abonnement Unibet Coolblue
pi_40355976
De voorbereiding is druk bezig, diverse clubs beginnen al aan de Open Dag.

Kortom, het seizoen gaat bijna beginnen en dus is het weer leuk om hier spelers te tippen die eventueel een verrassing kunnen worden. Het leukst is het om mensen te noemen die nog niet al te bekend zijn. Gabri bij Ajax kan natuurlijk wel, maar is niet zeer gewaagd.

Dus noem hier de jongens die het goed kunnen gaan doen!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_40356061
Medujanin
pi_40356099
Bij PSV zullen misschien de jongelingen Juan Carlos Carrizo, Pepe Pla en (minder waarschijnlijk) Jelle DeBock hun debuut gaan maken. Ook Manuel da Costa zie ik wel af en toe speeltijd krijgen.


Ook Roy Beerens kan wel eens een verrassing gaan worden
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_40356135
Zelf ben ik er nog niet helemaal uit trouwens.

Heel misschien Rogier Veenstra van NAC Breda, als echte linksbuiten, maar die is nog wel erg wisselvallig.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_40356137
Lazovic (vitesse) El Hamdoui (willem 2)
pi_40356205
Poepon bij Ajax zal zeker wel wat speeltijd krijgen, hopelijk kan die wat leuks laten zien.

Gianni Zuiverloon kan misschien wel leuke dingen gaan doen bij Heerenveen, ook ben ik wel benieuwd naar Garcia die ze van AGOVV hebben gehaald.

Lazovic zal bij Vitesse laten zien dat hij wel kan voetballen en Harris Mendujanin zal moeten laten zien dat hij echt een talent is bij Sparta.

Verder denk ik dat Willem II als geheel wel eens zou kunnen verrassen, met hopelijk veel speeltijd voor Steef Nieuwendaal.
pi_40356244
Ik hou het opnieuw op Manucharyan bij Ajax.
pi_40356271
Boem Boem Theo.
pi_40356321
Drenthe (Feyenoord)
pi_40356332
Gijs van Manen zou leuk zijn bij Utrecht, evenals Bram van Polen bij Vitesse, maar die zie ik nog niet veel speeltijd krijgen.

Verder ben ik toch benieuwd of Sekou Cissé nu eindelijk eens kan laten zien dat hij voor Roda JC een gevaarlijke spits kan zijn.

En Mohamed Messoudi van Willem II, kan ook wel eens verrassen.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_40356429
Babel
pi_40356463
Medujanin
pi_40356484
Manucharyan
Jenner
Afellay
Medunjanin
Dembele
Drenthe
"A little philosophy inclineth man's mind to atheism, but depth in philosophy bringeth man's minds about to religion." - Sir Francis Bacon
"Heb je vijanden lief, wees goed voor wie jullie haten." - Jezus
  maandag 31 juli 2006 @ 16:55:46 #14
26597 peasant
Vanneuh...Oh ja
pi_40356520
Salcido bij psv, gaat een hele goede worden en van grote waarde.
Alles is toxisch, het hangt af van de dosis.
  maandag 31 juli 2006 @ 16:56:36 #15
99045 Terreros85
Of toch niet?
pi_40356553
quote:
Op maandag 31 juli 2006 16:54 schreef koningdavid het volgende:
Manucharyan
Jenner
Afellay
Medunjanin
Dembele
Drenthe
zijn dat nog verrassingen dan. Dat is meer de lijn van vorig jaar doortrekken
De zwemmer zwemt, hij zwemt in zee
pi_40356556
Ik ga hier even over nadenken, leuk topic
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_40356605
Veenstra zou leuk zijn maar verwacht het dit seizoen nog niet, Demir zou het naar wat ik er van heb gezien ook goed kunnen doen.
Chris van Nijnatten: "Het gevoel dat NAC iets onmetelijks was, iets Bredaas en iets ongelooflijk moois en warms, zelfs zo mooi en warm dat je er letterlijk voor ten strijde wilde trekken"
pi_40356768
Ik zou het verassend vinden als Huntelaar niet scoort dit seizoen. Maakt hem dan toch een beetje de verassing van het seizoen.
Are you brave enough to fear?
SpankmasterC: SocialDisorder is de Julius Caesar onder de gamers
Sigmund666: U bent synoniem voor: AWESOME!
pi_40356791
Friend van Heerenveen
Alfonso Alves van Heerenveen
Marcel Meeuwis van Roda JC
Luis Suarez van FC Groningen
pi_40356830
Jaap Stam wordt een negatieve verrassing: schorsingen en blessures gaan hem parten spelen.
pi_40358148
ADO: Elia (Die zal zich dit seizoen definitief bij een topclub in de kijker spelen)

Ajax: Babel (die gaat een plek op links veroveren), Emanuelson (wordt bepalend als linksback), Gabri (verrassend in die zin dat hij gaat floppen), Roger (idem)

AZ: Dembele (die gaat er zo'n 15 maken), Cziommer (gaat floppen in Alkmaar als pseudo-vedette), Jenner (gaat optimaal renderen in het omsingelvoetbal-systeem van ome Louis), Martens (speelt zich in de basis bij AZ en doet Van Galen vergeten), Mendes (zal na Simons de beste controleur van de eredivisie blijken te zijn), Schaars (zal zo goed op links gaan spelen, dat ie zich in Oranje speelt), Vormer (ik verwacht dat hij z'n eerste speelminuten gaat maken in dit seizoen: De blanke neo-Davids)

Excelsior: Bruins (meest creatieve talent van Excelsior, al wil dat natuurlijk niet zoveel zeggen; Zal na dit seizoen wel naar een club als Vitesse of Heerenveen vertrekken), Guijo-Velasco (Of hij te klein is voor het tafellaken zal nog moeten blijken, maar dat hij te groot voor het servet is, lijkt me zonneklaar)

FC Groningen: Gibril Sankoh (De Hugo Borsten en Johan Derksens van deze wereld zullen hem omschrijven als de nieuwe Thuram en dat wordt ie ook), Luis Suárez (De vraag is niet of hij slaagt bij Groningen, maar wanneer hij wordt weg gekocht)

FC Twente: Afonso (krachtspits en basisspeler), Bakkal (die gaat terug naar Eindhoven na dit seizoen), Gerk (puike speler voor Twente), Gerritsen (Dat wordt een bepalende speler in Enschede. Leuk voor Feyenoord na dit seizoen), Touma (die gaat na dit seizoen naar het buitenland omdat ie de stijgende lijn in z'n spel doortrekt tot het einde van het seizoen), Wilkshire (blijkt geen eendagsvlieg te zijn en speelt bij Twente zoals hij bij Australië op het WK speelde: met passie en vechtlust), Zomer (1 Zomer maakt nog geen landskampioen, maar Zomer is wel geschikt voor het niveau van onze landskampioen)

FC Utrecht: Geen verrassingen, behalve dat Van der Gun gaat floppen (maar of dat een verrassing is?)

Feyenoord: Drenthe (Dat wordt een hele goede linksback, ik verwacht dat hij samen met Emanuelson en Salcido de linksback top drie van de eredivisie gaat vormen), De Guzman (van talent naar dragende speler, nu al..), Greene (gaat een constant seizoen spelen en speelt zich in Oranje)

Heracles: Hirayama (8 goals, verdient een transfer naar verweggistan), Everton (nieuwe Hugo, gaat het niet brengen)

NAC: Leonardo (hoe hij verrast is nog niet bekend, maar dát hij gaat verrassen is zonneklaar). Verder verwacht ik dat NAC als team negatief verrast.

NEC: Kivuvu (Die gaat stofzuigen voor NEC en vergeet geen kruimel), Snoyl (óh wat gaat Feyenoord spijt krijgen van zijn verkoop), Vanaudenaerde (zal niet lang bij NEC blijven, want tussen Brugge en NEC zit een enorm gat qua clubs)

PSV: Aissati (Zal bekroond worden tot grootste talent van de eredivisie, nadat hij PSV mede naar de titel en beker heeft geleid en PSV persoonlijk naar de tweede ronde van de CL heeft geleid), Beerens (Gaat z'n Toulon-niveau bij PSV ontstijgen), De Bock (Zal niet veel speeltijd krijgen, maar als hij speelt is hij solide), Da Costa (Gaat opbouwend heel veel mooie dingen laten zien), Salcido (wordt met afstand de beste linker verdediger van de eredivisie)

RKC: Janssen (speelt zich in de basis van RKC en maakt er 10 dit seizoen), Mulder (zal een directe versterking voor RKC blijken te zijn, ondanks z'n jonge leeftijd)

Roda: Agustien (laat zien waarom PSV en Ajax hebben liggen slapen en is volgend seizoen basiskracht bij AZ), Cissé (fenomenale speler, die z'n belabberde Afrikaanse traptechniek gaat compenseren met rushes in de 16 en onnavolgbare assists), Van Tornhout (dat met de Roda-scouting niets mis is, blijkt ook nu weer)

SCH: Alves (15 goals, 4 assists, 1 transfer), Zuiverloon (het hele seizoen constant, stil en solide), Will Johnson (Giorgios wie? Johnson dus!), Gonzalo (brengt veel creativiteit en Uruguayaanse hardheid met zich mee: uitstekend voor Heerenveen dus), Friend (all-round stormram, boomstam en werker, die gaat voor de nodige kopgoals zorgen), Bradley (jonge, Amerikaanse middenvelder met een ijzeren mentaliteit, werklust en passie: Gaat het wel brengen bij Heerenveen)

Sparta: Bouaouzan (pijlsnel, creatief, zal z'n verleden zuiveren met z'n voetbaltalent), Medunjanin (krijgt bij Sparta alle vrijheid om te laten zien dat hij beter is dan Van Galen op zijn leeftijd was), Emnes ( AZ-materiaal)

Vitesse: Jansen (is terug van z'n blessure en laat zien waarom hij na dit seizoen een sportieve verbetering verdient), Kaya (vrije trappen specialist en klaar voor de basis), Lazovic (die gaat zich wreken in Arnhem)

Willem 2: El Hamdaoui (Uitstekende aanvaller, knokt zich terug naar de top)

[ Bericht 0% gewijzigd door cultheld op 31-07-2006 19:12:08 ]
God gaf de mens vrijheid en we kunnen dus al met al aannemen dat hij niet verantwoordelijk is voor menselijke misdaden. Alleen hij die de mens heeft geschapen draagt echter de volle verantwoordelijkheid voor de stront.
pi_40358401
Greene zie ik ook wel in Oranje komen. Sankoh zal inderdaad aan z'n laatste seizoen bij Groningen beginnen en NAC zie ik ook net degradatie ontlopen

Bouaouzan is te licht voor de echte top en ik denk dat je Aissati te hoog inschat. Dragende speler zal hij echt niet worden onder Koeman.
pi_40358445
Leuk lijstje cultheld

Ik zal er ook eens over nadenken.
Winnares Dione-award '05, '06 en '07!
pi_40358467
slotje na de post van cultheld. Opgelost !
Forza SCH.
pi_40358541
Dus afgaande op cultheld zijn lijstje = FC Twente dus de aankomende AZ van dit seizoen?
-je webicon was te groot, niet terugplaatsen-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')