Het is maar hoe je het bekijkt. Atkins zou je bejubeld hebbenquote:Op dinsdag 17 oktober 2006 18:09 schreef Thorical het volgende:
Buikspek moet je eerst insnijden op de swoerdkant in een ruitpatroon daarna marineren een nacht.
Daarna in de oven met de swoerdzijde boven in de oven en het laatste halfuur de oven hoger zetten.
Ik maak het niet meer omdat de laatse keer dat ik het deed 3 kg buikspek er binnen 1 dag doorheen was en dat met z'n 2en. Das niet gezond.Maar wel heel erg lekker wordt me door een gluurster ingefluisterd.
Da's dus lappen aan een stuk?quote:Op dinsdag 17 oktober 2006 18:09 schreef Thorical het volgende:
Buikspek
Thanks. Was goed!quote:Op dinsdag 17 oktober 2006 17:20 schreef Matness het volgende:
in de anti aanbak koekenpan mikken zonder boter of vet, en net zolang blijven aanbraden tot ze mooi bruin en krokant zijn. tussendoor af en toe het vrijgekomen vet afgieten.
het vuur niet te hoog, anders verbranden ze.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |