Prego! ik zal mijn best doenquote:Op dinsdag 12 september 2006 22:33 schreef SHE het volgende:
Mile, mile, mile grazie
( heb het voor donderdag nodig)
uiteraard.quote:Op dinsdag 12 september 2006 22:48 schreef kabouter.muts het volgende:
Post je het wel hier dan, ik zou het ook graag eens maken.
Die dingen zijn weer te goed voor mevrouwtjequote:Op dinsdag 12 september 2006 22:51 schreef Pizzakoppo het volgende:
[..]
"ik wil niet die aanfluiting van recepten die je op tastyweb"
Doen! Als je een goed recept kan vinden ben je hookedquote:Op dinsdag 12 september 2006 22:48 schreef kabouter.muts het volgende:
Post je het wel hier dan, ik zou het ook graag eens maken.
Nee ze zijn goed voor nederlanders, te slecht voor fijnproeversquote:Op dinsdag 12 september 2006 22:52 schreef tonks het volgende:
[..]
Die dingen zijn weer te goed voor mevrouwtje.
"Kijk mij ik ben 1/1024e italiaans"quote:Op dinsdag 12 september 2006 22:52 schreef Pizzakoppo het volgende:
[..]
Nee ze zijn goed voor nederlanders, te slecht voor fijnproevers
nee, te minquote:Op dinsdag 12 september 2006 22:52 schreef tonks het volgende:
[..]
Die dingen zijn weer te goed voor mevrouwtje.
Ga geen dingen roepen waar je geen weet over hebt knulquote:Op dinsdag 12 september 2006 22:53 schreef tonks het volgende:
[..]
"Kijk mij ik ben 1/1024e italiaans".
Koken is proeven, vrijwel iedereen kan proevenquote:Op dinsdag 12 september 2006 22:55 schreef tonks het volgende:
Je kan toch niet koken dus ga maar een patatje halen ofzo
Dan zul je ongetwijfeld heerlijk kunnen kokenquote:Op dinsdag 12 september 2006 23:13 schreef SHE het volgende:
Dat proeven...daar ben ik toch goed in...ongelofelijk!
Waar vind je die dan?quote:Op dinsdag 12 september 2006 23:21 schreef Posdnous het volgende:
Hm.. een beetje boerse maaltijd vind ik altijd.
Je maakt ervan wat je wilt natuurlijkquote:Op dinsdag 12 september 2006 23:21 schreef Posdnous het volgende:
Hm.. een beetje boerse maaltijd vind ik altijd.
Is die 30 min. niet iets aan de lange kant?quote:Op woensdag 13 september 2006 09:46 schreef Lienekien het volgende:
Ingredienti :
4 ossibuchi di manzo o vitello
farina q.b.
1 bicchiere di vino bianco secco
1 spicchio d’aglio
1 ciuffo di prezzemolo
1 noce di burro
scorza di limone
Strumenti: mezzaluna o tritaprezzemolo
Ricetta :
Metti a bagno in acqua per due ore il prezzemolo pulito, l’aglio e la scorza di limone.
Quindi trita il prezzemolo con una punta d'aglio (non troppo) e la scorza.
Non gettare l’acqua!
Passa gli ossibuchi nella farina.
Mettili a rosolare in un tegame a bordi alti finché sono dorati da una parte e dall’altra. Bagnali con il vino bianco e fallo evaporare bene, quindi unisci l’acqua del prezzemolo, aggiusta di sale e lascia cuocere per 30 minuti circa facendo attenzione che non brucino e aggiungendo all’occorrenza poca acqua alla volta.
Quando sono ormai cotti aggiungi il prezzemolo e mescola leggermente in modo da distribuirlo uniformemente
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |