chiren | zondag 14 januari 2007 @ 21:10 |
VERDOMME! Ik heb zelf altijd lekkere voorgesneden kaas zodat ik die ellende niet mee hoef te maken, maar de ouders van m'n vriendin kopen nog van die hompen kaas waar je zelf met een kaasschaaf de plakjes vanaf moet schaven. De jonge generatie kent dit fenomeen misschien niet eens meer! Dus ik zo onhandig die kaasschaaf beetpakken en proberen kaasplakjes ervanaf te halen, maar een paar lullige sliertjes, brokjes en een bijna doormidden gescheurde kaas later heb ik het m'n vriendin maar laten doen ![]() Klacht: Oude hompen kaas moeten ze verbieden of ze versnijden tot plakjes voordat ze de winkel ingaan ![]() | |
Djarum | zondag 14 januari 2007 @ 21:11 |
oude kaas is idd een kutwerk on te snijden.. eigenlijk zou iedereen die die kaas koopt ook standaard een automatische-kaas-snijder moeten hebben toch? | |
desub | zondag 14 januari 2007 @ 21:12 |
dus je kaas wordt voor je gesneden en dan nog klagen?? | |
Djarum | zondag 14 januari 2007 @ 21:12 |
zo een! | |
grizegrijn | zondag 14 januari 2007 @ 21:13 |
Bij mij ziet die kaas er ook altijd zwaar verminkt uit als ik een poging heb gedaan om er een stuk af te schaven. | |
chiren | zondag 14 januari 2007 @ 21:14 |
quote:Ik klaag op het moment voordat het voor me gesneden werd, die shit is gewoon onhandig. We hebben tegenwoordig alles geautomatiseerd, en dan gaan we in motherfucking 2007 een soort van ambachtsmiddel gebruiken om etenswaren te snijden ![]() quote:Die horen wij niet te hebben, die horen de winkels te hebben! Daar horen ze ook die grote kazen doorheen te smijten zodat ze niet meer die grote dingen verkopen ![]() | |
EvilWasp | zondag 14 januari 2007 @ 21:26 |
Van die kaas die je in plakjes koopt is altijd vet goor. Échte kaas FTW! | |
-skippybal- | zondag 14 januari 2007 @ 21:29 |
Gesneden kaas is geen kaas ![]() | |
doemaardrie | zondag 14 januari 2007 @ 21:31 |
quote: | |
thedude0 | zondag 14 januari 2007 @ 21:31 |
als je zelf geen plakjes kaas kan snijden dan ben je te achterlijk voor woorden | |
chiren | zondag 14 januari 2007 @ 21:40 |
quote:Jíj bent achterlijk ![]() Beetje zelf kaas snijden als het ook voor je gedaan kan worden ![]() | |
Bupatih | zondag 14 januari 2007 @ 22:09 |
Echte mannen snijden of schaven geen kaas, die vreten het gewoon in één keer op. | |
Pikkebaas | zondag 14 januari 2007 @ 22:13 |
Blokken kaas smaken gewoon veel en veel beter. Droogt minder uit. | |
Pikkebaas | zondag 14 januari 2007 @ 22:14 |
quote:Echte mannen eten helemaal geen kaas. Die laten gewoon rauwe melk tussen hun tanden klonteren tot kaas. | |
immortalsean | zondag 14 januari 2007 @ 22:22 |
quote:of eten tenenkaas | |
st0fzuiger | zondag 14 januari 2007 @ 22:30 |
quote:st0fzuiger is achterlijk ![]() | |
Surveillance-Fiets | zondag 14 januari 2007 @ 22:32 |
Amateur ![]() Kaasschaven is al te moeilijk voor je ![]() | |
MaddoxX | zondag 14 januari 2007 @ 22:33 |
tis ook heel erg moeilijk om met een kaasschaaf kaas van een blokje kaas af te halen he ![]() | |
Maikuuul | zondag 14 januari 2007 @ 22:35 |
'How sad, niet eens kaasje kunnen snooieren | |
immortalsean | zondag 14 januari 2007 @ 22:36 |
oude en belegen kaas valt wel te snijden, jonge kaas totaal niet ... gelukkig heb ik liever belegen kaas. | |
De_Ananas | zondag 14 januari 2007 @ 22:37 |
Zeker ook geen strikdiploma?SPOILER | |
greatgonzo | zondag 14 januari 2007 @ 22:46 |
- snijmachine kopen - jonge kaas snijden met een korte kaasschaaf - belegen kaas snijden met een langere kaasschaaf opties te over... | |
Cassius | zondag 14 januari 2007 @ 22:48 |
Meet the Parents-gewaarwording. | |
hardstylesage | zondag 14 januari 2007 @ 23:09 |
Een blok kaas afsnijden, laten smelten, uitsmeren over den bammetjes en dan weer laten drogen kan ook ![]() | |
