* De kikkerbillen bakken in de pan. Normaal is dit wel redelijk snel gaar. Ik proef er zelf altijd een om te zien of ze goed zijn (let wel op dat je tegen dat ze goed zijn je niet de hele pan hebt leeg gegeten ).
* De kikkerbillen indien klaar in een kom leggen
* in dezelfde pan van de gebakken kikkerbillen een versnipperde ui stoven.
* room bijgieten (hoeveelheid kiezen alnaargelang hoeveel saus je wil)
* een groetenbouillonbloke (verbrokkeld) bijvoegen
* kikkerbillen ook terug in de pan
* kruiden met al wat je maar wil. Wil je pikante saus doe je wat pikante kruiden bij. Normaal doe ik gewoon een kruidentuiltje, tijm, peterselie, bieslook, fin alles van groene kruiden dat ik in huis heb.
* naar believen peper en zout.
* zorgen dat je groentebouillonblokje mooi smelt (en er dus geen brokken overblijven) !!!
* vervolgens je room een beetje laten uitkoken zodat die mooi dikt.
Voila klaar is kees.
Boterhammetje erbij
Smakelijk.