abonnement Unibet Coolblue
pi_47669707
Zo'n naald hoeft van mij ook niet De pijn is bij iedereen verschillend, bij mij was het totaal niet nodig, denk dat ze het daarom niet standaard doen. Maar op verzoek kan het volgens mij altijd wel.
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 09:02 schreef CyclingGirl het volgende:
Hoelang moet je eigenlijk wachten met seks?
Geen idee, niks over gehoord, misschien een dagje wachten ivm infectierisico..

Als je bedoelt of het veilig is: tijdens je menstruatie geplaatst betekent meteen veilig, al weet je pas 100% zeker of alles goed zit na de eerste controle
pi_47674247
Ik heb drie weken geleden de Mirena laten plaatsen. Dit weekend heb ik voor het eerst weer seks gehad met mijn vriend, maar hij had het idee dat hij de draadjes voelde en dat voelde nou niet heel erg aangenaam. Gaat dat nog over (lijkt me niet?) of moet ik een afspraak maken om de draadjes korter te laten knippen (kan dat?)?
Everything which is not impossible, will eventually happen
pi_47674279
Voor mij is een verdoving ook niet nodig trouwens. Het doet wel veel pijn, maar toch vond ik het wel te doen.
Everything which is not impossible, will eventually happen
pi_47677276
quote:
Op maandag 26 maart 2007 15:26 schreef Quinazoline het volgende:
Ik heb drie weken geleden de Mirena laten plaatsen. Dit weekend heb ik voor het eerst weer seks gehad met mijn vriend, maar hij had het idee dat hij de draadjes voelde en dat voelde nou niet heel erg aangenaam. Gaat dat nog over (lijkt me niet?) of moet ik een afspraak maken om de draadjes korter te laten knippen (kan dat?)?
Wacht nog even af of ze zich vanzelf naar je lichaam gaan vormen, anders een afspraak maken om ze om te laten buigen (geloof dat je dat ook zelf kan doen, probeer het eens voorzichtig), ik zou ze niet korter laten knippen want dan staan ze recht 'omhoog' en prikken ze alleen maar erger
pi_47678010
quote:
Op maandag 26 maart 2007 13:14 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik geloof niet dat ik graag een verdovingsspuit zou hebben in de buurt van mijn baarmoeder.
en dan vervolgens de halve dag met een verdoofde muts rondlopen..
Liever een halve dag een verdoofde muts dan nog eens die verschrikkelijke helse pijnen te moeten doorstaan.
Ik ben er helemaal van van slag.. Dit doe ik dus echt NOOOOOIIT meer.
pi_47678171
quote:
Op dinsdag 13 maart 2007 08:54 schreef MissLeDuq het volgende:

[..]

Ik heb het de eerste tijd regelmatig gecontroleerd. Af en toe was het wel even zoeken maar ik kon de touwtjes altijd terug vinden. Het laatste jaar overigens niet meer de moeite genomen te controleren.

Zijn er trouwens mensen die jaarlijks een controle laten uitvoeren door een arts? Daar stond geloof ik iets over in de gebruiksaanwijzing: jaarlijks na laten kijken of de mirena nog goed zit. Zelf heb ik dit namelijk nooit laten doen. Mijn huisarts heeft ook niet aangegeven dat dit nodig is.
Ik vroeg dit nog aan mijn huisarts en die zei meteen dat het niet nodig was. Alleen éénmalig na het plaatsen als je niet meer vloeit. (mirena net vanmorgen laten plaatsten, hels!).
pi_47678215
Meiden, ik durf niet zo goed te voelen daar, naar draadjes. En ik durf ook geen tampon in te doen, het voelt allemaal beurs aan daar. Heb ook nog behoorlijk buikpijn ervan (net vanmorgen laten plaatsen). Wat is jullie ervaring hiermee?
pi_47678412
quote:
Op dinsdag 20 maart 2007 19:38 schreef CyclingGirl het volgende:
Hier komt mijn verhaal:

Ik ben nu thuis vanmorgen ben ik in het ziekenhuis geweest om een spiraal te laten plaatsen. Na een jarenlang gevecht tegen Endometriose waar ik nu godzijdank van genezen ben, hetzij tijdelijk of voor altijd misste er nog 1 ding, de anticonceptie, omdat ik op de pil niet goed reageer en door de Endo altijd maar aan de hormonen heb gezeten leek het voor mij en mijn gyn de beste oplossing om een spiraal te nemen.

Ik had her en der rond gevraagd en de meiden die er een hadden, hadden totaal geen last bij het inbrengen, hier nu mijn verhaal en ik zou graag willen weten of er hier meiden zijn die dit herkennen.

Ik lag bij die gyn op die stoel en hij bracht eerst het klemmetje in om de baarmoedermond vast te houden, die pijn was hels, ik dacht dat ik door alle operaties mbt de Endo wel aan pijn gewend was maar dit was dus niet zo, toen moest hij het ding draaien en zei hij, het spiraal gaat het nu direct in, dat heb ik niet meer meegemaakt want ik was van mijn stokje gegaan, ik ben10 minutend van de wereld geweest en daarna nog een paar keer een paar minuten, uiteindelijk een half uur later hebben ze mij in een rolstoel gehesen en in een ziekenhuisbed gelegd.

Ik heb over gegeven ben aan de diarree gegaan en heb uren in dat bed gelegen, ze wilde maar dat ik iets at maar dat kotste ik dan weer uit, ik heb nog nooit zo'n helse pijn gehad. Nu ben ik thuis ik heb het constant koud ben nog misselijk.
Het is net of ik een flinke kater heb, de buikpijn is nu redelijk te doen maar ik heb echt zoiets van dit noooooiiitttt meer
Zoals misschien al hebt gelezen, heb ik ook zeer helse pijnen moeten doorstaan bij het plaatsen van de Mirena. Ik geloof dat mijn huisarts piepende oren heeft van het geschreeuw. (Ik schreeuwde omdat ik wilde dat hij stopte, maar dat deed ie niet). Ik zou nu op het moment ook zeggen: NOOOOOOOIIIT meer!!!
Als ie eruit kan over 5 jaar (zou dat ook zo pijnlijk zijn??) slik ik liever weer eventjes de pil. Of hij moet echt goed bevallen de komende jaren.
Laat ik het hopen.
Hoe gaat het verder nu met jou en je mirena?
Ik heb nu al het idee dat ik minder vloei (vanmorgen vlak na het plaatsen liep ik zowat leeg, maar goed).
Succes ermee verder!
pi_47678704
quote:
Op maandag 26 maart 2007 17:10 schreef SanneLeeuwenkamp het volgende:
Meiden, ik durf niet zo goed te voelen daar, naar draadjes. En ik durf ook geen tampon in te doen, het voelt allemaal beurs aan daar. Heb ook nog behoorlijk buikpijn ervan (net vanmorgen laten plaatsen). Wat is jullie ervaring hiermee?
Ik vond het de eerste dag(en) ook wat onwennig allemaal. Heb ook maandverband gebruikt ipv tampons (moest ook ivm infectiegevaar geloof ik). Plassen vond ik ook onwenning en na twee weken heb ik pas voor het eerst naar de draadjes gevoeld. Komt allemaal goed dus .
Everything which is not impossible, will eventually happen
pi_47678827
Die draadjes worden geloof ik in de loop van de tijd ook nog wel wat zachter, en dan voel je ze minder..
You don't have to know why you do something to stop doing it. All you have to do is to take a close look at what you are actually doing and decide to stop doing it for that moment!"
pi_47679066
Ik durfde in het begin nauwelijks te plassen ('enzo'), was bang dat ik 'm eruit drukte Je hoeft echt niet meteen erin te frotten om die draadjes te zoeken, doe gewoon rustig aan en als je het aandurft een keer voorzichtig voelen
pi_47700395
quote:
Op vrijdag 23 maart 2007 09:02 schreef CyclingGirl het volgende:
Hoelang moet je eigenlijk wachten met seks?
Voor zover ik weet moet het meteen veilig zijn. Ik doe het in ieder geval eventjes veilig tot ik mijn eerste controle heb. Ik vind het nog een beetje eng. Ik krijg het beeld en de pijn van het plaatsen maar niet uit mijn hoofd. Ben er nog helemaal van onder de indruk. Maar goed, zoals jij ook al zei zal dat wel overgaan.
pi_47700618
Mijn hemel! Ik heb net toch maar even voorzichtig gevoeld onder de douche, en dat draadje is erg lang!!! Ik zat er net met een halve middelvinger in en ik voelde m al! Is dit normaal??? En hoe gaat manlief tijdens de sex hierop reageren? Heeft iemand hier ervaring mee?
pi_47700673
Ik moet er namelijk niet aan denken dat ik terug moet om die draadjes nog eens korter te laten knippen. Ik heb vannacht nog helemaal wakker gelegen ervan. Gister ochtend laten plaatsen met echt heel veel helse pijn, heb in mijn hele leven nog nooit zoveel pijn gehad als gisterochtend bij de huisarts.. Volgens mij hebben de meeste het ook gewoon bij de gyneacoloog laten plaatsen, heb ik het dan toch verkeerd aangepakt door naar de huisarts te gaan? Hij had er wel ervaring mee met het plaatsen zei hij. Maar ik schreeuwde het echt letterlijk uit van de pijn gister. Bijna traumatisch is dit. Als ik het van tevoren had geweten hoe erg het zou zijn had ik het nooit gedaan.. Hij ging met een metalen pen voelen hoe diep mijn baarmoeder was, maar dat was echt helse pijn (en de metalen klem die op dat moment om mijn baarmoeder mond zat hielp ook niet mee), ik begon te hyperventileren en de huisats zei maar: 'probeer je te ontspannen'... Ik schreeuwde: 'gaat een beetje lastig he met 3 metalen tangen in mijn doos!!!!'. Ik ben er echt klaar mee. Gaat dat bij de gyn ook zo?? Ik voel me nu een beetje een miep, maar ik ben dus normaal helemaal niet kleinzerig. Dus ik stel me ook echt niet aan.
pi_47700694
Ik voel ze dus ook, en mijn vriend ook, maar ze schijnen nog zachter te worden en dan voelt hij ze niet meer, hoop ik.
Everything which is not impossible, will eventually happen
pi_47700922
quote:
Op dinsdag 27 maart 2007 08:14 schreef SanneLeeuwenkamp het volgende:
Ik moet er namelijk niet aan denken dat ik terug moet om die draadjes nog eens korter te laten knippen. Ik heb vannacht nog helemaal wakker gelegen ervan. Gister ochtend laten plaatsen met echt heel veel helse pijn, heb in mijn hele leven nog nooit zoveel pijn gehad als gisterochtend bij de huisarts.. Volgens mij hebben de meeste het ook gewoon bij de gyneacoloog laten plaatsen, heb ik het dan toch verkeerd aangepakt door naar de huisarts te gaan? Hij had er wel ervaring mee met het plaatsen zei hij. Maar ik schreeuwde het echt letterlijk uit van de pijn gister. Bijna traumatisch is dit. Als ik het van tevoren had geweten hoe erg het zou zijn had ik het nooit gedaan.. Hij ging met een metalen pen voelen hoe diep mijn baarmoeder was, maar dat was echt helse pijn (en de metalen klem die op dat moment om mijn baarmoeder mond zat hielp ook niet mee), ik begon te hyperventileren en de huisats zei maar: 'probeer je te ontspannen'... Ik schreeuwde: 'gaat een beetje lastig he met 3 metalen tangen in mijn doos!!!!'. Ik ben er echt klaar mee. Gaat dat bij de gyn ook zo?? Ik voel me nu een beetje een miep, maar ik ben dus normaal helemaal niet kleinzerig. Dus ik stel me ook echt niet aan.
Iedereen ervaart het anders.

Zelf heb ik hem ook bij de huisarts laten plaatsen en daar heb ik echt geen klachten over. In een keer helemaal goed. Het zetten zelf was inderdaad best pijnlijk en naderhand heb ik 3 kwartier niet op mijn benen kunnen staan zonder flauw te vallen... maar ik heb het zeker niet zo erg ervaren als jij beschrijft.
Just because you can doesn't mean you should
  dinsdag 27 maart 2007 @ 09:02:19 #67
55647 XcUZ_Me
Vileine vrouw
pi_47701179
Ik heb alles behalve een makkelijke plaatsing gehad ( > 3 kwartier) maar zo'n pijn deed het nou ook weer niet... Maar ik had verdoving, dus misschien was dat mijn geluk.
[b]Op dinsdag 4 maart 2008 13:44 schreef Zhenar het volgende:[/b]
Spelletjeshater! :( Prinses der Duisternis! :r Eter van kinderen en puppies!!!!! :'( !!!!!
pi_47703521
Ik hoor wel een heleboel negatieve verhalen over het laten plaatsen bij de huisarts, maar bij de gyn gaat ook niet altijd goed, het hangt er gewoon een beetje vanaf denk.. en hoe ontspannen je bent (ik zat met m'n vriend gekke bekken naar elkaar te trekken, dat help wel )
pi_47711136
quote:
Op maandag 26 maart 2007 17:16 schreef SanneLeeuwenkamp het volgende:

[..]

Zoals misschien al hebt gelezen, heb ik ook zeer helse pijnen moeten doorstaan bij het plaatsen van de Mirena. Ik geloof dat mijn huisarts piepende oren heeft van het geschreeuw. (Ik schreeuwde omdat ik wilde dat hij stopte, maar dat deed ie niet). Ik zou nu op het moment ook zeggen: NOOOOOOOIIIT meer!!!
Als ie eruit kan over 5 jaar (zou dat ook zo pijnlijk zijn??) slik ik liever weer eventjes de pil. Of hij moet echt goed bevallen de komende jaren.
Laat ik het hopen.
Hoe gaat het verder nu met jou en je mirena?
Ik heb nu al het idee dat ik minder vloei (vanmorgen vlak na het plaatsen liep ik zowat leeg, maar goed).
Succes ermee verder!
Het ging op donderdag al erg goed, ik vloeide niet meer en pijn nu bij kleine vlaagjes dus het komt allemaal goed
Jij ook succes
Haters gonna hate.
pi_47721605
quote:
Op dinsdag 27 maart 2007 10:33 schreef ZwarteMagika het volgende:
Ik hoor wel een heleboel negatieve verhalen over het laten plaatsen bij de huisarts, maar bij de gyn gaat ook niet altijd goed, het hangt er gewoon een beetje vanaf denk.. en hoe ontspannen je bent (ik zat met m'n vriend gekke bekken naar elkaar te trekken, dat help wel )
Ik zag er eigenlijk al vreselijk tegenop. Het weekend ervoor werd ik steeds nerveuser. Meer ook om de onhandige houding waarin mijn vriend me zou zien bij de huisarts. Dus had ik eerst besproken dat hij er niet bij zou zijn. Later heb ik m er toch bij laten roepen (nog voor hij begon, voelde me toch erg alleen in mijn naakte muts met een schijnwerper erop gericht). Ik was toen nog redelijk ontspannen (voor zover ik me kan ontspannen) maar toen zag ik die metalen tangen en een metalen pen waarmee hij de diepte wou meten in mijn vagina. Toen raakte ik in paniek. Mijn vriend hield mijn hand alleen vast, probeerde me helaas niet aan t lachen te maken. (ik denk dat hij ook schrok van al die metalen tangen). Dus zodra hij erin ging verkrampte de hele boel bij me.. Ik denk dat het daardoor kwam.
Ik probeerde me nog te ontspannen maar dat lukte toen niet meer.
Echt balen, ga nu maar op joga om te leren ontspannen, want als ik nog eens zoiets meemaak komt dat niet meer goed zo.
pi_47737284
Nou meiden, ik heb gisteravond (1 dag na plaatsing) weer gewoon sex gehad, en dat ging prima!
Niets gevoeld (beide niet) alleen had ik wat krampjes erna, maar dat woog niet op tegen de sex!
Niets meer aan de hand dus, alleen nog wat nachtmerries over de huisarts en metalen tangen... ieieiehh...Maar dat gaat vanzelf wel weer over denk ik.
pi_47737914
quote:
Op woensdag 28 maart 2007 07:26 schreef SanneLeeuwenkamp het volgende:
Nou meiden, ik heb gisteravond (1 dag na plaatsing) weer gewoon sex gehad, en dat ging prima!
Niets gevoeld (beide niet) alleen had ik wat krampjes erna, maar dat woog niet op tegen de sex!
Niets meer aan de hand dus, alleen nog wat nachtmerries over de huisarts en metalen tangen... ieieiehh...Maar dat gaat vanzelf wel weer over denk ik.
Komt goed hoor

