jaquote:Op woensdag 7 maart 2007 18:01 schreef Nembrionic het volgende:
Iets met "super" in de naam toevallig?
Verder kom ik nietquote:
quote:Op woensdag 7 maart 2007 18:03 schreef B.ertha het volgende:
superfase?
Heel dichtbij, maar niet helemaal.quote:Op woensdag 7 maart 2007 18:06 schreef Nembrionic het volgende:
onzuiverheid in de stof?
Juist!quote:Op woensdag 7 maart 2007 18:08 schreef DuranK het volgende:
Kookvertraging wordt veroorzaakt doordat een stof te zuiver is. Er zitten geen onzuiverheden die de andere deeltjes kunnen aansporen om erg snel te gaan bewegen en dus te gaan koken. Hier door kan de temperatuur van een stof stijgen boven zijn kookpunt, en plotseling heel wild gaan koken.
Leek me logisch dat ik dat bedoelde anders vroeg ik tegen welke club ze moesten spelen. Maar de vraag is aangepast. En ik ben nou eten, kom dalijk wel weer terugquote:
Dat is de superkritische fase.quote:Op woensdag 7 maart 2007 17:55 schreef DaviniaHR het volgende:
Hoe heet de fase waarin er geen verschil bestaat tussen de gasfase en de vloeibare fase?
Misschien issie te ingewikkeld, maar probeer het toch
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |