abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_46042424
Weet je nog niet wat je vanavond moet gaan maken? Dan heb ik hier een heel simpel maar heeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrllllijk gerecht!

Dit is voor de liefhebbers van italiaans eten, dit gaan jullie echt zalig vinden:

Wat nodig?

- Pasta, liefst tagliatella (200 +/- gram)
- Klein potje rode pesto
- 2 a 3 Tomaten
- Blikje tonijn (snippers)zonder toevoegingen (of evt. snippers gerookte zalm)
- Strooi kaas
- Evt. beetje basilicum

Hoe te maken?

- Kook de pasta totdat deze klaar is om te serveren

- Giet het water af en gooi de pasta in een groote pan
- Doe hierbij de tomaten in fijne stukjes samen met de gehele inhoud van de pesto en het blikje tonijn
- Even opwarmen en door elkaar roeren

- Na het verwarmen is het klaar op op te scheppen, voeg er dan nog een beetje (basilicum en) strooi kaas bij/op

- En eet smmmmmmmmaaaaaaaaakelijk!!!

Vertel jullie ervaringen hier vanavond na deze maaltijd
pi_46042464
Ik hou m in mn achterhoofd! Ik weet nog niet wat ik vandaag zal gaan koken namelijk
pi_46042571
zit wat weinig groente in
Wii-nummer: 3964-8145-1574-4580
Pm me als je me hebt toegevoegd!
  dinsdag 6 februari 2007 @ 15:50:45 #4
36221 Kopstoot
Ik houd nog steeds van Janine.
pi_46042596
klinkt lekker!
"Als ze de uitkeringen nu hoger maken, hoef ik ook niet zo veel meer te doen.."
pi_46042660
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 15:50 schreef Jesse- het volgende:
zit wat weinig groente in
klopt, maar wat je ook kunt doen is 4 tomaten of trostomaten kopen, groote dikke vette tomaten, je kan zelf natuurlijk met hoeveel heden experimenteren.

om aan mijn hoeveelheid groente te komen had ik dus gewoon erg veel tomaten gebruikt.
  dinsdag 6 februari 2007 @ 15:55:54 #6
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_46042782
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_46042786
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 15:52 schreef Apekoek het volgende:

[..]

klopt, maar wat je ook kunt doen is 4 tomaten of trostomaten kopen, groote dikke vette tomaten, je kan zelf natuurlijk met hoeveel heden experimenteren.

om aan mijn hoeveelheid groente te komen had ik dus gewoon erg veel tomaten gebruikt.
Er kan vast nog wel een paprikatje door heen toch?

Klinkt verder lekker
Wii-nummer: 3964-8145-1574-4580
Pm me als je me hebt toegevoegd!
pi_46042956
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 15:56 schreef Jesse- het volgende:

[..]

Er kan vast nog wel een paprikatje door heen toch?

Klinkt verder lekker
kan zeker, nog niet geprobeerd. doe je mee?
  dinsdag 6 februari 2007 @ 16:01:29 #9
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_46042974
Ja lekker

Ik weet ook een recept!!

*Topic opent*
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
pi_46042983
klinkt goed
pi_46042991
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 15:55 schreef golfer het volgende:
Kon je niet kwijt in Wat eten en/of drinken we vandaag? Deel 40
dit is niet zo maar een eettip, dit combineerd makkelijkheid en zeer culinaire genot in 1. en ben wel eens benieuwd hoeveel mensen dit ook lekker vinden.
pi_46042995
Benodigdheden
- kriel aardappeltjes (100 gr per persoon)
- magere spek reepjes (20 gr per persoon)
- chorizo om in dikkere plakken te snijden

Bak het spek op een laag vuur knapperig, voeg hier de krieljes aan toe en bak deze mooi aan alle kanten bruin. snij de chorizo in plakjes van +/- 5 mm dik indien gewenst halveer ze nog eens. Voeg dit toe aan de krieltjes als ze bijna klaar zijn. Naar smaak peper, zout, basilicum en peterselie ( fijn gesneden) toevoegen.

Dit alles opdienen met een frisse salade of andere groene groente.
pi_46043191
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 16:01 schreef Apekoek het volgende:

[..]

kan zeker, nog niet geprobeerd. doe je mee?
Ja!
Wii-nummer: 3964-8145-1574-4580
Pm me als je me hebt toegevoegd!
pi_46050701
Erg lekker!
ik schep zo mijn tweede portie op
Wii-nummer: 3964-8145-1574-4580
Pm me als je me hebt toegevoegd!
pi_46053715
goed om te horen
pi_46055168
Dat eet ik als geen zin heb om te koken, alleen gooi er ik nog rucola en zwarte olijven doorheen.
pi_46056871
Het spijt me maar dit lijkt me weinig smakelijk... Een heel potje pesto? Vis en kaas? Vis en pesto? En als je de pasta gaar kookt en vervolgens nog de hele saus gaat bouwen dan is de pasta echt tot snot gekookt tegen de tijd dat je gaat eten...
"The sunshine bores the daylights outta me!"
pi_46058860
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 22:10 schreef W1ZZ het volgende:
Het spijt me maar dit lijkt me weinig smakelijk... Een heel potje pesto? Vis en kaas? Vis en pesto? En als je de pasta gaar kookt en vervolgens nog de hele saus gaat bouwen dan is de pasta echt tot snot gekookt tegen de tijd dat je gaat eten...
Saus bouwen? Dat is helemaal niet nodig.
pi_46059170
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 22:58 schreef _Boo_ het volgende:

[..]

Saus bouwen? Dat is helemaal niet nodig.
hoezo is dat helemaal niet nodig? Je doet de pasta terug in de pan, dondert de andere ingrediėnten erbij en verwarmt dat. Klinkt mij als twee dingen in de oren, namelijk ten eerste saus bouwen en ten tweede het veel te ver door laten garen van de pasta.
"The sunshine bores the daylights outta me!"
pi_46060200
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 23:06 schreef W1ZZ het volgende:

[..]

hoezo is dat helemaal niet nodig? Je doet de pasta terug in de pan, dondert de andere ingrediėnten erbij en verwarmt dat. Klinkt mij als twee dingen in de oren, namelijk ten eerste saus bouwen en ten tweede het veel te ver door laten garen van de pasta.
je warmt het geheel gewoon even op, de pasta blijft prima, weet niet waar je het over hebt.

pasta wordt pas snot als je het in water te lang laat door koken, niet als je het verder een beetje opwarmt. het geheel wordt namelijk ook niet zo sauzig, want er is simpel weg geen saus of echt vloeibare substantie bij betrokken,
pi_46060292
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 21:30 schreef _Boo_ het volgende:
Dat eet ik als geen zin heb om te koken, alleen gooi er ik nog rucola en zwarte olijven doorheen.
ook lekker idee, die rucola en olijven gooi je erbij of inplaats van?

nouja voor mij is het overigens wel gewoon koken hoor
weet niet hoe uitgebreid je normaal kookt?
pi_46060579
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 23:32 schreef Apekoek het volgende:

[..]

je warmt het geheel gewoon even op, de pasta blijft prima, weet niet waar je het over hebt.

pasta wordt pas snot als je het in water te lang laat door koken, niet als je het verder een beetje opwarmt. het geheel wordt namelijk ook niet zo sauzig, want er is simpel weg geen saus of echt vloeibare substantie bij betrokken,
Dan hebben wij blijkbaar een andere definitie van goede pasta. Ik heb 'm graag al dente, jij wellicht all'olandese?
"The sunshine bores the daylights outta me!"
  woensdag 7 februari 2007 @ 09:36:10 #24
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_46066163
Zie je wel dat mijn gerecht veel beter is?
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
pi_46067056
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 16:01 schreef Apekoek het volgende:
[..]
dit is niet zo maar een eettip, dit combineerd makkelijkheid en zeer culinaire genot in 1.
Maar dat is fantastisch Mike!
Alle lekkere gerechten waren moeilijk, en alle gemakkelijke gerechten waren vies! Totdat jij kwam met je revoutionaire uitvinding! Hoe is het mogelijk?
Bestel nu die geweldige set "Tuna Disasta Pasta" en ontvang een gratis potje zout voor extra niersteenontwikkeling!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')