Bijeljine.. dat klinkt bekend in de oren, volgens mij wonen daar bekenden van me. Weet alleen niet meer welke bekenden preciesquote:Op vrijdag 30 november 2007 19:16 schreef starla het volgende:
Ja sam iz Almela, ali majka moja je iz Bijeljine.
Zoveel familie hè?quote:Op vrijdag 30 november 2007 20:01 schreef don-diablo het volgende:
[..]
Bijeljine.. dat klinkt bekend in de oren, volgens mij wonen daar bekenden van me. Weet alleen niet meer welke bekenden precies
evo nista... dosada:P...quote:Op donderdag 24 januari 2008 11:39 schreef don-diablo het volgende:
nema nista.. a pogotovo ljudi koji reagujusta ima kod tebe?
Ff gepost voor wie er interesse in heeft. Ik ga niet, zie het nut er niet van in, die Bilbija is overigens een eersteklas nut job. Maar voor degenen die willen bidden voor het behoud van Kosovo of whatever, veel plezier. (donatie uiteraard optioneel, en waag het niet om met minder dan 50 euro aan te komenquote:Dragi prijatelji,
U nedelju 24. februara su demonstracije protiv jednostranog otcepljenja naseg Kosova i Metohije, kojima pozivamo holandske vlasti da ne priznaju ovu laznu drzavu. Inicijativa je potekla iz Helmonda, od nasih studenata i omladinaca.
Da ne bude zablude, demonstracije pocinju u 13:00 na adresi: Het Plein, Den Haag. Dakle, ispred parlamenta/Tweede Kamer. Nije ni 5 minuta pesice od centralne stanice. Naglasavam ovo, jer su neki pisali da je kod Binnenhof-a, a drugi opet da je na Malieveld-u.
Posle zvanicnog dela nas svestenik Vojislav Bilbija sluzice molitvu (moleban) za srpski narod na Kosovu i Metohiji.
Ovim povodom naglasavam, da se svi uzdrzimo od nasilja, uvredljivih transparenata, na ne nosimo slike nasih politicara, niti baklje (kao sto neki zele), jer ce holandska javnost jedva docekati da nas snimi u najgorem svetlu. Kao sto kaze otac Vojislav, ako nemamo straha Bozijeg, onda bolje da ne idemo. Dakle, mirne i dostojanstvene demonstracije!
Prosledite ovu poruku svim vasim poznanicima!
Speciaal voor jou, extra flauw:quote:Op dinsdag 13 november 2007 11:47 schreef Mirel het volgende:
Kent er iemand nog wat Balkan moppen? Die zijn altijd zo flauw(wel in eigen taal intikken
)
quote:Op vrijdag 22 februari 2008 15:52 schreef desaparacido het volgende:
[..]
Speciaal voor jou, extra flauw:
Pita Amerikanac Cigu: "Cigo, ako me na brzinu nesto slazes, dobices dolar."
A Cigo na to odgovara: "Rekao si dva dolara."
Zasto Crnogorac drzi stolicu kraj kreveta? Zato kada se probudi da ima na cemu odmoriti.
Kada je bilo poslednji zemljotres u Crnoj Gori? Kada su Crnogorci uzeli lopate a zemlja pukla od smeha.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oh, en deze wou ik even delen met jullie, een nieuwe (?) clip van Rambo Amadeus:
Na krovu se hardver pusi, na tavanu softver susi, ja sam robot, u srcu i dusiiiiii
Ik heb zijn optreden in Den Haag twee jaar geleden gemist. Hopelijk komt hij ooit nog eens terug naar NL om een vette rave-party weg te geven. "Izpred kloseta prodaju tablete, pa ti zuknes dva komada, pa sve ti je veselo u pizdu materinu... Evribadi dens nau! Sutradan neki drugi, d.j. ovaj, d.j. onaj, za sasvim novi originalni tekst a ritam potpuno isti. Evribadi muv jor badi nau! U al ste originalni, to mi je djedo prije radio, o djevojko skoci skoci skoci da te vidim crne oci!"
RAMBO CARE KUPI NAM CIGAREEEE![]()
![]()
As your attorney I advise you to rent a very fast car with no top.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |