Zoek de verschillenquote:Op donderdag 10 augustus 2006 10:08 schreef Killaht het volgende:
Ja is idd te eten, werd vroeger ook vaak in de middeleeuwen gegeten. Maar is tegenwoordig een beschermt diersoort.
Maar lopen die los? in de natuur? zijn dat geen Patrijzen?
Heilaar?quote:Op donderdag 10 augustus 2006 10:10 schreef Keiichi het volgende:
Nee, dit zijn echt van de beestje met van die hele grote mooie veren. Patrijzen zijn denk ook een stukje kleiner.
Deze lopen gewoon hier rond in de buurt in Breda. Klein stukje 'bos' is hier ook en wat villawijk.
quote:Op dinsdag 15 augustus 2006 12:48 schreef 1-of-6Billion het volgende:
[..]
Heilaar?
Dan hoor ik ze geregeld (Westerpark-West)![]()
We'll see.quote:Op dinsdag 15 augustus 2006 18:38 schreef Chielus het volgende:
Nee, het is bekend dat Pauw een vleessoort is die gewoon niet lekker is.
Dat dus.quote:Op donderdag 10 augustus 2006 20:10 schreef Jordy-B het volgende:
pauw is eetbaar, in de zin dat je er niet dood aan gaat... Maar het schijnt zeer droog en taai te zijn.
Bij Grazend Nederland (programma van Pierre Wind) kwam de pauw voorbij (aflevering 2, na 6 minuten en tien seconden). De pauw was eigenlijk alleen nuttig als smaakmaker voor een kleinere vogel (kwartel) die voor het braden met een aantal andere vogels (een houtsnip, taling, watersnip en een patrijs) in de pauw werd gestoken en zo werd meegebraden..
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |