abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_43090771
Wat is jullie favoriete saus bij de patat? Vlaamse samurai saus vind ik op dit moment toch echt wel het lekkerst
Daarnaast gaat joppiesaus er ook altijd wel goed in en niet te vergeten mayo





Frietje Samurai

[ Bericht 12% gewijzigd door Fetai op 01-11-2006 16:53:48 ]
Ik support gevallen topclubs!
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 01:16:48 #2
97348 Matness
Matt about you
pi_43090793
dat plaatje had een goatse kunnen zijn, bah, wat een ongelukkige foto.
ik zweer bij zaanse mayonaise.
niks anders. zaanse mayonaise.
pi_43090873
een reuzelstaaf met zaanse mayonaise
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 01:25:40 #4
3936 ThE_ED
engu twiekur
pi_43090946
Mayo of Pinda
[KNE]-Mod
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 01:35:42 #5
94218 Zeitgeist
Es lebe die Freiheit!
pi_43091136
Samurai
The Light Is Leaving Us All
pi_43091194
Calvé fritessaus.
Sanity is (not) statistical
pi_43091286
Belgische mayonaise. Niet die zoete troep die ze hier mayo noemen, maar echte, zure mayonaise met citroen!
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 01:47:52 #8
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_43091292
Ik moet eerlijk zeggen.. pindasaus op zijn tijd is heerlijk erbij!
Verder gewoon mayonaise en curry will do
Oja.. vergeet die kruiden mayo.. zelfde als van de mac zeg maar.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_43091300
Appelmoes.
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 01:51:47 #10
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_43091332
TT verduidelijkt
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_43091662
andalouse
pi_43091816
Goede lekkere pindasaus. En mayo.
pi_43091832
Wat is joppiesaus, is dat net zoiets als die McDondalds frietsaus?
Powered by Janetje®
pi_43092163
Ik flikker alles door elkaar.
pi_43092176
Mayo Pinda of Katjang of een combi van alles of naast elkaar of bij elkaar
pi_43092189
Citroenmayo natuurlijk
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
pi_43092198
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 02:51 schreef Dubbeldrank het volgende:
Wat is joppiesaus, is dat net zoiets als die McDondalds frietsaus?
Een sausje van fritesaus, een klein beetje curry, kerrie en uitjes. Ongeveer dan, kan zijn dat er ook nog een klein beetje mosterd bij in zit en ik heb het idee dat ik nog een vrij belangrijk ingrediënt vergeet maar ik ben een eind in de richting.


Ik vind die yoghurt mayonaise wel lekker Yofresh of eigen merk, lekker fris maar wel romig.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_43092210
Verder is de allergoedkoopste Zaanse Mayonaise niet te overtreffen op van die friet gemaakt van aardappels in plaats van voorgebakken standaard friet.
pi_43092214
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 03:58 schreef sig000 het volgende:

Verder is de allergoedkoopste Zaanse Mayonaise niet te overtreffen op van die friet gemaakt van aardappels in plaats van voorgebakken standaard friet.
Maar wel uit tubes en niet uit de pot....tubes zijn lekkerder van zaanse
pi_43092215
American Fritessaus, duh
codecaster.tweakblogs.net
I wasn't masturbating, I was just cleaning it and it went off!
Taal is een communicatieprotocol. Een protocol staat of valt met het correct toepassen van de regels die het omhelst.
pi_43092227
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 03:59 schreef admiraal_anaal het volgende:

[..]

Maar wel uit tubes en niet uit de pot....tubes zijn lekkerder van zaanse
Uiteraard uit die tubes.
pi_43092229
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 04:03 schreef sig000 het volgende:

[..]

Uiteraard uit die tubes.
pi_43092240
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 04:04 schreef admiraal_anaal het volgende:

[..]

Inderdaad, al die frietsauzen en yoghonaises dat schiet niet op.

Kleffe pindaus en Zaans Mayo uit de tube vervolmaakt een heerlijke voorgebakken friet uit verse aardappels die dan daarna heerlijk geserveerd worden met op een bord. ,
en niet in een bakje met goudgele standaard friet met Fritessaus en de standaard pindasaus apart in een voorgevormd bakje.
pi_43092244
quote:
Op dinsdag 31 oktober 2006 01:47 schreef Pulsy het volgende:
Belgische mayonaise. Niet die zoete troep die ze hier mayo noemen, maar echte, zure mayonaise met citroen!
of de (franse) Dijonaise
Op woensdag 18 oktober 2006 23:11 schreef Jappie het volgende:
Maar anders dan dat....uiteraard...ik ben nu jouw bezit. *)
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 04:21:27 #25
65837 cerror
ik kom af en toe
pi_43092248
Tsjechische roomsaus (die flikkeren ze normaal over de schnitzel) maar die is zooo lekker over de fritten.
De saus is alleen een beetje dun, dus een beetje aandikken is een idee.

Nu nog het recept krijgen.
Hoi, ik ben een lamzak met een passie voor flessen wasverzachter.
Neuk mijn oor en noem me Harry Mulisch
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')