abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 5 februari 2007 @ 09:57:24 #1
15869 gr8w8
Better by design.
pi_45999845
Zie de review, het ding werkte boven verwachting. Ik kan het iedereen aanraden die wellicht ook geen koksopleiding heeft gehad.



Zijn er al meer die er ervaring mee hebben? Ik ben eigenlijk vooral benieuwd naar het gebruik met kip of vis, dat lijkt me een ander verhaal dat steak wat je bijna rauw kan eten.
Welkom bij de V&D der webfora.
  maandag 5 februari 2007 @ 10:10:25 #2
121315 LENUS
UFC undisputed 2009
pi_46000178
OMG, je kan toch wel een fatsoenlijke steak bakken? Kwestie van oefenen en goed opletten.
JFK: "Ask not what your country can do for you; ask what you can do for your country".
  maandag 5 februari 2007 @ 10:15:44 #3
15869 gr8w8
Better by design.
pi_46000290
quote:
Op maandag 5 februari 2007 10:10 schreef LENUS het volgende:
OMG, je kan toch wel een fatsoenlijke steak bakken? Kwestie van oefenen en goed opletten.
Tel jij in je hoofd mee, of gebruik je een kookwekker als er iets in de over staat? Niks mis met hulpmiddelen.
Welkom bij de V&D der webfora.
pi_46000624
Meetellen?

Gewoon op gevoel, ik heb nog nooit een slechte biefstuk gebakken.
Supra Groningam Nihil
Postjubilea: 10.000 15.000 20.000 25.000
Sit jou kop in die koei se kont en wag tot die bul jou kom holnaai
Wat niemand je vertelt over de bioindustrie, geen bloed maar feiten
pi_46000641
Waarom trouwens twee topics?
Supra Groningam Nihil
Postjubilea: 10.000 15.000 20.000 25.000
Sit jou kop in die koei se kont en wag tot die bul jou kom holnaai
Wat niemand je vertelt over de bioindustrie, geen bloed maar feiten
  maandag 5 februari 2007 @ 10:42:16 #6
15869 gr8w8
Better by design.
pi_46000790
quote:
Op maandag 5 februari 2007 10:34 schreef Deetch het volgende:
Waarom trouwens twee topics?
Omdat ik hier mijn enthousiasme wil delen over dit ding, wat toch echt een kookhulpmiddel is. Dat andere gaat over de woordkeuze.
Welkom bij de V&D der webfora.
  maandag 5 februari 2007 @ 10:42:54 #7
17729 SP
I hate my interests
pi_46000800
voelen, even met je vinger in het vlees duwen en je weet het!
Weer zo'n geld/batterij/milieu-verspillende nutteloze plastic kut gadget.
  Licht Ontvlambaar maandag 5 februari 2007 @ 10:46:46 #8
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_46000860
Persoonlijk zou ik het niet gebruiken... mij teveel werk. Biefstuk bakken doe ik op gevoel.
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  maandag 5 februari 2007 @ 10:48:09 #9
39114 Angst
CorticotropinReleasingHormon
pi_46000891
het is tog gewoon een temperatuur meter dan?
die aangeeft bij welke temperatuur het goed is ..
In theorie vind ik iedereen aardig!
<a href="http://img170.exs.cx/img170/7325/img90181an.jpg" rel="nofollow" target="_blank">check mijn schilderij!</a>
Jagermaster alleen als ie bloed en bloedheet is!
pi_46001238
Ik denk dat iemand die een koksopleiding juist wel een steak kan bakken... zelfs ik kan het.
  maandag 5 februari 2007 @ 11:41:57 #11
165848 SoupNazi
No soup for you!
pi_46002217
quote:
Op maandag 5 februari 2007 10:46 schreef Sjeen het volgende:
Persoonlijk zou ik het niet gebruiken... mij teveel werk. Biefstuk bakken doe ik op gevoel.
Ik ook.
A.F.C. Ajax
pi_46002388
Ik doe het ook gewoon op gevoel hoor. Prima steaks .
  maandag 5 februari 2007 @ 12:09:55 #13
269 vats
Live life to the max!
pi_46002966
Wat doet dit ding?
  maandag 5 februari 2007 @ 17:29:17 #14
34210 Eyeopener
Crespinaticism!
pi_46012924
quote:
Op maandag 5 februari 2007 09:57 schreef gr8w8 het volgende:
[afbeelding]
Wat is er trouwens in hemelsnaam met die biefstukken gebeurd? Ze lijken wel gemarteld..
  maandag 5 februari 2007 @ 18:10:39 #15
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_46014111
quote:
Op maandag 5 februari 2007 12:09 schreef vats het volgende:
Wat doet dit ding?
Lees de revieuw dan weetje wat dat apparaatje doet

Denk dat het voor mensen die nietzo goed zijn in het bakken van een biefstukje een prima hulpmiddel is.
Niet iedereen is tenslotte een keuken prins/prinses.
Leuk stukje trouwens gr8w8
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  maandag 5 februari 2007 @ 18:11:12 #16
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_46014123
ik neem aan dat t een temperatuur meter is gewoon? of hoe werkt dit ding? (fp = te traag, krijg review niet geladen.)

vind t niet wat. kan zijn dat biefstuk moeilijk is maar om zo'n stier bij je bord te hebbe


edit: gelezen, neem gewoon een temp. meter als je t al niet weet, tho je kan beter voelen aan je steak dan er iets in prikken
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  dinsdag 6 februari 2007 @ 04:57:02 #17
269 vats
Live life to the max!
pi_46030751
quote:
Op maandag 5 februari 2007 18:10 schreef MissHobje het volgende:

[..]

