abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_43682401
Gisteravond heb ik een hele grote pan met soep gemaakt
Net toen ik klaar was belde een vriendin op of ik zin had om bij haar te komen eten.
De pan was nog loeiwarm, dus die heb ik gewoon op het fornuis laten staan (met deksel erop).

Na dat eten zijn we op stap geweest en toen ik vanacht thuis kwam ben ik vergeten om die ketel met soep in de koelkast te zetten.

Nu heb ik hem net weer opgewarmt en kan ie dus voorlopig weer niet in de koelkast.
Als ik hem er straks inzet; tot wanneer kan ik hem dan nog eten?
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_43682418
Tuurlijk.

Ik denk zeker 2 tot 3 dagen.
pi_43682444
Ondanks dattie niet in de koelkast gestaan heeft tot nu?
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_43682477
Soep wordt zuur indien je het buiten de koelkast houdt.
Dus ik denk niet lang meer, hooguit 2 dagen.
pi_43682495
Hij smaakt nu nog echt goed moet ik zeggen.
Ik heb mezelf weer eens overtroffen
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  Admin zondag 19 november 2006 @ 13:37:45 #6
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_43682542
Niet de hele soep opwarmen, even hetgeen je nodig hebt in een steelpannetje verwarmen, niet koken, en de rest in de koelkast.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_43682557
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:33 schreef vosss het volgende:
Ondanks dattie niet in de koelkast gestaan heeft tot nu?
De soep is helemaal gepastauristeerd (of zelfs gesterriliseerd) tijdens het koken. Met deksel erop was de soep ook helemaal afgesloten en weinig kans op (grote) groei van bacterien.
Met deksel eraf zou het misschien een ander verhaal geweest zijn. Maar dat zou je dan wel aan de kleur van de soep zien, dat bovenste laagje. Ik merk het altijd heel snel bij pasta. Als je de pan open laat een avond, zie je dat een deel verkleurd is.

Dit geldt trouwens niet voor medium of rauw gebakken vlees.
pi_43682568
Ow.

De hele ketel is nu dus 2x warm geweest (en ff kort gekookt) en vanaf gisteravond een uurtje of 6 niet in de koelkast geweest, want toen heb ik hem pas gemaakt
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_43682583
Wat voor soep? .
pi_43682627
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:39 schreef DennisMoore het volgende:
Wat voor soep? .
Zelfgemaakt groentensoep met verse groentjes
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_43682684
Wat een werk...
pi_43682754
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:42 schreef DennisMoore het volgende:
Wat een werk...
Als je wilt kan ik wat soep voor je maken DM!
pi_43682763
En als je de pan laat afkoelen, doe dat dan zo snel mogelijk, zodat het temperatuurgebied waar bacterieen zich lekker voelen snel vermeden wordt. Ofwel, zet de pan met dit weer buiten (op het balkon?), zodat de pan in een uur tijd goed koud is.
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
pi_43682766
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:42 schreef DennisMoore het volgende:
Wat een werk...
Maar wel veel lekkerder dan soep uit blik
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_43682787
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:44 schreef Lucille het volgende:
En als je de pan laat afkoelen, doe dat dan zo snel mogelijk, zodat het temperatuurgebied waar bacterieen zich lekker voelen snel vermeden wordt. Ofwel, zet de pan met dit weer buiten (op het balkon?), zodat de pan in een uur tijd goed koud is.
Zeg, lieve schat, hoe weet jij dat ik een balkon heb?
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_43682835
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:44 schreef xman het volgende:

Als je wilt kan ik wat soep voor je maken DM!
Kippesoep met enorme stukken malse kip en flinke vet-ringen op het oppervlak? .
pi_43682843
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:45 schreef vosss het volgende:

[..]

Zeg, lieve schat, hoe weet jij dat ik een balkon heb?
Lucille weet alles.
Geen enkel probleem, schroevendraaier koevoetflipper en een baksteen.
  zondag 19 november 2006 @ 13:50:40 #18
158518 Sjechov
Medisch Commercieel Actief!
pi_43682963
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:40 schreef vosss het volgende:

[..]

Zelfgemaakt groentensoep met verse groentjes
Dat woord "vers" telt nu niet meer hoor
Je hoeft de wereld niet te snappen, je hoeft er alleen maar je weg in te vinden
pi_43683000
Als je het invriest zeker nog een paar dagen, als je het buiten laat staan duurt het niet lang meer,
Doen ze bij ons op school ook ( Ja ik doe Opleiding Comsumptief (koken,bakken,serveren) , Wij hebben dan een restaurant en dan maken we een hele maaltijd en serveren we de gasten en alles wat overblijft word ingevriest met een stikker van de datum erop en dan blijft het nog een paar dagen goed maar hou er rekening mee dat het niet 2x ingevriest kan worden
pi_43683055
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:50 schreef Sjechov het volgende:

[..]

Dat woord "vers" telt nu niet meer hoor
Whehehe

Ik flikker hem morgen gewoon weg en ga bij mn ouders eten
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
pi_43683095
zelfgemaakte soep

eet smakelijk

en dat kan nog wel een paar dagen hoor.
Men occasionally stumble over the truth, but most of them pick themselves up and hurry off as if nothing ever happened.
Sir Winston Churchill
  zondag 19 november 2006 @ 13:55:41 #23
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_43683113
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:53 schreef vosss het volgende:

[..]

Whehehe

Ik flikker hem morgen gewoon weg en ga bij mn ouders eten
kan nog wel wat daagjes hoor
Huilen dan.
pi_43683362
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:45 schreef vosss het volgende:

[..]

Zeg, lieve schat, hoe weet jij dat ik een balkon heb?
Er stond een vraagteken achter.
En ik stalk je niet hoor.
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
  Donald Duck held zondag 19 november 2006 @ 14:05:13 #25
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_43683393
Dat kan keivaak. Mijn oma maakt elk weekend verse soep en daar komt de hele familie verspreid over het weekend even lekker van eten
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
  zondag 19 november 2006 @ 14:07:46 #26
84252 Verdwaalde_99
Definitief uitgelogged.
pi_43683469
Totdat de soep niet meer smaakt

Zo snel loop je geen voedsel-vergiftiging op.
Sinds 2007 anti depressiva vrij,
In 2008 gezonder enigsins rustiger blij.
Gekte en waanzin voorbij.
Eindelijk tijd voor de normalere realiteit.
  zondag 19 november 2006 @ 16:25:33 #27
102190 robbedoeseos300d
Dit is geen kandelaar
pi_43688033
Totdat je meerdere keren per dag dunne ontlasting hebt
2 blondjes maken in een cafe een puzzel. Opeens beginnen ze hard te juichen. Vraagt de barman: wat is er aan de hand dames??
nou...zegt een van die vrouwtjes..
we hebben een puzzel opgelost in 7 uur en op de doos staat 2 tot 4 jaar.
pi_43691792
5.000 keer 10.000 keer net zo vaak als je zelf wilt het is maar net wat je nuttig vindt want echt eetbaar wordt het niet
Op woensdag 31 januari 2007 19:20 schreef Lord_Vetinari het volgende:
Ik heb veel stomme posts gezien op fora, maar deze zit toch wel in de top 10 (voorzichtig geschat; het kan ook de top 5 zijn). Nou ik sta iig in zijn top 10
  zondag 19 november 2006 @ 19:03:52 #29
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_43692814
Niet nog een keer opwarmen vriendje vosssss Als je dat doet zit je de hele week met je kop in de wc
  zondag 19 november 2006 @ 19:04:33 #30
21551 tvlxd
kerngeleerde
pi_43692839
Spinaziesoep mag je niet opwarmen.
kern·ge·leer·de (de ~ (m.))
1 kernfysicus
  zondag 19 november 2006 @ 19:20:07 #31
23158 Miss_MacPhisto
This is not an exit.
pi_43693378
Weet niet of het hierboven al genoemd is, maar je kunt de soep beter (in delen) invriezen en dan per portie ontdooien. Kun je bij wijze van spreken over vier weken ook nog van je zelfgemaakte soep genieten. En ehm, hoort dit niet in CULI?
Smell the flowers while you can....
pi_43697680
Ik schat zo'n 70 keer.
feest
  zondag 19 november 2006 @ 21:58:07 #33
120235 skippy22
Potente kangoeroe
pi_43699632
quote:
Op zondag 19 november 2006 19:04 schreef tvlxd het volgende:
Spinaziesoep mag je niet opwarmen.
Vriendje vosssss mag dat wel
  maandag 20 november 2006 @ 20:46:23 #34
158518 Sjechov
Medisch Commercieel Actief!
pi_43728156
Al goed naar de wc geweest vosss of viel het nog mee?
Je hoeft de wereld niet te snappen, je hoeft er alleen maar je weg in te vinden
  dinsdag 21 november 2006 @ 00:31:05 #35
12821 gateway
@ [DPC]Fokschaap
pi_43735415
quote:
Op zondag 19 november 2006 13:51 schreef dontf0kwithme het volgende:
Als je het invriest zeker nog een paar dagen, als je het buiten laat staan duurt het niet lang meer,
Doen ze bij ons op school ook ( Ja ik doe Opleiding Comsumptief (koken,bakken,serveren) , Wij hebben dan een restaurant en dan maken we een hele maaltijd en serveren we de gasten en alles wat overblijft word ingevriest met een stikker van de datum erop en dan blijft het nog een paar dagen goed maar hou er rekening mee dat het niet 2x ingevriest kan worden
ingevriest
  Donald Duck held dinsdag 21 november 2006 @ 00:31:56 #36
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_43735437
quote:
Op dinsdag 21 november 2006 00:31 schreef gateway het volgende:

[..]

ingevriest
Nederlands is een moeilijke taal hoor!
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
  dinsdag 21 november 2006 @ 00:32:39 #37
12821 gateway
@ [DPC]Fokschaap
pi_43735452
gewoon af laten koelen (buiten, of buiten de koelkast in elk geval) issie dan koud hoppa in de koelkast en dan maar eten! gewoon dat wat je nodig hebt opwarmen, de rest in de koelkast laten. Of de rest invriezen.....
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')