abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 20 september 2006 @ 16:04:37 #1
94492 freddygonzales
Tieten en kittelaars!
pi_41985896
zout op het vlees doen voor ze het gaan bakken.
Doe dat nou niet!!! Zout onttrekt vocht aan het vlees waardoor de buitenkant vochtig wordt. Daardoor schroeit het vlees minder goed dicht en wordt het minder bruin en mals.
Verdomme!!!

Aan het einde van m'n geld houd ik altijd een stuk maand over.
  woensdag 20 september 2006 @ 16:05:44 #2
3185 Adelante
To let it go now
pi_41985941
Ik doe ook altijd zout op de eieren voor ik ze kook!
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_41985992
quote:
Op woensdag 20 september 2006 16:04 schreef freddygonzales het volgende:
zout op het vlees doen voor ze het gaan bakken.
Doe dat nou niet!!! Zout onttrekt vocht aan het vlees waardoor de buitenkant vochtig wordt. Daardoor schroeit het vlees minder goed dicht en wordt het minder bruin en mals.
Verdomme!!!

ja das ranzig.
kan je er beter peper op doen en in koflook bakken. verder kruiden naar keus, ligt eraan welk vlees
ik vind kip het allerlekkerste vlees!!! biefstuk is ook goed
-___-
pi_41986693
verkapt 'ik heb perongeluk een kookboek opengeslagen' topic
pi_41987016
Weet je wat lekker is? Dat deed mijn pa een keer per ongeluk, half om half gehakt kruiden met een kipkruiden mix Klinkt goor misschien, maar was echt lekker. Je gaat er alleen wel wat van gassen
What Would Goku Do
pi_41987324
TT duidelijker gemaakt en bagger verwijderd.
pi_41987486
Net als mensen die vlees dat sappig moet zijn helemaal kapot prikken in de pan
  woensdag 20 september 2006 @ 17:03:52 #8
100297 teamlead
Nu met Napoleon complex
pi_41987505

croma reclame gehoord vandaag zeker?
If you wish to be a success in the world, promise everything, deliver nothing.
Nothing is more difficult, and therefore more precious, than to be able to decide.
Victory belongs to the most persevering
  woensdag 20 september 2006 @ 18:07:01 #9
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_41989137
Mijn moeder doet dat ook altijd, en ons vlees is altijd mooi bruin '

YES
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_41996404
quote:
Op woensdag 20 september 2006 16:07 schreef Snoepie85 het volgende:

[..]

ja das ranzig.
kan je er beter peper op doen en in koflook bakken. verder kruiden naar keus, ligt eraan welk vlees
ik vind kip het allerlekkerste vlees!!! biefstuk is ook goed
kook jij vanavond voor me?
pi_41996471
Ga huilen joh, Bocuse.
  donderdag 21 september 2006 @ 01:52:44 #12
122102 blonchi
Blauwgilborgel
pi_42005173
quote:
Op woensdag 20 september 2006 21:36 schreef Repeat het volgende:
Ga huilen joh, Bocuse.
Succes dan met het eten van taai looileder.

Laat me raden: je favoriete voedsel komt van de McFebo???
Ik moet helaas vernechten dat dit plochterig gerinf uiterst vlamelig en imprumptueel verjuind is.
Bovendien jiften de druimels me teveel in de luimtenissen van kwappipappi.
pi_42005187
Die reclame heb ik vandaag 5x gehoord denk ik. En ik wist het ookal goffudomme!
Ik typ straat.
Mijn fashion blog: http://ludosfashionblog.wordpress.com/
pi_42005323
genoeg mensen die zo t vlees verkrachten
Vooral met biefstuk.. die moet gewoon lekker sappig van binnen zijn en bruin van buiten.. eerst de kant van het vleest even laten bakken voor je er zout overheen tieft...
  donderdag 21 september 2006 @ 02:26:58 #15
71919 wonderer
Hung like a My Little Pony
pi_42005419
quote:
Op donderdag 21 september 2006 02:09 schreef torpie het volgende:
genoeg mensen die zo t vlees verkrachten
Vooral met biefstuk.. die moet gewoon lekker sappig van binnen zijn en bruin van buiten.. eerst de kant van het vleest even laten bakken voor je er zout overheen tieft...
Goeie tip, wist ik niet. *onthouden gaat*
"Pain is my friend. I can trust pain. I can trust pain to make my life utterly miserable."
"My brain is too smart for me."
"We don't need no education." "Yes you do, you just used a double negative."
pi_42005434
Bij tartaar vind ik het alleen maar beter.
Ik heb bakken zonder zout gedaan en dan erna bezouten maar dat valt me zwaar tegen.

Voor de rest doe ik nooit zout over het vlees vóór het bakken.
  Moderator donderdag 21 september 2006 @ 02:32:43 #17
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_42005453
Bij sommige type vlees doe ik zout en paprika erop voor het bakken (kip, karbonade, gehakt en tartaar) wordt het alleen maar lekkerder van Bij biefstuk doe ik het niet, dat is inderdaad lekkerder als je er later zout op doet.
26 oktober - 2 november Frankrijk | 3 feb - 6 feb Hong Kong/6 feb - 26 feb Vietnam
pi_42005478
Sudderlappen met enorm veel zout in de pan een halve dag opzetten Biefstuk doe ik ook zouten trouwens, je moet gewoon half boter half olie nemen, hoog vuur. En nadien even laten rusten voor snijden, gaat prima hoor Of een grillpan loeiheet laten worden. Men laat de boter/olie gewoon niet heet genoeg worden en dan krijg je die zompige hompen vlees, heeft niks met zout te maken.
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
pi_42005509
Doe ff lekker mijn koken, bakken, braden afkraken

[ Bericht 7% gewijzigd door PrintScreen op 21-09-2006 02:47:34 (was ietwat dubbel :\')) ]
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead...
Just walk beside me and be my friend.
Games
  Moderator donderdag 21 september 2006 @ 02:46:05 #20
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_42005519
quote:
Op donderdag 21 september 2006 02:44 schreef PrintScreen het volgende:
Doe ff lekker mijn koken mijn koken, bakken, braden afkraken
Doe jij ook zout op het vlees voordat je het bakt?
26 oktober - 2 november Frankrijk | 3 feb - 6 feb Hong Kong/6 feb - 26 feb Vietnam
pi_42005520
quote:
Op donderdag 21 september 2006 02:44 schreef PrintScreen het volgende:
Doe ff lekker mijn koken mijn koken, bakken, braden afkraken
You go, girl

Heeft geen donder met kruiden te maken maar met de skills
I used to work in a morgue........I am a people person
Only Human
pi_42005531
quote:
Op donderdag 21 september 2006 02:46 schreef MaJo het volgende:

[..]

Doe jij ook zout op het vlees voordat je het bakt?
Yepz... en nog nooit een klacht gehad
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead...
Just walk beside me and be my friend.
Games
pi_42005541
quote:
Op donderdag 21 september 2006 02:46 schreef Morwen het volgende:

[..]

You go, girl

Heeft geen donder met kruiden te maken maar met de skills
Gevoel met koken is het beste wat je kan hebben.
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead...
Just walk beside me and be my friend.
Games
  Moderator donderdag 21 september 2006 @ 02:49:48 #24
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_42005543
quote:
Op donderdag 21 september 2006 02:48 schreef PrintScreen het volgende:

[..]

Yepz... en nog nooit een klacht gehad
Same here, kreeg gister nog een complimentje dat mijn kip zo lekker gekruid was. Lekker flink veel zout en paprika erop en dan bakken
26 oktober - 2 november Frankrijk | 3 feb - 6 feb Hong Kong/6 feb - 26 feb Vietnam
pi_42005550
quote:
Op donderdag 21 september 2006 02:38 schreef Morwen het volgende:
Sudderlappen met enorm veel zout in de pan een halve dag opzetten Biefstuk doe ik ook zouten trouwens, je moet gewoon half boter half olie nemen, hoog vuur. En nadien even laten rusten voor snijden, gaat prima hoor Of een grillpan loeiheet laten worden. Men laat de boter/olie gewoon niet heet genoeg worden en dan krijg je die zompige hompen vlees, heeft niks met zout te maken.
Je hebt het door... net als ik
Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead...
Just walk beside me and be my friend.
Games
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')