Zelf toen weer seks gehad binnen een week (na een dag of 5)... vloeide nog wat dus dat leek me de eerste dagen niet zo fris.

Mijn vriend is ook mee geweest maar die heeft er niet naast gestaan (hij wist zich ook niet echt een houding te geven toen ik na het plaatsen behoorlijk pijn had en elke keer flauw viel). Dacht eerst dat ik het heel erg zou vinden om er "zo" bij de dokter bij te liggen maar dat viel op het moment echt 100% mee.
Just because you can doesn't mean you should
pi_47740768
Hallo,

Ik heb sinds ruim een maand een mirena spiraaltje laten plaatsen. Dat ging heel goed. Heb wel de hele tijd bloedingen na het plaatsen. Afgelopen vrijdag was het zo erg dat het mijn spijkerbroek uitkwam. Heb de dienstdoende huisarts gebeld en die schreef medicatie voor zodat het bloeden minder werd. Nu ben ik gisteren naar mijn eigen huisarts geweest en van hem moet ik per direct stoppen met de medicatie. Hij was het daar niet mee eens. Ik moet het nog 2 maanden aankijken en als ik dan nog bloedingen heb dan wordt het spiraaltje verwijderd omdat mijn lichaam het dan waarschijnlijk afstoot. Herkent iemand dit? Oh ja hij gaf ook nog als optie na het spiraaltje de prikpil. Heeft iemand daar ervaring mee?

Groetjes Antoinette
pi_47758549
quote:
Op woensdag 28 maart 2007 08:46 schreef MissLeDuq het volgende:

[..]

Komt goed hoor

Zelf toen weer seks gehad binnen een week (na een dag of 5)... vloeide nog wat dus dat leek me de eerste dagen niet zo fris.

Mijn vriend is ook mee geweest maar die heeft er niet naast gestaan (hij wist zich ook niet echt een houding te geven toen ik na het plaatsen behoorlijk pijn had en elke keer flauw viel). Dacht eerst dat ik het heel erg zou vinden om er "zo" bij de dokter bij te liggen maar dat viel op het moment echt 100% mee.
Ik voelde me alleen een beetje raar bij de schijnwerper die vol op mijn muts scheen.. (wat moet dat een raar gezicht zijn?! ) En het feit dat je dus met zo'n eendebek een tijdje met een vol geopende vagina zit, ik dacht nog bij mezelf: als nou de deur opengaat dan ga ik fluiten!!
pi_47792500
quote:
Op woensdag 28 maart 2007 18:28 schreef SanneLeeuwenkamp het volgende:

[..]

Ik voelde me alleen een beetje raar bij de schijnwerper die vol op mijn muts scheen.. (wat moet dat een raar gezicht zijn?! ) En het feit dat je dus met zo'n eendebek een tijdje met een vol geopende vagina zit, ik dacht nog bij mezelf: als nou de deur opengaat dan ga ik fluiten!!
Ik dacht nog, hou mn adem maar in,
dat fluiten is dan ook zo raar.
Have no Fear, Burning Feetman is here
wii nr: 7098 4291 3092 6058
mario strikers friend code: 305044 570494
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')