abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_42914672
quote:
Snelle kerstmenu's met Herman den Blijker

Herman den Blijker gaat voor RTL 5 een kerst-kookprogramma maken. Echt als een verrassing komt dat niet, aangezien de topkok overuren draait bij de zender en een kerstmenu behoorlijk voor de hand ligt. Hiervoor zal Den Blijker niet uren in de keuken staan. In Kerst Zonder Herrie wil hij juist menu's samenstellen waarmee je wel indruk maakt, maar niet dagenlang voor de in de keuken hoeft te staan. Ook handig: hij begint al op 5 december, zodat je ruim de tijd hebt om je te laten inspireren en niet alles op het laatste moment hoeft te regelen.
Ben benieuwd wat hij in petto zal hebben
  woensdag 25 oktober 2006 @ 21:03:48 #2
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_42934097
Ben wel benieuwd wat ie gaat maken
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 5 december 2006 @ 17:52:21 #3
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44168676
Vanavond dus.
21:30 RTL5
quote:
Herman reist af naar Lapland. In het land van de Kerstman maakt de topkok een driegangen-menu met als hoofdingrediënten vis, rendiervlees en cranberries.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_44170593
Vis

Rendiervlees lijkt me ook wel lekker!
pi_44170678
Oh goeie tip, wist ik niet. Maar even kijken
Oh, and that's a bad miss!
  dinsdag 5 december 2006 @ 19:15:14 #6
97745 Thorical
finding a way
pi_44171117
Ik heb een paar keer een de achterste helft van rendieren en elanden op mijn balkon gehad.
Ik vond het toen droog vlees. Niet te vergelijken met een biefstukje.En qua smaak alles was extreem.
Maar dit vlees niet.
  dinsdag 5 december 2006 @ 19:45:18 #7
69880 Lief-visje
Krankzinnig Gewoon !!!
pi_44172103
Vanavond maar eens kijken inspiratie op doen
Sometimes people write the things that they can't say !
Everyone has secrets !
pi_44174601
Ik heb in Zweden eens een lapje (20 bij 30 cm) rendier vlees op de BBQ (met hout van dennenbomen) mogen leggen. Dat was om en nabij goddelijk. Maar er zaten wel redelijk wat kruiden op, dus ik kan niet oordelen over de basissmaak van het vlees.
Suiker en melk is voor mensen die geen koffie lusten
pi_44182617
Video bekeken.
Best wel grappig programma.
Zonder IJsbrand zou ie natuurlijk niets zijn, want die maakt het natuurlijk allemaal klaar.
De continuiteit klopt zo af-en-toe ook niet: gaat ie buiten 3 afgekoelde pannetjes uit de sneeuw ophalen, komt ie bij het volgende shot binnen met 1 pan in zijn handen.

Oh, en zijn: makkelijk in Nederland te maken Lapse maaltijd is natuurlijk ook bull-shit, want waar vind je versgevangen ijsvis en vers rendiervlees hier?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 6 december 2006 @ 01:13:00 #10
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44182808
Overigens staan de recepten straks in de loop van de dag online.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_44187390
die terrine leek me wel wat.
Ja ik vond het ook vrij leuk programma om naar te kijken.
pi_44189313
Bout, alsnog gemist Vandaag maar de herhaling kijken
Oh, and that's a bad miss!
  † In Memoriam † woensdag 6 december 2006 @ 14:46:12 #13
43556 miss_dynastie
pi_44193388
Ik viel zo'n beetje binnen bij de soufflé, zag er wel lekker uit. Viel me wel op dat den Blijker echt ongelooflijk zat te hijgen, de hele tijd...
  woensdag 6 december 2006 @ 14:46:57 #14
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44193419
quote:
Op woensdag 6 december 2006 14:46 schreef miss_dynastie het volgende:
Viel me wel op dat den Blijker echt ongelooflijk zat te hijgen, de hele tijd...
We waren dus niet de enige die dat opviel.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_44193552
Hij hijgt als een hijgend hert rendier
pi_44204743
Nog 3 minuten, dan begint het
  woensdag 6 december 2006 @ 20:40:38 #17
128976 dubidub
Fritür ist krieg!
pi_44205236
Die sigaar Geweldig. Ook toen hij dat huisje van die Samii binnenliep, leek hij net Hagrid uit de Harry Potter-films. Klein deurtje, grote man. Wel mooie gerechten die hij maakte
  woensdag 6 december 2006 @ 20:57:37 #18
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44205829
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 7 december 2006 @ 10:02:15 #19
12902 pmponer
One Punch is enough
pi_44215909
volgens mij vond hij het ook wel koud
Drop you like an ill, bad habit
  dinsdag 12 december 2006 @ 17:02:49 #20
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44362066
Vanavond weer. Als ik het mij goed herinner vanuit Schotland.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 12 december 2006 @ 17:31:54 #21
69880 Lief-visje
Krankzinnig Gewoon !!!
pi_44362936
quote:
Op dinsdag 12 december 2006 17:02 schreef golfer het volgende:
Vanavond weer. Als ik het mij goed herinner vanuit Schotland.
Dan is de laatste aflevering in New York
Sometimes people write the things that they can't say !
Everyone has secrets !
pi_44364069
quote:
Op dinsdag 12 december 2006 17:02 schreef golfer het volgende:
Vanavond weer. Als ik het mij goed herinner vanuit Schotland.
Kersthaggis
pi_44370586
Over een half uurtje begint het he, niet vergeten!
  dinsdag 12 december 2006 @ 21:10:16 #24
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_44370811
quote:
Op dinsdag 12 december 2006 21:04 schreef FloggingMolly het volgende:
Over een half uurtje begint het he, niet vergeten!
oe goed dat je het even aangeeft.
Was het al zowat vergeten..
Ik hoop dat hij een leuke uitzending heeft.
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  dinsdag 12 december 2006 @ 22:43:35 #25
147919 Badmintonner
The world is mine...
pi_44374861
Dr zit wel een zootje wijn in zijn gerechten zeg..pfff. Wel leuk stukje met de zalm en de soep..dat was wel gaaf om te zien. In de outback ...
Van der Sar, blijf!
pi_44375083
Erg leuke aflevering en mooie gerechten
Oh, and that's a bad miss!
  woensdag 13 december 2006 @ 14:42:23 #27
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44392253
Ik ben niet zo gek op hazenpeper, maar verder wel leuk om hem eindelijk eens zelf te zien koken zonder hulp van IJsbrand.
En Schotland blijft natuurlijk prachtig.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_44400952
Hij doet idd erg veel wijn in zijn gerechten maar wel leuk om te zien hoe hij dat allemaal maakt. En lekker ook volgens mij.
  woensdag 13 december 2006 @ 22:16:29 #29
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_44408426
quote:
Op dinsdag 12 december 2006 22:49 schreef Brentmeister het volgende:
Erg leuke aflevering en mooie gerechten
Idd, hij had trouwens wel een beetje moeite die jagers bij te houden volgens mij
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_44514928
Gisteren gekeken, maar de hoeveelheid wijn hij gebruikt

Het was me wel eens eerder opgevallen, maar gisteren gewoon drie hele flessen rode wijn in een gerecht
  woensdag 20 december 2006 @ 00:35:08 #31
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44587439
Video van vanavond bekeken.
New York.
Big City, big portions, big people, big cooks.
Behalve de voorgerechten vond ik de rest er niet echt lekker uit zien.
Maar gelukkig had ie IJsbrand weer bij zich om alles voor hem te koken en kon hij weer de grote: "Ik,Ik,Ik"-show opvoeren.
Het blijft een showmannetje en helaas geen beste kok.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 20 december 2006 @ 01:18:01 #32
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_44588112
Ik heb hem half gezien... op zich wel leuk vond ik hem deze keer.
Geen idee hoe het afgelopen was.. de stroom viel uit
Morgen herhaling toch?
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
  woensdag 20 december 2006 @ 01:22:16 #33
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_44588160
quote:
Op woensdag 20 december 2006 01:18 schreef MissHobje het volgende:
Ik heb hem half gezien... op zich wel leuk vond ik hem deze keer.
Geen idee hoe het afgelopen was.. de stroom viel uit
Morgen herhaling toch?


Veel succes met het fietsen om de generator aan te houden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 20 december 2006 @ 22:40:14 #34
128976 dubidub
Fritür ist krieg!
pi_44612876
'Goffedomme Héét!!' !!
pi_44615652
quote:
Op woensdag 20 december 2006 00:35 schreef golfer het volgende:
Video van vanavond bekeken.
New York.
Big City, big portions, big people, big cooks.
Behalve de voorgerechten vond ik de rest er niet echt lekker uit zien.
Maar gelukkig had ie IJsbrand weer bij zich om alles voor hem te koken en kon hij weer de grote: "Ik,Ik,Ik"-show opvoeren.
Het blijft een showmannetje en helaas geen beste kok.
Wat is dat nou weer voor onzin? Hij presenteert het programma toch en niet die andere gozer! Logisch dat hij de hele tijd aan het woord is.
pi_44623122
Ik vond dat vegetarische gerect wel een beetje jammer trouwens: "Blabla is vegetariër. Zij krijgt avocado met wat tuinkruiden"

Ik vond de rest van de gerechten wel weer leuk om te zien trouwens, hoewel ik de aflevering in Schotland toch het mooiste vond. Ik vind eigenlijk dat Herman juist in deze kerstafleveringen veel meer (zichtbaar) zelf aan het koken is. Dat zag ik voorheen eigenlijk heel weinig, dan liet ie idd meestal IJsbrand optrommelen.

[ Bericht 12% gewijzigd door Brentmeister op 21-12-2006 15:01:04 ]
Oh, and that's a bad miss!
  donderdag 21 december 2006 @ 18:41:48 #37
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_44634970
quote:
Op donderdag 21 december 2006 11:42 schreef Brentmeister het volgende:
Ik vond dat vegetarische gerect wel een beetje jammer trouwens: "Blabla is vegetariër. Zij krijgt avocado met wat tuinkruiden"
Maar ze at wel oester
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_44658862
In New York maakte hij een "garnalencocktail" alleen gaat daar kreeft in en geen garnaal
Zou het met gamba's ook lekker zijn, want ik het lijkt me wel een leuk gerechtje maar ik heb geen zin om een kreeft te koken.

Recept van de website:
quote:
Garnalencocktail
Makkelijk, snel en fris tussendoorgerecht. In 4 minuten klaar voor 4 personen.

Ingrediënten
• 1 Komkommer
• Kreeft
• Wodka
• Suikerwater
• Limoensap
• Ijsblokjes
Andere benodigdheden
• Cocktailshaker
• Rasp
• Cocktailglazen
• Cocktailprikkers
• Snij eerst de limoen door midden, pers het sap langs het mes uit in een glas
• Rasp 1 komkommer en gebruik daar alleen het sap van
• Bij een cocktailshaker zit een dopje, dit is je maatbeker. Alles mag nu in de shaker, 1 dopje limoensap, ijsklontjes, 1 dopje suikerwater, 2 à 3 dopjes wodka (naar smaak), 1 dopje komkommersap.
• Shake dit geheel gedurende 2 minuten
• Snij de gepelde kreeft in kleine stukjes en neem voor elke cocktailprikker 1 stukje kreeft. Er gaan drie cocktailprikkers met kreeft in 1 cocktail.
• Schenk de cocktail in (zonder ijsklontjes) en zet 3 cocktailprikkers met kreeft erin. Zorg dat de kreeft wel onder staat.
• Om het geheel af te maken, snij je een sprietje van de kreeft af en zet het in het glas. Dit is enkel decoratief.
Eet/drink smakelijk!!
pi_44670316
Dit is zeker niet online terug te kijken?
Op donderdag 31 mei 2007 12:24 schreef Daywalk3r het volgende:
Heb je daar ook nog een client voor nodig.. godver... dat moet tegenwoordig overal voor
pi_44683084
quote:
Op vrijdag 22 december 2006 22:46 schreef glremme het volgende:
Dit is zeker niet online terug te kijken?
Alleen de eerste aflevering:

http://www.rtl.nl/huistuinkeuken/kerstzonderherrie/
pi_44698094
Thanks
Op donderdag 31 mei 2007 12:24 schreef Daywalk3r het volgende:
Heb je daar ook nog een client voor nodig.. godver... dat moet tegenwoordig overal voor
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')