er zijn er meer dus weet niet hoe je erbij komt dat het er precies 3 zijnquote:Op maandag 9 oktober 2006 18:30 schreef Homdeck het volgende:
Ik meen me te herinneren dat dat callisto, europa en lo zijn
quote:Op maandag 9 oktober 2006 18:31 schreef Jayhawk het volgende:
[..]
er zijn er meer dus weet niet hoe je erbij komt dat het er precies 3 zijn
melkzuurquote:Op maandag 9 oktober 2006 18:31 schreef MarkPeterse het volgende:
witte kool in zuur mikken
Iets specifieker, ik wil echt de begin-ingredienten weten.quote:Op maandag 9 oktober 2006 18:32 schreef Jayhawk het volgende:
melk zout en witte kool een tijdje laten staan
Nee, het zuur ontstaat later pas.quote:Op maandag 9 oktober 2006 18:31 schreef MarkPeterse het volgende:
witte kool in zuur mikken
Nee, het zijn maar 2 ingredienten.quote:Op maandag 9 oktober 2006 18:35 schreef Jayhawk het volgende:
kruiden?
watermeloenen en paardenvoerquote:Op maandag 9 oktober 2006 18:34 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Iets specifieker, ik wil echt de begin-ingredienten weten.
Ja goed, na verloop van tijd treedt er een gistingsproces op waarbij melkzuur gevormd wordt. Mijn oma begon altijd met zout en witte kool.quote:Op maandag 9 oktober 2006 18:36 schreef Jayhawk het volgende:
witte kool en zout
MarkPeterse +1quote:Op maandag 9 oktober 2006 18:41 schreef MarkPeterse het volgende:
oj simpson trial
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |