FOK!forum / General Chat / Help mijn pizza...
Reuznkind_zondag 22 oktober 2006 @ 17:24
... en mij

Ik heb hier een LIDL-salami pizza, die ik graaaag in de oven wil doen om op te eten enzo, maar moedert heeft de doos weggegooid dus ik weet niet hoe lang en/of heet -ie (de oven ja) moet


help!
Youssefzondag 22 oktober 2006 @ 17:26
Eventueel ontdooien, 10 minuten 200 graden in de oven... daarna kijken/voelen of ie klaar is dan wel iets langer erin laten.

Aldus ervaren alleen thuis achtergelaten pizza eter.
Gebszondag 22 oktober 2006 @ 17:27
Ik gok rond de 200 graden en dan wachten tot de kaas gesmolten is
Reuznkind_zondag 22 oktober 2006 @ 17:29
yay!
danke allen.
Sheepciduszondag 22 oktober 2006 @ 17:31
Hangt ook van de bodem af, dikkere bodem mag wel iets langer.
Gebszondag 22 oktober 2006 @ 17:33
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 17:31 schreef Sheepcidus het volgende:
Hangt ook van de bodem af, dikkere bodem mag wel iets langer.
De gesmolten kaas werkt bij mij meestal goed
Salsagirlzondag 22 oktober 2006 @ 17:33
Van de LIDL.. die zal wel lekker wezen...

[ Bericht 4% gewijzigd door Salsagirl op 22-10-2006 18:59:07 ]
Snoepie85zondag 22 oktober 2006 @ 17:49
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 17:33 schreef Salsagirl het volgende:
Van de LIDL.. doe zal wel lekker wezen...
niet fokken met de LIDL!
snellejellezondag 22 oktober 2006 @ 17:50
zodra de kaas gesmolten is
Adelantezondag 22 oktober 2006 @ 17:51
wel extra kaas er op gooien eej!
Camplozondag 22 oktober 2006 @ 21:23
180 graden 15 minuten.
D-Vide.Dzondag 22 oktober 2006 @ 21:25
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 17:51 schreef Adelante het volgende:
wel extra kaas er op gooien eej!
En zonodig salami..
DFDuozondag 22 oktober 2006 @ 21:34
Jouw pizza 'helpen'
Radjeshzondag 22 oktober 2006 @ 23:03
Pizza
Jeff89zondag 22 oktober 2006 @ 23:07
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 17:33 schreef Salsagirl het volgende:
Van de LIDL.. die zal wel lekker wezen...
Als het de pizza is die ik denk wat 't is (2 in 1 doos, margherita) zijn ze best te eten, en moet je ze iets langer als dat de kaas gesmolten is in de oven laten, anders is de bodem te zacht. (vind ik dan..)


edit: Ohja, er stond in de OP dat 't een salami is.... Ws alsnog zelfde merk, dus paar minuten na de kaas gesmolten is als je niet van slappe bodem houd..
Agoriaszondag 22 oktober 2006 @ 23:29
Lidl pizza's zijn echt zoooo vies.

Ristorante's
Jeff89maandag 23 oktober 2006 @ 00:15
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 23:29 schreef Agorias het volgende:
Lidl pizza's zijn echt zoooo vies.

Ristorante's
Vies zijn ze niet... Maar Ristorante is idd beter.. (Ristorante Tonno )
BasEnAadmaandag 23 oktober 2006 @ 00:18
Ik kijk nooit op de verpakking, het is altijd oven op 200, pizza erin en wachten tot ie klaar is.
funkyskunkiemaandag 23 oktober 2006 @ 00:23
En, hoe smaakte die nou
Youssefwoensdag 25 oktober 2006 @ 12:30
Wie gaat er nou wachten tot de kaas gesmolten is, moet je de hele tijd opletten en kan je onderwijl niet posten op Fok!
steve-urkelwoensdag 25 oktober 2006 @ 15:18
zijn die 3 in 1 pizza's... en die zijn best goed... gewoon vanaf een koude oven, 200 graden aanzetten met de pizza erin, en dan 20 / tot 25 minuten wachten...

alleen die krengen doen zo'n pijn aan het gehemelte
MrSASOwoensdag 25 oktober 2006 @ 15:43
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 17:26 schreef Youssef het volgende:
Eventueel ontdooien, 10 minuten 200 graden in de oven... daarna kijken/voelen of ie klaar is dan wel iets langer erin laten.

Aldus ervaren alleen thuis achtergelaten pizza eter.
Ineenkeer goed, vergeet de oven niet voor te verwarmen.
Roelliowoensdag 25 oktober 2006 @ 15:43
Ik doe altijd maar wat. Meestal 15 minuten op 200 graden.
Danaawoensdag 25 oktober 2006 @ 15:54
Gewoon die oven op zijn warmst zetten.. pizza erin doen en gewoon in de gaten houden. Dan komt het altijd wel goed
jehoeroenwoensdag 25 oktober 2006 @ 16:03
Zo'n Lidl pizza moet je een beetje opleuken met een flinke hand kebab of shoarma vlees. Ook uit het vriesvak van de Lidl. 180 graden gelijk erin en na 5 minuten de kebab erop gooien. Het liefst ook nog wat extra kaas. en dan nog ongeveer 10 minuten.
Marrukwoensdag 25 oktober 2006 @ 17:43
Zet hem 2 uur in de oven.
skippy22woensdag 25 oktober 2006 @ 18:01
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 17:43 schreef Marruk het volgende:
Zet hem 2 uur in de oven.
Dan is ie het lekkerst
SpankTheMonkeydonderdag 26 oktober 2006 @ 05:16
Is dat die pizza waarvan er 3 in een doos zitten. Daar druipt het vet vanaf, lijkt wel een waterval wanneer je hem uit de oven haalt.
ryangozerdonderdag 26 oktober 2006 @ 10:05
ik eet alleen big americans van dr.oetker, heeeerlijk
SpankTheMonkeydonderdag 26 oktober 2006 @ 15:32
Dr. Oetker is de KONING van de pizza's.
Danaadonderdag 26 oktober 2006 @ 15:57
quote:
Op donderdag 26 oktober 2006 15:32 schreef SpankTheMonkey het volgende:
Dr. Oetker is de KONING van de pizza's.
Inderdaad, echt volledig met je eens