Sapstengel | zaterdag 17 februari 2007 @ 00:52 |
Dat is dus 1 van de gezondste sappen maar ik vraag me af welke stoffen in knakworstsap zo gezond zijn en waar wordt het eigenlijk verkocht, in de supermarkt ben ik het nog niet tegengekomen Of ben ik goedkoper uit als ik blikjes knakworst ga afgieten... | |
Cutebutpsycho | zaterdag 17 februari 2007 @ 00:54 |
quote: ![]() | |
PeRi | zaterdag 17 februari 2007 @ 00:54 |
Waarom is het zo gezond dan? | |
grizegrijn | zaterdag 17 februari 2007 @ 01:02 |
lemming ![]() | |
Sapstengel | zaterdag 17 februari 2007 @ 01:02 |
quote:Dat weet ik ook niet maar het is 1 van de gezondste sappen ter wereld... | |
Isdatzo | zaterdag 17 februari 2007 @ 01:08 |
quote:waar van? en 't moet idd wel 'n lemming zijn ![]() | |
TheSwooshdockSaints | zaterdag 17 februari 2007 @ 01:09 |
![]() | |
hierissiedan | zaterdag 17 februari 2007 @ 02:44 |
huh, in staat van verbijstering.... | |
Spees_Eend | zaterdag 17 februari 2007 @ 10:13 |
Zeker net zo gezond als zuurkoolsap? Zuurkoolsap | |
Little_Angel | zaterdag 17 februari 2007 @ 10:37 |
Het kan dan wel gezond zijn, maar erg lekker klinkt het niet ![]() | |
grizegrijn | zaterdag 17 februari 2007 @ 11:06 |
quote: quote:Daarvan dus. | |
Pinball | zaterdag 17 februari 2007 @ 12:10 |
Ik haal het altijd bij de toko hier. Veel goedkoper, en ook wat minder zout. Als je die niet in de buurt hebt kan ik het sap van de Frankfurters van Unox aanraden, dat is wat duurder, maar wel erg lekker. ![]() | |
Pinball | zaterdag 17 februari 2007 @ 12:18 |
quote:Bij de produktie van separatorvlees komt lipitine vrij. Dat zit dus in heel veel 'vlees'-produkten, en is op zich niet speciaal gezond. Maar door de combinatie met de groente-extracten die in de bouillon zitten, en dan heel specifiek de caroteen die daar in zit, is het erg gezond, en heel bevorderlijk voor de aanmaak van allerlei radicale stromingen. Dat is goed voor je huid, en werkt reinigend voor je bloedvaten. ![]() Helaas wordt dit effect verwaarloosbaar klein als je tegelijkertijd alcohol consumeert, en dat is nou juist zo lekker na een paar glazen knakworstsap. ![]() | |
Pure-Poison | zaterdag 17 februari 2007 @ 14:19 |
Bij het idee dat ik dat moet drinken krijg ik al braakneigingen! | |
Sapstengel | zaterdag 17 februari 2007 @ 15:05 |
quote:Ja inderdaad. Bier en knakworstsap is het recept voor een geslaagde avond ![]() | |
ParanoidEv | zaterdag 17 februari 2007 @ 15:39 |
Misschien kan je er trouwens wel lekkere soep van maken. ![]() | |
Witchfynder | zaterdag 17 februari 2007 @ 19:48 |
Dat is een heel goed punt! Hmm eens proberen. ![]() | |
Adelante | zaterdag 17 februari 2007 @ 19:51 |
CUL of meer KUL ![]() | |
Pinball | zaterdag 17 februari 2007 @ 20:20 |
Volgens de oude Grieken was knakworstsap trouwens ook bevorderlijk voor de potentie. Die dronken dat dus in grote hoeveelheden. Als ze het konden betalen tenminste, want het was toen relatief duur. Voor die bijwerkingen is overigens nooit enig medisch/wetenschappelijk bewijs gevonden, maar bij zo'n verhaal denk je toch altijd over rook en vuur. ![]() | |
oranjekoek | zaterdag 17 februari 2007 @ 23:59 |
quote: ![]() ![]() | |
Pinball | zondag 18 februari 2007 @ 00:10 |
Ik heb trouwens nog een recept voor een lekkere cocktail met knakworstsap: 3/5 Schotse whisky 1/5 rietsuikersiroop 1/5 anisette (Pernod, Ricard, Pastis 51) het wit van 1 ei knakworstsap naar keuze Vul de shaker voor de helft met schaafijs. Doe er het wit van 1 ei bij. Giet de Whisky, de rietsuikersiroop en de anisette in de shaker. De shaker 30 seconden krachtig schudden. Schenk de cocktail en een deel van het schaafijs in een long-drinkglas. Aanvullen met knakworstsap. Ideaal na een kater! ![]() ![]() | |
oranjekoek | zondag 18 februari 2007 @ 00:11 |
quote:hahaha ![]() | |
TE-61 | zondag 18 februari 2007 @ 00:56 |
ik ga morgen al het vocht uit een blikje knaks oplurken | |
Daffodil31LE | zondag 18 februari 2007 @ 01:00 |
quote:Als je het sap uit je eigen knakworst bedoelt, Sapstengel, dan sla ik vandaag even over, okee? | |
Mr.Noodle | zondag 18 februari 2007 @ 01:23 |
Als je nou de hele inhoud van een blikje in een blender doet, is dat nog gezonder en nog lekkerder? ![]() | |
ne0c0rt3xx | maandag 19 februari 2007 @ 19:20 |
Mh...ik zag een paar mensen 'lemming' ofsow zeggen...zou ik misschien mogen vragen wat dat betekent ? Ben het namelijk al meer tegen gekomen, maar ik weet nog steeds niet wat het nou eigelijk betekent ![]() Ontopic: Knakworstsap ? Ik kan me nou niet voorstellen dat dat gezond is.. | |
Roquefort | maandag 19 februari 2007 @ 19:27 |
quote:Zie Het Officiële Fok!woordenboek ![]() quote: | |
ne0c0rt3xx | maandag 19 februari 2007 @ 20:12 |
Ah dankjewel! ![]() | |
Falcon4ever | donderdag 22 februari 2007 @ 14:11 |
maar knakworst sap zit toch rete vol met zout? | |
Pinball | donderdag 22 februari 2007 @ 14:24 |
quote:Anders lees je gewoon helemaal niet. ![]() quote: | |
kauwkikker | zaterdag 24 februari 2007 @ 14:14 |
quote:en conserveermiddel? Ik zag trouwens van de zomer een meisje uit de AH lopen hier. Ze trok een glazen pot doperwtjes/worteltjes open en begon dat sap te drinken ![]() | |
Pinball | zaterdag 24 februari 2007 @ 14:39 |
Er gaan trouwens geruchten dat unox de drankenmarkt op wil met knakworstdestillaat. Analoog aan het 'broodje unox' wat nu al op veel plekken in de supermarkt ligt zou dat 'borreltje unox' gaan heten en bij de slijterij verkrijgbaar zijn. Helemaal in de stijl van de huidige campagnes ( www.hartjewinter.nl ) is de drank gericht op de wintermaanden, de introductie wordt rond oktober 2007 verwacht. | |
kauwkikker | zaterdag 24 februari 2007 @ 15:01 |
![]() | |
Pinball | zaterdag 24 februari 2007 @ 15:06 |
Je hebt het nog helemaal niet geproefd man! ![]() De kans is heel groot dat het helemaal niet naar gewoon knakworstsap smaakt. Net zomin als wijn naar druivensap smaakt, of jenever naar graansap, om maar wat te noemen. | |
kauwkikker | zaterdag 24 februari 2007 @ 17:08 |
ben geen man ![]() | |
Esk | zaterdag 24 februari 2007 @ 17:33 |
Er is zelfs al een ode aan gebracht door onze Oosterburen: http://www.youtube.com/watch?v=8IgV4rFwnes | |
Pinball | zondag 25 februari 2007 @ 10:07 |
quote: ![]() omg. ![]() | |
Pinball | zondag 25 februari 2007 @ 10:07 |
quote:Oh, sorry. Kikker. ![]() | |
sandratimmerman | dinsdag 6 maart 2007 @ 21:59 |
deze week in de bonus bij de albert heijn, die glazen potten ![]() | |
Sapstengel | dinsdag 6 maart 2007 @ 22:03 |
Bedankt voor de tip ![]() |