abonnement Unibet Coolblue
  Voormalig Sport Koningin maandag 31 juli 2006 @ 12:55:01 #1
35237 Nuongirl
pi_40349419
Even een verandering van regels.

De regel : Na het maken van de kill dient de HM zich door middel van het aan hem toegekende speelcode te identificeren aan de TG. Wanneer de HM dit niet kan wordt de kill niet erkend

is per direct veranderd naar :

Als een HM een TG uitschakeld, dat geeft de TG zijn speeldcode aan de HM. In dit geval kan er nooit onduidelijkheid zijn of de kill echt is gemaakt, TG heeft immers zijn speelcode gegeven aan de HM waaruit duidelijk blijkt dat deze inderdaad gekilled is door de HM. HM heeft dus hard bewijs van de kill!!

[ Bericht 1% gewijzigd door Nuongirl op 01-08-2006 16:09:06 ]
Geluk is niet afhankelijk van dingen buiten ons,
maar van de manier waarop wij die zien. (Tolstoj)
pi_40524805
Verder ontbrak er nog een regel op de wiki en in het regel-topic over het verdedigen van een TG. Aangezien we geen veilige plekken hebben aangewezen voor een TG om te schuilen, is er voor een TG weinig te verdedigen als een HM wil killen. Daarom is er al eerder door de organisatie gezegd dat wanneer een TG zijn HM raakt (killed), het TG een uur lang niet gekilled kan worden door zijn HM. Wanneer beiden tegelijk elkaar raken, dan is het TG af, zijn HM mag namelijk nadat hij geraakt is welliswaar een uur niet killen, maar de kil die hij/zij al gemaakt heeft telt wèl gewoon mee.

Verder nog om duidelijk aan te geven:
Als een TG gekilled is, is deze af, uit de wedstrijd. Zaak is dan ook om zoveel mogelijk TG's te killen voor je zelf gekilled kan worden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Peter op 05-08-2006 23:18:46 ]
dag
pi_40668145
Zeer binnenkort komt alle info van de Targets vrij, dus ook de achternaam en het huisnummer. Dit om je nòg meer op te jagen en om de mensen die wat verder moeten reizen een wat eerlijkere kans te geven. let op je mail en kijk in de manager!
dag
pi_41088902
Omdat we de laatste periode naderen van FOK! Waterwars 2006, Komt de Regel over het verdedigen van het TG tegen zijn HM ( een uur uitschakelen), per Vannacht woensdag 23 augustus 23:59u Te vervallen!
Zo kun je ook je eigen Hitman krijgen als TG. Dàn gaat het er om dat je de eerste bent die de ander killed.
dag
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')