chiren | zondag 14 januari 2007 @ 23:21 |
quote:GODDAMN ![]() Dát is pas een goeie tip ![]() | |
__________ | zondag 14 januari 2007 @ 23:29 |
quote:Gewoon een kaasschaaf zonder dat grote stuk erachter gebruiken. Dat blijft plakken ja. Maar goed, ik koop altijd gesneden kaas. Vlugger en ik hoef dan niet het laatste stuk weg te flikkeren waar ik nooit gin zin in heb om moeilijk te doen om het toch fatsoenlijk op brood te krijgen. | |
trabant | maandag 15 januari 2007 @ 00:27 |
Wat een watjes. Kunnen/durven niet eens meer kaas snijden... De enige klacht die je in Nederland over kaas kunt hebben is dat ze te koud is of niet rauwmelks. | |
Lkw | maandag 15 januari 2007 @ 00:42 |
quote:Jonge kaas is juist enigszins kut schaven, meestal buigt dat hele stuk kaas alle kanten op. Oude kaas gaat meestal prima. Maar kaas moet je kunnen snijden/schaven, anders ben je geen knip voor de neus waard. Je hebt jezelf voor eeuwig belachelijk gemaakt! ![]() | |
immortalsean | maandag 15 januari 2007 @ 00:42 |
gesneden kaas vind ik btw vaak wat te dik dun geschaafde kaas met boter op een beschuitje is 14.gif gesneden kaas met sambal badjak op een stuk bruinbrood met veel zaden erin is 14.gif kaas is 14.gif | |
Lucille | maandag 15 januari 2007 @ 00:46 |
Oude kaas moet je gewoon snijden met een groot mes. Dan heb je een mooie rechte snede. | |
PLAE@ | maandag 15 januari 2007 @ 00:48 |
als het breekt is t gewoon rommel. | |
Lkw | maandag 15 januari 2007 @ 00:50 |
quote:Van je af of naar je toe? | |
Zwansen | maandag 15 januari 2007 @ 00:54 |
Vraag bosbeetle, hij is de koning van het kaas snijden. | |
immortalsean | maandag 15 januari 2007 @ 00:56 |
quote:behalve franse kaasjes (m.u.v. camembert) want die stinken!!!!EINSZ. | |
speedfreakssj | maandag 15 januari 2007 @ 00:56 |
quote:had je je mes/kaas m,aar niet bi de hema moeten kopen | |
TheSorrow | maandag 15 januari 2007 @ 00:57 |
Kaas ![]() | |
TheSorrow | maandag 15 januari 2007 @ 00:57 |
Op een tosti daarintegen.... pitakaas gaat ook nog wel ![]() | |
TheSorrow | maandag 15 januari 2007 @ 00:57 |
En curry uiteraard op een tosti! | |
Mr.Noodle | maandag 15 januari 2007 @ 00:57 |
quote:En jonge kaas met een dunne kaasschaaf. | |
Yestuuur | maandag 15 januari 2007 @ 01:30 |
een jaar geleden kon ik ook geen kaassnijden, mijn mama kocht altijd voorgesneden. nu ik op kamers zit, ben ik echter gedwongen het zelf te snijden, wat me in het begin veel moeite kost. Vele tosti's later ben ik er echter erg bedreven in geworden! oefening baart kunst | |
chiren | maandag 15 januari 2007 @ 03:14 |
quote:Haha du bist gepwnd want je had ook gewoon gesneden lolleromfgkaas kunnen kopen ![]() | |
Yestuuur | maandag 15 januari 2007 @ 03:18 |
die is duurder, bovendien koopt mijn lollerhuisgenoot, de_ananas altijd ongesneden. de kaas die ik laatst heb gekocht is gesneden. maar het maakt me niet zoveel uit | |
Morwen | maandag 15 januari 2007 @ 03:33 |
En anders eet je geen kaas. | |
Mr.Chippie | maandag 15 januari 2007 @ 08:05 |
quote: ![]() | |
Jo0Lz | maandag 15 januari 2007 @ 08:44 |
Als je gewoon nog geen kaas kan schaven, ben ik toch enigszins verbaasd dat je überhaupt een topic kan openen... Maar goed. Je vriendin kan het wel, heb jij effe mazzel. | |
Blue-eyes | maandag 15 januari 2007 @ 09:35 |
Als je geen kaas kunt schaven mag je je geen echte Nederlander noemen, kaas kunnen schaven hoort gewoon bij de Nederlandse cultuur ![]() Tip: is de kaas te zacht om te schaven, vouw dan een papiertje over het mesje van de schaaf en probeer het nogmaals | |
thedude0 | maandag 15 januari 2007 @ 10:22 |
quote:ik heb een schijthekel aan mensen die alles met boter eten | |
chiren | maandag 15 januari 2007 @ 10:24 |
quote:Mijn vriendin is wel handig met meer dingen......... ![]() ![]() ![]() quote:Gut wat erg, de Nederlandse cultuur is ook echt een cultuur om trots op te zijn ![]() Ik ben overigens ook geen echte Nederlander, ik ben 1/4 Duits ![]() ![]() | |
JAMsper | maandag 15 januari 2007 @ 12:00 |
Noob, je weet toch wel hoe je kaas moet schaven.. ik heb dat al geleerd op mn 6e ofzo.. En anders is de kaasschaaf bot ofzo, maar dat was niet zo want je vriendin kon het wel. | |
Pikkebaas | maandag 15 januari 2007 @ 19:41 |
quote:En dat is in 1 zin wat er mis is met dit land.... | |
Lkw | maandag 15 januari 2007 @ 19:55 |
quote:Zeker. De Europese cultuur in eerste instantie, en daarin vind ik de Nederlandse een van de prettigste. Ben er zeker blij mee / trots op. | |
Jeff89 | maandag 15 januari 2007 @ 20:12 |
Gesneden kaas is smerig. Sowieso is geplastificeerde kaas uit de supermarkt niet te vreten. En als je geen kaas kan schaven ben je gewoon motorisch achtergesteld.. | |
LoggedIn | maandag 15 januari 2007 @ 20:21 |
quote: ![]() gewoon vers stuk kaas laten snijden bij de AH of kaasboer, en daarna zelf schaven met een kaasschaaf mensen die niet met een kaasschaaf om kunnen gaan ![]() ![]() | |
Jeff89 | maandag 15 januari 2007 @ 20:29 |
Kaasboer. Kaas van AH komt waarschijnlijk uit een fabriek, en kaas hoort van een boerderij te komen... (woon je in Nederland, en dan nog ranzige kaas eten.. Doe ff normaal) | |
Lucifer_Doosje | maandag 15 januari 2007 @ 20:33 |
Kaas moet je bij de kaasboer halen, dat is het lekkerste. ![]() En plakjes schaven met een kaasschaaf kan iedere kleuter | |
JeukAanMeNaad | maandag 15 januari 2007 @ 20:47 |
Oude kaas moet je met een speciale kaasschaaf snijden hauxmaux :p En je moet ook geen jonge kaas met een oudekaasschaaf gaan leggen snijden | |
Casparovvv | maandag 15 januari 2007 @ 21:00 |
* Casparovvv is kaasboer. Speciaal voor de motorisch onderontwikkelden snijden wij op verzoek zelfs je kaas al in plakken ![]() | |
Vandoooorrr | maandag 15 januari 2007 @ 21:06 |
Mijn broertje van negen kan het wel. Ben jij dan zoeen mongool? | |
De_Postbode | maandag 15 januari 2007 @ 22:47 |
OMFG, wie kan er nou geen kaas snijden? Je schoenen hebben zeker ook klittenband? Echt, niet gemeen bedoeld, maar koop de volgende keer alsjeblieft een eind touw en doe er het beste mee. Oh, wacht, je kan natuurlijk geen knopen leggen. ![]() En wat anderen al zeiden, voorgesneden kaas uit zo'n verpakking is flauwe rommel, smaakt echt nergens naar. | |
chiren | dinsdag 16 januari 2007 @ 14:46 |
DAT IK ZELF .... geen kaas kan snijden is tot daar aan toe, misschien gebruik ik wel een verkeerd mes, who gives a lollerfuck ![]() Zolang er mensen zoals Casparovvvvvv bestaan die je lekker uitgekozen stukje kaas netjes in plakjes snijden en deze op de oldschool manier in een papieren verpakking vouwen (want die in plastic voorverpakte shit is inderdaad smerig) , wie gaat er dan thuis nog moeilijk zitten doen ![]() ![]() We leven in 2007 mensen, de kaasschaaf komt uit 1925, snijmachines zijn er gekomen om het leven van de mens makkelijker te maken, maar jullie typisch ![]() ![]() ![]() | |
Devlinsect | dinsdag 16 januari 2007 @ 14:48 |
De volgende keer Rob Schaaf om hulp vragen. Niet K. Rob: ![]() | |
freddygonzales | dinsdag 16 januari 2007 @ 14:49 |
Oude kaas snijden met een kaasschaaf is juist het makkelijkste. Jonge kaas is kut om te snijden. | |
RijstNatie | dinsdag 16 januari 2007 @ 14:52 |
quote: ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Zeverzak | woensdag 17 januari 2007 @ 16:38 |
Gewoon een hele discussie over welke kaas nu het beste te snijden is... En daarom houd ik van Fok! | |
dribbel79 | woensdag 17 januari 2007 @ 16:46 |
snij het 3 keer met een broodmes, dan wordt het voortaan voor je gedaan, wedden?? |