Viking84 | donderdag 8 februari 2007 @ 11:40 |
Voor een recept dat ik dit weekend ga klaarmaken, heb ik zalm nodig. Het is de eerste keer dat ik zalm eet (ik eet nooit vis en wil dat toch eens leren ![]() Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen ![]() | |
Rewimo | donderdag 8 februari 2007 @ 11:42 |
Zalmsnippers zijn snippers gerookte zalm. Je hoeft er dus niets meer aan te doen en kunt ze zo gebruiken. Ik denk wel dat je ervoor naar een viswinkel moet, je vindt ze nauwelijks in de supermarkt. Wel weer op de markt. En ze zijn ![]() Eet smakelijk! Oja, wat voor recept heb je? ![]() | |
Viking84 | donderdag 8 februari 2007 @ 11:50 |
http://www.honig.nl/subpage.aspx?l1=1679&l2=1663&recipeID=1302 dit recept ![]() Dan zal ik eens even een viswinkel opzoeken ja ![]() | |
Rewimo | donderdag 8 februari 2007 @ 11:55 |
Dat klinkt heerlijk! Ik denk trouwens dat je ook gewone gerookte zalm kunt gebruiken, als je geen snippers kunt vinden ![]() | |
Lienekien | donderdag 8 februari 2007 @ 11:56 |
Viswinkel in de A-straat. | |
Viking84 | donderdag 8 februari 2007 @ 11:57 |
quote:Dank je, Lienekien! ![]() | |
zatoichi | donderdag 8 februari 2007 @ 11:58 |
Oh dat kun je gewoon bij de AH kopen; kwaliteit is goed genoeg voor dit soort recepten. | |
Viking84 | donderdag 8 februari 2007 @ 11:59 |
http://www.albert.nl/main/products/informatie.jsp?catacode=AH&itemno=54976 Albert Heijn heeft het inderdaad ook, zie ik net ![]() | |
Rewimo | donderdag 8 februari 2007 @ 14:11 |
Je hebt me geïnspireerd ![]() ![]() ![]() | |
donleo | vrijdag 9 februari 2007 @ 08:41 |
ziet er idd toch best "goed te doen" uit. Ik kan me voorstellen dat de Wrap nogal droog is. Als je beetje creme fraish met bieslook en cirtoen rasp vermengt en daarme de wrap bestrijkt, heb je al een frisser geheel. En tip 2 ! koop niet van die goedkope zalm, want dan is het de laatste keer geweest dat je zalm hebt gegeten. | |
Rewimo | vrijdag 9 februari 2007 @ 08:59 |
Nee, het was niet droog, het smaakte heerlijk! ![]() | |
fietsmiep | vrijdag 9 februari 2007 @ 09:56 |
Leuk recept, gaan we hier ook een keer maken. Wij eten ook vaak zalm uit de oven; ik gebruik dan diepvrieszalm van de Lidl, daarover een knorr-pakje (aanlengen met koffiemelk i.p.v. slagroom) uit de duitse supermarkt....jammie | |
Viking84 | vrijdag 9 februari 2007 @ 11:04 |
![]() ![]() ![]() | |
Rewimo | vrijdag 9 februari 2007 @ 11:06 |
Het is niet droog, ik heb het spinaziemengsel zelfs nog even in een vergiet gedumpt; er komt vocht uit, ook al omdat er water aan blijft hangen van het wassen. | |
Martijn_77 | zaterdag 10 februari 2007 @ 10:53 |
quote:Even recept het recept quote:Klint trouwens echt niet droog de groenten enzo voegen er genoeg vocht aan toe ![]() | |
spearhead | zaterdag 10 februari 2007 @ 14:35 |
Je kunt beter geen kant-en-klare zalmsnippers kopen; die zijn meestal gemaakt uit snijresten (de mindere stukken en nogal uitgedroogd). Ik denk dat het beter is om een stuk te kopen dat er goed uitziet en dat zelf te snijden. | |
Viking84 | zaterdag 10 februari 2007 @ 17:03 |
Moet de zalm er eigenlijk rauw in? In het recept staat niets over bakken, maar ik vind het een beetje vreemd om rauwe vis erin te gooien (ik leg toch een verband met rauw vlees ![]() | |
Rewimo | zaterdag 10 februari 2007 @ 17:07 |
Het is gerookt, dus je kunt het er zo doorheen doen ![]() | |
whosvegas | zaterdag 10 februari 2007 @ 17:10 |
quote:zou het toch in de viswinkel gaan halen, de zalm in de supermarkt is vaak van mindere kwaliteit. De zalm in de viswinkel is superlekker ![]() | |
Viking84 | zaterdag 10 februari 2007 @ 18:06 |
nou ik heb het gehad en het spijt me heel erg (vooral voor mezelf), maar ik vond het niet zo geslaagd. Ik moet me er kennelijk maar bij neerleggen dat ik echt geen vis lust ![]() ![]() Weer een ervaring rijker en een illusie armer ![]() | |
Rewimo | zaterdag 10 februari 2007 @ 19:34 |
Jammer dat het tegenviel ![]() | |
Grotezwans | zaterdag 10 februari 2007 @ 19:57 |
Begin dan eens met een wat minder naar vis smakende vissoort zoals kabeljauw ofzo... |