abonnement Unibet Coolblue
pi_40581112

Hallo en welkom bij FOK! WaterWars 2006!

Op FOK!forum kennen we enkele regels, zie http://forum.fok.nl/fok/faq . Deze zijn ook van toepassing op dit subforum. De belangrijkste punten:
Behandel elkaar met respect.
Luister naar een waarschuwing van een crewlid.
Topics kunnen worden gesloten, reacties kunnen worden verwijderd. Redenen daarvoor kunnen zijn dat het offtopic is, of dat je dingen post die niet binnen de policy mogen. Na 300 posts wordt een topic automatisch gesloten.
Ben je het niet eens met een beslissing, kom dan naar het feedback topic of email via petre86 @ fok.nl ( zonder spaties).

Verder de info over FOK! WaterWars:
Regels: vind je hier .
Prijzen: staan hier .
De manager voor het spel staat hier.
Wachtwoord kwijt? kijk hier.
Veranderingen van regels komen hier te staan.

Een spel-gerelateerde beslissing van de organisatie is bindend. Bij beslissing over forum-gerelateerde zaken kun je altijd mailen naar forum @ fok.nl (zonder de spaties).


De spelelementen:

Targetmail
Iedereen heeft zijn of haar Target(TG) toegestuurd gekregen per e-mail.
In die e-mail vind je:

  • Voornaam
  • Achternaam
  • Straat
  • Huisnummer
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Naam werk/school/universiteit
  • Plaats werk/school/universiteit
  • Foto

    Je TG is zoveel mogelijk een deelnemer bij jou in de buurt. Helaas zijn er in sommige delen van nederland (vooral het platteland) wat minder spelers, waardoor deelnemers daar soms wat verder moeten reizen. Over het algemeen is de maximum afstand voor je eerste TG rond de 30km, vaak zit de afstand daar onder.

    Mocht je onjuiste of valse info tegenkomen ( bijv. een straat die niet bestaat, een foto van een hond of een postcode die niet bij die straat past), dan kun je de organisatie e-mailen op waterwars @ fok.nl (zonder spaties).

    Ben jij een deelnemer die onjuiste info heeft verstrekt? dan krijg je éénmaal de kans om die aan te vullen of te corrigeren d.m.v. een mailtje naar de organisatie. Ontdekt jouw HM of de organisatie dat er onjuiste of onduidelijke info verstrekt is, dan krijg je per e-mail een verzoek om nieuwe informatie over jezelf te geven. Doe je dit niet, dan pleeg je zelfmoord, wat betekend dat jouw HM een kill krijgt, en jij wordt gediskwalificeerd!

    Nogmaals wil ik je er op wijzen dat de informatie die je krijgt van je TG alléén voor Waterwars gebruikt mag worden.

    De speelcode
    Iedereen die meedoet heeft een e-mail gekregen met daarin zijn speelcode. Deze speelcode is ook terug te vinden op de manager. De speelcode is voor iedere deelnemer uniek. Wanneer je als TG (target) door je HM (hitman) gekilled wordt, dan geef je hem de speelcode door.

    Jij als HM krijgt dus ook zo'n speelcode van het TG dat jij killed. Deze code voer je binnen 24u in op de manager zodat de kill kan worden toegekend. De organisatie zorgt er dan ook voor dat jij weer een nieuw TG toegewezen zal krijgen.

    We rekenen er op dat iedereen sportief is! mochten er klachten binnenkomen over een deelnemer dan kàn dat resulteren in diskwalificatie, maar we gaan er natuurlijk van uit dat iedereen eerlijk is.

    Het invoeren van de speelcode kan in de manager, je krijgt dan gelijk jouw status te zien en je aantal kills.

    Crew die meedoet?
    Er is een verschil tussen FOK!crew en Waterwars Crew.
    FOK!crew heeft totaal géén toegang tot de database waar de gegevens in staan van de deelnemers van FWW, Waterwarscrew wèl. Om het nog éérlijker te laten lopen heb ik de regio's waar crewleden in zitten niet achter de schermen gepost, zodat ze ook daar niet kunnen zien wie hun target is of zou worden. Alle crewleden die meedoen hebben dus evenveel informatie als jou gekregen per e-mail. Ze hebben dus precies evenveel info als jij en tòch kunnen ze geen prijzen winnen.

    [ Bericht 10% gewijzigd door Peter op 10-08-2006 17:39:48 ]
  • dag
    abonnement Unibet Coolblue
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')