Lees de revieuw dan weetje wat dat apparaatje doet

Denk dat het voor mensen die nietzo goed zijn in het bakken van een biefstukje een prima hulpmiddel is.
Niet iedereen is tenslotte een keuken prins/prinses.
Leuk stukje trouwens gr8w8
wat een onzin ding, bak ze zelf wel perfect rose op gevoel! En dan gebruik ik niet dat vlees wat er in de pan ligt op de foto want dat is geen biefstuk, dat is een zwaar mishandeld stukje vlees om het malser te krijgen omdat er teringzooi verkocht is aan degene die deze foto gemaakt heeft!
  dinsdag 6 februari 2007 @ 09:12:45 #18
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_46031776
Biefstuk bakken, heel kort
1) Koop goede biefstuk
2) Haal ze een uur voor het bakken uit de koeling, zodat ze op kamertemp komen
3) Doe voldoende vet in de pan, en breng dit op temperatuur, redelijk heet, maar niet te.
4) Zout de biefstuk niet, slechts peper uit de molen erop voor het bakken
5) Voel de biefstuk tijdens het bakken met je vinger, is de biefstuk bruin en voelt ie als je wang (prik met je vinger) dan is ie rood, voelt ie als je bovenlip medium/rood, voelt ie als het puntje van je kin, dan is ie medium, en als ie als het puntje van je neus voelt is ie doorbakken.

Als je geld uitgeeft in de Keuken, koop een goede gietijzeren koekenpan, paar goede messen en vooral, koop goede ingredienten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 6 februari 2007 @ 09:13:12 #19
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_46031791
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 04:57 schreef vats het volgende:

[..]

wat een onzin ding, bak ze zelf wel perfect rose op gevoel! En dan gebruik ik niet dat vlees wat er in de pan ligt op de foto want dat is geen biefstuk, dat is een zwaar mishandeld stukje vlees om het malser te krijgen omdat er teringzooi verkocht is aan degene die deze foto gemaakt heeft!
idd, dat zijn baklappen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_46036300
Die ingesneden biefstuk
Verder heeft pietverdriet gelijk.
  dinsdag 6 februari 2007 @ 12:24:54 #21
15869 gr8w8
Better by design.
pi_46036595
Dan begrijp je wel dat ik wel degelijk zo'n gadget kan gebruiken.

Of voortaan zelf boodschappen moet doen en niet mijn vriendin.
Welkom bij de V&D der webfora.
  woensdag 7 februari 2007 @ 21:46:05 #22
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_46087584
Nee, niet iets voor mij biefstuk / steak bakken doe ik op gevoel en dat gaat altijd goed
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 8 februari 2007 @ 06:42:15 #23
10763 popolon
Fetchez la vache!
pi_46094860
Ik zie me zelf al een lekkere biefstuk bakken met zo'n ding.

Sorry maar sommige gadgets zijn best leuk, deze is dat niet.
Patience is not one of my virtues, neither is memory. Or patience for that matter.
pi_46131919
quote:
Op dinsdag 6 februari 2007 09:12 schreef Pietverdriet het volgende:
Biefstuk bakken, heel kort
1) Koop goede biefstuk
2) Haal ze een uur voor het bakken uit de koeling, zodat ze op kamertemp komen
3) Doe voldoende vet in de pan, en breng dit op temperatuur, redelijk heet, maar niet te.
4) Zout de biefstuk niet, slechts peper uit de molen erop voor het bakken
5) Voel de biefstuk tijdens het bakken met je vinger, is de biefstuk bruin en voelt ie als je wang (prik met je vinger) dan is ie rood, voelt ie als je bovenlip medium/rood, voelt ie als het puntje van je kin, dan is ie medium, en als ie als het puntje van je neus voelt is ie doorbakken.

Als je geld uitgeeft in de Keuken, koop een goede gietijzeren koekenpan, paar goede messen en vooral, koop goede ingredienten.
En hoe zit het met in de oven? Ik doe 'm altijd zonder vet in een grillpan, minuutje aan beide zijden en dan 3-4 minuten per zijde in de oven. Komt er altijd heel smakelijk uit maar kan dat nog beter?
"The sunshine bores the daylights outta me!"
pi_46137704
Lekker geprikt stukkie vlees! Dit kun je toch geen biefstuk noemen? Zelf met `El Torro` krijg je dit niet voldoende smakelijk!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')