Dank je, Lienekien!quote:Op donderdag 8 februari 2007 11:56 schreef Lienekien het volgende:
Viswinkel in de A-straat.
Even recept het receptquote:Op donderdag 8 februari 2007 11:50 schreef Viking84 het volgende:
http://www.honig.nl/subpage.aspx?l1=1679&l2=1663&recipeID=1302
dit recept.
Dan zal ik eens even een viswinkel opzoeken ja. Eerst maar even bij AH kijken, want daar moet ik toch heen.
Klint trouwens echt niet droog de groenten enzo voegen er genoeg vocht aan toequote:Italiaanse Wrap met spinazie en zalm
Italiaans hoofdgerecht met Wraps/pizza's
Bereidingstijd 15 minuten
Aantal personen 6 personen
Ingrediënten
1 pak Honig Wraps
1 teentjes verse knoflook
1 middelgrote ui (gesnipperd)
3 eetlepels olie
250 g bladspinazie (vers)
50 g pijnboompitten
100 g pesto
100 g gerookte zalmsnippers
Bereiding
Verhit de olie in een koekenpan bak de knoflook en de gesnipperde ui kort aan, doe hier de spinazie bij en verhit dit geheel kort door(niet te lang).
Leg de aangebakken spinazie op een snijplank en snij het grof met een mes.
Rooster de pijnboompitten kort in de koekenpan tot ze bruin zijn.
Doe de spinazie in een kom en meng er de pesto, zalm snippers en de pijnboompitten door.
Vul de wraps met het spinaziemengsel, rol deze strak op en snijd ze in 3 stukjes.
Kooktip
Serveer de wrap als borrelhapje of als origineel voorgerecht. Geef er dan een lepel tomatensaus bij.
Wijntip
Een frisse witte Italiaanse wijn, zoals de Soave.
zou het toch in de viswinkel gaan halen, de zalm in de supermarkt is vaak van mindere kwaliteit. De zalm in de viswinkel is superlekkerquote:Op donderdag 8 februari 2007 11:50 schreef Viking84 het volgende:
http://www.honig.nl/subpage.aspx?l1=1679&l2=1663&recipeID=1302
dit recept.
Dan zal ik eens even een viswinkel opzoeken ja. Eerst maar even bij AH kijken, want daar moet ik toch heen.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |