abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 4 april 2007 @ 22:13:25 #101
2334 bunnyma
kikkers zijn groen
pi_48023223
Ook vanavond moesten de bewoners weer op de bank zitten.
Amanda moest uit bad gehaald worden want die was van plan met Brian te gaan badderen.

Als iedereen aanwezig is krijgen ze een video-opname te zien van Diana, een vrouw van 32 die kanker heeft. Zij is getrouwd en heeft 2 kinderen.
Ze heeft darmkanker en de kanker is al uitgezaaid naar haar lymfeklieren.
Zij vraagt om een buddie in DGK. En denkt vooral aan Eric omdat hij nog steeds schuldgevoelens heeft over de ziekte van zijn moeder, vooral over de machteloosheid die hij toen voelde.

De bewoners zijn diep onder de indruk.Aan Amanda wordt uitgelegd wat kanker is.
Eric, Huub en Sylvia besluiten haar op te gaan bellen.
Eric praat echt heel lief tegen haar, zij is nog wat overstuur omdat ze net naar de streams heeft gekeken.
Tijdens het gesprek wat ze heeft met Sylvia wordt ze wat rustiger en Huub krijgt haar wel aan het lachen.
Eric sluit af met een uitnodiging en hoopt dat zij snel kan komen.
De andere bewoners komen ook even luisteren en zijn ook begaan met het lot van Diana.
eurobilltracker.com
  † In Memoriam † donderdag 5 april 2007 @ 23:37:31 #102
137949 Disana
pi_48063357
Eric belt de politie om aangifte te doen wegens discriminatie (door Amanda). Eemnes is gesloten dus hij krijgt een ander bureau. Eric zal later zeggen dat DGK zelf hem geadviseerd heeft aangifte te doen.

Na geruime tijd wachten wordt Eric doorverbonden met ene Raymond. Hij wil meer informatie over hoe hij aangifte kan doen wegens discriminatie van zijn geaardheid. Hij verhaalt hoe hij vandaag o.a. flikker is genoemd.

Raymond vraagt of Eric zich gediscrimineerd voelt, waarop het antwoord ja is. Amanda komt het gesprek verstoren door al schreeuwend steeds de deur van de private room open te gooien.

Het is een aardige drukte daar, constateert Raymond. Dan komt Amanda weer binnen en verbreekt Erics verbinding. Eric vraagt wat het probleem is, maar Amanda maakt alleen maar debiele geluiden om Eric belachelijk te maken.

Als Eric weer wil bellen, gaat Jaap pontificaal in de private room zitten op Erics plek. Eric wil dat hij weggaat. Amanda praat Eric steeds na. Jaap en Amanda fingeren een gesprek met de politie.

Eric loopt uiteindelijk maar weer weg. Jaap en Amanda zitten opnieuw gesprekken aan de telefoon te fingeren. Na verloop van tijd komt Eric weer binnen, maar Jaap zegt dat hij bezig is met bellen terwijl hij blijft zitten en de hoorn vast blijft houden. Amanda roept overal doorheen. Eric vraagt Jaap zijn 'gesprek' af te ronden, maar natuurlijk gaat Jaap gewoon door. Samen doen ze nu net alsof ze met iemand over Eric praten.

Eric blijft er redelijk kalm onder, hij staat op een afstandje te roken en naar het rare gedoe te kijken. Uiteindelijk loopt hij weer weg, naar de master bedroom. Een deel van zijn woorden daar kon ik niet volgen. Huub zegt dat Amanda serieus in de shit zit en dat ze dat niet snapt - Huub ligt samen met Natasia op bed.

Eric gaat opnieuw naar de private room, waar Jaap nog naast de telefoon zit. Hij wil opnieuw bellen maar krijgt niet de kans... en opnieuw gilt Amanda overal doorheen.

Amanda gaat naar de master bedroom, waar Huub zegt dat hij hoopt dat de politie Erics klacht serieus opneemt. Eric komt er bij en zegt dat ze zijn aangifte heeft verstoord. Amanda verdwijnt weer naar Jaap, die NOG steeds aan de telefoon zit. Huub roept Jaap, en Jaap verlaat de stoel.

Huub wijst Jaap erop dat het belemmeren van aangifte verboden is. Jaap antwoordt dat hij gewoon zit te bellen. Huub zegt dat Jaap Amanda heeft opgestookt tot het verbreken van Erics verbinding. Ondertussen loopt Eric te ijsberen in de keuken. Jaap schreeuwt dat Eric van hem aan de telefoon mag als de afwas weg is.

De buren zijn niet amused, zegt Huub tegen Amanda. Natasja komt de master bedroom weer binnen en zegt dat ze over Eric gaat klagen bij Palma als de afwas niet wordt gedaan. Er verschijnt een boodschap op het plasmascherm die ik niet kan lezen.

Eric is verhuisd naar de gameroom en praat met Brian. Hij heeft Brian gevraagd of hij Amanda de private kan laten verlaten zodat hij kan bellen. Sylvia zit er ook bij, en steunt Erics verzoek aan Brian.

Brian zoekt Amanda op die op bed in de master bedroom ligt met Natasia en Huub. Huub legt uit wat er aan de hand is, dat Amanda Erics verbinding met de politie verbrak. Amanda verdwijnt uit alle beelden. Brian heeft verder niets te zeggen en gaat iets in de wasbak doen; Sylvia en Eric praten in de gameroom.

Zelden zo'n lastig te volgen verhaal verslagen Eens kijken hoe en waar het verder gaat.
  † In Memoriam † donderdag 5 april 2007 @ 23:43:18 #103
137949 Disana
pi_48063553
Jaap en Amanda zitten alweer achter de telefoon. Amanda meldt aan achter dat ze aangifte van bedreiging en ontvoering van 'haar hondjes' wil doen. Eric komt binnen en wil weer bellen, maar Amanda zegt dat 'ze' zo terugbellen. Eric verdwijnt buiten beeld als Sylvia hem roept. Natasia komt Amanda haar hondjes brengen.

Eric komt weer binnen maar mag niet achter de telefoon. Hij tilt een hondje op en Amanda schreeuwt hysterisch 'blijf van z'n pik af!'. Eric loopt weg. 'Jij wordt gewoon bedreigd door Eric', zegt Amanda tegen het hondje.

(noot van schrijfster: de boel wordt zo hoog opgevierd dat het wel eens erg fout kan gaan)

Blijven we de telefoon bewaken of niet, komt het na geruime tijd van Jaap. Ach laat hem maar bellen, antwoordt Amanda. Ze verdwijnen uit de private.
  † In Memoriam † vrijdag 6 april 2007 @ 00:03:55 #104
137949 Disana
pi_48064200
Jaap bestelt in de keuken een escort voor Huub. Eric wandelt door de woonkamer en groet een hondje. Amanda gaat hard lopen zingen.

Jaap heeft een idee. We laten Eric bellen en dan gaan we een keihard gesprek voeren. Amanda roept Eric, terwijl beiden op de stoelen naast de telefoon plaatsnemen. Eric loopt nu met een behoorlijk minachtende blik door de keuken en schenkt zich iets in. Uitdagingen van Jaap en vervolgens Amanda negeert hij... hij neemt zijn drankje mee naar buiten. Eric is over de zeik, scandeert Amanda.

Bij de stallen, Sylvia en Eric, dan ook Natasia en Amanda. Waar het hondje Juicy is... het geluid van de streams spoort even niet. Brian, Natasia en Amanda nu in de sauna. Ze gaan naar de telefoon, waarschuwt Natasia.

Huub neemt plaats achter de telefoon, maar Eric zegt 'laat mij het maar doen'. Jaap wil binnenkomen maar private is private, zeggen ze. Jaap is niet welkom. Amanda komt ook aanrennen en valt gillend in een stoel neer. Zij 'wil ook een telefoontje plegen' omdat haar hondjes worden bedreigd. Eric loopt maar weer weg, maar Huub roept hem terug. Huub legt Amanda nogmaals uit dat het niet voor niets de PRIVATE room is, en vraagt haar te wachten met haar telefoontje... Amanda mag erna bellen. Maar Amanda blijft zitten. Buiten de deur op de trap zit Natasia te luisteren.

Jaap komt er weer bij en er is weer discussie... over privacy en bedreigde honden, niet goed te volgen omdat alles door elkaar gaat. Huub vraagt of mensen nu weggedrukt mogen worden tijdens het bellen. Als EricA wil bellen, dan mag hij bellen, zegt Amanda. Als Amanda weggaat, gaat Jaap ook weg... maar hij gaat achter de computer zitten.

De discussie gaat door over hondjes en privacy. Amanda blijft bewust langs Huub heen praten, en gaat maar weer zingen. Niemand wil de private verlaten, Jaap zegt dat hij en Amanda er veel langer zitten.

Eric komt weer binnen en wil bellen. Geschreeuw, vooral van Amanda. En WEER over de bedreigde honden. Er gaat nog veel meer gebeuren met die kuthonden van jou, zegt Huub. Geschreeuw van Amanda, iets over kop van je romp.

Eric loopt weer rond te drentelen in de woonkamer en keuken. Samen met Sylvia staat hij bij het aanrecht, maar Sylvia zwijgt. Dan zegt ze dat Eric ook morgen aangifte kan doen. Huub komt erbij en zegt dat hij het best vindt als prive-gesprekken verziekt mogen worden. Waarom voert Eric het gesprek niet 'gewoon met hiernaast, vraagt Huub. Maar Eric zegt dat private private is, hij wil normaal kunnen bellen. Hij wil zo weer bellen.
  † In Memoriam † vrijdag 6 april 2007 @ 00:08:33 #105
137949 Disana
pi_48064343
Amanda gaat naar achter bellen om te vragen wat ze gaan doen als er iets met haar hondjes gebeurt. Eric komt weer binnen en vraagt of ze zo vriendelijk willen zijn hem te laten bellen. Nee, Amanda belt. Amanda's gesprek met achter is onverstaanbaar omdat Eric tegen Jaap blijft praten.

Amanda wil opnieuw niet weg als haar gesprek is afgelopen. Natasia gaat ook ergens over bellen, maar het is onverstaanbaar. Ja schatje, ik voel precies hetzelfde, hoor ik haar alleen zeggen. Veel geschreeuw tussen Amanda en Eric, weer dezelfde onderwerpen tegen elkaar: honden en privacy. De streams lopen vast.
  † In Memoriam † vrijdag 6 april 2007 @ 00:19:03 #106
137949 Disana
pi_48064676
Later. Amanda zeurt opnieuw door over 'm'n hond in een kist stoppen', ditmaal tegen Natasia op de slaapkamer. Brian is aan het draaien, Huub en Sylvia kletsen in de fitnessruimte; even later komt Eric er ook bij. Misschien loopt alles toch nog met een sisser af?
  † In Memoriam † vrijdag 6 april 2007 @ 00:45:17 #107
137949 Disana
pi_48065412
testpost, er verdwijnen posts bij het invoeren.

Eric en Huub worden nog enige tijd door Brian, Amanda en Jaap in hun slaapkamer gepest. Jaap, en uiteindelijk ook de anderen, verdwijnen als Jaap op de grond gaat liggen en verrast wordt door een vreselijke stank: er heeft een hondje in de kamer gepoept.
  † In Memoriam † vrijdag 6 april 2007 @ 01:20:47 #108
137949 Disana
pi_48066432
Amanda, Jaap en Brian storen Eric in zijn slaap door gezang en rare opmerkingen. Jaap verdwijnt na enige tijd, Amanda gaat met spullen rotzooien op het bed en Brian laat ballonnen bij Erics hoofd knallen of piepend leeglopen.

Huub komt binnen en zegt dat ze dat toch niet meer mochten, rotzooien met dingen voor inwendig en uitwendig gebruik. Hij vindt dat Amanda iets beters moet verzinnen dan dekens van de blote Eric aftrekken, hetgeen ze nu weer doet. Op bed ligt een papier met daarop Roken is dodel ijk. Er zijn nog meer van die papieren en Eric wordt ermee bedekt. Eric negeert alles, hij ligt op zijn buik, ook als Amanda begint te herhalen 'Eric wil je van mijn bed gaan'.

Huub stapt gekleed in bed, iemand doet het licht uit. Het is Jaap. Amanda ligt nu in het midden.

Brian heeft zo te zien een handdoek uit de kapsalon gehaald, maar weer binnen is het ding verdwenen. Opnieuw loopt hij naar de kapsalon om iets te pakken. Jaap heeft zich ondertussen ook op bed gestort. Brian loopt met een handdoek verder de tuin in, dan weer naar binnen. Hij pakt iets in de gameroom en stopt het in zijn achterzak. Ik gok erop dat hij sigaretten wil verstoppen.

De telefoon in de keuken gaat, de streams bufferen helaas. Brian is iets met de camera van plan. Tan tan tan, wie krijgt een officiele waarschuwing, zingt hij af en toe. Jaap maakt foto's in de donkere master bedroom, waar Amanda nog steeds tussen Eric en Huub in ligt. Even later loopt Brian met de camera heen en weer.

Amanda houdt Juicy vlak boven Eric terwijl ze zingt 'hondje plas maar' en 'hondje poep maar'. Eric duwt haar arm met het hondje weg.

Alle streams zijn nu gericht op buiten. Zou achter ingrijpen? Ik hoor wat voetstappen in het grind.

Nog een uur en tien minuten, dan zal het getreiter toch zeker wel afgelopen zijn...

[ Bericht 0% gewijzigd door Disana op 06-04-2007 03:49:53 ]
  † In Memoriam † vrijdag 6 april 2007 @ 01:52:25 #109
137949 Disana
pi_48067141
De streams komen nog altijd van buiten, ze staan nu alle vier op het huis gericht. Als je goed kijkt, zie je binnen iemand kordaat rondstappen. Vaag is te zien dat er twee of meer personen binnen zitten... het ziet eruit alsof men zich op de bank verzameld zou kunnen hebben.

Er wordt nu wat meer heen en weer gelopen; op deze afstand is natuurlijk niet te zien wie of waarom.

(deze streamer droomt ondertussen maar wat: wat zou het mooi zijn als Amanda er nu acuut uit is gehaald, en Nena er dan morgen inkomt... en dan eens zien wat zich ontwikkelt tussen seksbehoeftige Brian en Nena)

Af en toe zie je mensen in tempo heen een weer lopen. Twee figuren die veel leken op Natasia en Jaap, en dan weer iemand schijnbaar zonder bovenkleding. Er klinkt een dof geluid dat van een dichtslaande deur zou kunnen zijn. Het lijkt Brian te zijn die naar de kapsalon loopt.
  † In Memoriam † vrijdag 6 april 2007 @ 02:07:00 #110
137949 Disana
pi_48067430
Binnen zie je nog steeds iemand heen en weer lopen. Schijnbaar ontbloot bovenlijf, dus misschien is het Huub. Ook lijkt in de verte enkele malen het geluid van deuren geklonken te hebben; zelfs klinkt er kort een geluid in de verte als van autowielen op grint.

Er klinkt een onherkenbaar soort ruis en het is te zien hoe iemand in de beauty salon rondloopt. Iemand met een korte gele broek loopt vandaar het huis in.

(uw streamster droomt weer: wat als het programma afstand van Amanda wil nemen vanwege de aanklacht van Eric... dus stel dat iedereen zo rondloopt om haar spullen te pakken...)

En daar zijn de streams weer.
  † In Memoriam † vrijdag 6 april 2007 @ 02:55:51 #111
137949 Disana
pi_48067956
Brian staat te draaien, Eric ligt in bed te praten over het gevecht dat homo's hebben moeten leveren voor hun vrijheid. Types als Jaap en Amanda maken daar even een lolletje van. Zijn gesprekspartner is Huub, die zegt 'laat het je niet beschadigen'.

Huub heeft de hele dag gepeild of Eric het wel trok. 'Ik heb je echt niet in de steek gelaten'. 'Ik vond je er vrij laconiek onder', antwoordt Eric. Eric voelt zichzelf omlaag getrapt, ook tijdens de stemming waarbij zijn betoog werd onderbroken. Op een gegeven moment weet hij het gewoon niet meer, als niemand iets doet. Huub kan zich dat voorstellen. Eric voelde zich alsof hij alleen was, Huub begrijpt dat, al heeft hij wel degelijk dingen gedaan. Huub trekt het zich heel erg aan, hij is gewoon Erics vriend.

Brian gaat naar bed. Het is niet te zien vanuit deze hoek of Amanda er ook in ligt, dan is er een hondje te zien op het bed, en vervolgens is Amanda's hoofd boven de deken ook te zien.

Eric had Brian om hulp gevraagd, maar die kwam nauwelijks in actie. Het waren allemaal momenten waarop hij dacht dat iedereen het kennelijk normaal vond wat er gebeurde. Huub zegt dat er een paar lowlives in het huis zitten. Er is gezegd dat Eric geen eigen mening had, Huub zou dat bevestigd hebben. Laat ze dat toch lekker zeggen, vindt Huub, laat ze je maar lekker onderschatten want ieder verkeerd beeld dat ze daarover hebben... Huub is blij dat Eric hierover begint, dan kan hij zijn insteek uitleggen. Ieder verkeerd beeld is goed. Maar Eric vindt het eenzijdig.

Het blijft tot nog toe volkomen onduidelijk wat de reden was van de buitenstreams die zo'n 50 minuten duurden. Opvallend is misschien dat Amanda al in bed lag, en dat Brian er zonder praten of het bekende gevrij bij is gaan liggen.

Eric blijft vinden dat Huub hem afviel, en Huub blijft zeggen dat er een reden voor was. Huub wil de anderen het gevoel geven dat hij Eric elk moment kan afvallen. Eric blijft het vervelend vinden, vooral omdat hij al honderdduizend keer in de rede werd gevallen. Heb jij de bevestiging van die groep nodig, vraagt Huub? Nee? Nou dan moet je het niet kunnen schelen wat ze denken.

Er is gezegd dat Eric geen eigen mening heeft en achter Huub aanloopt. Huub: je weet toch dat het niet waar is, dat ik als ik dat zeg ik dat ik dat niet echt denk? Zijn strategie is indirect Jaap eruit krijgen. Eric: je hoeft niet mee te gaan in wat ze zeggen. Huub begrijpt uiteindelijk hoe Eric zich erbij voelt als hij met zulke spelletjes bezig is. Huub brengt in herinnering dat hij ook op een ontslagstoel heeft gezeten terwijl Eric ook de hele week een spelletje heeft gespeeld; Huub had absoluut geen zekerheid over Erics stem.

Wat Huub doet verstevigt Huubs positie maar niet die van Eric, dus Eric vraagt Huub niet zulke spelletjes te spelen ten koste van hem. Huub vraagt of Eric een volgende keer wil bedenken dat het niet is om Eric omlaag te halen. Huub wil zichzelf, Eric en Sylvia in de finale.

Eric laat mogelijk iets vallen: 'en daarnaast, wat je ook zei in het gesprek daar... eh hier'. Bedoelt hij de ontslagronde hier wel mee?

Beiden voelen een symbiose tussen zichzelf en de ander. Wel vindt Eric dat Huub soms dingen teveel naar zichzelf toetrekt. Huub beaamt dat hij wel eens te ver kan gaan met zijn ego.

Eric denkt dat de mensen thuis hem ook zo zien als BANJ (geen eigen mening, achter Huub aanlopen). Hij snapt waarom dat is, maar hij wil niet dat het zijn eigen gevoel wordt. Ze pakken elkaars hand vast.

Huub voelde zo'n woede in zich opkomen toen Eric vertelde dat hij zich in de steek gelaten voelde. Wat een rotwijf, dacht hij.

De politie heeft Erics gegevens genoteerd en hij wordt teruggebeld. Wat ze hadden gehoord vonden ze ernstig; ze willen hem op het politiebureau horen. Huub vindt het een hele stap en vraagt of Eric het zeker weet. Ja, dat weet Eric. Hij hoop dat Amanda hierdoor ook gaat inzien dat je niet alles zomaar kunt zeggen. Aangezien hij het zelf niet kan uitleggen, moet oom agent het maar doen. Dit is gewoon een exit hoor, zegt Huub. Amanda had het persoonlijk tegen Eric moeten houden, vindt Eric; dit soort zaken staat momenteel in de publiciteit. Eric kan er niet om lachen als er gezeik voor Amanda komt, maar ze is gewoon niet te bereiken. 'Ze heeft me ontzettend gekwetst vandaag.'

Amanda schat het in als een soort relactie zoals wij ook uithalen, zegt Huub. Hij heeft medelijden met haar dat ze zo is. Eric niet, hij vindt het alleen jammer voor haar; misschien schat hij haar te hoog in. In de buitenwereld wil je niets met zulke te mensen te maken hebben, maar hier ben ik thuis, in mijn eigen huis. Beiden begrijpen niet waar het vandaan kwam bij Amanda.

Ze steken een sigaretje op in bed.

Het geklier met ballonnen en rietjes en papiertjes vinden ze niet origineel; het is geimiteerd van wat ze zelf wel eens hebben gedaan. Amanda heeft Eric behoorlijk gemolesteerd met o.a. een nagel in zijn duim en iets in zijn kruis. Zijn klomp breekt als ze hier met een officiele waarschuwing vanaf komt.

Huub kreeg eerder op de avond een kopstoot van Brian. Het was geen zachte. Sylvia kwam het hem nog eens duidelijk zeggen toen hij buiten stond, toen heeft Huub naar achter gebeld. Wat een ranzige bende hier vandaag, zucht Eric. Het gesprek gaat verder, maar hier stopt dit megaverslag.
  † In Memoriam † vrijdag 6 april 2007 @ 15:07:57 #112
137949 Disana
pi_48080802
De Dierenbescherming belt Amanda terug.

Amanda vertelt dat er een persoon is die ze in een kist opsluit, trapt, knijpt, en bij de paarden wil zetten om vertrapt te worden. 'Doet hij dat voor de lol' is de vraag van de inspecteur. 'Ik word er helemaal angstig van. Eric doet het.' De Inspectie vraagt of het meer de dreiging is. Nee, hij probeert ook op ze te staan, antwoordt Amanda.

Maar is er al een strafbaar feit, vraagt de inspecteur die Eduard heet. Ja, er is er een in een kist gestopt. Heeft het hondje daar letsel van. Nee zegt Amanda, ik heb het er snel weer uitgehaald.

De Inspecteur vindt het vooralsnog dreigen, maar als ze bij de paarden worden gezet, is het wel een strafbaar feit. Probeer het zelf niet te laten exploderen zodat de hondjes er niet de dupe van worden. Gisteren heeft hij ze ook heel hard geknepen, zegt Amanda. 'En dat doet ene Eric?' 'Laten we hopen dat hij niets doet waardoor de honden pijn of letsel krijgen'.

De inspecteur wil Eric ook aan de lijn. De melding van Amanda staat nu in het systeem.

Amanda gaat Eric roepen.

Inspecteur Eduard vertelt Eric over het telefoontje van Amanda en zegt dat hij het niet helemaal volgt. Zijn de hondjes in een kist gestopt. Dat klopt niet, zegt Eric. Een van de hondjes lag op een kussentje op de bank, dat heb ik vervolgens naar de tuin verplaatst naar een kist van zeg 2 bij anderhalf. Het is een opbergbox, ik heb hem niet dichtgedaan en het hondje na tien minuten teruggegeven aan Amanda. Ik heb het hondje gewoon van het ene op het andere kussen gezet, ik ben een dierenvriend.

Amanda valt Eric af en toe luid in de rede. Het knijpen zou op beeld staan.

Zouden de hondjes bij het paard komen, vraagt de inspecteur vervolgens. 'Die woorden komen niet van mij, soms worden er dingen gezegd maar die worden beslist niet uitgevoerd. Dat soort dingen gebeuren hier niet.' Eduard kan zich voorstellen dat er dingen worden gezegd in het spel, maar hoe gaan die dingen verder in alle emoties. Eric is zich hiervan bewust, zegt hij, maar ze houden van honden... hij heeft net nog lekker met een van de hondjes op de bank gezeten.

De DB behandelt elke melding hetzelfde, even kijken wat er aan de hand is. Eduard denkt niet dat er sprake is van een foute situatie. Als er iets gebeurt, zal Amanda bellen, maar hij acht de mensen oud en wijs genoeg. Eric stelt het op prijs dat de Inspectiedienst de moeite neemt dit soort dingen uit te zoeken. Later schiet Eric te binnen dat hij ook de nertsen van Amanda's bodywarmer had kunnen noemen.
  zondag 8 april 2007 @ 22:21:33 #113
25402 Wiebe-Hoekstra
Leef en laat leven
pi_48127878
Verslag van zaterdagnacht:

Nena kreeg een vreetkick na het roken van een joint en besloot om vegetarische spaghetti te maken.
Nadat ze braaf haar bordje leeg had gegeten gingen HE+ANe naar het rokershol om te draaien.
Na zeer veel moeite kregen ze em eindelijk aan de praat. De jeugd was in een jolige bui en besloten om BNSJ wakker te blazen met muziek.

Amanda lag inmiddels in bed maar was er echter vlot weer uit om mee te dansen op de muziek die uit de boxen kwamen die HENe in de slaapkamer hadden geplaatst.
Zelfs Jaap ging meedansen om nog maar wat meer kilootjes kwijt te raken.
Het concert werd compleet gemaakt door de keffende keffertjes van Amanda.
Natasia kon dit alles niet echt waarderen.

Na de pyamaparty duikt Amanda der nest weer in en gaat HENeJ nog ff de keuken in om te babbelen.
De party wordt later weer voortgezet in de gameroom met Huub als DJ.
Eric wordt ondertussen ingemaakt met Pool door Nena. Geen idee of we Eric binnenkort in serveersterkostuum kunnen verwachten
Jaap verkracht ondertussen het orgel met het ballenrekje om zijn nek.

Om half 4 zoekt Jaap zijn bed maar weer es op (zonder rekje). Het feest gaat nog ff door met de deur open.
Jaap besluit om toch maar weer ff terug te gaan uit ergenis en ff lekker te treiteren.
Hij besluit om een balletje mee te schieten. Dit wordt echter niet echt op prijs gesteld door JHe die aan het spelen zijn.

Jaap verdonkeremaant vervolgens een aantal poolballen en werpt ze elegant in het zwembad.
Een tweede lading volgt niet veel later. Dit na een beledigende opmerking van de kant van Huub over obesitas.

3.45: Brian gaat ff naar zijn eigen gezeik luisteren.
Brian en Jaap vinden elkaar in de keuken waar het gesprek nog ff verder gaat over zeik.
Jaap wil de douche van de masterbedroom onderzeiken.
Belletje van de buren...helaas niet kunnen horen waar het over ging.
Inmiddels is Jaap in de douche/wc geweest..geen idee of hij zijn plan ten uitvoor heeft gebracht.
In de private room bekokstoven ze meer plannetjes om de masterbedroom te vervuilen.
wc-papier en zeep passeren de revu.

Uitspraak van Jaap: de marketing technische speler die wint!

Ze zijn 1000 en 1 manieren aan het bedenken om de dj-set te ontmantelen.
Al snel zijn ze uitgedacht en gaat het gesprek over Cora en de weegschaal.

Uitspraak van Jaap (lachend): Ik wil een second opinion van de weegschaal!
Dit omdat er 4,6KG verschil was op 2 verschillende tegels.

Om kwart over vier verschijnt Nena in nachtkledij samen met HE bij de fontein.
De buren zijn zo aardig om die ff aan te doen. H & Ne lopen tussen te stralen door.
Na terugkomst in de gameroom verschijnt Silvia daar ook. Met een deksels niet wakker te krijgen maar de muziek heeft haar dan toch wakker weten te krijgen.
Het geluid gaat uiteraard zachter.

Om half 5 Nena kruipt bij Silvia in bed en Huub duikt er tussenin en gaat lepeltje lepeltje achter Nena liggen.
Der wordt echter niet gepaashaasd.

5 minuten later houdt Eric het ook voor gezien.
Eric komt erachter dat hij vannacht alleen mag gaan slapen.
Jaap en Brian zitten ondertussen nog saai te zijn in de private room.
Onderwerpen: Cora, trouwdatum, Jaap's dieetboek, Jaap's afvalstichting.

Internet valt uit en het valt ze op dat het stil is. Ze gaan maar es op onderzoek uit.
De heren zoeken het bed ook maar op. Brian kruipt naast Amanda in bed. Er ligt echter nog al eentje in dat bed.
Kan alleen niet ontwaren wie het is. Ik gok op Natasia.

Tis bijna 5 uur en de redaktie kan ook eindelijk gaan slapen...alles ligt onder wol.
F5 is my middle name op het DGK forum :)
  † In Memoriam † zondag 8 april 2007 @ 22:30:30 #114
137949 Disana
pi_48128298
Nena is zaterdagavond na achten in het huis gekomen. Niemand weet of zij de nieuwe oude bewoner is. Ze heeft een klein koffertje meegenomen. Alhoewel Nena door een chauffeur naar de Kooi is gereden, is het haar eigen auto die voor de deur staat.

Na twaalven. Nena, Huub, Eric en Amanda op de bank in de woonkamer. De eerste drie zitten gezellig vlak naast elkaar, Amanda zit naar hen toegedraaid. Alle anderen liggen in bed.

De ex van Amanda, Rogier, is iets aan het doen dat Amanda niet leuk zal vinden; het heeft niets met Deborah te maken. Meer kan Nena niet zeggen, want Rogier kijkt mee, en kijkt sowieso heel vaak.

Huub vraagt hoe het moet aangezien Nena Brian niet lust en Amanda juist wel close met hem is. Amanda benadrukt dat ze geen relatie met Brian heeft. Toch denkt Huub dat Amanda heel makkelijk door Brian te beinvloeden is.

Nena heeft vraagtekens bij Lieke en vraagt Huub erover na te denken. Ze maakt de vergelijking met Lesley (van Bart), die niet steeds in huis en in beeld wilde zijn.

Nena is benaderd door andere zenders, maar Talpa staat haar niet toe iets te doen.

Hedda is lief, leuk en knap, antwoordt Nena als Amanda naar hun ontmoeting vraagt (in de periode dat Huub het huis uit was).

Als het viertal naar de gameroom verkast, weet Eric al snel dat Brian de mixtafel heeft gesaboteerd. Vanmiddag zag hij dat Brian 'allemaal sneaky dingen' zat te doen zodat de tafel het gewoon deed.

Terwijl iedereen over de mixtafel gebogen staat, gaat Amanda om kwart over twee slapen. Het gefluister tussen haar en Brian is onverstaanbaar maar langdurig.

Streamers weten dat Brian aan de linker achterzijde van het middelste paneel iets met een schroevedraaier deed en daarna iets wegnam. Eric is nu erg warm en meldt dat Brian een zwart pinnetje heeft gejat. Hij haalt een nagelvijl en ziedaar: de boxen doen het - het geluid is luid en duidelijk tot in de slaapkamer beneden te horen.

Er klinkt een stem van de redactie om 02.25: Brian en Amanda, niet fluisteren.

Nadat Nena, Huub en Eric dansend de slaapkamer binnenkwamen, is ook Jaap wakker geworden. Maar het wordt nog erger: de boxen worden in de slaapkamer neergezet. Eric trekt Amanda uit bed om mee te dansen, hetgeen ze met plezier doet. Ook Jaap hangt zijn microfoon om om mee te gaan dansen. Brian rest kennelijk niets anders dan half zittend met de hondjes in bed toe te kijken.

Het is te zien dat haar vriendschap met Nena wel eens loyaliteitsproblemen kan opleveren voor Amanda. Als Nena met de jongens de gameroom inrent, gaat Amanda niet mee maar kruipt ze gauw weer in bed bij Brian.

Terwijl het drietal beneden is, pakt Jaap de boxen om ze vlak naast het bed van Sylvia te zetten. Zelfs zij wordt nu wakker... en ze trekt de bedrading eruit.

Natasia wrijft Sylvia in dat het haar vriendjes zijn die de herrie maakten. Waarom zeg je er NU niets van, verwijt ze Sylvia. Natasia voorspelt oorlog aan tafel tijdens de paasbrunch. Natasia eist van Amanda dat ze meegaat om de onruststokers aan te spreken. 'Het is ook jouw battle.' Amanda wil niet, en Sylvia weigert ook. Dan besluit Natasia het dan maar morgenochtend te doen.

3.00 uur. De muziek is gestopt. Het drietal begeeft zich naar de keuken, waar Jaap ook staat. Er ontstaat wrijving tussen Jaap en Huub; Jaap zegt dat Sylvia de plugjes van de boxen heeft gebroken (eerder was echter te zien dat Brian even uit bed kwam en op de slaapkamer iets met de connecties deed).

Huub legt aan Nena uit waarom hij zo onaardig is tegen Jaap. Huub weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn het huis in te komen, maar vertelt dat al hun gesprekken met Jaap niets hielpen. Eric vindt wel dat Jaap vooruit is gegaan. Gedrieen gaan ze weer naar de gameroom, waar Jaap op de piano pingelt. Nena en Eric krijgen de boxen weer aan de praat, waarop de muziek weer door het huis schalt.

03.30 Jaap lijkt naar bed te gaan, maar komt dan terug om het poolspel van Nena en Brian te verstoren. 'Nu snap ik hoe je bent', zegt Nena. Huub: 'Ik hoop dat je sterft aan obesitas'. Eric roept hem tot de orde. Jaap loopt fluitend naar het zwembad en gooit een aantal biljartballen in het water. Terug in de gameroom stopt hij de rest van de ballen in zijn zakken om ook die in het zwembad te gooien. Nena zegt dat ze 'echt niet wist dat hij zo was' en dat het haar spijt dat ze het nog even voor hem opnam. Jaap gaat in de private room achter de computer zitten terwijl in de gameroom de muziek weer aanzwelt.

03.45 Brian komt zijn bed uit en trekt zijn ochtendjas aan. Na een bezoek aan het toilet en alweer een vergeefse poging zijn door Amanda gekapte haar voor de spiegel in het gareel te krijgen, gaat hij naar de keuken en pakt de telefoon, die Jaap vervolgens overneemt (onverstaanbaar). Bij het zwembad beginnen ze te giechelen. In de keuken ontstaat een kort gesprekje over wat ze de anderen aan zouden willen doen; Jaap zou 'de pot van de master bedroom wel onder willen pissen en schijten'. Jaap kleedt zich uit in de badkamer van de master bedroom, het beeld verdwijnt. Als hij weer in beeld komt, is het bij Brian in de private room. Hij vindt dat er tegen hem 'gereld' is en zint nog steeds op wraak (de master bedroom met wc-papier behangen bijvoorbeeld). Of dat er nog van gekomen is, kan deze streamster u niet meer vertellen.
  † In Memoriam † dinsdag 10 april 2007 @ 00:33:23 #115
137949 Disana
pi_48164399
Voor de COS'sers die aangaven vanaf maandagavond rond half elf niet meer naar de streams te
kunnen kijken.

Jaap, Amanda, Natasia en Nicolaas gaan naar de sauna. Even later komt Eric er ook bij. Brian
en Sylvia zijn met eten bezig in de keuken, Huub draait in de gameroom.

Natasia hijgt nog altijd, maar ze lijkt iets rustiger geworden. Nicolaas zegt dat hij weggaat als er
niets gebeurt, dan is hij zijn investering maar kwijt. De gesprekken zijn moeilijk te volgen
vanwege de ruis.

Natasia is weer naar de keuken, waar Sylvia haar een hijgend hert noemt. Brian vindt Nicolaas
een acteur; Natasia vindt dat hij het vet goed doet. Sylvia wijst erop dat hij onderwerpen uit de
weg gaat, zoals zijn kinderen.

Er wordt niets bijzonders besproken in de sauna. In de keuken heeft Natasia het over Ilona, die
kennelijk 'een luchtje' heeft gestolen uit de Kooi. Ilona moet niet uit de hoogte doen en haar de
les lezen terwijl ze ondertussen luchtjes steelt. Op de achtergrond klinkt 'Bette Davis Eyes'.

23.10 Men zwemt. Behalve Huub en Sylvia - die draaien.

23.15 Kennelijk is er iets met Natasia, want ze belt (onverstaanbaar) en zegt 'is gewoon een
aanslag op mijn leven, dit. Vet pijnlijk'. Maar zo erg zal het wel niet zijn, want ze noemt Amanda
'oud wijf' en verdwijnt weer naar buiten. Amanda tongzoent vervolgens maar weer eens even met
Brian, om daarna naar bed te gaan.

Keuken. Natasia vraagt Nicolaas of hij zich op de lange duur niet gaat vervelen. Dan gaat het
over de rijlessen en de Touareg van Natasia, en wie er nog meer een rijbewijs wil gaan halen.
Natasia zegt dat Sylvia heel passief aanwezig is, maar zich daar wel mee redt en hoog in de
populariteitspoll staat. Nicolaas snapt niet waarom er maar 1x per week eten besteld mag
worden. De vriezer zit vol met eten, legt Natasia uit. Nicolaas merkt op dat de koelkast nog
steeds klein is. Sylvia voegt zich bij de twee. Men bekijkt het weekschema. Er gebeurt eigenlijk
niks he, zegt Nicolaas. Jullie doen allemaal niks man, voegt hij toe... allemaal gezellig blijven
zitten. Natasia hangt aan Nicolaas' lippen, Sylvia en Eric babbelen met hem verder.

23.45 Nicolaas doet een beetje pesterig tegen Eric als die weer zegt dat het gezellig is, zo'n
nieuwe oude miljonair. Samen lopen ze naar het kantoor terwijl ze over Erics studie praten
(redactie en mediaproductie). Nicolaas heeft het kantoor nooit gezien, maar vindt het er wel leuk
uitzien. Nicolaas maakt een opmerking over het 'piemelnaakt' rondlopen van Eric.
Wie irriteert je het meeste, vraagt hij dan aan Eric. Tas, antwoordt Eric, en dan Brian. Nicolaas
'vraagt het zomaar'. Jullie zijn veilig met zijn drietjes, vindt Nicolaas. Hij weet nog niet wat zijn
eigen positie is, maar hij is vrij makkelijk, heeft niet zo snel een voorkeur. Hij denkt dat de
meeste mensen vanzelf weg gaan. Eric heeft niet echt iets om voor terug te gaan. Zijn moeder
komt ter sprake. Alles went, vinden ze beiden, en je kunt het toch niet veranderen. Voor zijn
vaders overlijden zou Eric het huis uit gaan, ook vanwege zakelijke redenen.
Eric pikt het goede eruit en geniet ervan (in de Kooi). Hij moet nog 3 vakken voor zijn studie, dat
zal wel lukken. Je leven ligt nog open, zegt Nicolaas. Beiden willen dat er een paar mensen naar
huis gaan... dat moeten we maar doen dan, vindt Nicolaas. Er moet wel wat gebeuren, dingen
moeten sneller gaan. Er is maar een manier: wegstemmen. De andere vier zijn tot mekaar
veroordeeld, zegt Eric... wij hebben voor elkaar gekozen. Nicolaas gelooft niet dat Natasia echt
over een paar maanden vertrekt. Eric ook niet, hij denkt dat ze die 10.000 euro anders wel direct
voor haar doelen had gebruikt.

Nicolaas zal iemand immuniteit geven morgen, zegt hij. Dan kan er iets gebeuren. Hij vindt Eric
wel een aardige gozer en wil proberen er iets moois van te maken. Hij denkt dat er nog 1
bewoner bijkomt, want dat is het spel. Nicolaas heeft korter in het spel gezeten dan Eric (5
weken, 2 maanden). Nicolaas voelt zich in 1 keer thuis, dat is lekker. Hij vindt dat DGK een
beetje een poppenkast begint te worden voor een heel jong publiek, zo kinderachtig allemaal.

Jouw grenzen liggen ergens anders dan bij een ander, zegt Nicolaas. Nicolaas heeft heel veel
homovrienden, die ook wel eens 'flikker' naar hun hoofd krijgen. Eric vertelt hoe die kwestie is
opgelost. Hij houdt niet van onrecht. Huub komt erbij.

Er moet even schot in de zaak komen. Wat gaan we doen Huub, zegt Nicolaas. Er moet iemand
weggestemd worden. Het probleem van taggen is dat je hem in de armen van anderen drijft, zegt
Huub. Je kunt hem beter isoleren. Maar Nicolaas merkt op dat dat met Jaap niet is gelukt. Huub
vindt isoleren echter 'het keyword', zoals hij bij Brian probeert als die bijvoorbeeld een probleem
met Amanda heeft. Als jij Brian de immuniteit geeft, hebben we een kans Jaap eruit te trappen,
vertelt Huub Nicolaas. Nicolaas kijkt morgen wel even, maar: er moet iemand uit.

Huub wil Brian er wel graag uit hebben, want die is goed gedekt, zegt hij als Nicolaas naar zijn
lijstje vraagt. Bij hun kan het op het persoonlijke vlak mis gaan, dat wel. Jaap gaat wel echt weg,
en Amanda kan maar zo ineens weglopen. Jaap de immuniteit geven heeft geen zin.

(Natasia doet op stream 3 geschift op bed, Brian ook. Haasje over of zo)

Huub: er wordt constant een balans gezocht die het beste is voor programma en individu. Als je
iemand eruit wilt stemmen, moet je een golf van emotie creeren. Eindelijk eens een goed
gesprek, als je zoiets probeert te bespreken met Amanda..., voegt hij toe. Nicolaas denkt dat
het voor iedereen positief is om hem de immuniteitsstem te geven.

(Brian en Amanda lijken zich op stream 3 weer op te maken voor een n...partij)

De uitwisseling loop op zijn eindje. Nicolaas vraagt naar het volgende feestje, Eric en Huub
vertellen hoe het de vorige keer tot stand kwam. Kijk eens wat een mensen hier zitten, als ik een
intelligente steek onder water geef... zegt Huub, en verhaalt over het eieren zoeken.

(zelfs in bed voelt Amanda nog of haar haar goed zit)

Alleen nog maar anekdotes in het kantoor, lijkt het - vooral over wat Huub allemaal heeft itgespookt. Het is 00.30. Dit verslag eindigt hier.

Aanvulling: nog geen 5 minuten later verlaat Nicolaas het kantoor. Huub weet niet wat hij aan Nicolaas heeft. Hij en Eric computeren nog wat.
  † In Memoriam † dinsdag 10 april 2007 @ 15:40:55 #116
137949 Disana
pi_48179540
Ongeveer 15.10 Gesprek in de gameroom tussen Jaap en Nicolaas.

Nicolaas moet Jaap overhalen hem een immuniteitsstem uit te laten delen. Zijn argument tegen Jaap is dit:

Als ik die immuniteitsstem mag uitdelen, geef ik je gegarandeerd drie maanden backup. Ik breek mijn woord niet. Ik stem je niet weg.

Nicolaas is minder duidelijk over wie de immuniteitsstem van hem zal krijgen. Hij zegt na te denken over Huub, zodat Eric of Sylvia eruit kan gaan. Over het uitdelen van de stem doet hij dus geen belofte; hij is slechts duidelijk over zijn backup van Jaap.

In het gesprek komt geen enkele keer naar voren dat Jaap weinig heeft aan Nicolaas' backup. Immers, Nicolaas mag twee keer niet meestemmen. Zou Nicolaas dus de immuniteitsstem aan Brian geven, dan heeft hij geen belofte gebroken jegens Jaap, want hij is immers zijn backup.

Jaap heeft het veel over zijn huwelijk, dat 40.000 euro zou gaan kosten. Hij wil het spel pas na de ceremonie gaan spelen. Tot de aangevraagde datum (juni) wil hij in het huis blijven, en hij vermoedt dat hij daarna sterker staat vanwege de kijkcijfers voor het huwelijk. Jaap vindt het jammer dat hij niet zo'n knaller is als Eric en Huub.

Na een gesprek van meer dan een half uur heeft Jaap nog steeds niet toegezegd dat van hem Nicolaas de immuniteitsstem mag uitdelen. Nicolaas blijft herhalen dat Jaap zijn backup kan krijgen, en Jaap blijft piekeren maar zegt alvast een ding: mocht Nicolaas een plannetje hebben omtrent Brian en Natasia, Jaap zal ze de komende drie maanden niet wegstemmen. Jaap wil wel helpen een ruzie uit te lokken met SHE als het nodig is. Nicolaas zegt dat hij zelf verantwoordelijk is voor wat er gaat gebeuren.

Jaap vindt de brief van DGK aan Nicolaas taalkundig vaag. Er staat niet in dat degene die immuniteit krijgt, ook niet mag stemmen. Nicolaas blijft erop hameren dat Jaap van hem drie maanden backup krijgt - andere deals maakt hij hiet. De toestemming voor het uitdelen van immuniteit hangt van Jaap af, herhaalt hij, alle anderen gaan mee. Het gesprek wordt beeindigd.

17.45 Jaap en Nicolaas in de keuken. Jaap heeft een besluit genomen: hij gaat mee in de stemming voor Nicolaas, waarbij Nicolaas een immuniteitsstem aan iemand mag geven. Toch draait hij zich daarna bij de koelkast weer even om: 'Maar wacht es, voor wie ga je nou?' 'Voor Huub, Eric eruit', is het antwoord van Nicolaas.

20.50 Slaapkamer. Natasia zegt tegen Jaap: 'Stem nou maar gewoon voor die immuniteit. Jij gaat er echt niet uit. Ik stem je er niet uit en Amanda ook niet'.

22.30 De bewoners gaan op de bank zitten voor de stemming die bepaalt of Nicolaas immuniteit
mag uitdelen aan iemand. Nicolaas doet het woord.

Huub: De brief zoals Nicolaas hem voorgelezen heeft is onzin. Het master bedroom verhaal zou
onzin zijn, dus hij trekt zelf zijn conclusies. Huub stemt voor omdat het spel vastzit.

Sylvia: Ik ga met Huub mee. As usual, bijt Natasia haar toe.

Eric: (grappend) Ik ben het altijd overal mee eens in wat Syl en Huub zeggen. Ik stem dus ook
voor.

Natasia: Ik vind het goed, ik ben geen lange-termijnspeler.

Brian: Ik vind ook hetzelfde als Huub. Er zit geen vooruitgang in. Ik durf het, ik stem voor.

Amanda: Ik wil ook graag verder in het spel. Ik vind het een goed plan. Ik stem ermee in.

Jaap: Ik twijfelde omdat naar mijn analyse twee mensen kwetsbaar zijn, o.a. ik. Maar ik vertrouw
op de dekking. Daarom stem ik ja.

Nicolaas: Ik ga jullie vertellen wie ik kies. Ik heb het een en ander gezien; er komt er nog eentje
bij. M.a.w. er gebeurt niets. Ik heb een aantal mensen gesproken, mij maakt het niet uit wie
eruitgaat, we moeten ergens beginnen. (Nicolaas dacht dat de immuniteit 2 rondes zou gelden)
Ik ga een gok nemen: ik geef hem aan Huub. Dat betekent dat we ws. ontslag gaan aanvragen
voor Eric of Sylvia. Niks persoonlijks.

Hoe voelt dat Huub, vraagt Sylvia. Huub: ik weet niet of hem dit gaat worden. We hebben een
goede band, uitgediept met het overlijden van Sylvia's vader. Ik denk dat onze band sterker is. Hij
snapt dat Nicolaas er een uit zijn kampje weg wil hebben, want wij zijn sterk. Ik denk niet dat het
doel bereikt wordt. Nicolaas: je kan je stem niet uitbrengen, daar gaat het om.

[ Bericht 12% gewijzigd door Disana op 10-04-2007 22:43:51 ]
  woensdag 11 april 2007 @ 17:46:54 #117
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_48223469
(Even door 2 dagen )
Natasia: Herma is zo fantastisch, ik wil over 5 maanden met haar naar Disney, Herma is zo leuk.
Amanda: Herma is een topwijf.
Jaap: Omdat Herma alle geheimen vertelt, daarom is zij een topwijf?
(Dansles)
Nicolaas: Zijn jullie aan het dijenkletsen? Ik vind dit heel lachwekkend.
Sylvia: Dat kan mij niet schelen.
(Leegloop)
Amanda: Nico, ga jij voor leegloop zorgen in de villa?
Sylvia: Wil je een drankje?
Nicolaas: Is nog geen vier uur, mag pas na vieren.
Natasia: Huub, zit je piemel nog vol? Je kunt er ook zelf aan trekken of Eric laten zuigen?
(In de keuken wordt Spaans gesproken door Brian en Nicolaas )
Stem : Geen Spaans spreken, alleen Nederlands.
(Stemmen)
Nicolaas: Ik mag niet meestemmen, wie moet er weg?
Brian: Iemand van SHE, hoe ga je dat bewerkstelligen?
Nicolaas: Ik denk niet in groepen of in SHE, voor mij is het Sylvia, Huub en Eric.
Natasia: Als volgende week het veulentje wordt geboren, wil ik mijn kindjes uitnodigen,
maar dan moet ik wel genoeg puntjes hebben.
Huub: Van Brian kan je veel zeggen, maar niet dat hij lef heeft.
Als er iemand immuniteit krijgt is Brian de beste optie, Jaap is de enigste die er uitgestemd zou kunnen worden.
Nicolaas: Ik ga iedereen af.
(Huub en Eric draaien, Nicolaas slaapt, Brian & Amanda konijnen)
(Later)
Brian: Nicolaas ?
Nicolaas: Wat is er? Ik sliep?
Brian: Nicolaas wil jij de stekker uit de draaitafel halen? Huub en Eric blijven draaien?
Nicolaas: Kom op, ik ben in De Gouden Kooi voor mijn rust.
(Nicolaas stopt Ohropax in zijn oren en slaapt verder)
(Nicolaas neemt het ervan in de douche van de masterroom)
Eric: Nicolaas ben je al wakker, het is half 8 ?
Nicolaas: Ja, ik ben altijd vroeg wakker, dat is mijn dagelijkse ritme.
Eric: Waarom douche jij bij de masterroom?
Nicolaas: lekkere douche, ga ik elke ochtend doen.
Eric: Wij hoeven pas om 10 uur te ontbijten?
(Huub en Eric blijven nog in bed liggen met het slaapkamerraam open.)
(Even later)
(Nicolaas zit met Natasia buiten)
Nicolaas: Ik ben terug gekomen voor dit lenteweer en mooie leven in DGK.
Natasia: Ja, echt lekker hier.
(Herma loopt langs)
Herma: Het raam staat open.
(Herma loopt weer door)
Nicolaas: Raam staat open?
Natasia: Tocht er een raam?
Nicolaas: Zij bedoelt de serredeur?
Natasia: Wacht maar even ik loop wel even naar Herma.
(Geluid wordt door de regie weggedraaid..........)
Natasia: Herma zei, dat het slaapkamerraam van Eric en Huub open staat, zachter praten.
Nicolaas: Daar maak ik mij niet druk om.
Natasia: Ik ook niet.
Nicolaas: Jouw contact met ilona is niet goed heb ik gezien?
Natasia: Nee, ik heb ilona de hele dag genegeerd, ik ga ook niet naar de reunie.
Nicolaas: Leuk hoor zo'n reunie.
Natasia: Niets voor mij.
(Douchen in de masterroom)
Nicolaas: Ik heb het plan om elke ochtend in de masterroom te douchen.
Natasia: hahaha, echt lachen.
Nicolaas: Maar zij vinden het niet eens erg.
(lekker geslapen)
Sylvia: Lekker geslapen?
Nicolaas: Ja, lekker, jij maakt geen geluiden in je slaap.
Jaap: Goedemorgen.
Nicolaas: Goedemorgen, nou, Jaap jij lult meer in je slaap dan overdags.
(Lieke)
Lieke: Ik moet nu werken tot 11 uur in de ochtenden, maar op de zaterdagen ben ik hier ook.
Huub: En zondag zien wij elkaar.
Lieke : Ik ga ruzie met Herma krijgen.
Huub: Waarom?
Lieke: Herma is jaloers.
(Van elkaar houden)
Palma : Als jullie van elkaar houden, dan deel je alles.
Huub: Wat van mij is , blijft van mij.
Palma: Geven en nemen. Ook deze villa.
(Oorbel)
Huub: Ik mag geen oorbel dragen.
Nicolaas: Waarom niet?
Huub: Je weet hoe het werkt bij "Achter" ? Wij hebben al een Brian.
(Yogalerares Nancy Neede en ex-miss-Holland.)
Eric: Ik ben in korte tijd 10 kilo aangekomen,
dit vet moet allemaal omgezet worden in spieren.
Nancy: Je ziet er goed uit.
Eric: Dat overgewicht ziet er niet goed uit, hoe was dat in jouw modellentijd?
Nancy: Ik was slank, ik ging werken in New York, moest er nog 12 kilo vanaf,
10 jaar heb ik heen en weer gereisd van New york naar mijn 2 kamerwoning in de pijp.
Eric: Ik had een actief sexleven, dat heb ik nu niet.
Nancy: Vertel mij wat man.
(Dochter)
Yogalerares Nancy: Mijn dochter vond het zo leuk dat je haar een kusje gaf.
Natasia: Met kindjes ben ik altijd lief.
Nicolaas: Hoe oud is jouw dochter?
Nancy: 9 jaar.
(Zak vergeten)
Lieke : Kut, zak vergeten.
Huub: Welke zak, vuilniszak?
Lieke: Nee, de waszak.
(Zuiger)
Lieke: Nicolaas is een lelijke gast, echt een zuiger.
Huub: Valt wel mee.
(Leonie)
Lieke: Ik ben de stad in geweest met Leonie en nog even naar mijn huis.
Huub: Met Leonie uit Oldenzaal?
lieke: Ja, die van jullie feest, waar jij mee gezoend hebt.
Huub: Is Leonie bij jou geweest, wat een gevaarlijke vrouw? Vond je dit niet raar?
Lieke: Nee, wij hadden ook al gebeld, zij belde met de goede bedoelingen,
ik vond het niet erg, kom maar langs hoor, we hebben goed gepraat.
Huub: De Leonie die beweerd 1.850 euro te hebben ontvangen om hier een bommetje te gooien?
Lieke: Ik ga naar Oldenzaal.
Huub: Oldenzaal, dat is voor mij lang geleden.
Lieke: Wij gaan stappen .
Huub: Blijf je slapen?
Lieke: ja, denk ik wel ik kan niet met mijn dronken kop weer terug.
Huub: Ga je dan ook bij mijn moeder langs?
Lieke: Dat weet ik niet, ik durf niet echt.
Huub: Als je dichter bij mij wilt komen?
Lieke: Misschien wil ik dat wel niet.
Huub: Waarom wil je dan naar Oldenzaal? Maar bespaar mij je filosofie van je kogels.
(Ring)
Palma: Ik houd niet van mannen met een pinkring.
  † In Memoriam † woensdag 11 april 2007 @ 19:24:35 #118
137949 Disana
pi_48226960
De kookwedstrijd
Er komen twee juryleden van buitenaf. Ze nemen met de kok in het kantoor plaats. De juryleden
mogen rapportcijfers van 1 tot 10 geven en weten niet wat van Amanda of Huub is; de gerechten
worden gemarkeerd met A of B. Wees genadeloos, vraagt de kok, is het goed dan is het goed,
zo niet zeg het dan ook.

Jaap en Nicolaas zijn de andere twee juryleden en ook zij weten niet wat van wie is.

De kok 'licht een tipje van de sluier op': eet de chocolademousse niet helemaal op. Hij vertelt ook
dat acht weken geleden een van de twee nog geen mes kon vasthouden. Amanda is minder
begaafd, voegt hij eraan toe.

Het is 19.00 uur op de klok in de keuken. Om 19.15 'gaan er zes voorgerechten van Huub mee'.
Om 19.20 'gaan er zes voorgerechten van Amanda mee'. Sylvia is bezig met het dekken van de
tafel in het woonhuis, Amanda is met het opmaken van borden bezig (salade). Huub hoopt dat er
geen gasten bij komen, anders maakt hij zich heel zenuwachtig.

De wedstrijd-maaltijd vindt plaats in het kantoor.

[img]http://www.theimageplace.net/uploads/654c2f8325.jpg[/i
mg]


De juryleden van buitenaf maken kennis met Nicolaas en Jaap. Een van de juryleden, Martin,
heeft Joods gekookt in een tehuis. Er verschijnt een boodschap voor hem op het plasmascherm
maar de streamers kregen deze niet te zien.

Ze krijgen het eerste gerecht geserveerd. Deelnemer A (wij weten dat het Huub is) heeft ervoor
gekozen het gerecht niet af te maken omdat extra tijd punten zou kosten. Is het wel gaar dan,
vraagt Jaap zich af. Het is kaas met zalm. Martin vindt de smaak van de kaas goed maar had
graag een licht dressinkje gezien. Jaap vindt het echt vies, 'die azijn'. De smaak verschilt per
bord en dat mag niet.

Het tweede gerecht (van Amanda) wordt geserveerd. Deze deelnemer heeft hiervoor vijf minuten
langer de tijd gehad, vertelt de kok. Wat is het, vraagt Jaap. Tomaatjes, mon chou, peterselie...
Martin vindt dat de honing overheerst. Het had zoet EN zuur moeten zijn, vindt hij. Hij had het
graag op een plat bord gehad. Het andere jurylid vindt het wel lekker. Martin vindt Gordon
Ramsey (BBC) de beste kok, maar vindt Joop ook een aardige man.

Op de andere streams is te zien dat de andere bewoners hetzelfde eten en ook
beoordelings-formulieren invullen.

-Wordt hopelijk vervolgd-
  † In Memoriam † zaterdag 14 april 2007 @ 18:26:31 #119
137949 Disana
pi_48327428
Juf Judith roept iedereen aan tafel. Juf Judith wil iets kwijt:

Ze zag iedereen gigantische ruzie maken (kookwedstrijd) en dat gaat haar ook aan. Ze vond de boosheid op Amanda en Huub wat hypocriet, het was niet helemaal eerlijk en ze voelde zich erdoor geraakt. Er werd een vergelijking getrokken met de zanglessen, waarvoor geen punten worden uitgedeeld.

Zij investeert ook in de bewoners, en al worden er geen contactpunten voor gegeven, ze wil er wel een beetje respect voor. De vergelijking deed haar pijn. Voor de stemtraining had niemand een ruk gedaan, en toch werden er contactpunten uitgedeeld.

Sommigen doen het wel goed, maar het kan beter. Natasia gaat vooruit. Denk ook even aan andere mensen die hier komen, zegt ze. Ze heeft genoeg leerlingen, ze doet dit alleen omdat ze het leuk vindt. Maar als er niets terugkomt, is het moeilijk gemotiveerd te blijven. Op een gegeven moment is de maat vol, net als bij Marc het geval was. Mensen willen jullie iets geven, neem het dan of kom niet op de les - dit wil ze de bewoners meegeven.

Ze is al met al geschrokken van de reacties omtrent Marc. Ze vraagt mensen er iets voor te doen.

Brian vraagt zich af waarom ze zo weinig tijd in het oefenen steken. Omdat je mens bent, is de mening van Judith. Je kan mij niet voor de gek houden, ik hoor het direct. Zo gaat het gesprek verder, maar de boodschap van Judith is duidelijk: heb respect voor wat mensen van buiten met plezier geven.
  zaterdag 14 april 2007 @ 19:19:16 #120
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_48328903
Vrijdag 13 april

(Ontbijt)
Natasia: Palma wij zitten allemaal klaar.
Palma: Prima, maar ik ben nog niet klaar.
Natasia: Niet zo tegen mij doen, ik heb jou vanochtend niet gebeten.
(Paard moet binnenkort bevallen , eerder zou de datum maandag 16 april zijn.)
Sylvia: Om 5 uur had zij ook al gelegen, Ellen volgt het via de streams
en zei, het is nu alleen een beetje schokken, het kan zijn dat de veulen met
het hoofdje naar beneden draait, uiteindelijk kan het in 10 minuten klaar zijn.
Ellen heeft veel ervaring met veulens.
(Mededeling.)
De rokers gooien peuken in de tuin,
per overtreding kost dit 20 contactpunten,
en bij 5 keer overtreding 1 week rookverbod voor alle bewoners.
Alle sigaretten moeten in de asbak uitgemaakt worden.
Huub: Er loopt regelmatig personeel rond in de tuin ,
zij gooien ook peuken weg op de paden en in het gras.
Natasia: Lelijk hoor, 20 contactpunten.
Sylvia: Als iemand anders zijn peuk 5 keer niet uitmaakt in de asbak,
mag ik ook 1 week niet roken.
(Marc de kok)
Jaap: Ik wil Marc bellen en uitnodigen.
Brian: Natasia heeft hem ook gebeld.
Jaap: Ja, wat zei Marc?
Brian: Weet ik niet precies.
Jaap: Was Marc erg teleurgesteld?
Brian: Natasia heeft Marc niet gesproken, zij kreeg de voicemail.
Jaap: Zeg dat dan gelijk.
(Botte boer)
Jaap: SHE gaat het niet redden,
ik wil eigenlijk de botte boer gaan spelen,
maar dan mag Natasia mij daar niet op pakken, anders kan het niet doorgaan.
Brian: SHE? Zij breken op.
Jaap: Huub jat mijn grappen, als Natasia weg is,
is dat heel relaxed voor mij, dan kan ik mij boers gedragen
net als dag 1, maar toen had ik iets te veel drank op.
Opzouten alle drie, ik heb alleen maar frustraties.
Brian: Aiaiaiaai.
Jaap: Als ik mij als boer ga gedragen? Dan vertrekken zij bij SHE.
Ik heb zo'n hekel aan die gasten, vooral aan Huub.
(Touareq, stemming voor 1 uur per maand buiten rijden)
Natasia: De Toureaq is wel mijn lievelingsauto'tje,
maar iets te klein voor mijn gezinnetje.
Eric: Goede reden om naar huis te gaan als je auto wilt rijden.
Natasia : Eric wilt tegenstemmen? Maar hij moet zijn rijbewijs ook nog halen?
(Alles lager)
Amanda: Alles moet lager in dit huis.
Nicolaas: Nog lager?
Amanda: Ja, het keukenblok en wasbak.
(Nicolaas)
Natasia: Hoor jij jezelf graag praten of kan jij ook eens stil zijn?
Nicolaas: Jij bent nog steeds een irritant vervelend teringwijf, maar wel lief.
Natasia: Jij zegt geen nee tegen mij.
Nicolaas: Ik zeg ja, maar dan wil ik dat jij voor alles wat voor mij komt VOOR stemt.
Natasia: Als Eric nee zegt? Dan is hij de Sjaak.
Nicolaas: Nee, de lul.
Amanda: Eric moet jij ongesteld worden?
(Piemel)
Natasia: Huub jouw piemel zit nog steeds vol?
(Trots)
Nicolaas: Ik zou niet trots zijn als jij mijn dochter was, van een lief baby'tje naar zoiets.
Amanda: Mijn seks met Brian ? Alleen de dekens gaan op en neer,
daar zie je niets van, ik heb sex nodig, iedereen in de wereld heeft sex, wij leven in Nederland.
Nicolaas: Jouw oma zal wel blij zijn als zij jou ziet, Jij bent echt gek.
(Fotocursus)
Brian: Ik heb ook grafisch gewerkt, fotoshops en sites enzo.
Leraar Joop: Dus wij kunnen bij jou in de leer?
Brian: Ik weet alles, diploma's heb ik ook gemaakt, maar dat knippen wij eruit.
Sylvia: Ik heb geen geheugenkaart.
Amanda: Is het autofocus?
Jaap: Jammer dat de fotocamera geen filmpjes kan maken.
(Knallen, sport, dieet)
Jaap: Ik ga knallen tot dat ik erbij neerval.
Huub: Dan ga ik wel foto's maken.
Sylvia: Je kan ook bij de recherche werken.
Huub: Dan word ik forensisch fotograaf en dan strooi ik van die witte poeder op Jaap.
(Sambal zetten voor zangleraar Chris)
Natasia: Ik kom sambal voor je zetten.
Chris: Ja, dat was je van plan.
Natasia: Doe het in je voorzakje van je rugzak ?
Chris: Nee, die is al vol, in mijn jaszak is beter.
Natasia: Genieten van je pepers.
Palma: Genieten van je peper?
Natasia: Ik heb sambal voor Chris meegegeven.
(Zaterdag 14 april)
(Koolmeesje tegen het raam in de huiskamer?)
Nicolaas: Natasia , jij hebt toch een reanimatiecursus gehad?
Natasia: Ja, hoezo?
Nicolaas: Er vloog een koolmees in de Gouden Kooi keihard tegen het raam.
Natasia: Wat sneu.
Nicolaas: Misschien kan jij hem reanimeren?
Natasia: Ik vind zieke en dode dieren zo zielig, ik kan het niet eens zien.
(Amanda moet blijven)
Amanda: Samantha vindt dat ik tot het eind moet blijven,
mijn moeder vindt het ook goed, ik doe hier tenminste mijn cursussen,
thuis maak ik het nooit af, mijn kappersopleiding ook niet.
(Bonaire)
Brian: Op Bonaire heb ik niet veel vrienden wonen,
zij zijn bijna allemaal in Nederland komen wonen.
Amanda: Wil jij nog op Bonaire wonen?
Brina: Ja, heel graag, maar niet alleen daar, ook in Nederland,
hoeft niet perse in Nederland, maar mijn wens is een villa in de bergen aan een meer met een jacht.
Amanda: Ik was 15 toen ik vier nachten per week bij een vriend verbleef en op mijn 16de ging ik op mijzelf wonen.
(Lloret de Mar)
Amanda: Toen ik 13 jaar was ging ik mee met mijn zus en vriend
naar LLoret de Mar voor 3 weken in de zomervakantie ,
mijn zus was zo verliefd met haar vriend, dat ik mijn eigen gang ging op vakantie,
ik had wel heimwee naar mijn moeder, ik heb wel 100 keer gebeld.
Maar ik ben toen best wel volwassen geworden.
(Nicolaas)
Lieke: Bevalt het hier in de villa?
Nicolaas: Nee, maar dat wist ik al voordat ik erin ging.
(Brian jarig)
Lieke: Hoe oud ben je geworden?
Brian: 6 en...?
Lieke: 26, dan ben je best wel een oude lul.
(Eruit)
Natasia: Nicolaas gaat er over 1 maand uit.
Brian: Wie zegt dat?
Natasia: ik.
(Porno)
Huub: Amanda, jij straalt vandaag weer porno uit.
Amanda: Dank je wel.
(Klaar)
Natasia: Nicolaas moet eruit, elke 2 weken iemand weg, september klaar.
(Sylvia)
Natasia: Hoe sta jij in het spel?
Sylvia: Daar ben ik niet zo mee bezig.
Natasia: Ga jij voor de centen of niet?
Sylvia: ik ben niet zo bezig met het spel,
door niet bezig te zijn, kan ik genieten van de dingen die ik doe,
mocht ik er morgen uitmoeten, dan heb ik er in iedergeval iets uit kunnen halen.
Natasia: Jij heb net zoveel kans om te winnen.
Sylvia: Iedereen heeft kans om te winnen.
Natasia: ik denk dat Nicolaas over 4 weken vertrekt, maar er komt nog een nieuwe bij.
(Eentje moet er weg)
Nicolaas: Eentje moet er weg, Jaap of Sylvia maakt mij niet uit, als er maar iemand vertrekt.
Brian: Wat vindt jij van Natasia haar spel?
Nicolaas: ik geloof niet dat Natasia na 1 jaar en 1 dag eruit gaat.
pi_48341691
Zondagochtend is "bolle" nog niet bevallen. Nicolaas en Natasja zijn als eerste wakker. Natasja doet de keuken, Nicolaas inspecteert het zwembad.
"L'ignorance toujours est prête à s'admirer."
  maandag 16 april 2007 @ 04:03:12 #122
20697 klabbakus
Deng Deng Deng
pi_48370394
lol, ja film dat paard de hele nacht
moet zo'n beest ook niet het licht uithebben snachts?
  † In Memoriam † maandag 16 april 2007 @ 13:53:42 #123
137949 Disana
pi_48380273
Huub loopt achter Palma aan n.a.v. het ontslag van Lieke

H: Je weet dat je me hiermee kwetst.
P: Op een gegeven moment moet je keuzes maken, ik heb nog twee meisjes.
H: Je gaat helemaal voorbij aan mijn gevoel.
P: Het is puur het werk, dat Lieke niet functioneerde. Je wilt dat ik haar ontzie omdat het je neukertje is.
H: Zit ik nou tegen een verborgen agenda te doen.
P: Mijn doel is niet haar in mijn bed te krijgen.
H: Als je ergens uit wilt komen, dan lukt het wel. Jammer dat je haar als mijn neukertje ziet.
P: Ze kwam om schoon te maken, die verliefdheid overkomt je gewoon. Zij verwaarloost haar werk vanwege jou.
H: Mensen van de produktie komen ook achter jullie kont opruimen. Waarom zit die kift erin.
P: Je loopt om me heen te draaien, ik word er nerveus van. Er wordt hier niks gespeeld, ik kan lekker mezelf zijn. Ik heb Lieke netjes behandeld.
H: Dat neem ik ook mee.
P: Beetje vreemd, dat de relatie nu ook niet doorgaat. Hoe verliefd ben je dan.
H: Daar heb ik ook geen zin in.
P: Ik ben eigenlijk helemaal klaar.
H: Dan moet je naar huis gaan.

P: Lieke is toch zo verliefd op je??
H: Praat niet zo hard. Je staat niet op de markt.

H: Als wij mekaar hier niet kunnen zien....
P: Ik ga het ook niet terugdraaien, ik vind het prima haar niet meer te zien.
H: Je zal niet de eerste zijn die dankzij mij huilend de villa verlaat.
P: Er komt een dag dat je het ziet.
H: Dus je bent bezig mij een les te leren. Dat is niet aan jou, moet ik je nu dankbaar zijn.
P: Ik heb alleen maar met m'n werk te maken.
H: Je bent voorbij gegaan aan mijn gevoel.
P: Ik heb nog twee gevoelens om me heen, wat zullen we nu met Lieke meemaken.
H: Je hebt me gekwetst.

H: Jij bent ook alleen voor het huishouden gekomen zeker. Je doet het omdat hier camera's zijn.
P: Ik heb niks met je, ik ga niks met je, ik heb alleen maar personeel en het zijn leuke collega's. Ik heb me nog ingehouden. Ik neem even theepauze.
H: Doe dat. Je bent overstuur.
P: Jij maakt me overstuur. Praat niet tegen me aan.
H: Ik heb toch niks te doen.
P: Ik heb een papegaai achter me aanlopen.
  † In Memoriam † maandag 16 april 2007 @ 13:59:46 #124
137949 Disana
pi_48380446
Eric en Palma.

E: Lieke moet aan d'r werk.
P: Ik moet steeds achter haar aan. Elke keer is er iets.
E: Dat doe je niet voor je plezier, jij moet er ook mee werken, jij wordt er ook op aangesproken.
P: Herma is een goede kracht, als Lieke wegvalt merk ik het niet eens, als Herma wegvalt werk ik een uur langer.
E: Zet het van je af. Huub zal je er nog veel en vaak mee confronteren. Oeverloze discussies.
P: Nu niet meer, ik heb het gehad. Ik trap er niet in, dat commanderen. Kinderachtig gedrag.
E: Jij moet ermee werken, daar gaat het om. Huub kan het niet snappen.
P: Dat krijg je als je een relatie begint met het personeel. Als je voor elkaar bestemd bent, dan komt het wel hoor.
pi_48405922
Eginia staat rustig en is nog niet bevallen....
"L'ignorance toujours est prête à s'admirer."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')