsnake 10

--

20 Piet de Visser-award (voor de grootste liefhebber / kenner van een andere competitie)

Piet de Visser is lang niet door iedereen geliefd, en zijn expertise wordt in discussie gesteld. Toch is het een feit dat hij wel wat af weet van diverse competities, die bij ons lang niet zo bekend zijn als de grote. Zjroentje, vorig jaar nog winnaar van de Duitse kenner-award, moet het dit jaar stellen met deze. Hij moet hem wel delen met Heero87, als kenner van het Belgische voetbal.

Zjroentje 17
Heero87 17

fanneke 10

--

21 Dione de Graaf-award (voor de beste vrouwelijke user)

Dione de Graaf is één van de vrouwen die wel kaas heeft gegeten van voetbal. Ook op VBL zijn er vrouwen met verstand van voetbal te vinden. Clauwheee won de afgelopen keren met 24 stemmen, ditmaal heeft ze er twee meer. Bluezz en Memento-Mori eindigen 2e en 3e.


Clauwheee 26
Bluezz 9
Memento-Mori 6

--

22 818-award (voor de grootste teletekstsupporter)

Tong80 prolongeert de titel van grootste teletekstsupporter met een ruime voorsprong. De veelbesproken BonJovi wordt tweede, terwijl cultheld ten opzichte van vorig jaar een plaats moet inleveren.


tong80 25
BonJovi 11
cultheld 10

--

23 Pelé-award (voor de user die binnen VBL het minst met voetbal bezig is)

Dat niet iedereen binnen VBL met voetbal bezig is, wordt vooral duidelijk in het HOOLS-café. Stamgasten appelsientje, Bluezz en SCH vechten het daarom uit voor deze award. Bluezz werd net als vorig jaar door de stemmers gezien als de enige echte Pelé van VBL.


Bluezz 21
SCH 13
appelsientje 11

--

24 Geert den Ouden-award (voor de grootste wannabe-mod)

Een nieuwe award, in de vorm van Geert den Ouden. De aanvaller van Willem II bemoeit zich vaak met de leiding van een duel, en dat gebeurt ook in VBL. De user die het vaakst in het FB topic te vinden is is TerroRobbie, die daarom ook deze award wint. Bliksemschigt is met tien stemmen een goede tweede.

TerroRobbie 33
Bliksemschigt 10
Bos81 4

--

25 Wesley Sneijder-award (voor de user die het snelst op zijn teentjes is getrapt)

Nog een nieuwe award, vernoemd naar Ajax-middenvelder Wesley Sneijder. Sneijder is vaak snel op zijn teentjes getrapt en windt zich dan heel erg op. Datzelfde geldt voor Vakkie_W, die bij het zien van de naam van de award waarschijnlijk wel weer op zijn teentjes getrapt is...


Vakkie_W 26
Cyberia18 10
defranseslag 9


-------------------------


Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Met dank aan Beschouw voor de icoontjes.
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
pi_50785894


Winnaars (behalve Knijn) gefeliciteerd
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_50785901
Gefeliciteerd allemaal!

TOch nog een eervolle 2e plaats!
pi_50785944
Winnaars gefeliciteerd. Vooral WeebI
pi_50785993
Gefeliciteerd allemaal .
Achter-elkaar-bezochte-Ajax-thuiswedstrijden-meter: [b]29[/b].
[b]Laatste wedstrijd:[/b] FC Timişoara. [b]Volgende:[/b] ADO Den Haag.
Ray's Statshoekje - 2009/2010.
  zondag 24 juni 2007 @ 14:08:05 #6
61885 jojomen4
hungersite.com
pi_50786034
Gefeliciteerd allemaal... ook vooral Weebl... Kan het niet geloven. WAT ERG!!!! DIT KAN NIET!

"En esta fabrica, en este Estadio, hicimos realidad todos nuestros sueños" Alfredo Di Stefano
pi_50786037
Mijn felicitaties aan de winnaars

Toch verrassend dat ik niks heb gewonnen
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_50786050
Niet dank je wel Bos en alle stemmers bedankt. Twee awards, daar ben ik trots op.
That's all folks!
  zondag 24 juni 2007 @ 14:09:21 #10
57068 Bomenverzameling
Can come an end
pi_50786078
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:08 schreef -Vaduz- het volgende:
Niet dank je wel Bos en alle stemmers bedankt. Twee awards, daar ben ik trots op.
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_50786106
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:00 schreef WeebI het volgende:


15 Best of the rest-award (voor de grootste fan van een andere Nederlandse eredivisieclub)

Darkshine en vitessezuid113 waren er zo dichtbij...
Ik zeg, de AZ award voor die 2
quote:
18 Marcello Lippi-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Italiaans voetbal)

DIGGER 42
M0NTANA 3
Pfaf 1
Ik ben blij dat ik op Pfaf gestemd heb
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_50786131
JEUJ

Gefeliciteerd aan alle andere winnnaars ook.
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_50786168
En Weebl, je maakt je organisatie-award waar, goed gedaan dit.

En prima werk Beschouw, je gemaakte icoontjes.
That's all folks!
  zondag 24 juni 2007 @ 14:12:43 #14
46672 DarkShine
Mijnstreek Oost
pi_50786169
Congrats MaxPower!
Vreuger, wie de beerkratte nog va hoots woare en se moëts blieve durchdrinke um d\'r kachel a te hotte
Planning:
-
pi_50786223
Wanneer krijg ik de nominaties te zien?
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_50786256
Niet gewonnen .
  zondag 24 juni 2007 @ 14:17:36 #17
82589 S-Two
barba macacu
pi_50786304
Gefeliciteerd mannen (en vrouw).
Before R. Kelly had his teens.. Wutang had their cream
Slick Rick had his rings... crack rock had it's fiends
Martin Luther had his dreams, Stevie Wonder could sing
or Elvis was king, Hip Hop was on the scene
  zondag 24 juni 2007 @ 14:17:51 #18
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50786311
Woei, 2 awards
daar ben ik zeer blij mee, en ook wel een beetje trots op.

Alle winnaars, Gefeliciteerd...!

Hulde voor de organisatie en de fraaie icoontjes.

Tong, ik vind wel dat je Luis Suarez in je avatar moet mixen.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_50786359
Mijn nominaties (dikgedrukten hebben het niet tot de awards gehaald).
quote:
Post-awards
1 Doc, CherrymoonTrax,
2 Ambrosius, -vaduz-, Bliksemschigt
3 Tong80, Cultheld,
4 Methodmich,
5 Cultheld

User-awards

6 Afonso Alves-award (voor de nieuweling die snel een bepalende rol kreeg):
7 Sjimz,
8 Voreg, TerroRobbie
9 Stpan, Vaduz, Suijk.
10 WeebI, Beschouw
11 Yeahinho, Venomsnake, Raymania

Fan-awards:

12 Sethje, M0ntana, aanvoerder
13 Pyth, Leolinedance, Dndiek.
14 Erasmush, FrankyMG, Luni
15 Maxpower (Heerenveen), J-D (NEC), Stpan (sparta)
16 TerroRobbie, DRD, spurs
Kenner-awards:

17 DutchGooner, Public_NME, Barnet_Bee
18 Digger, A Pettachi, Afunados
19 Terreros85, Aminben, Venomsnake
20 Joost mag het weten (Belgie), Fanneke (duits), Ofyles2 (Frans)

Ludieke awards:

21 Clauwheee, Bluezz
22 Golfer, tong, Cultheld
23 Golfer, Bluezz, Appelsientje
24 EngCatjuh, TerroRobbie
25 Da_Sandman, Bos81,
pi_50786375
Kan iemand mijn Davids avatar met die awardavatar mixen?

Venom?
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
  Moderator / Redactie Sport / Weblog zondag 24 juni 2007 @ 14:21:15 #21
17650 crew  rubbereend
JUICHEN
pi_50786424
gefeliciteerd winaars
DeLuna vindt me dik ;(
Op zondag 22 juni 2014 12:30 schreef 3rdRock het volgende:
pas als jullie gaan trouwen. nu ben je gewoon die Oom Rubber die met onze mama leuke dingen doet :)
  zondag 24 juni 2007 @ 14:25:43 #22
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50786579
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:19 schreef koningdavid het volgende:
Kan iemand mijn Davids avatar met die awardavatar mixen?

Venom?
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_50786612
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:25 schreef venomsnake het volgende:

[..]

[afbeelding]
Thx

Edit: hij schijnt te groot te zijn, 62 pixels ofzo.
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
pi_50786710
Winnaars gefeliciteerd .

Met zoveel stemmers zegt de uitslag ook daadwerkelijk wat.
PSV --- Chelsea FC --- Frank Lampard --- Heinz-Harald Frentzen --- Timo Glock
  zondag 24 juni 2007 @ 14:35:02 #25
52164 pfaf
pfief, pfaf, pfoef!
pi_50786851
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:10 schreef DIGGER het volgende:

[..]

Ik zeg, de AZ award voor die 2
[..]

Ik ben blij dat ik op Pfaf gestemd heb
Bedankt m'n eer gered.

Jij gefeliciteerd, net als de rest allemaal!

En de organisatie bedankt!
pi_50786904
venom, zou je ook zo'n flikkerding voor mij kunnen fixen? Dan load ik hem zelf wel ergens op.
That's all folks!
  zondag 24 juni 2007 @ 14:37:02 #27
42658 Noca
Voetbalt O+
pi_50786921
Ah, ik mag weer in vbl gaan posten zie ik.

Was ik nou maar ff uit de FC topics gebleven
  zondag 24 juni 2007 @ 14:39:06 #28
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50786982
quote:
Op zondag 24 juni 2007 14:26 schreef koningdavid het volgende:

[..]

Thx

Edit: hij schijnt te groot te zijn, 62 pixels ofzo.
klopt, ik zal zo even fixe, de awards zijn niet in 60x60..
Komt zo een nieuwe aan.
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 24 juni 2007 @ 14:43:50 #29
176521 Grulez
rasgroninger
pi_50787128
Gefeliciteerd!
  zondag 24 juni 2007 @ 14:51:57 #30
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50787351

koningdavid


Vaduz
"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
  zondag 24 juni 2007 @ 14:52:55 #31
67174 Dos37
Come on Twente
pi_50787375
Hulde voor de organisatie. Winnaars gefeliciteerd.

Nou weer naar de orde van de dag.
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
  zondag 24 juni 2007 @ 15:50:54 #32
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_50789109
Gefeliciteerd allemaal.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_50789499
Gefeliciteerd iedereen.
FOK!sport Sfeerverslagen Contest (Part II)
Winnaar Voetbalfoto Onderschriftcompetitie 2008 II
Ergens in 1972 schreef Keith Richards het volgende:
Ain't it good to be alive
pi_50789720
De Den Ouden Award.

Nu schaam ik me diep
There's a monkey in the jungle watching a vapour trail. Caught up in the conflict between his brain and his tail.
Winnaar Voetbalfoto-onderschriftcompetitie 2006-II, 2008-I.
The Terrifying Snoman | De Wageningse Berg
pi_50789736
Pelé groet u
pi_50789868
Een award
  zondag 24 juni 2007 @ 16:18:30 #37
113682 WeebI
Wee Bull
pi_50789909
Hier alle nominaties:

1 Ronald de Boer-award (voor de user die er vroeger vaak was, maar helemaal uit beeld is verdwenen)

Ajaxfan no.1
Aldostuta (2)
Chelloboy
Cherrymoon Traxx (5)
Doc
Doopy-X-
Erwtensoep
Messenga
Noca (2+1)
PogueMahone
Qi
Spideyman
The_Boezelaar (3)
Trancelocator


2 Ismail Aissati-award (voor de netste poster)

Ambrosius
Appelsientje
Beschouw (2)
Bliksemschigt
Bos81 (5)
Dylan Dog
Grulez
methodmich (3)
Radegast (2)
Suijk (5)
Vaduz (9)


3 Johan Cruijff-award (voor de user met de opmerkelijkste uitspraken)

BonJovi (2)
cultheld (7)
defranseslag (2)
DiegoArmandoMaradona (5)
Jasza
okee6 (2)
RayMania
SCH (3)
tong80 (4)
Vakkie_W
WeebI


4 Martin Jol-award (voor de meest gewaardeerde user, hetzij qua kennis, postinhoud, informatie, betrouwbaarheid enzovoort)

Beschouw
Bliksemschigt
Bos81 (2)
DIGGER (3+1)
Fanneke
Hoornes
methodmich (7)
Suijk
tong80
Twi (3)
Vaduz (7)


5 Johan Derksen-award (voor de user met de meest uitgesproken mening)

cultheld (5)
Darkshine
defranseslag (2)
DiegoArmandoMaradona (3)
DIGGER (3)
DutchGooner
Happel
Heatwave
M0NTANA (4)
okee6 (2)
TerroRobbie (3+1)
tong80


6 Afonso Alves-award (voor de nieuweling die snel een bepalende rol kreeg)

Aanvoerder (4)
AminBen (2+1)
Cyberia18
HeinekenAFCA
hello_moto1992 (2)
koningdavid (2+1)
Paaskonijn
RayMania
Vakkie_W


7 Andwelé Slory-award (voor de user die er al een tijdje was, maar ineens flink op begint te vallen)

EnGCatjuh (3)
mcyodogg (4)
Messenga
sjimz (7)
toma
venomsnake (6)
vitessezuid113


8 Luis Suárez-award (voor de grootste clown / meest humoristische user)

Bjoro (2)
BonJovi
Eilanden
EnGCatjuh
Erasmusch (2)
Grulez
paultjuhhh
SCH (3)
TerroRobbie (2)
tong80 (8)
venomsnake
VoreG (3)
zjroentje


9 Foeke Booy-award (voor de user die het meest objectief/realistisch blijft)

Bjoro
Bos81
Dubnobasswithmyheadman
Dylan Dog (2)
golfer
Grrrrrr
Happel
mcyodogg
methodmich
Radegast
Rubbereend
Stpan (2+1)
Suijk (5)
twi (2)
Vaduz (7)


10 Duitsland-award (voor de user die het best toernooien en/of toto's organiseert)

Bos81 (3)
borisz (2)
Beschouw (5)
dndiek (7)
DutchGooner (3)
RayMania
WeebI (10)


11 Deco-award (voor de user die de mooiste OP's, Gifjes en/of avatars maakt)

Beschouw (3)
RayMania (10)
venomsnake (11)
Yeahinho (8)


12 Op 'n slof-award (voor de grootste Ajax-fan)

Aanvoerder (3+1)
Da_Sandman (2)
Denthemen
devv05 (2)
F1Bas
M0NTANA (10)
Sethje (3)
SiemeN
stefmans
toma
twi (7)


13 Voor rood - wit gezongen-award (voor de grootste PSV-fan)

Bos81 (8)
cultheld (3)
dndiek (2)
Grrrrrr (2)
Leolinedance
Leso_Varen
mcyodogg (3)
PyTh (9)
Rubbereend (4)


14 Hand in Hand-award (voor de grootste Feyenoord-fan)

Erasmusch (9)
Franky McG (5)
jorienvdherik
Happel (7)
Keltie (3)
Luni (2)
TC03
Tomasso
Vakkie_W (2)


15 Best of the rest-award (voor de grootste fan van een andere Nederlandse eredivisieclub)

clauwheee (3)
Darkshine (4)
Dos37
J-D
MaxPower (10)
Mindlight (2)
PBateman197
Ritchie
Stpan (2)
Superheld
venomsnake (2)
vitessezuid113 (4)


16 Vrijdagavond-award (voor de grootste fan van een Nederlandse eerste divisie club)

Afunados
DRD (5)
DutchGooner (3)
Evertje (2)
Karrel_Laaglawaai
Mindlight
Opgezwollenlever
pekel
spurs
TerroRobbie (10)
Vaduz
vingerplant
Yeahinho (2)


17 Gary Lineker-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Engels voetbal)

Barnet_Bee (5)
Doc (5)
Dos37
DutchGooner (9)
fanneke (2)
Ludacriss
M0NTANA
Public_NME
mcyodogg (2)
StevenGerrard (3)


18 Marcello Lippi-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Italiaans voetbal)

A.Pettachi
Aanvoerder (3)
Afunados (2)
DIGGER (11)
Dylan Dog
M0NTANA (3+1)
Methodmich
Pfaf (4)
Smeich
SMOOK


19 Emilio Butragueño-award (voor de grootste liefhebber / kenner van Spaans voetbal)

AminBen (3)
Damzkieee
Jojomen4 (9)
Terreros85 (3)
venomsnake (8)
WeebI (9)


20 Piet de Visser-award (voor de grootste liefhebber / kenner van een andere competitie)

Barnet_Bee
Darkshine (2)
DiegoArmandoMaradona
F1Bas
fanneke (4)
Heero87 (8)
Hrvat
Joost_mag_het_weten (2)
methodmich (2)
Ofyles2
Zjroentje (4)


21 Dione de Graaf-award (voor de beste vrouwelijke user)

Bluezz (5)
Clauwheee (10)
ladyfcdb
Lookinforyou
Meami
Memento-Mori (4)
Riro (3)
tjib


22 818-award (voor de grootste teletekstsupporter)

Ambrosius
Appelsientje (2)
BonJovi (3+1)
borisz (3)
cultheld (5)
jorienvdherik (2)
golfer (2)
Grulez
RayMania
tong80 (7)
Venomsnake


23 Pelé-award (voor de user die binnen VBL het minst met voetbal bezig is)

Againzender
appelsientje (6)
Bluezz (10)
Clauwheee
golfer (3)
Hung-05
Legolas_Greenleaf
pascalheister
Popolon (2)
SCH (3+1)


24 Geert den Ouden-award (voor de grootste wannabe-mod)

Bliksemschigt (3)
borisz
Bos81 (3)
EnGCatjuh
pfaf
SCH
sjimz (2)
TerroRobbie (10)
Vakkie_W


25 Wesley Sneijder-award (voor de user die het snelst op zijn teentjes is getrapt)

Bos81
Cantona_No.7
Calvaobes (ofzoiets)
cultheld (2)
Cyberia18 (2+1)
Da_Sandman (2)
DeFranseSlag (2+1)
DiegoArmandoMaradona (2)
Happel
Heatwave (2)
Jasza
jorienvdherik (2)
M0NTANA
okee6
PLAE@
SCH
TerroRobbie
tong80
Vakkie_W (3)


tussen haakjes staat het aantal stemmen. als er maar één stem gegeven is staat er geen getal achter.

bij +1 betekent het dat die user door middel van loting alsnog door is gegaan.
Real Madrid CF | Getafe CF | Rayo Vallecano de Madrid | Liverpool FC | Udinese Calcio
Winnaar Butragueño en Harry Been-awards 2007, 2008 en 2009
pi_50790311
Bedankt venom.
That's all folks!
pi_50790453
Mijn naam is 2x genoemd bij Ismail Aissati Award. Ben ik wel trots op.
pi_50790455
Dat ofzoiets is Calvobbes Weebl.

Leuk om te zien, al de genoemde namen.
That's all folks!
pi_50790459
Wow, de Martin Jol mag op de schoorsteen!

Alle winnaars van harte, stemmers bedankt en vooral WeebI bedankt voor de goede organisatie. Ook de icoontjes zien er mooi uit!

Is er nog een creatieveling die mij een knippericoon met de Martin Jol, het ASWH-logo en het hoofd van Nixon Dias kan bezorgen?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_50790539
Zo, ik zie zelfs nog een nominatie bij de Lippi, de Aissati zelfs een paar en ook nog eens twee bij Piet de Visser.

Wel grappig dat enkele van de door mij genomineerde namen dus eenzaam en alleen in hun rijtje stonden. Al gaat dat voor meer namen die door andere nomineeerders zijn genoemd op natuurlijk.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_50790602
Opvallend ook bij de Jol award. Ik word vaak genoemd bij de nomineerders, maar leg het bij het stemmen hard af. (niet onterecht)
That's all folks!
  zondag 24 juni 2007 @ 16:46:42 #44
82578 Grimm
shoo bi do bi doo
pi_50790741
kheb helemaal niks
  Moderator / Redactie Sport zondag 24 juni 2007 @ 16:49:40 #45
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_50790820
een paar keer de tipparade gehaald dat is het.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_50791183
Yeah!

Iedereen feli!
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
  zondag 24 juni 2007 @ 17:13:55 #47
121310 venomsnake
El Saltador
pi_50791472
Vaduz, deze is wat mooier.. Je knijn was namelijk ook niet in 60x60.



"Whatever the mind of man can conceive and believe, it can achieve" Napoleon Hill
pi_50791566
Ah ja, venomsnake is van de icoontjes. Zou je die voor mij ook kunnen doen, zie enkele posts hoger?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_50791598
Thanks!
That's all folks!
  Trouwste user 2022 zondag 24 juni 2007 @ 17:18:10 #50
7889 tong80
Spleenheup
pi_50791619
Iedereen gefeliciteerd.

Weebl

Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')