Ik sta op #289quote:Op zondag 25 maart 2007 13:22 schreef Mikkie het volgende:
Zit ik net ff in de top 500-lijst te loeren, staat Neleos op plek 500!![]()
hoeveel % van de totale posts neem je voor je rekening (zag dat Ton bijna een half% deed)quote:
quote:Op zondag 25 maart 2007 13:48 schreef iamredleader het volgende:
[..]
vind je dat niet een beetje veel
![]()
Waar vind ik die percentages dan? Of het totaal aantal posts?quote:Op zondag 25 maart 2007 13:53 schreef Its-Jojo-4you het volgende:
[..]
hoeveel % van de totale posts neem je voor je rekening (zag dat Ton bijna een half% deed)
Percentages staan in MED bij het miljoenste topic deelquote:Op zondag 25 maart 2007 15:16 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Waar vind ik die percentages dan? Of het totaal aantal posts?
Ik gooi er olie in en als er rookwolken af komen is ie op temperatuurquote:Op zondag 25 maart 2007 16:35 schreef Nembrionic het volgende:
Ik had weer wat moois. Een maat van me zegt altijd dat 'ie thuis altijd lekker wokt.
Dus ik dacht: dan ga ik een keer bij hem eten en dan gaat 'ie wokken.
Wat blijkt: mijnheer verstaat onder "wokken" doodnormaal het eten klaarmaken IN EEN WOK
Dat begon dan met een koude pan, daarin wat olie en gelijk wat spekblokjes. Het vuur stond niet eens aan!
Hij had het dus nog zogoed in een normale pan kunnen doen.
Mensen die geen idee hebben wat wokken is en dan beweren dat ze dat aan het doen zijn![]()
Kijk, jij snapt hetquote:Op zondag 25 maart 2007 16:53 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Ik gooi er olie in en als er rookwolken af komen is ie op temperatuur![]()
Ook zo irritant, bij een keer eten met een kookgroep: ik was omgefietst om gyros te halen, andere mensen van kookgroep gingen koken. Gyros had net zo lang in de pan gelegen als de rest, en was helemaal droog. Alle smaak zat in de laag vet onderin de panquote:Op zondag 25 maart 2007 16:55 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Kijk, jij snapt het
En alles lekker kort en knapperig bakken.
Niet een complete maaltijd voor 4 personen er 3 kwartier in laten sudderen
Het was lekker hoor..maar het was geen wokken
Oeh..dat is ook wel lekkerquote:Op zondag 25 maart 2007 16:55 schreef iamredleader het volgende:
Vanavond geen wok, wel panne(n)koeken.![]()
Dus wij zijn niet gewoon en gezelligquote:Op zondag 25 maart 2007 16:58 schreef Etcetera het volgende:
waarom zijn ouders soms zo stom
op een ander forum mag iemand van haar ouders niet meer komen omdat ze het forum niet vertrouwenals het nou FOK! was
maar het is een heel gewoon, gezellig forum
dat noem jij bakken?quote:Op zondag 25 maart 2007 17:00 schreef Etcetera het volgende:
ik heb geen idee wat ik krijg vanavond
en ik heb al tijden zin het bakken van koekjes/cake/taart whatever(zo'n dr. oetker ding
)
Ik kan me situaties voorstellen waarbij ouders verkeerde (of juist de goede) ideeen kunnen krijgen over een forum.quote:Op zondag 25 maart 2007 16:58 schreef Etcetera het volgende:
waarom zijn ouders soms zo stom
op een ander forum mag iemand van haar ouders niet meer komen omdat ze het forum niet vertrouwenals het nou FOK! was
maar het is een heel gewoon, gezellig forum
dat zeg ik nietquote:Op zondag 25 maart 2007 17:00 schreef Yurithemaster het volgende:
[..]
Dus wij zijn niet gewoon en gezellig![]()
Bleghquote:Op zondag 25 maart 2007 16:57 schreef Hawaii_Tim het volgende:
[..]
Ook zo irritant, bij een keer eten met een kookgroep: ik was omgefietst om gyros te halen, andere mensen van kookgroep gingen koken. Gyros had net zo lang in de pan gelegen als de rest, en was helemaal droog. Alle smaak zat in de laag vet onderin de pan![]()
het is zo ontzettend heerlijkquote:Op zondag 25 maart 2007 17:01 schreef Its-Jojo-4you het volgende:
[..]
dat noem jij bakken?![]()
Dr. Oetker![]()
dat is toch zo'n cake met 50% frituurvet?quote:Op zondag 25 maart 2007 17:02 schreef Etcetera het volgende:
[..]
het is zo ontzettend heerlijk
en een arretjescake wil ik ook nog 's maken
waar zie jij frituurvetquote:Ingrediënten
250 gram biskwie
20 gram cacao
200 gram roomboter
1 ei 200 gram witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
poedersuiker
Bereiding
Verbrokkel de biskwie fijn.
Smelt de boter op een laag vuur, laat het niet bruin worden, en meng alle ingrediënten,
behalve de poedersuiker, door de gesmolten boter.
Leg de stijve massa op een plank en vorm er met je handen een cake van.
Laat de cake in de koelkast goed opstijven.
Bestrooi de cake voor het opdienen met poedersuiker.
Snij de cake met een warm, nat mes in plakken.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |