quote:Op zondag 17 december 2006 10:24 schreef Curiosity het volgende:
In mijn apparaat kun je ook werken met diepvriesgroenten, je moet ze dan niet van te voren ontdooien.
Vlees is het meest geschikt als het mals is met een beetje vet, bijv. kalkoen, kip of kalfsfilet.
Gehaktballen kunnen er ook in bereid worden.
Is dus een hele goede, want ik heb 'm al zo'n 12 jaar!quote:Op maandag 18 december 2006 09:00 schreef kabouter.muts het volgende:
Die Braun hierboven met die 2 witte bakken kost 50 euro.
Heb ik van de sint gekregen. (de goede man)
Ik volg dit topic op de voet.
Ik heb pas voor het eerst in m'n leven couscous (ja, je woont in Zeeland of niet..) gekocht, en ik heb een stoomkoker. Hoe maak jij het altijd klaar?quote:Op woensdag 20 december 2006 19:18 schreef sieske het volgende:
Ook couscous of bulghur kun je er goed in maken.
Ja groenten, maar dan wel die van de AHquote:
die vetten zitten wel in je vlees ofzo en ik heb nog never olie IN de stomer er bij gedaanquote:Op donderdag 21 december 2006 19:53 schreef sampoo het volgende:
Leuk voor erbij. Geen vetten lijken mij niet direct gezonder. Je kan altijd beter een beetje olijfolie gebruiken bij de bereiding. Dat is gezonder dan zonder olie te koken.
klopt, maar die van Braun dus wel!quote:Op maandag 25 december 2006 21:28 schreef Ashram het volgende:
Best aardig zo'n stoomkoker, maar de capaciteit laat vaak te wensen over. Als je zo'n ding vollaadt, dan trekt ie het vaak niet.
Stoom is overal even heet, maar het gaat dan vooral om hoeveelheid stoom die wordt opgewekt.
Zeker aardig, maar neem wel een goed merk. 50 euro koopt je een erg goede.
Die vetten zijn jammergenoeg iets minder gezond dan een scheutje olijfolie.quote:Op donderdag 28 december 2006 08:59 schreef Vereentjes het volgende:
[..]
die vetten zitten wel in je vlees ofzo en ik heb nog never olie IN de stomer er bij gedaan![]()
klopt, maar volgens mij mag het niet in dat ding.quote:Op donderdag 28 december 2006 13:26 schreef sampoo het volgende:
[..]
Die vetten zijn jammergenoeg iets minder gezond dan een scheutje olijfolie.
Volgens mij heeft het ook weing zin, het wordt toch weg gestoomd.quote:Op vrijdag 29 december 2006 14:00 schreef Vereentjes het volgende:
[..]
klopt, maar volgens mij mag het niet in dat ding.
Hoezo weggestoomd? Het blijft allemaal lekker vetting denk ik?quote:Op vrijdag 29 december 2006 14:07 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Volgens mij heeft het ook weing zin, het wordt toch weg gestoomd.
Oh...ok op die manier. Ik dacht dat je bedoelde dat de boel met het water verdampte.quote:Op vrijdag 29 december 2006 22:55 schreef Curiosity het volgende:
Je vet iets in, maar doordat er damp (stoom) terecht komt op het gerecht loopt het er met het water weer vanaf.
Dus aan het eind van de bereidingstijd ligt je olie onderin het opvangbakje.
quote:Op dinsdag 2 januari 2007 12:35 schreef Tally het volgende:
Ik gebruik hem nu 4 jaar elke dag..
Ik doe er de groenten en de aardappeltjes in stomen..
Het vlees doe ik wel op het gasfornuis..
Gewoon omdat ik het vlees dan lekkerder vind..
Ik kan niet zonder..
Heb voor mijn moeder er nu ook eentje gekocht..
Gegeven met de kerst..! Vind het ook helemaal top!
Nee, stoom komteruit. Maar het ruikt bijna niet. Niet zoals een pan gehaktballen in jus op het vuur ofzo. Gewoon keukendeur dichthouden en je ruikt bijna niets.quote:Op vrijdag 12 januari 2007 07:43 schreef Rapaille het volgende:
Stomme vraag, maar blijft alle stoom in het apparaat? Ik wil namelijk zo'n ding wel kopen maar niet als dan mijn hele huis naar het eten ruikt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |