quote:Op zaterdag 17 februari 2007 00:52 schreef Sapstengel het volgende:
Dat is dus 1 van de gezondste sappen maar ik vraag me af welke stoffen in knakworstsap zo gezond zijn en waar wordt het eigenlijk verkocht, in de supermarkt ben ik het nog niet tegengekomen
Of ben ik goedkoper uit als ik blikjes knakworst ga afgieten...
Dat weet ik ook niet maar het is 1 van de gezondste sappen ter wereld...quote:Op zaterdag 17 februari 2007 00:54 schreef PeRi het volgende:
Waarom is het zo gezond dan?
quote:Op zaterdag 17 februari 2007 01:08 schreef Isdatzo het volgende:
[..]
waar van?
en 't moet idd wel 'n lemming zijn
Daarvan dus.quote:Op zaterdag 17 februari 2007 10:13 schreef Spees_Eend het volgende:
Zeker net zo gezond als zuurkoolsap?
Zuurkoolsap
Bij de produktie van separatorvlees komt lipitine vrij. Dat zit dus in heel veel 'vlees'-produkten, en is op zich niet speciaal gezond. Maar door de combinatie met de groente-extracten die in de bouillon zitten, en dan heel specifiek de caroteen die daar in zit, is het erg gezond, en heel bevorderlijk voor de aanmaak van allerlei radicale stromingen. Dat is goed voor je huid, en werkt reinigend voor je bloedvaten.quote:Op zaterdag 17 februari 2007 00:52 schreef Sapstengel het volgende:
Dat is dus 1 van de gezondste sappen maar ik vraag me af welke stoffen in knakworstsap zo gezond zijn
Ja inderdaad. Bier en knakworstsap is het recept voor een geslaagde avondquote:Op zaterdag 17 februari 2007 12:18 schreef Pinball het volgende:
Helaas wordt dit effect verwaarloosbaar klein als je tegelijkertijd alcohol consumeert, en dat is nou juist zo lekker na een paar glazen knakworstsap.
quote:Op zaterdag 17 februari 2007 14:19 schreef Pure-Poison het volgende:
Bij het idee dat ik dat moet drinken krijg ik al braakneigingen!
hahahaquote:Op zondag 18 februari 2007 00:10 schreef Pinball het volgende:
Ik heb trouwens nog een recept voor een lekkere cocktail met knakworstsap:
3/5 Schotse whisky
1/5 rietsuikersiroop
1/5 anisette (Pernod, Ricard, Pastis 51)
het wit van 1 ei
knakworstsap naar keuze
Vul de shaker voor de helft met schaafijs.
Doe er het wit van 1 ei bij.
Giet de Whisky, de rietsuikersiroop en de anisette in de shaker. De shaker 30 seconden krachtig schudden.
Schenk de cocktail en een deel van het schaafijs in een long-drinkglas.
Aanvullen met knakworstsap.
Ideaal na een kater!![]()
Als je het sap uit je eigen knakworst bedoelt, Sapstengel, dan sla ik vandaag even over, okee?quote:Op zaterdag 17 februari 2007 00:52 schreef Sapstengel het volgende:
Dat is dus 1 van de gezondste sappen maar ik vraag me af welke stoffen in knakworstsap zo gezond zijn en waar wordt het eigenlijk verkocht, in de supermarkt ben ik het nog niet tegengekomen
Of ben ik goedkoper uit als ik blikjes knakworst ga afgieten...
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |