FOK!forum / Culinesse à gogo / Over 30 minuten is mijn Kip Lagat gaar.
tong80maandag 7 augustus 2006 @ 20:14
Heb er zin in.

SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 20:15
Haal je de bruine korstjes er wel af?
SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 20:16
Die van mij gaat altijd een stuk sneller.

Het water loopt me in de mond
tong80maandag 7 augustus 2006 @ 20:16
Nee dat bruine is juist lekker

SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 20:19
Geef mij maar Kip Chououie trouwens
gebruikersnaammaandag 7 augustus 2006 @ 20:20
kip lagat is toch een marathonloopster
Frasiermaandag 7 augustus 2006 @ 20:20
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:16 schreef tong80 het volgende:
Nee dat bruine is juist lekker

Kwestie van smaak.
Bluesmaandag 7 augustus 2006 @ 20:20
Ik dacht dat je biefstuk at vanavond
Da_Sandmanmaandag 7 augustus 2006 @ 20:21
Lekker .
heiden6maandag 7 augustus 2006 @ 20:23
Ik ga voor de Haile SeNasi.
SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 20:23
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:20 schreef gebruikersnaam het volgende:
kip lagat is toch een marathonloopster
Hey, dat is toevallig
SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 20:24
Zal Ik Bram Som-melier even bellen voor een lekker glaasje wijn erbij Tong?
ArtyShockmaandag 7 augustus 2006 @ 20:25
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:23 schreef heiden6 het volgende:
Ik ga voor de Haile SeNasi.
Daar zit toch geen vlees aan?
the_disheavermaandag 7 augustus 2006 @ 20:26
mijn lasagne zonder kip is al lang klaar!
drecksaumaandag 7 augustus 2006 @ 20:27
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:15 schreef SCH het volgende:
Haal je de bruine korstjes er wel af?
Zeg je dat ook altijd tegen je vriend?
the_disheavermaandag 7 augustus 2006 @ 20:28
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:23 schreef SCH het volgende:

[..]

Hey, dat is toevallig
En die is eerder over de finish dan dat tong kan eten...
Da_Sandmanmaandag 7 augustus 2006 @ 20:29
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:24 schreef SCH het volgende:
Zal Ik Bram Som-melier even bellen voor een lekker glaasje wijn erbij Tong?
Moet ie wel even een zak rutger Smiths meenemen...
Robocockmaandag 7 augustus 2006 @ 20:29
Goed topic.
Logitikmaandag 7 augustus 2006 @ 20:30
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:29 schreef Robocock het volgende:
Goed topic.
idd Ik krijg er honger van!
tong80maandag 7 augustus 2006 @ 20:31
Kut de Kip zakt een beetje in. Ik heb ook iets Russisch in de pan wat het eerst gaar is ga ik eten.

ArtyShockmaandag 7 augustus 2006 @ 20:34
Voor een geslaagde ambiguïteit had de TT dan ook beter kunnen koppen: "Over 30 minuten is mijn Kip Lagat klaar".
tong80maandag 7 augustus 2006 @ 20:35
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:34 schreef ArtyShock het volgende:
Voor een geslaagde ambiguïteit had de TT dan ook beter kunnen koppen: "Over 30 minuten is mijn Kip Lagat klaar".
Ambiguïteit ?Als ik iets vies vind

ArtyShockmaandag 7 augustus 2006 @ 20:36
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:31 schreef tong80 het volgende:
Kut de Kip zakt een beetje in. Ik heb ook iets Russisch in de pan wat het eerst gaar is ga ik eten.

Jij hoeft jezelf niet op de borsjt te kloppen over hoe je een kipje warm maakt.
Daffodil31LEmaandag 7 augustus 2006 @ 20:38
Tong? Jij bent erg. Daar zit toch absoluut geen vlees aan?

Je zou beter een sumo-worstelaar in eigen vet laten gaarsudderen. Heb je nog wat fatsoenlijks in je maag.
ArtyShockmaandag 7 augustus 2006 @ 20:40
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:38 schreef Daffodil31LE het volgende:
Tong? Jij bent erg. Daar zit toch absoluut geen vlees aan?

Je zou beter een sumo-worstelaar in eigen vet laten gaarsudderen. Heb je nog wat fatsoenlijks in je maag.
Toch vind ik spier beter te eten dan vet hoor. Een randje is lekker; wordt het soms mals van. Maar wel met mate...
boriszmaandag 7 augustus 2006 @ 20:40
Daffodil31LEmaandag 7 augustus 2006 @ 20:44
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:40 schreef ArtyShock het volgende:

[..]

Toch vind ik spier beter te eten dan vet hoor. Een randje is lekker; wordt het soms mals van. Maar wel met mate...
Als je 't goed laat sudderen smelt al dat vet vanzelf weg hoor. En sumo-worstelaars hebben volgens mij best wel spieren...
tong80maandag 7 augustus 2006 @ 20:45
M'n Kip is aangebrand

Moragh_DaughterofSunemaandag 7 augustus 2006 @ 20:45
Wat is kip lagat?
Bomenverzamelingmaandag 7 augustus 2006 @ 20:46
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:45 schreef tong80 het volgende:
M'n Kip is aangebrand

Zeker te lang hoog laten staan?
tong80maandag 7 augustus 2006 @ 20:46
Russisch omelet voor Tong

#ANONIEMmaandag 7 augustus 2006 @ 20:46
boriszmaandag 7 augustus 2006 @ 20:48
helaas pech
DeSievermaandag 7 augustus 2006 @ 20:50
Heel weinig mensen kunnen op deze manier een wedstrijd winnen. Mutola kon dat niet eens.
Daffodil31LEmaandag 7 augustus 2006 @ 20:51
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 20:46 schreef tong80 het volgende:
Russisch omelet voor Tong

Met die kwartel-eitjes? Dan heb je er wel een paar meer nodig...
SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 21:13
Dit was meer een Kip Caravan
tong80maandag 7 augustus 2006 @ 21:36
Gaan we nu leuk doen als mijn Kip is aangebrand

SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 21:48
Kip ik heb je
Da_Sandmanmaandag 7 augustus 2006 @ 21:48
Kip, het meest veelzijdige stukje vleesch, KIP!
SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 21:50
NIgeriaanse kippen zijn taai, wisten jullie dat?
Da_Sandmanmaandag 7 augustus 2006 @ 21:50
En Keniaanse?
SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 21:51
SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 21:51
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 21:50 schreef Da_Sandman het volgende:
En Keniaanse?
SCHmaandag 7 augustus 2006 @ 21:52
Ja hallo, wat voor kip is het nou?

Afrikip
Da_Sandmanmaandag 7 augustus 2006 @ 21:52
Keniaanse... Minder F5-en jij!
tong80maandag 7 augustus 2006 @ 21:53
Ik heb Russisch gegeten

Da_Sandmanmaandag 7 augustus 2006 @ 21:53
quote:
Op maandag 7 augustus 2006 21:53 schreef tong80 het volgende:
Ik heb Russisch gegeten

Glaasje vodka erbij?
Mirjammaandag 7 augustus 2006 @ 21:54
jammer dat je kip is aangebrand!
laat je de braadslee wel goed inweken?