Het grappige is dat het juist helemaal niet zoveel werk is. Ik gooi de ingrediënten er gewoon lekker groot in en laat het lang opstaan. Klaar. Ben er actief nog geen twintig minuten mee bezig, de rest van de tijd hang ik voor de tv. Het is een gerecht voor luie mensen :-)quote:Op vrijdag 1 december 2006 17:49 schreef Stereotomy het volgende:
tvp
Ik wilde altijd al een Irish Stew proberen, maar soms ben ik zo lui
Vergeet de pics nietquote:Op vrijdag 1 december 2006 19:05 schreef Stereotomy het volgende:![]()
Weet je wat, ik ren nu naar de AH om aardappels, knoflook, uiten, penen en bieflapjes te kopen, en dan ga ik gewoon Irish stew maken
Gemaakt!!quote:
We zullen zien morgen (en overmorgenquote:Op dinsdag 28 november 2006 14:57 schreef No Nick het volgende:
Vlaams stoofsel met Gildebier
Dit is zooooooo ongelooflijk lekker
Je overtreft al mijn verwachtingenquote:
quote:Op zaterdag 2 december 2006 22:01 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Gemaakt!!
[knip...]
De ingekookte boullion was heerlijk, en de sucadelappen waren goddelijk mals. Ik ga nog maar een keertje opscheppen.![]()
![]()
Zes uur!!quote:Op zondag 3 december 2006 13:02 schreef K-mail het volgende:
Wiej, mijnes (uit JO dinners) zit al in de oven, hij gaat er 6uur inzitten
Nee, maar ik kan wel heel liev zijn en een korte samenvatting gevenquote:Op zondag 3 december 2006 13:05 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Zes uur!!![]()
Heb je een linkje naar dat recept van JO?
Ik heb hele slechte sinaasappelsap gebruikt, zon vieze uit een pak van de Lidl... De sinaasappels waren gewoon op.quote:Op zondag 3 december 2006 14:55 schreef Duderinnetje het volgende:
De sinaasappel maakt het mals. Dat wordt vaak gebruikt ipv. azijn hoor
Klinkt heerlijk trouwens, dit recept! Die yoghurt en koriander erdoorheen op het laatst... mmm!
Ah joh, dat is wel goed hoor, denk ikquote:Op zondag 3 december 2006 14:59 schreef K-mail het volgende:
[..]
Ik heb hele slechte sinaasappelsap gebruikt, zon vieze uit een pak van de Lidl... De sinaasappels waren gewoon op.Dus ik heb er maar manderijn schil doorheen gedaan
Hij staat op.quote:Op dinsdag 28 november 2006 14:57 schreef No Nick het volgende:
Vlaams stoofsel met Gildebier
Dit is zooooooo ongelooflijk lekker
Jaquote:Op zondag 3 december 2006 15:15 schreef Bluezz het volgende:
Dude krijgt ons om de een of andere manier allemaal aan de stoofpot
Ik voel me oer
Ik ruik er niet zoveel van, ik zit in mn eigen huisje in de tuinquote:Op zondag 3 december 2006 15:00 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Ah joh, dat is wel goed hoor, denk ik![]()
Ruikt het al lekker?
Bewegende beelden, nog beter!quote:Op zondag 3 december 2006 15:39 schreef Bluezz het volgende:
In de tuinHet regent hier al de hele dag
Jammer dat het geen geurinternet is, het pruttelt en geurt al heerlijk
klik hier.
Ik heb serieus een huis in de tuinquote:Op zondag 3 december 2006 15:39 schreef Bluezz het volgende:
In de tuinHet regent hier al de hele dag
Jammer dat het geen geurinternet is, het pruttelt en geurt al heerlijk
klik hier.
Bij een winkeltje dat Spaanse/ mediterrane producten verkoopt.quote:Op zondag 3 december 2006 16:56 schreef K-mail het volgende:
[..]
Ik heb serieus een huis in de tuinMaargoed, ik weet niet of mijn stoofpot zo'n succes wordt, misschien ligt het aan de gerookte paprikapoeder. Weet iemand waar je dat in godsnaam moet halen?
Hè wat jammer nouquote:Op zondag 3 december 2006 18:59 schreef K-mail het volgende:
Nou, het was lekker! Maar niet heel erg bijzonder vond ik...
Niet echt, ik denk dat ik in ieder geval die gerookte troep erin had moeten doen. En geen chilies de volgende keer, dat vind ik wel lekker, maar twas net wat te overheersend.quote:Op zondag 3 december 2006 19:11 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Hè wat jammer nou![]()
Wat ontbrak eraan?
Enig idee of en hoe je het de volgende keer anders zou kunnen doen?
dat was het bordje van Bluezz.quote:Op zondag 3 december 2006 19:46 schreef Stereotomy het volgende:
Mjumiie
Hee golfer, eet je bord eens leeg![]()
De penis ongeveer 8 uur laten garenquote:Op maandag 4 december 2006 10:03 schreef shmoopy het volgende:
Ik mis nog een lekker coq au vin-recept hier.
Iemand?
Hm, ik ben niet zo'n fan van een lang voorspel eigenlijk.quote:
Eeeeeeeeeeen wat snap je niet aan FRIETEN?? Huh?quote:
Ik zou voor het bier gaan.quote:Op maandag 4 december 2006 13:46 schreef shmoopy het volgende:
Okee, help me even.
In huis:
runderlappen, champignons, sjalotjes, peen, krieltjes, ontbijtkoek, kruidnagel, laurier, de hele bliksemse boel.
Maar dus ook bokbier en rode wijn (standaard), en nu kan ik niet kiezen tussen die 2.
Dan drink je het één, en gooi je het ander door de stoofpotquote:Op maandag 4 december 2006 13:46 schreef shmoopy het volgende:
Okee, help me even.
In huis:
runderlappen, champignons, sjalotjes, peen, krieltjes, ontbijtkoek, kruidnagel, laurier, de hele bliksemse boel.
Maar dus ook bokbier en rode wijn (standaard), en nu kan ik niet kiezen tussen die 2.
Dat sowieso.quote:Op maandag 4 december 2006 13:51 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Dan drink je het één, en gooi je het ander door de stoofpot![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |