TaLoN.NL | woensdag 18 oktober 2006 @ 18:25 |
In Schotland dook het fenomeen te dikke mensen op en haar overheid ging op onderzoekt uit, toen bleek dat er in Schotland letterlijk marsen gefrituurd worden. 22% van de frituurzaken in Schotland verkoopt deze "lekkernij", voornamelijk aan kinderen. Ik persoonlijk kan me niet voorstellen hoe gefrituurde chocolade smaakt en ik ga het in ieder geval ook niet proberen. ![]() ![]() Bron: http://news.bbc.co.uk/1/hi/scotland/4103415.stm | |
zoalshetis | woensdag 18 oktober 2006 @ 18:26 |
damn dude dit is echt zo niet een mythe. al jááááááren! | |
El_Rolando | woensdag 18 oktober 2006 @ 18:27 |
Bij Jensen werd het ook gedaan. | |
TaLoN.NL | woensdag 18 oktober 2006 @ 18:27 |
En, was het wat? | |
El_Rolando | woensdag 18 oktober 2006 @ 18:29 |
quote:Volgens mij moet 'm eerst paneren, wat ze bij Jensen niet deden... | |
moonraker | woensdag 18 oktober 2006 @ 18:29 |
http://www.6pack.tv/default.php?log=369&cont=viewLog&s=wmp500 | |
zoalshetis | woensdag 18 oktober 2006 @ 18:30 |
quote:nee hoeft niet. | |
Evil_Jur | woensdag 18 oktober 2006 @ 18:32 |
zo oud | |
TaLoN.NL | woensdag 18 oktober 2006 @ 18:34 |
quote:Dankje en bahbah dat ga ik dus echt niet eten. ![]() | |
Hathor | woensdag 18 oktober 2006 @ 19:06 |
Wat de Britten betreft verbaas ik me nergens meer over, ik heb een stel Engelse collega's gehad voor een paar jaar, en die gaan op hun gemak een stokbrood opensnijden, proppen het dan vol met chips, drukken het weer dicht, en gaan dat dan vrolijk op zitten kanen. ![]() | |
eer-ik | woensdag 18 oktober 2006 @ 19:40 |
in frankrijk doen ze ook patat, hamburger en sla op een stokbrood ![]() | |
Pappie_Culo | woensdag 18 oktober 2006 @ 19:48 |
quote:Stokbrood is toch ook Frans? Maar ik heb nog nooit gehoord van een gefrituurde Mars. | |
eer-ik | woensdag 18 oktober 2006 @ 19:49 |
quote:Hier reageerde ik eigenlijk op ![]() quote: | |
sungaMsunitraM | woensdag 18 oktober 2006 @ 19:51 |
Gaat de chocola van zo'n Mars niet smelten of heb ik iets gemist ![]() | |
Hathor | woensdag 18 oktober 2006 @ 21:10 |
Ja natuurlijk joh. Je weet toch ook wel wat er met zo'n reep gebeurd als je hem iets te lang in je hand houd ? Dan begint ie al te smelten, laat staan als je hem in een pan met kokend frituurvet gooit. Ik denk dat er letterlijk niks meer van over blijft. | |
Mylene | woensdag 18 oktober 2006 @ 21:16 |
quote:Of geroosterd wit brood met witte bonen in tomatensaus er overheen. Maareh TS, Last Updated: Friday, 17 December, 2004, 02:18 GMT ![]() | |
2cv | woensdag 18 oktober 2006 @ 21:16 |
Al een paar jaar terug op TV gezien. ALleen het ding ging vantevoren door een vloeistof (deeg?) heen. | |
zoalshetis | woensdag 18 oktober 2006 @ 21:17 |
quote:great minds think? | |
MouseOver | woensdag 18 oktober 2006 @ 21:22 |
quote:Iets moet de choco toch op z'n plek houden. Yak *rilt* | |
Big_Yin | woensdag 18 oktober 2006 @ 21:25 |
Ze gooien hier in Schotland alles in de frituur als het even kan. Pizza en Steak pie gaat ook de frittuur in soms. Naast broodje chips kan je hier ook gewoon een broodje patat nemen. ![]() | |
Nieuwschierig | woensdag 18 oktober 2006 @ 21:27 |
http://en.wikipedia.org/wiki/Deep-fried_Mars_bar Ze doen de Mars eerst door dat beslag waar ze ook de vis ingooien en dan hup in het vet van de Fisch&Chips. | |
HokkePok | woensdag 18 oktober 2006 @ 21:32 |
quote:Klopt, ik ken ook een Engelse vrouw die wel eens patat (met mayo..) op haar brood doet. | |
2cv | woensdag 18 oktober 2006 @ 21:44 |
quote:Dat deeg dus wat een korstje vormt ![]() | |
LostFormat | woensdag 18 oktober 2006 @ 21:46 |
Getver. | |
Martijn_77 | woensdag 18 oktober 2006 @ 22:05 |
Was in CUL al langer bekend ![]() | |
Nieuwschierig | woensdag 18 oktober 2006 @ 23:06 |
quote:Dat werpt opeens een heel andere blik op het enigzins elitaire imago van dit forum. ![]() | |
DrDentz | woensdag 18 oktober 2006 @ 23:20 |
Ik word al misselijk bij het idee | |
Martijn_77 | woensdag 18 oktober 2006 @ 23:20 |
quote:Dan moet je er een keer komen kijken ![]() | |
PsyCha | woensdag 18 oktober 2006 @ 23:22 |
volgens mij is dat best wel lekker ![]() | |
liquid-orange | woensdag 18 oktober 2006 @ 23:30 |
Gatver. Uit dat filmpje van 6-pack blijkt dus wel dat alleen een appelpunt uit de frituur lekker is. En ze deden de mars reep daar ook eerst in een beslag (als ik het goed zag). | |
Potus | donderdag 19 oktober 2006 @ 08:53 |
Ze frituren in Schotland zo'n beetje alles wat je wil. Ook pizzapunten bijvoorbeeld. Het is volgens hun pas voedsel als je het kan frituren. | |
Scheepschroef | donderdag 19 oktober 2006 @ 09:35 |
quote:Best lekker hoor. Heb het nog gegeten deze vakantie. | |
DS4 | donderdag 19 oktober 2006 @ 09:35 |
Het komt helegaar niet uit schotland, maar uit Australië. Het is ontwikkeld door een figuur met een tentje bij Bondi Beach. Het smaakt overigens een beetje als een oliebol met chocoladevulling en is vwb vetheid ook gewoon te vergelijken met een oliebol. | |
tinoburg | donderdag 19 oktober 2006 @ 16:50 |
mn moeder had ooit een Schotse vriend en die vertelde dat ze alle candybars in Schotland frituren. ook chips op brood is daar doodnormaal( hele UK) is dat ook weer verhelderd ![]() | |
Dubbelzuurrr | donderdag 19 oktober 2006 @ 17:14 |
quote:Zo te horen heb je het nog nooit gegeten, dat is namelijk echt fucking lekker. Het is overigens een soort extra op smaak gebracht rundergehakt met friet, de sla zit er niet altijd bij. De ultieme lunch op skivakanties. |