 
		 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			kaas, haamquote:Op woensdag 4 april 2007 15:54 schreef SeaOfLove het volgende:
Sinds vorige week helemaal verslingerd aan tosti's uit de koekepan. Gisteravond ook eentje gemaakt met lekker veel kaas, ham en knoflook-sambal![]()
 
			 
			
			
			Doe je dat dan met of zonder boter in de pan?quote:Op woensdag 4 april 2007 15:54 schreef SeaOfLove het volgende:
Sinds vorige week helemaal verslingerd aan tosti's uit de koekepan. Gisteravond ook eentje gemaakt met lekker veel kaas, ham en knoflook-sambal![]()
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Boter op brood in een koekepan met nog hele anti-aanbaklaagquote:Op woensdag 4 april 2007 20:47 schreef --Christiaan-- het volgende:
[..]
Doe je dat dan met of zonder boter in de pan?
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			http://www.tostiworld.nl/quote:Op vrijdag 6 april 2007 19:27 schreef Martijn_77 het volgende:
Waar zit dat Tosti World?
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			Dan was je die pan toch zelf af held !!!! Of ben je bang voor je moeder ?quote:Op zondag 25 maart 2007 23:32 schreef Apfel. het volgende:
aight net weer even lekker tostis gegeten. Heerlijk wit tijgerbrood, beetje boter op de boven EN onderkant... helaas moesten ze in het tostiapparaat, want mn ma wilde niet nog n vieze pan in de vaatwasser
Ik wil zo graag eens de koekenpan variant proberen![]()
 
			 
			
			
			 
			 
			
			
			 
  
			 
			
			
			 
											 
			 
			
			
			Nee hoor, als het brood bruin is is het nog niet zo dat de appel helemaal tot moes verhit is.quote:Op woensdag 8 juli 2009 16:29 schreef TN-FR het volgende:
Wordt dat niet heel zompig met stukjes appel er tussen?
|  | 

| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |