freddygonzales | woensdag 20 september 2006 @ 16:04 |
zout op het vlees doen voor ze het gaan bakken. Doe dat nou niet!!! Zout onttrekt vocht aan het vlees waardoor de buitenkant vochtig wordt. Daardoor schroeit het vlees minder goed dicht en wordt het minder bruin en mals. Verdomme!!! ![]() ![]() | |
Adelante | woensdag 20 september 2006 @ 16:05 |
Ik doe ook altijd zout op de eieren voor ik ze kook! ![]() | |
Snoepie85 | woensdag 20 september 2006 @ 16:07 |
quote:ja das ranzig. kan je er beter peper op doen en in koflook bakken. verder kruiden naar keus, ligt eraan welk vlees ![]() ik vind kip het allerlekkerste vlees!!! biefstuk is ook goed ![]() | |
Poppetjuh | woensdag 20 september 2006 @ 16:33 |
verkapt 'ik heb perongeluk een kookboek opengeslagen' topic | |
viagraap | woensdag 20 september 2006 @ 16:46 |
Weet je wat lekker is? Dat deed mijn pa een keer per ongeluk, half om half gehakt kruiden met een kipkruiden mix ![]() ![]() | |
The_Terminator | woensdag 20 september 2006 @ 16:57 |
TT duidelijker gemaakt en bagger verwijderd. | |
DFDuo | woensdag 20 september 2006 @ 17:03 |
Net als mensen die vlees dat sappig moet zijn helemaal kapot prikken in de pan ![]() | |
teamlead | woensdag 20 september 2006 @ 17:03 |
![]() croma reclame gehoord vandaag zeker? | |
Maikuuul | woensdag 20 september 2006 @ 18:07 |
Mijn moeder doet dat ook altijd, en ons vlees is altijd mooi bruin ![]() YES | |
koffiegast | woensdag 20 september 2006 @ 21:35 |
quote:kook jij vanavond voor me? | |
Repeat | woensdag 20 september 2006 @ 21:36 |
Ga huilen joh, Bocuse. | |
blonchi | donderdag 21 september 2006 @ 01:52 |
quote:Succes dan met het eten van taai looileder. Laat me raden: je favoriete voedsel komt van de McFebo??? | |
LudoSanders | donderdag 21 september 2006 @ 01:54 |
Die reclame heb ik vandaag 5x gehoord denk ik. En ik wist het ookal goffudomme! | |
torpie | donderdag 21 september 2006 @ 02:09 |
genoeg mensen die zo t vlees verkrachten ![]() Vooral met biefstuk.. die moet gewoon lekker sappig van binnen zijn en bruin van buiten.. eerst de kant van het vleest even laten bakken voor je er zout overheen tieft... ![]() | |
wonderer | donderdag 21 september 2006 @ 02:26 |
quote:Goeie tip, wist ik niet. *onthouden gaat* | |
cerreur | donderdag 21 september 2006 @ 02:30 |
Bij tartaar vind ik het alleen maar beter. Ik heb bakken zonder zout gedaan en dan erna bezouten maar dat valt me zwaar tegen. Voor de rest doe ik nooit zout over het vlees vóór het bakken. | |
MaJo | donderdag 21 september 2006 @ 02:32 |
Bij sommige type vlees doe ik zout en paprika erop voor het bakken (kip, karbonade, gehakt en tartaar) wordt het alleen maar lekkerder van ![]() | |
Morwen | donderdag 21 september 2006 @ 02:38 |
Sudderlappen met enorm veel zout in de pan een halve dag opzetten ![]() ![]() | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 02:44 |
Doe ff lekker mijn koken, bakken, braden afkraken ![]() [ Bericht 7% gewijzigd door PrintScreen op 21-09-2006 02:47:34 (was ietwat dubbel :\')) ] | |
MaJo | donderdag 21 september 2006 @ 02:46 |
quote:Doe jij ook zout op het vlees voordat je het bakt? ![]() | |
Morwen | donderdag 21 september 2006 @ 02:46 |
quote:You go, girl ![]() Heeft geen donder met kruiden te maken maar met de skills ![]() | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 02:48 |
quote:Yepz... en nog nooit een klacht gehad ![]() | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 02:49 |
quote:Gevoel met koken is het beste wat je kan hebben. ![]() | |
MaJo | donderdag 21 september 2006 @ 02:49 |
quote:Same here, kreeg gister nog een complimentje dat mijn kip zo lekker gekruid was. Lekker flink veel zout en paprika erop en dan bakken ![]() | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 02:50 |
quote:Je hebt het door... net als ik ![]() | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 02:51 |
quote:Gewoon uit het losse polsje en met gevoel ![]() Vanavond nog een haasbiefstukje... water loopt me weer in de mond ![]() | |
MaJo | donderdag 21 september 2006 @ 02:53 |
quote:Inderdaad, doe het ook op gevoel. En sudderlapjes zijn ook niet te versmaden ![]() ![]() ![]() | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 02:57 |
quote:Je moet vlees met liefde kruiden.. beetje zout, beetje peper. Sudderlapjes ![]() Uren sudderen na te zijn gekruid ![]() | |
MaJo | donderdag 21 september 2006 @ 02:59 |
quote:Ja precies, niet teveel maar precies goed. Sudderlapjes zijn zo lekker. Het duurt even maar het resultaat is er ![]() ![]() | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 03:01 |
quote:Ik krijg nu echt trek in een lekker sudderlapje ![]() | |
MaJo | donderdag 21 september 2006 @ 03:03 |
quote:Ik zou er ook wel eentje lusten ja ![]() ![]() | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 03:04 |
quote:Sterker nog... ik krijg zin in mijn bed ![]() Trusten voor zo en tot later ![]() | |
MaJo | donderdag 21 september 2006 @ 03:05 |
quote:Truste ![]() ![]() | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 03:05 |
quote:Hier staat een pan met vlees klaar ![]() Trusten voor zo MaJo ![]() ![]() | |
BasOne | donderdag 21 september 2006 @ 03:12 |
kheb honger gekregen.... | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 03:13 |
quote:Ontsteek je frituurpan, magnetron of koekepan ![]() | |
BasOne | donderdag 21 september 2006 @ 03:17 |
quote:Al gedaan ![]() ![]() | |
PrintScreen | donderdag 21 september 2006 @ 03:18 |
quote:Eetse dan maar ![]() | |
BasOne | donderdag 21 september 2006 @ 03:24 |
quote:Danke ![]() | |
Emu | donderdag 21 september 2006 @ 09:25 |
Ik gril ![]() | |
Repeat | donderdag 21 september 2006 @ 09:31 |
quote:Big McFeast ![]() grillburger ![]() | |
steeg | donderdag 21 september 2006 @ 11:01 |
die tips op croma zijn eigenlijk best handig, als je een n00b in de keuken bent. | |
myrth | donderdag 21 september 2006 @ 11:07 |
krijg honger van dit topic | |
freddygonzales | donderdag 21 september 2006 @ 15:02 |
quote: ![]() |