ja das ranzig.quote:Op woensdag 20 september 2006 16:04 schreef freddygonzales het volgende:
zout op het vlees doen voor ze het gaan bakken.
Doe dat nou niet!!! Zout onttrekt vocht aan het vlees waardoor de buitenkant vochtig wordt. Daardoor schroeit het vlees minder goed dicht en wordt het minder bruin en mals.
Verdomme!!!![]()
![]()
kook jij vanavond voor me?quote:Op woensdag 20 september 2006 16:07 schreef Snoepie85 het volgende:
[..]
ja das ranzig.
kan je er beter peper op doen en in koflook bakken. verder kruiden naar keus, ligt eraan welk vlees![]()
ik vind kip het allerlekkerste vlees!!! biefstuk is ook goed![]()
Succes dan met het eten van taai looileder.quote:Op woensdag 20 september 2006 21:36 schreef Repeat het volgende:
Ga huilen joh, Bocuse.
Goeie tip, wist ik niet. *onthouden gaat*quote:Op donderdag 21 september 2006 02:09 schreef torpie het volgende:
genoeg mensen die zo t vlees verkrachten
Vooral met biefstuk.. die moet gewoon lekker sappig van binnen zijn en bruin van buiten.. eerst de kant van het vleest even laten bakken voor je er zout overheen tieft...![]()
Doe jij ook zout op het vlees voordat je het bakt?quote:Op donderdag 21 september 2006 02:44 schreef PrintScreen het volgende:
Doe ff lekker mijn koken mijn koken, bakken, braden afkraken![]()
You go, girlquote:Op donderdag 21 september 2006 02:44 schreef PrintScreen het volgende:
Doe ff lekker mijn koken mijn koken, bakken, braden afkraken![]()
Yepz... en nog nooit een klacht gehadquote:Op donderdag 21 september 2006 02:46 schreef MaJo het volgende:
[..]
Doe jij ook zout op het vlees voordat je het bakt?
Gevoel met koken is het beste wat je kan hebben.quote:Op donderdag 21 september 2006 02:46 schreef Morwen het volgende:
[..]
You go, girl![]()
Heeft geen donder met kruiden te maken maar met de skills![]()
Same here, kreeg gister nog een complimentje dat mijn kip zo lekker gekruid was. Lekker flink veel zout en paprika erop en dan bakkenquote:Op donderdag 21 september 2006 02:48 schreef PrintScreen het volgende:
[..]
Yepz... en nog nooit een klacht gehad
Je hebt het door... net als ikquote:Op donderdag 21 september 2006 02:38 schreef Morwen het volgende:
Sudderlappen met enorm veel zout in de pan een halve dag opzettenBiefstuk doe ik ook zouten trouwens, je moet gewoon half boter half olie nemen, hoog vuur. En nadien even laten rusten voor snijden, gaat prima hoor
Of een grillpan loeiheet laten worden. Men laat de boter/olie gewoon niet heet genoeg worden en dan krijg je die zompige hompen vlees, heeft niks met zout te maken.
Gewoon uit het losse polsje en met gevoelquote:Op donderdag 21 september 2006 02:49 schreef MaJo het volgende:
[..]
Same here, kreeg gister nog een complimentje dat mijn kip zo lekker gekruid was. Lekker flink veel zout en paprika erop en dan bakken![]()
Inderdaad, doe het ook op gevoel. En sudderlapjes zijn ook niet te versmadenquote:Op donderdag 21 september 2006 02:51 schreef PrintScreen het volgende:
[..]
Gewoon uit het losse polsje en met gevoel
Vanavond nog een haasbiefstukje... water loopt me weer in de mond
Je moet vlees met liefde kruiden.. beetje zout, beetje peper.quote:Op donderdag 21 september 2006 02:53 schreef MaJo het volgende:
[..]
Inderdaad, doe het ook op gevoel. En sudderlapjes zijn ook niet te versmadenToch wel fijn om vlees koken in de vingers te hebben. Mijn ex-schoonmoeder wist vlees echt te verpesten
Kwam waarschijnlijk omdat ze er geen zout opdeed voor het bakken
Ja precies, niet teveel maar precies goed.quote:Op donderdag 21 september 2006 02:57 schreef PrintScreen het volgende:
[..]
Je moet vlees met liefde kruiden.. beetje zout, beetje peper.
Sudderlapjes
Uren sudderen na te zijn gekruid
Ik krijg nu echt trek in een lekker sudderlapjequote:Op donderdag 21 september 2006 02:59 schreef MaJo het volgende:
[..]
Ja precies, niet teveel maar precies goed.
Sudderlapjes zijn zo lekker. Het duurt even maar het resultaat is er![]()
![]()
Ik zou er ook wel eentje lusten jaquote:Op donderdag 21 september 2006 03:01 schreef PrintScreen het volgende:
[..]
Ik krijg nu echt trek in een lekker sudderlapje
Sterker nog... ik krijg zin in mijn bedquote:Op donderdag 21 september 2006 03:01 schreef PrintScreen het volgende:
[..]
Ik krijg nu echt trek in een lekker sudderlapje
Trustequote:Op donderdag 21 september 2006 03:04 schreef PrintScreen het volgende:
[..]
Sterker nog... ik krijg zin in mijn bed
Trusten voor zo en tot later
Hier staat een pan met vlees klaarquote:Op donderdag 21 september 2006 03:03 schreef MaJo het volgende:
[..]
Ik zou er ook wel eentje lusten jaAlleen zo jammer dat het pas om een uur of acht klaar is
Ontsteek je frituurpan, magnetron of koekepanquote:Op donderdag 21 september 2006 03:12 schreef BasOne het volgende:
kheb honger gekregen....
Al gedaanquote:Op donderdag 21 september 2006 03:13 schreef PrintScreen het volgende:
[..]
Ontsteek je frituurpan, magnetron of koekepan
Eetse dan maarquote:Op donderdag 21 september 2006 03:17 schreef BasOne het volgende:
[..]
Al gedaanniet gezond maar wel lekker, een paar frikandellen
Dankequote:
Big McFeastquote:Op donderdag 21 september 2006 01:52 schreef blonchi het volgende:
[..]
Succes dan met het eten van taai looileder.
Laat me raden: je favoriete voedsel komt van de McFebo???
quote:Op donderdag 21 september 2006 11:07 schreef myrth het volgende:
krijg honger van dit topic
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |