abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_44788966
Oeh yeah, gisteren basmatirijst gestoomd omdat ik lui was, en daardoor gedroogde zwarte paddenstoelen. Die werden echt heerlijk van smaak in de stomer! Ze leken wel bijna vers
Daarbij nog kipblokjes gestoomd in sojasaus, en ik had eten.
pi_44790913
quote:
Op donderdag 28 december 2006 08:59 schreef Vereentjes het volgende:

[..]

die vetten zitten wel in je vlees ofzo en ik heb nog never olie IN de stomer er bij gedaan
Die vetten zijn jammergenoeg iets minder gezond dan een scheutje olijfolie.
  vrijdag 29 december 2006 @ 14:00:09 #28
153045 Vereentjes
moeder van dochter 24 mrt 2005
pi_44824525
quote:
Op donderdag 28 december 2006 13:26 schreef sampoo het volgende:

[..]

Die vetten zijn jammergenoeg iets minder gezond dan een scheutje olijfolie.
klopt, maar volgens mij mag het niet in dat ding.
  vrijdag 29 december 2006 @ 14:07:50 #29
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_44824801
quote:
Op vrijdag 29 december 2006 14:00 schreef Vereentjes het volgende:

[..]

klopt, maar volgens mij mag het niet in dat ding.
Volgens mij heeft het ook weing zin, het wordt toch weg gestoomd.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  vrijdag 29 december 2006 @ 22:34:24 #30
8638 Ashram
World Wide Webslinger
pi_44841493
quote:
Op vrijdag 29 december 2006 14:07 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Volgens mij heeft het ook weing zin, het wordt toch weg gestoomd.
Hoezo weggestoomd? Het blijft allemaal lekker vetting denk ik?
Everyone's got a bit of sadism and masochism in them, but not me, I'm 100% sadistic.
I'm going to burn in hell anyway, so why can't I ???
  vrijdag 29 december 2006 @ 22:55:22 #31
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_44842117
Je vet iets in, maar doordat er damp (stoom) terecht komt op het gerecht loopt het er met het water weer vanaf.
Dus aan het eind van de bereidingstijd ligt je olie onderin het opvangbakje.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  vrijdag 29 december 2006 @ 23:04:55 #32
8638 Ashram
World Wide Webslinger
pi_44842435
quote:
Op vrijdag 29 december 2006 22:55 schreef Curiosity het volgende:
Je vet iets in, maar doordat er damp (stoom) terecht komt op het gerecht loopt het er met het water weer vanaf.
Dus aan het eind van de bereidingstijd ligt je olie onderin het opvangbakje.
Oh...ok op die manier. Ik dacht dat je bedoelde dat de boel met het water verdampte.
Ik gebruik zelf vaak een bordje oid.
Everyone's got a bit of sadism and masochism in them, but not me, I'm 100% sadistic.
I'm going to burn in hell anyway, so why can't I ???
pi_44855734
Zo, er zit nu kipfilet uit de diepvries in de stomer, voor de katten. Want gisteren had ik ook kip gestoomd en toen konden ze maar niet uit de buurt van dat ding blijven!
  dinsdag 2 januari 2007 @ 10:22:23 #34
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_44935541
Lijkt me best lekker dat stomen.
Ik zag laatst zo'n ding op Tellsell ( )
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
pi_44937867
Ik gebruik hem nu 4 jaar elke dag..
Ik doe er de groenten en de aardappeltjes in stomen..
Het vlees doe ik wel op het gasfornuis..
Gewoon omdat ik het vlees dan lekkerder vind..
Ik kan niet zonder..
Heb voor mijn moeder er nu ook eentje gekocht..
Gegeven met de kerst..! Vind het ook helemaal top!
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_44938029
En eieren erin
Zoo makkelijk
8 minuten = precies goed!!! (10=hard)
En je hoeft niet de tijd in de gaten t ehouden
  dinsdag 2 januari 2007 @ 13:13:51 #37
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_44938572
quote:
Op dinsdag 2 januari 2007 12:35 schreef Tally het volgende:
Ik gebruik hem nu 4 jaar elke dag..
Ik doe er de groenten en de aardappeltjes in stomen..
Het vlees doe ik wel op het gasfornuis..
Gewoon omdat ik het vlees dan lekkerder vind..
Ik kan niet zonder..
Heb voor mijn moeder er nu ook eentje gekocht..
Gegeven met de kerst..! Vind het ook helemaal top!
elke dag aardappelen

Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
  zaterdag 6 januari 2007 @ 18:51:22 #38
153045 Vereentjes
moeder van dochter 24 mrt 2005
pi_45082457
dat van die eieren ga ik ook eens doen! (nog nooit gedaan in die 12 jaar...shame on me hahahah)
pi_45239998
Ik heb pas ook eieren er in gedaan. Op 8 minuten waren ze inderdaad perfect!
pi_45274840
Stomme vraag, maar blijft alle stoom in het apparaat? Ik wil namelijk zo'n ding wel kopen maar niet als dan mijn hele huis naar het eten ruikt.
pi_45275529
Ik heb de laatste tijd er spruiten(15-20 min.), witlof(15 min)en eieren(8 min) ingedaan.
Vanavond gaat er koolraap in. (20 min?)
Het blijft rete smaakvol je hebt niet eens zout nodig.
Normaal hebben wij met z'n 2tjes aan 500 gram witlof maar net genoeg nu houden we over omdat de lof niet zo slinkt.
Hij proeft ook veel loffiger, bitterder.
Heb er nog geen vis ingedaan.
Wie weet hoe het zit met b.v. bevroren vis. Hoelang???
En blijft vlees nog wel lekker na bereiding in de koker?
  zondag 21 januari 2007 @ 13:35:48 #42
128384 mcwops
gat in je glas
pi_45557197
gistereavond de vuurdoop voor mijn nieuwe stoomkokertje. heb een lekker mix gemaakt van jullie ervaringen. krielaardappeltjes - heerlijk, 2 visjes (filetjes vers van de visboer)- verrassend lekker, broccoli en witlof bovenin - en ook dat was intens smaakvol.
enige verrassing voor mij was dat het zo snel afkoelt, het stond niet direct dampend op tafel. maar ja, beter lekker dan te heet
Niets zo moeilijk als het maken van een goede afspraak, behalve het nakomen
  vrijdag 16 februari 2007 @ 00:53:02 #43
128384 mcwops
gat in je glas
pi_46354010
en nog steeds zorgt ie zo'n 3 per week voor een heerlijke maaltijd die stoomkoker.
Niets zo moeilijk als het maken van een goede afspraak, behalve het nakomen
  vrijdag 16 februari 2007 @ 10:40:13 #44
128384 mcwops
gat in je glas
pi_46360427
@mods: vielleicht de topictitel veranderen in "deel hier je stoomkoker ervaringen", om meer reacties tet krijgen
Niets zo moeilijk als het maken van een goede afspraak, behalve het nakomen
pi_46451942
quote:
Op vrijdag 12 januari 2007 07:43 schreef Rapaille het volgende:
Stomme vraag, maar blijft alle stoom in het apparaat? Ik wil namelijk zo'n ding wel kopen maar niet als dan mijn hele huis naar het eten ruikt.
Nee, stoom komteruit. Maar het ruikt bijna niet. Niet zoals een pan gehaktballen in jus op het vuur ofzo. Gewoon keukendeur dichthouden en je ruikt bijna niets.
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
  maandag 19 februari 2007 @ 11:54:21 #46
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_46453156
Ik heb ook zo'n Braun ding, heb hem in 8 jaar nog maar 2x gebruikt, ik kan er echt helemaal niks mee ?!
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  woensdag 21 februari 2007 @ 14:08:52 #47
128384 mcwops
gat in je glas
pi_46525339
en gisterne wederom heerlijk gegeten uit de Stoomkoker:
tonijn, erwten, worteltjes en aardappelschijfjes
Niets zo moeilijk als het maken van een goede afspraak, behalve het nakomen
pi_46526154
Welke heb je nou gekocht mcwops en hoe duur was ie?
Ik blijf dit topic volgen
heb je mij proberen te bellen zaterdagnacht?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LOL @ Pietverdriet --> Wat spreek jij vloeiend...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  woensdag 21 februari 2007 @ 15:09:27 #49
128384 mcwops
gat in je glas
pi_46527150
ik heb deze kado gekregen

en de link
Niets zo moeilijk als het maken van een goede afspraak, behalve het nakomen
  zaterdag 10 maart 2007 @ 01:11:45 #50
128384 mcwops
gat in je glas
pi_47115150
iemand nog goede suggesties voor steaming meals
Niets zo moeilijk als het maken van een goede afspraak, behalve het nakomen
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')