FOK!forum / Culinesse à gogo / Tosti
Queen_Beedonderdag 8 februari 2007 @ 06:12
Tosti dus

Als ik nu een tosti ijzer, koekenpan of oven gebruik.. Ik weiger boter te gebruiken. Tosti met boter is zo goor. Maar nu zijn er mensen die dus uitsluitend tostis met boter maken

Wat doen jullie
opgebaardedonderdag 8 februari 2007 @ 06:14
Zoek je ruzie?

Avec boter uiteraard, beetje aan de buitenkant en eehh dan in het geval van een tostiapparaat of eventueel koekenpan
Queen_Beedonderdag 8 februari 2007 @ 06:15
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:14 schreef opgebaarde het volgende:
Zoek je ruzie?

Avec boter uiteraard, beetje aan de buitenkant en eehh dan in het geval van een tostiapparaat of eventueel koekenpan
Mn vader maakte ooit een koekenpan tosti voor me, had ie bter gebruikt Het werd nog net geen overgeven
opgebaardedonderdag 8 februari 2007 @ 06:16
Ben jij niet gewoon anti boter?
Queen_Beedonderdag 8 februari 2007 @ 06:19
Nee

Alhoewel ik bij bakken olie gebruik

Maar dat is offtopic.
#ANONIEMdonderdag 8 februari 2007 @ 06:26
Ik kan hier kort over zijn.
Een echte tosti komt uit een echte oven.
Al de electrische tostiijzers zorgen voor een droog en taai resultaat.
Men neme 2 oude witte boterhammen, mikt daar kaas tussen 2 lagen ham,
boter in de pan en ff 2 kanten van de tosti in de boter snel in de hete boter laten wentelen.
Daarna op laag vuur rustig de kaas laten smelten.
VoreGdonderdag 8 februari 2007 @ 06:27
2 sneetjes brood, volgooien met kaas en salami en dicht dat tosti-ijzer.
Met curry erbij uiteraard!

tosti's
Queen_Beedonderdag 8 februari 2007 @ 06:30
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:27 schreef VoreG het volgende:
2 sneetjes brood, volgooien met kaas en salami en dicht dat tosti-ijzer.
Met curry erbij uiteraard!

tosti's
En geen boter
#ANONIEMdonderdag 8 februari 2007 @ 06:31
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:30 schreef Queen_Bee het volgende:

[..]

En geen boter
Wel curry in 't tosti ijzer.
VoreGdonderdag 8 februari 2007 @ 06:38
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:31 schreef schvvmert het volgende:

[..]

Wel curry in 't tosti ijzer.
Nee, pas als de tosti klaar curry ernaast op het bordje.
Queen_Beedonderdag 8 februari 2007 @ 06:39
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:38 schreef VoreG het volgende:

[..]

Nee, pas als de tosti klaar curry ernaast op het bordje.
Ja ga dr op in
vatsdonderdag 8 februari 2007 @ 06:56
hmm, tosti's die dingen blijf ik lekker vinden!!!

zeker met lekkere kaas, beetje ui en eventueel een plakje ham. IIG geen curry want dat vind ik maar gore drek, geef me dan maar vlammensaus ofzo! Tosti Vlam is trouwens ook heel goed binnen te houden!
Queen_Beedonderdag 8 februari 2007 @ 07:03
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:56 schreef vats het volgende:
hmm, tosti's die dingen blijf ik lekker vinden!!!

zeker met lekkere kaas, beetje ui en eventueel een plakje ham. IIG geen curry want dat vind ik maar gore drek, geef me dan maar vlammensaus ofzo! Tosti Vlam is trouwens ook heel goed binnen te houden!
Maar nu komt het, met of zonder boter
Queen_Beedonderdag 8 februari 2007 @ 07:44
Net tosti gehad, met kaas, in de koekenpan, geen boter
Lienekiendonderdag 8 februari 2007 @ 07:59
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:26 schreef schvvmert het volgende:

Ik kan hier kort over zijn.
Een echte tosti komt uit een echte oven.
Al de electrische tostiijzers zorgen voor een droog en taai resultaat.
Men neme 2 oude witte boterhammen, mikt daar kaas tussen 2 lagen ham,
boter in de pan en ff 2 kanten van de tosti in de boter snel in de hete boter laten wentelen.
Daarna op laag vuur rustig de kaas laten smelten.
En wanneer gaat 'ie dan in de oven?
Queen_Beedonderdag 8 februari 2007 @ 08:04
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 07:59 schreef Lienekien het volgende:

[..]

En wanneer gaat 'ie dan in de oven?
roooosjedonderdag 8 februari 2007 @ 08:53
Als ik denk aan tosti met boter, krijg ik braakneigingen
juonjacketdonderdag 8 februari 2007 @ 08:54
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:12 schreef Queen_Bee het volgende:
Tosti dus

Als ik nu een tosti ijzer, koekenpan of oven gebruik.. Ik weiger boter te gebruiken. Tosti met boter is zo goor. Maar nu zijn er mensen die dus uitsluitend tostis met boter maken

Wat doen jullie
boter heb je zowiezo niet nodig, zit al genoeg vet in kaas.
Queen_Beedonderdag 8 februari 2007 @ 08:55
Mensen met verstand
Bluesdonderdag 8 februari 2007 @ 09:09
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:12 schreef Queen_Bee het volgende:
Tosti dus

Als ik nu een tosti ijzer, koekenpan of oven gebruik.. Ik weiger boter te gebruiken. Tosti met boter is zo goor. Maar nu zijn er mensen die dus uitsluitend tostis met boter maken

Wat doen jullie
Pesto
wolferldonderdag 8 februari 2007 @ 09:53
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 08:55 schreef Queen_Bee het volgende:
Mensen met verstand
Zonder boter, als ik een tosti eet, moet ik de ham en kaas proeven. Geen boter, want dan neem ik wel hap boter.
PdeHoogdonderdag 8 februari 2007 @ 10:05
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:12 schreef Queen_Bee het volgende:
Tosti dus

Als ik nu een tosti ijzer, koekenpan of oven gebruik.. Ik weiger boter te gebruiken. Tosti met boter is zo goor. Maar nu zijn er mensen die dus uitsluitend tostis met boter maken

Wat doen jullie
Geen boter da's voor mietjes , wel sambal of chilisaus
jpg97donderdag 8 februari 2007 @ 10:23
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:12 schreef Queen_Bee het volgende:
Tosti dus

Als ik nu een tosti ijzer, koekenpan of oven gebruik.. Ik weiger boter te gebruiken. Tosti met boter is zo goor. Maar nu zijn er mensen die dus uitsluitend tostis met boter maken

Wat doen jullie
Ben op dit moment aan het werk. Straks eerst sneeuw ruimen alvorens ik naar huis rij.
Ik denk dat ik vanavond patat ga eten, want zin om te koken heb ik niet.

Maar waarom wil je weten wat wij doen?
vatsdonderdag 8 februari 2007 @ 10:26
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 07:03 schreef Queen_Bee het volgende:

[..]

Maar nu komt het, met of zonder boter
zonder... dan is het net zo gezond als een witte boterham met kaas
Reneuhdonderdag 8 februari 2007 @ 12:22
Boter, ham en kaas
juonjacketdonderdag 8 februari 2007 @ 12:26
weleens gehoord van een choco-tosti....?
Mirjamdonderdag 8 februari 2007 @ 12:26
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 12:26 schreef juonjacket het volgende:
weleens gehoord van een choco-tosti....?
ik maak 'm met hazelnootpasta en een beetje suiker, oh zo lekker, en oh zo slecht.
GreatWhiteSilencedonderdag 8 februari 2007 @ 12:27
Ik maak ze altijd zonder boter, geen enkel probleem.
juonjacketdonderdag 8 februari 2007 @ 12:30
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 12:26 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

ik maak 'm met hazelnootpasta en een beetje suiker, oh zo lekker, en oh zo slecht.
egt wel lekker en zeker slecht... maar ach soms zijn de slechtste dingen de lekkertste
4EverBlackEyeddonderdag 8 februari 2007 @ 13:07
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:12 schreef Queen_Bee het volgende:
Tosti dus

Wat doen jullie
In een tosti-ijzer of koekenpan.

Met kaas - ham + oregano en eventueel knoflookpoeder.

En zeker geen boter.
Lienekiendonderdag 8 februari 2007 @ 13:08
Met boter krijg je tenminste een lekker krokante korst.
saawdonderdag 8 februari 2007 @ 13:09
zonder boter!!
wit brood, ham, kaas, tosti-ijzer, ketchup
4EverBlackEyeddonderdag 8 februari 2007 @ 13:10
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 13:08 schreef Lienekien het volgende:
Met boter krijg je tenminste een lekker krokante korst.
Ik vind het niet zo lekker.

En zonder boter krijg ik juist een krokante korst, omdat het dan niet zo zompig is.
Lienekiendonderdag 8 februari 2007 @ 13:10
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 13:10 schreef 4EverBlackEyed het volgende:

[..]

Ik vind het niet zo lekker.

En zonder boter krijg ik juist een krokante korst, omdat het dan niet zo zompig is.
Als het zompig is, doe je toch iets niet goed.

Te veel boter gebruikt of te kort gebakken.
4EverBlackEyeddonderdag 8 februari 2007 @ 13:14
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 13:10 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Als het zompig is, doe je toch iets niet goed.

Te veel boter gebruikt of te kort gebakken.
Waarschijnlijk de verkeerde boter gebruiken.

Smeerde er altijd becel voor brood op de buitenkant op.

Maar zonder vind ik lekkerder
Little_Angeldonderdag 8 februari 2007 @ 21:24
Ik gebruik ook nooit boter .
Taurusdonderdag 8 februari 2007 @ 22:30
In de koekenpan, met olijfolie
Geslotendonderdag 8 februari 2007 @ 23:23
Altijd met boter
Opa_verteltvrijdag 9 februari 2007 @ 00:02
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 12:26 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

ik maak 'm met hazelnootpasta en een beetje suiker, oh zo lekker, en oh zo slecht.
Probeer eens met "pure" chocopasta, je weet niet wat je meemaakt!
Morwenvrijdag 9 februari 2007 @ 03:03
Wit brood, kaas/ham/kaas zonder boter in een echt tosti-aparaat (hangmandjes) zonder boter. Lekker heet zetten, buitenkant krokant, kaas gesmolten. Mjam
Nick-Name-vrijdag 9 februari 2007 @ 09:37
Geen boter maar wel pesto op de kaas
Queen_Beevrijdag 9 februari 2007 @ 10:30
quote:
Op vrijdag 9 februari 2007 03:03 schreef Morwen het volgende:
Wit brood, kaas/ham/kaas zonder boter in een echt tosti-aparaat (hangmandjes) zonder boter. Lekker heet zetten, buitenkant krokant, kaas gesmolten. Mjam
Zon ding wil ik ook
_Led_vrijdag 9 februari 2007 @ 10:40
zonder boter natuurlijk
Houtspeervrijdag 9 februari 2007 @ 11:07
ik eet mijn tosti's soms met tomaat ertussen, dus tijdens het opwarmen (tostiijzer) tomaten erin, lekker lekker
Captain_Fabulousvrijdag 9 februari 2007 @ 11:15
Geld een boterham met kaas, aan de broodkant gebakken, met daarbovenop (als hij op je bord ligt, dus bovenop de kaas) een hamburger met dik mosterd, en daar bovenop witte bonen in tomatensaus als tosti?
Was mijn favo katervoer toen ik nog veel te vaak in kroeg hing studeerde...

of wordt ik voor zulke vieze opmerkingen geband van Culi..?

[ Bericht 12% gewijzigd door Captain_Fabulous op 09-02-2007 11:21:31 ]
Untouchablesvrijdag 9 februari 2007 @ 11:15
Tosti's...zo'n mooi product!

Mijn favoriete tosti is een tosti met kaas, ham, tomaat en pesto, daar weer kaas overheen overheen en over de buitenkant een klein beetje olijfolie..

Succes gegarandeerd en reken maar dat je vol zit na 2!
Mirjamvrijdag 9 februari 2007 @ 11:48
quote:
Op vrijdag 9 februari 2007 00:02 schreef Opa_vertelt het volgende:

[..]

Probeer eens met "pure" chocopasta, je weet niet wat je meemaakt!
hou niet van puur, vandaar de hazelnoot
PeZuvrijdag 9 februari 2007 @ 12:04
gewoon in de tosti klem boven het vuur

maar dan wel zonder kaas
Hijackingvrijdag 9 februari 2007 @ 23:04
ik flikker er altijd bbq kruiden bij extra veel kaas en magere ham 8)
Martijn_77zaterdag 10 februari 2007 @ 10:51
Wat of topic reacties verwijderd
K-mailzaterdag 10 februari 2007 @ 11:05
Boter aan de buitenkant moet wel bij ons tostiapparaat, anders verbrandt het veels te snel.
Muckzondag 11 februari 2007 @ 11:02
mijn vriend maakt weleens appel/kaneel tosti's
echt goddelijk lekker!
Christiaanzondag 11 februari 2007 @ 11:05
Ik ga er NU eentje maken met oregano, kaas ham en curry. Geen boter, in de oven .
BrandXzondag 11 februari 2007 @ 11:08
werkelijk nog nooit met boter gegeten. Wist niet eens dat er mensen waren die dat deden. Tot het lezen van dit topic vandaag zelfs nog nooit van gehoord

Zie er ook het nut niet van in. Ook met tostiijzers trouwens: de truuk voor een goede tosti is in die gevallen: Zorg dat het tostiijzer al goed heet is voordat je je tosti er in doet.

Je kan trouwens ook heel goed je brood roosteren op een warmhoudplaatje, je weet wel, zo'n ouderwetse ronde van oma, met twee van die gaatjes aan de zijkant waar je die 'klem' in kan doen om het hete plaatje op te kunnen pakken.

Mijn favotostismaken zijn
- vlamtosit (die zijn overigens ook zeer goed zelf te maken)
- kaas met salami
- kaas met sambal
- kaas met ui en ham
- soms kaas met salami en een beetje ananas, maar dan wel verse ananas.
Queen_Beezondag 11 februari 2007 @ 11:08
Blij dat ik veel zonder boter zie
Quinn_Dexterzondag 11 februari 2007 @ 17:01
Wit brood, kaas, ham, olijfolie en dan in de grillpan.

Voor de duidelijkheid, de olijfolie aan de buitenkant
Agiathzondag 11 februari 2007 @ 17:24
Met boter natuurlijk Binnen en Buitenkant
en ham+kaas
Muckzondag 11 februari 2007 @ 17:42
quote:
Op zondag 11 februari 2007 17:01 schreef Quinn_Dexter het volgende:
Wit brood, kaas, ham, olijfolie en dan in de grillpan.

Voor de duidelijkheid, de olijfolie aan de buitenkant
olijfolie op een tosti?!
gat-ver-damme!
Queen_Beezondag 11 februari 2007 @ 18:08
Rare mensen hier

Ik eet trouwens alleen kaas, vlees eet ik niet. Maar als ik sommige creaties hier lees Best jammer dat ik bijna niets lust
Bjjzondag 11 februari 2007 @ 18:11
Daar heb ik nog nooit van gehoord, boter in het tosti apparaat .
opgebaardezondag 11 februari 2007 @ 18:22
quote:
Op zondag 11 februari 2007 18:11 schreef Bjj het volgende:
Daar heb ik nog nooit van gehoord, boter in het tosti apparaat .
Probeer het eens, word je tosti echt lekkerder van
Queen_Beezondag 11 februari 2007 @ 18:25
quote:
Op zondag 11 februari 2007 18:22 schreef opgebaarde het volgende:

[..]

Probeer het eens, word je tosti echt lekkerder van
Foei, we gaan hier niet mensen overtuigen boter te gebruiken
opgebaardezondag 11 februari 2007 @ 18:26
quote:
Op zondag 11 februari 2007 18:25 schreef Queen_Bee het volgende:

[..]

Foei, we gaan hier niet mensen overtuigen boter te gebruiken
Ik was net begonnen
Everiamaandag 12 februari 2007 @ 15:43
Tosti's

Tosti's met boter
Public_NMEmaandag 12 februari 2007 @ 15:53
Tegenwoordig maak ik een tosti met kaas, italiaanse kruiden, schijfjes tomaat en dan pesto erover heen... Echt lekker!
Theunomaandag 12 februari 2007 @ 17:41
Tosti's zijn ZO lekker met:

http://www.remia.nl/consument/producten.aspx?id=22


Muckmaandag 12 februari 2007 @ 17:42
quote:
Op maandag 12 februari 2007 17:41 schreef Theuno het volgende:
Tosti's zijn ZO lekker met:

http://www.remia.nl/consument/producten.aspx?id=22
[afbeelding]

ik dacht dat dat spul allang niet meer bestond!
lang niet gezien zeg...
Qweamaandag 12 februari 2007 @ 17:58
boter in de ijzer, en dan je "tosti" erin. Tis nooit een echte tosti want ik vind ham op mn tosti goor
nokwandawoensdag 14 februari 2007 @ 19:31
Gewone tosties graag met boter. Ongeveer het enige waar ik echt boter op wil... brood met kaas.
Maar..... een ander soort tostie zonder boter: met leverpastij en een gesnipperd uitje in de pan.
PeZuwoensdag 14 februari 2007 @ 19:33
quote:
Op woensdag 14 februari 2007 19:31 schreef nokwanda het volgende:
Gewone tosties graag met boter. Ongeveer het enige waar ik echt boter op wil... brood met kaas.
Maar..... een ander soort tostie zonder boter: met leverpastij en een gesnipperd uitje in de pan.
omg

en ik dacht dat ik maf was met mijn:

bacon/chorizo tost zonder kaas
WpuntNLwoensdag 14 februari 2007 @ 20:46
quote:
Op maandag 12 februari 2007 17:41 schreef Theuno het volgende:
Tosti's zijn ZO lekker met:

http://www.remia.nl/consument/producten.aspx?id=22
[afbeelding]

jaaaah!!! pizza tosti's

2 pizza tosti's en je dag kan niet meer kapot... althans... de mijne niet meer...

en uiteraard met salami en kaas... alhoewel met ham, kaas en salami is het helemaal geweldig... nadeel van dat spul is overigens wel dat je tosti echt ontiegelijk warm is van binnen als je het goed doet.... in het tosti ijzer en zonder boter uiteraard... dat spul is trouwens ook verdacht lang houdbaar... kweenie maar dat kan nooit goed zijn.

Ik was dat spul trouwens ook kwijt... tot ik het ineens spontaan vond bij de supermarkt hier aan de overkant... waar we nooit boodschappen doen want da's niet van de bonuskaarten...
Morwendonderdag 15 februari 2007 @ 02:03
quote:
Op woensdag 14 februari 2007 19:31 schreef nokwanda het volgende:
Gewone tosties graag met boter. Ongeveer het enige waar ik echt boter op wil... brood met kaas.
Maar..... een ander soort tostie zonder boter: met leverpastij en een gesnipperd uitje in de pan.
Warme lever

Kaastosti met veel ui is ook zeer ok
nokwandadonderdag 15 februari 2007 @ 08:01
quote:
Op donderdag 15 februari 2007 02:03 schreef Morwen het volgende:

[..]

Warme lever

Kaastosti met veel ui is ook zeer ok
Kan ook alleen maar lekker zijn met unox leverpastei (roze boter noemde ik dat toen ). Eigenlijk is dat ook alleen maar lekker als mijn vader het voor me maakt
Everiadonderdag 15 februari 2007 @ 11:12
Is een tosti zonder kaas eigenlijk nog wel een tosti?
PeZudonderdag 15 februari 2007 @ 11:56
quote:
Op donderdag 15 februari 2007 11:12 schreef Everia het volgende:
Is een tosti zonder kaas eigenlijk nog wel een tosti?
ja in mijn optiek wel
Everiadonderdag 15 februari 2007 @ 13:44
Ik ging er altijd vanuit dat een tosti per definitie kaas moest bevatten. Maar nu ik er over na denk heb ik eerlijk gezegd geen idee wat de definitie van een tosti is. Iemand anders misschien?
PeZudonderdag 15 februari 2007 @ 13:47
http://nl.wikipedia.org/wiki/Tosti
nokwandadonderdag 15 februari 2007 @ 14:09
quote:
Op donderdag 15 februari 2007 13:44 schreef Everia het volgende:
Ik ging er altijd vanuit dat een tosti per definitie kaas moest bevatten. Maar nu ik er over na denk heb ik eerlijk gezegd geen idee wat de definitie van een tosti is. Iemand anders misschien?
Toasted sandwich toch gewoon?
Maakt niet echt uit wat erop zit.
SHOOOTOdonderdag 15 februari 2007 @ 14:13
quote:
Op donderdag 15 februari 2007 14:09 schreef nokwanda het volgende:

[..]

Toasted sandwich toch gewoon?
Maakt niet echt uit wat erop zit.
idd, zelf vind ik lekker om te variëren i.p.v. kaas en ham.
PeZudonderdag 15 februari 2007 @ 14:15
quote:
Op donderdag 15 februari 2007 14:13 schreef SHOOOTO het volgende:

[..]

idd, zelf vind ik lekker om te variëren i.p.v. kaas en ham.
ik vind bijna alle tosti's lekker zolang er maar geen kaas en ham opzit
FreeShooterzondag 25 februari 2007 @ 03:33
Kaas aan de binnen en de buitenkant van de tosti natuurlijk.
Hijackingzondag 25 februari 2007 @ 03:59
vroeger deed ik aan de buiten kant een beetje geraspte kaas (L)
bofnegerzondag 25 februari 2007 @ 04:04
Probeer maar eens erg dungeschilde aardappelen (kaasschaaf) dubbelzijdig met repen kaas er tussen op het ijzer te leggen. Dan dicht. Ga voor twee sessies. Dan is de aardappeltosti klaar en de kaas krokant.
Godshandzondag 25 februari 2007 @ 04:38
zo hee, wat een tostivariaties hier...

ik ken alleen de standaard tosti ham/kaas en zonder saus (soms zondig ik met ketchup)
gekkehoedenmakerzondag 25 februari 2007 @ 15:06
Tosti kaas & ananas. Met boter aan de buitenkant!
Dos37dinsdag 27 februari 2007 @ 17:28
Tosti's
9christensendinsdag 27 februari 2007 @ 17:45
joaaaaaaaaa
_Hestia_woensdag 28 februari 2007 @ 00:08
Vandaag sinds lange tijd weer tosti's gegeten

Alleen nu gewoon met kaas, had verder niks in huis, maar doe er ook wel eens cervelaatworst, salami of snijworst bij Hou niet van ham

Tosti met kaas en ananas is ook erg lekker
PeZuwoensdag 28 februari 2007 @ 00:12
i khad er daarstraks een met bacon ene chorizo
Zij-en-Hijwoensdag 28 februari 2007 @ 09:04
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 12:22 schreef Reneuh het volgende:
Boter, ham en kaas
Wit casinobrood, (extra) belegen kaas, salami..
De buitenkantjes besmeerd met een beetje roomboter.
Geen tostiapparaat maar de oven (op bakpapier) of de koekenpan!
Mmmmmmmm....
Innocencewoensdag 28 februari 2007 @ 13:23
Tosti met zalm en kruidenkaas! Geen boter en in het tosti-apparaat.
Badmintonnerdonderdag 1 maart 2007 @ 00:00
Twee witte boterhammen, kaas, ui, pesto, peper, provencaalse kruiden, dat in de koekenpan even de kaas laten smelten en je hebt werkelijk een goddelijke tosti, helemaal met wat whisky cocktail saus..
Kuukskedonderdag 1 maart 2007 @ 08:00
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:27 schreef VoreG het volgende:
2 sneetjes brood, volgooien met kaas en salami en dicht dat tosti-ijzer.
Met curry erbij uiteraard!

tosti's
Of ketchup
quincydonderdag 1 maart 2007 @ 08:38
Met ham en kaas en ui of kaas en banaan Geen boter wel soms ketchup of curry
TJDoornbosdonderdag 1 maart 2007 @ 12:43
ham-kaas-augurk-ui en curry op het brood en dan in het ijzer zonder boter en dan heerlijk smullen maar!!!
Off-ShoRewoensdag 7 maart 2007 @ 21:55
Altijd gezworen bij een simpele ham met kaas, geen boter. Maar sinds kort laat ik ananas ook toe in mijn apparaat
smurfzilladonderdag 8 maart 2007 @ 02:10
mijn huisgenoot doet altijd kilo's chili flakes op zijn toasties (en er verder niks tussen dus gewoon 2 plakken brood :/ )waardoor ik altijd mijn bek brandt aan mijn toasties. Die van mij zijn met kaas en wat ik verder nog kan vinden in de koelkast.

zonder boter
Leefdonderdag 8 maart 2007 @ 04:32
Een Nederlandse tosti is zonder boter.
Amerikanen, die maken een tosti met boter.
Coolfooldonderdag 8 maart 2007 @ 12:41
Met oude kaas, grove mosterd en ossenworst!
Queen_Beedonderdag 8 maart 2007 @ 12:43
Ooohh, iedereen die tosti apparaat gebruikt met het eens in de koekenpan doen zoveel lekkerder
wolferldonderdag 8 maart 2007 @ 12:47
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 12:43 schreef Queen_Bee het volgende:
Ooohh, iedereen die tosti apparaat gebruikt met het eens in de koekenpan doen zoveel lekkerder
in de koekepan

met boter enzo?
Queen_Beedonderdag 8 maart 2007 @ 12:49
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 12:47 schreef wolferl het volgende:

[..]

in de koekepan

met boter enzo?
Neeeee!! Geen boter Nooit!
wolferldonderdag 8 maart 2007 @ 12:54
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 12:49 schreef Queen_Bee het volgende:

[..]

Neeeee!! Geen boter Nooit!
Ja weet ik veel

Ik doe ze in de oven, ook zo lekker.
Maargoed, ik ga de koekepan eens proberen
miranniedonderdag 8 maart 2007 @ 12:56
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 06:39 schreef Queen_Bee het volgende:

[..]

Ja ga dr op in
Zo raar is dat niet hoor. Ik smeer wel eens ketchup aan de binnenkant van de sneetjes, erg lekker
_Hestia_donderdag 8 maart 2007 @ 13:07
ik ben er weer een paar aan het maken
Queen_Beedonderdag 8 maart 2007 @ 13:08
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 12:54 schreef wolferl het volgende:

[..]

Ja weet ik veel

Ik doe ze in de oven, ook zo lekker.
Maargoed, ik ga de koekepan eens proberen
Oven is ook al beter dan tostiijzer
opgebaardedonderdag 8 maart 2007 @ 13:29
Tosti-ijzer is hier een pijnlijke dood gestorven, dus alleen nog maar koekepan tosti's en eigenlijk vinden mijn geachte huisgenoot en ik het lekkerder. Maar pizza quick is nog lekkerder
decynischebeverdonderdag 8 maart 2007 @ 13:46
Tosties
Gewoon ham kaas natuurlijk.
wolferldonderdag 8 maart 2007 @ 13:56
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 13:46 schreef decynischebever het volgende:
Tosties
Gewoon ham kaas natuurlijk.
Ja niet met hondenvoer.
Queen_Beedonderdag 8 maart 2007 @ 14:01
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 12:56 schreef mirannie het volgende:

[..]

Zo raar is dat niet hoor. Ik smeer wel eens ketchup aan de binnenkant van de sneetjes, erg lekker
Oh Nah ja, als ik boter al raar vind..
Uhmmiedonderdag 8 maart 2007 @ 14:14
sambal in de tostie o/
decynischebeverdonderdag 8 maart 2007 @ 14:20
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 12:54 schreef wolferl het volgende:

[..]

Ja weet ik veel

Ik doe ze in de oven, ook zo lekker.
Maargoed, ik ga de koekepan eens proberen
Daar worden ze toch niet krokant van?
renzelldonderdag 8 maart 2007 @ 17:07
Nee, maar serieus. Hoe dan koekepan? Bakken zonder iets? Ik doe zelf altijd oven en dat werkt in principe ook. Wat is het voordeel van koekepan boven oven?
Queen_Beedonderdag 8 maart 2007 @ 17:12
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 14:20 schreef decynischebever het volgende:

[..]

Daar worden ze toch niet krokant van?
Oven en pan allebei krokant, bij mijn tostiijzer wordt het helemaal niet krokant, eerder taai


Tosti apparaat:


Slap

Pan of oven:


Krokant en mooi

[ Bericht 34% gewijzigd door Queen_Bee op 08-03-2007 17:23:41 ]
Queen_Beedonderdag 8 maart 2007 @ 17:16
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 17:07 schreef renzell het volgende:
Nee, maar serieus. Hoe dan koekepan? Bakken zonder iets? Ik doe zelf altijd oven en dat werkt in principe ook. Wat is het voordeel van koekepan boven oven?
Oven en koekenpan komt wel aardig overeen me dunkt, maar 't is toch een klein beetje anders Weet niet wat het precies is

Het is in ieder geval beide veel beter dan tosti ijzer
decynischebeverdonderdag 8 maart 2007 @ 17:35
Die tosties die bij mij uit het tosti ijzer komen zijn anders goed krokant, en niet slap.
Maar meschien komt dat omdat ik een zeer ervaren tosti makert ben.

Op welke stand moet de oven dan dervoor staan? En hoeveel graden?
Queen_Beedonderdag 8 maart 2007 @ 17:36
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 17:35 schreef decynischebever het volgende:
Die tosties die bij mij uit het tosti ijzer komen zijn anders goed krokant, en niet slap.
Maar meschien komt dat omdat ik een zeer ervaren tosti makert ben.
Nah, in de oven en pan krijgen ze tenminste genoeg lucht om goed krokant te worden Ofzo
decynischebeverdonderdag 8 maart 2007 @ 17:41
Ik zal het een keer uitproberen!

Krijg wel honger van dit onderwerp
Frappelsiendonderdag 8 maart 2007 @ 21:16
Absoluut MET


+ een flinke scheut ketchup
TJDoornbosdonderdag 8 maart 2007 @ 21:23
quote:
Op donderdag 8 maart 2007 12:43 schreef Queen_Bee het volgende:
Ooohh, iedereen die tosti apparaat gebruikt met het eens in de koekenpan doen zoveel lekkerder
laat eerst maar eens zien hoe je dat precies doet voordat ik het verkloot
Geslotendonderdag 8 maart 2007 @ 22:23
Ik maak m`n tosti ALTIJD met boter. Erg lekker bij de tosti is sambasaus van Calvé!
Ook lekker met wat plakjes spek of franse kaas
C1987zaterdag 10 maart 2007 @ 20:11
met boter!
En met kaas, ham, ui, kleine pepertjes, klein beetje sla, en dan curry ernaast
Everettvrijdag 16 maart 2007 @ 12:12
Ahh, hier zitten de tosti connaisseurs.

Mijn tosti-ijzer heeft de geest gegeven, dus er moet iets nieuws komen. Nu viel mijn oog een beetje op een contactgrill, omdat die het voordeel hebben dat je daar nog wat meer mee kan dan alleen tosti's maken. Heeft iemand ervaring met het maken van tosti's in zo'n ding? De kwaliteit/smaak staat natuurlijk voorop.

Gaat dus over zoiets:
hippo-clippovrijdag 16 maart 2007 @ 12:33
bij mji worden ze niet zo krokant als in zo'n echte tosti-ijzer.
hello_moto1992zaterdag 17 maart 2007 @ 15:05
Tosti's
Met Curry natuurlijk
coos40zondag 18 maart 2007 @ 22:43
doen jullie ook (een beetje) boter aan de buitenkant. *yum*
worden ze lekker knapperig van.
Lollifantmaandag 19 maart 2007 @ 14:50
Ik maak de lekkerste totsti's van heel Nederland, dus ik zal even kort uitleggen hoe je ze hoort te maken:

Je neemt lekker bruin brood.
Je smeert op de buitenkanten een perfect laagje boter (De hele boterham moet bedekt zijn met de boter, maar let op: wel DUN besmeren!)
Plakje kaas ertussen (Eventueel voor de afwisseling ook plakjes appel of stukjes mandarijn)
Een koekenpan nemen die niet te dik is.
Het vuur moet nét iets lager zijn dan de helft zegmaar. Dus je zet hem op z'n hoogst, je zet hem op z'n laagst, dan precies daartussenin, en dan nét iets lager nog. (van essentieel belang!!)
Je doet de tosti in de pan.
Je wacht...
Je kijkt of hij al mooi bruin/knapperig is geworden, dan draai je hem om, en volgt dezelfde procedure tot die kant ook bruin is.
Je snijd hem diagonaal door.

Tadaaa! Je hebt de lekkerste tosti!
CybErveemaandag 19 maart 2007 @ 14:52
Op z'n amerikaans, licht bruin brood met zonnebloem of pompoen pitten, mayonaise ipv boter, dubbel beleggen, soms met uien en tomaat Niet echt gezond maar zoveel tosties eet ik nu ook weer niet, echter omdat ik CF (taaislijmziekte) heb ben ik daarmee 6 kilo aangekomen

[ Bericht 15% gewijzigd door CybErvee op 19-03-2007 15:14:37 ]
Olemaandag 19 maart 2007 @ 14:52
Als je in het begin even een deksel op de koekenpan doet, smelt de kaas extra goed
Viswijfjewoensdag 21 maart 2007 @ 19:23
Wat doen jullie allemaal moelijk?
Boter WTF????
Een tostie maak je toch gewoon met dat tostiding in de keuken?
Gewoon boterhammen belegt ertussen en dan is ie vanzelf goed..
Niet met boter
decynischebeverdonderdag 22 maart 2007 @ 12:03
Wat is jullie record tostie vreten op 1 dag dan?

Die van mij staat op 8
Lollifantdonderdag 22 maart 2007 @ 22:03
quote:
Op woensdag 21 maart 2007 19:23 schreef Viswijfje het volgende:
Wat doen jullie allemaal moelijk?
Boter WTF????
Een tostie maak je toch gewoon met dat tostiding in de keuken?
Gewoon boterhammen belegt ertussen en dan is ie vanzelf goed..
Niet met boter
Als je een taaie droge tosti wil kun je hem idd gewoon zonder boter in het tosti ijzer doen.

Als je een overheerlijke krokante tosti wil doe je het in de pan met boter.
Lollifantdonderdag 22 maart 2007 @ 22:04
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 12:03 schreef decynischebever het volgende:
Wat is jullie record tostie vreten op 1 dag dan?

Die van mij staat op 8
8?! Dat zijn 16 boterhammen!

Mijn record is 3.
Adelantedonderdag 22 maart 2007 @ 22:07
Ik heb een prima tosti ijzer, want ze komen er altijd krokant uit en dan de kaas er wat uitgelopen en zo lekker hard gebakken

uiteraard met sambal en curry serveren
miss_dynastiedonderdag 22 maart 2007 @ 22:26
quote:
Op vrijdag 16 maart 2007 12:12 schreef Everett het volgende:
Ahh, hier zitten de tosti connaisseurs.

Mijn tosti-ijzer heeft de geest gegeven, dus er moet iets nieuws komen. Nu viel mijn oog een beetje op een contactgrill, omdat die het voordeel hebben dat je daar nog wat meer mee kan dan alleen tosti's maken. Heeft iemand ervaring met het maken van tosti's in zo'n ding? De kwaliteit/smaak staat natuurlijk voorop.

Gaat dus over zoiets:
[afbeelding]
Yep, wij hebben zo'n ding en ze komen er veel lekkerder uit dan uit het tosti-apparaat. Verschil met oven merk ik zelf niet, dus echt prima
Oledonderdag 22 maart 2007 @ 22:53
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 22:26 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Yep, wij hebben zo'n ding en ze komen er veel lekkerder uit dan uit het tosti-apparaat. Verschil met oven merk ik zelf niet, dus echt prima
Het lijkt me wat sneller gaan dan in de oven?
Bluesdonderdag 22 maart 2007 @ 23:01
Ik lees dit topic door, en ineens heb ik het
De taaie tosti's die niet echt lekkah worden in het apparaat, moeten dus gewoon in het ouderwetsche pannetje

* Bluezz gaat het zeker proberen
Oledonderdag 22 maart 2007 @ 23:04
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 23:01 schreef Bluezz het volgende:
Ik lees dit topic door, en ineens heb ik het
De taaie tosti's die niet echt lekkah worden in het apparaat, moeten dus gewoon in het ouderwetsche pannetje

* Bluezz gaat het zeker proberen
Ja, ik vind dat wel het lekkerst.
Enneh, voor de gesmolten kaas dus ff deksel erover leggen
decynischebevervrijdag 23 maart 2007 @ 00:26
Tosti's
Morwenvrijdag 23 maart 2007 @ 02:46
Bammetje even in de magnetron met kaas alleen, zodra de kaas gesmolten is (Halve minuut) andere bammetje erop en roosteren in een mandjes tosti-apparaat. Geen boter, heerlijk krokant en je kan het varieren met van alles. Gewoon zo in zo'n mandjesding is je tosti verbrand en de kaas niet gesmolten

Zelf ben ik gek van ketchup erbij
decynischebevervrijdag 23 maart 2007 @ 10:35
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 22:04 schreef Lollifant het volgende:

[..]

8?! Dat zijn 16 boterhammen!

Mijn record is 3.
Jup, in die tijd was ik goed in vorm

Je hebt iig nog wel verbeterings punten
Queen_Beevrijdag 23 maart 2007 @ 15:55
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 23:01 schreef Bluezz het volgende:
Ik lees dit topic door, en ineens heb ik het
De taaie tosti's die niet echt lekkah worden in het apparaat, moeten dus gewoon in het ouderwetsche pannetje

* Bluezz gaat het zeker proberen
Je wil nooit meer anders


En waarom maakt iedereen niet een foto van zn tosti En dan erbij zetten of t met boter is en hoe gemaakt
miss_dynastievrijdag 23 maart 2007 @ 15:57
quote:
Op donderdag 22 maart 2007 22:53 schreef Ole het volgende:

[..]

Het lijkt me wat sneller gaan dan in de oven?
Ik bedoelde qua smaak Maar qua tijd zit er denk ik ook niet veel verschil in, oven heeft ook een grillstand, maar die verbruikt wel veel meer elektriciteit, vandaar het compactere apparaat
Lollifantzondag 25 maart 2007 @ 16:32
Foto's van mijn heerlijke superlekkere tosti:

De bereiding:


In de pan:


Tadaa:



dvrzondag 25 maart 2007 @ 16:51
quote:
Op vrijdag 16 maart 2007 12:12 schreef Everett het volgende:
Nu viel mijn oog een beetje op een contactgrill, omdat die het voordeel hebben dat je daar nog wat meer mee kan dan alleen tosti's maken. Heeft iemand ervaring met het maken van tosti's in zo'n ding? De kwaliteit/smaak staat natuurlijk voorop.
Dat kan heel goed, zoek maar een op panini grill. (panini is het internationale woord voor tosti)
Blueszondag 25 maart 2007 @ 17:19
Lollifant
Apfel.zondag 25 maart 2007 @ 17:20
Ronde tosti's

Op mijn vroegere werk hadden ze die, dat was echt lekker!

Verder gewoon met een beetje boter en een lekkere klodder curry en ketchup
-Rebellezondag 25 maart 2007 @ 18:09
quote:
Op vrijdag 16 maart 2007 12:12 schreef Everett het volgende:
Ahh, hier zitten de tosti connaisseurs.

Mijn tosti-ijzer heeft de geest gegeven, dus er moet iets nieuws komen. Nu viel mijn oog een beetje op een contactgrill, omdat die het voordeel hebben dat je daar nog wat meer mee kan dan alleen tosti's maken. Heeft iemand ervaring met het maken van tosti's in zo'n ding? De kwaliteit/smaak staat natuurlijk voorop.

Gaat dus over zoiets:
[afbeelding]
wij hebben zoiets
veel lekkerder dan zo'n rot apperaat met van die vakjes
sugarJayzondag 25 maart 2007 @ 19:06
wij hebben hier nog zo'n metalen ding wat je op het gasfornuis moet zetten en dan draait er zoiets rond onderin om de warmte te verdelen en bovenin hangt dan de tosti in een soort van roosterklem. uit het jaar blok geloof ik. . maar je krijgt er wel gewoon de ultieme tosti mee. .
Queen_Beezondag 25 maart 2007 @ 20:47
quote:
Op zondag 25 maart 2007 16:32 schreef Lollifant het volgende:
Foto's van mijn heerlijke superlekkere tosti:

De bereiding:
[afbeelding]

In de pan:
[afbeelding]

Tadaa:
[afbeelding]


Zonder butter zag ie er geheid lekkerder uit
Apfel.zondag 25 maart 2007 @ 23:32
aight net weer even lekker tostis gegeten. Heerlijk wit tijgerbrood, beetje boter op de boven EN onderkant... helaas moesten ze in het tostiapparaat, want mn ma wilde niet nog n vieze pan in de vaatwasser

Ik wil zo graag eens de koekenpan variant proberen
OudFruitmaandag 26 maart 2007 @ 02:55
Ja kut, ik heb nu dus trek in een tosti

// Ik heb er eentje gegeten nog hoor

[ Bericht 37% gewijzigd door OudFruit op 26-03-2007 12:38:20 ]
Martijn_77maandag 26 maart 2007 @ 19:24
Van het weekend een tost met geitenkaas, honing en peren op erg lekker
OudFruitmaandag 26 maart 2007 @ 22:18
Ik heb voor me nieuwe kamer een heurlijk tosti apparaat gekocht bij de MM tosti's Ik ga dan ook alle hier vermelde varianten uitproberen
thettesmaandag 26 maart 2007 @ 22:30
Gewoon olijven en feta er tussen mikken en ik ben al blij. Zeker als ik op zaterdagnacht nuchter genoeg ben om dat te maken
Gajusdinsdag 27 maart 2007 @ 04:13
Kennen jullie de tosti a la wentelteefje?

Ingredienten voor 1 tosti:
1 dl melk
0.5 ei
snufje zout en peper
2 sneetjes brood (bij voorkeur oudbakken witbrood)
2 plakken kaas
1 plak ham
klont boter en/of scheut olie

Bereiding:
Klop een mengsel van melk, ei, zout en peper in een diep bord;
Stapel brood / kaas / ham / kaas / brood tot een tosti;
Verhit een koekenpan met daarin de boter en/of olie op een tamelijk laag vuur;
Dompel de tosti in het mengsel, eerst de ene kant dan de andere kant;
Bak de tosti goudbruin in ca. 10 minuten, daarbij regelmatig de tosti omdraaien.

Roltrapfeedinsdag 27 maart 2007 @ 18:49
Ik heb zo'n fijn tosti-ijzer dat je gewoon in je broodrooster hangt, dus zoals deze maar bij mij is het geen verzameling ijzerdraadjes, maar gewoon dicht. Maar niemand schijnt dat systeem te kennen mensen kijken er altijd vet verbaasd naar

Verder gooi ik altijd restjes lasagnesaus met tabasco tussen m'n tosti
Sabryasvrijdag 30 maart 2007 @ 16:11
Geen boter, wel jonge kaas en veeeeel ketchup

Tosti's!
Red_85woensdag 4 april 2007 @ 12:59
probeer altijd maar wat. ligt er net aan wat er in de kast ligt. ene keer wordt het een 'franse' tosti met brie en de andere keer een 'italiaanse' met tomaat, salami en basilicum of een tosti hawaii als er ham, kaas en ananas in huis is. maar dan gewoon in een tosti ijzer. met 2 van die gleuven. dat gekloot met dat gebak. tosti moet makkelijk wezen. zo ist wel. de tostigeneratie houd niet van extreem moeilijk doen.
#ANONIEMwoensdag 4 april 2007 @ 15:54
Sinds vorige week helemaal verslingerd aan tosti's uit de koekepan. Gisteravond ook eentje gemaakt met lekker veel kaas, ham en knoflook-sambal
PeZuwoensdag 4 april 2007 @ 20:44
quote:
Op woensdag 4 april 2007 15:54 schreef SeaOfLove het volgende:
Sinds vorige week helemaal verslingerd aan tosti's uit de koekepan. Gisteravond ook eentje gemaakt met lekker veel kaas, ham en knoflook-sambal
kaas, haam

knoflook sambal

sol
Christiaanwoensdag 4 april 2007 @ 20:47
quote:
Op woensdag 4 april 2007 15:54 schreef SeaOfLove het volgende:
Sinds vorige week helemaal verslingerd aan tosti's uit de koekepan. Gisteravond ook eentje gemaakt met lekker veel kaas, ham en knoflook-sambal
Doe je dat dan met of zonder boter in de pan?
GreatWhiteSilencewoensdag 4 april 2007 @ 20:52
Valt alles niet uit elkaar als je een tosti in de koekenpan maakt?
#ANONIEMwoensdag 4 april 2007 @ 21:55
quote:
Op woensdag 4 april 2007 20:47 schreef --Christiaan-- het volgende:

[..]

Doe je dat dan met of zonder boter in de pan?
Boter op brood in een koekepan met nog hele anti-aanbaklaag

@GreatWhiteSilence: Nope is me nog niet overkomen

@ PeZu
McManagerdonderdag 5 april 2007 @ 12:23
iemand ervaring met tosti world?

Ik had daar ooit hete tosti gegeten. de was overheerlijk!! weet iemand hoe de gehakt daar prcies in elkaar zit? wil ook zulk gehakt klaarmaken voor me tosti's
Martijn_77vrijdag 6 april 2007 @ 19:27
Waar zit dat Tosti World?
McManagerzaterdag 7 april 2007 @ 22:47
Voor zover ik weet zit er 1 in Nijmegen net rechts als je de molenpoort passage uit komt (richting mariekestraat)
Mirjamzaterdag 7 april 2007 @ 22:54
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 19:27 schreef Martijn_77 het volgende:
Waar zit dat Tosti World?
http://www.tostiworld.nl/
ze hebben een winkel in nijmegen en staan op evenementen
SevenWonderszondag 8 april 2007 @ 23:28
Tussen de platen van de contactgrill.

Wit brood besmeren met beetje ketchup. Kaas er op, bestrooien met italiaande kruiden en dan salami of ham er op. Errug lekker..

Ook lekker: Salami en brie

Ook lekker: Ossenworst en kaas

Bijzonder: Bruin brood, komijnenkaas en augurk.

Of idd een gewone met ham en kaas en dan knoflooksaus (zelfgemaakte) of salsa (van de dip)...mmmmmm. Lekker met een biertje.
SevenWonderszondag 8 april 2007 @ 23:30
quote:
Op zondag 25 maart 2007 23:32 schreef Apfel. het volgende:
aight net weer even lekker tostis gegeten. Heerlijk wit tijgerbrood, beetje boter op de boven EN onderkant... helaas moesten ze in het tostiapparaat, want mn ma wilde niet nog n vieze pan in de vaatwasser

Ik wil zo graag eens de koekenpan variant proberen
Dan was je die pan toch zelf af held !!!! Of ben je bang voor je moeder ?
ikvalopdikkewijvendinsdag 7 juli 2009 @ 13:30
Lekker hoor, zon tosti. Net ook 1 gemaakt.
Kaar68woensdag 8 juli 2009 @ 02:09
Favoriet is hier de appeltosti: boterham (zonder boter) beleggen met plakken appel, wat suiker en kaneel erover strooien, nog een boterham, in het tosti-ijzer en wachten tot het hele huis ruikt naar appeltaart.

Of tosti banaan: plakken banaan erop, met wat chocopasta.

Verder á la Sonja Bakker: 20+ kaas, plakje magere ham, en een klein beetje curry erbij.
Of alleen met kaas, wat paprika, stukjes ui, oregano en plakjes tomaat. Dan heb je een soort pizza.
Necrodeathwoensdag 8 juli 2009 @ 06:18
Ik houd hem altijd lekker simpel, 2 sneetjes brood (wit), plak kaas (soms 2), plak ham, in de koekenpan, en als hij klaar is eten met een beetje ketchup

Komt geen boter aan te pas bij mij, niet op het brood en niet in de pan.
_Floddertje_woensdag 8 juli 2009 @ 15:55
Een tosti met appel en jam is ook lekker. De binnenkant van de boterhammen met jam besmeren en daartussen plakjes appel. Wel oppassen dat je je muil niet verbrandt want die appel en jam worden héét.
TN-FRwoensdag 8 juli 2009 @ 16:29
Wordt dat niet heel zompig met stukjes appel er tussen?
_Floddertje_woensdag 8 juli 2009 @ 16:40
quote:
Op woensdag 8 juli 2009 16:29 schreef TN-FR het volgende:
Wordt dat niet heel zompig met stukjes appel er tussen?
Nee hoor, als het brood bruin is is het nog niet zo dat de appel helemaal tot moes verhit is.