abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Admin woensdag 9 augustus 2006 @ 22:49:58 #1
1 crew  Danny
Don't blink!
pi_40663415
Gisteren werd een topic in F&F geopend door BoeBieDoe. Na wat heen en weer gedoen besloot de zittende mod het topic te sluiten en bij het heropenen door fa's/admins besloten beide mods te vertrekken.
Vervolgens ontstaat er een topic in de forumcrew waarin een heftige discussie ontstaat. Dit topic loopt anderhalve dag en middenin de discussie besluiten 14 mods tegelijk een naar hun zeggen ludieke actie op te zetten.

Alle crewleden weten heel goed dat ik me niet onder druk laat zetten, en dat weten ook de 'actievoerders', net zo goed als ze weten dat in de crewpolicy staat dat we conflicten achter de schermen uitspreken teneinde dit soort onderlinge conflicten niet door 100.000 users uit te laten vechten.

Lid 5 uit de crewpolicy:
quote:
5. Conflicten tussen crewleden en users

In geval van conflicten zal een crewlid niet in het openbare deel, of in privgesprekken met users de kant van de users kiezen, maar zich f achter het algemene standpunt van de crew scharen f zich onthouden van commentaar. In de crewfora is er uiteraard ruimte om je ongenoegen wl kenbaar te maken.
Verder is een een geheimhoudingsplicht voor crewleden:
Lid 8 uit de crewpolicy:
quote:
8. Geheimhouding

Elk crewlid heeft een geheimhoudingsplicht.
Dingen die besproken worden in de crewfora/crewchat dan wel op crewmeetings of via andere media waartoe de users geen toegang hebben, worden net met derden besproken. Ook worden er geen uitspraken over gedaan als dat inhoudt dat er details genoemd worden, anders dan de door de gezamelijke crew zelf uitdrukkelijk overeengekomen punten die gecommuniceerd mogen worden.. Melden dat een bepaald item "besproken wordt door de crew" is geen probleem, zolang er maar geen details genoemd worden.
Kortom; de stakers wisten dondersgoed dat er voor ons niets anders op zat dan ze uit de crew te zetten en te bannen.
Voorts verkondigen ze het beste met de users en FOK! voor te hebben, terwijl ze anderzijds FOK! en de users compleet laten vallen en bezig zijn FOK! op alle mogelijk manieren onderuit te halen.
Prima hoor, ze doen maar, daar niet van, maar dan niet OP FOK! zelf.

Er was geen andere keuze dan ze eruit te zetten en dat wisten ze dondersgoed. Ludiek my ass...
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Lockdownie en prikwappie and proud of it!
Zie wat ik kijk: trakt.tv
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')