Thanksquote:Op maandag 21 augustus 2006 18:34 schreef CarOnline het volgende:
Nee, helemaal geen boter, gewoon aanlengen met water. Smaakt opzich prima.
Ik heb de 1e week ook die zakjes gebruikt maar vind die dus echt niet lekker.Nou gebruik ik zelden jus maar als ik em nu gebruik maak ik em dus gewoon van de jus van het vlees aanmaken met extra water en kruiden,maar ik hou dan ook wel van wat pittig/gekruid eten.quote:Op maandag 21 augustus 2006 18:20 schreef Duderinnetje het volgende:
Nogmaals jullie hulp gewenst. Die magere jus hè, die je aan moet maken met water. Smelt je daar helemaal geen boter voor, of bedoelt ze dat je de magere variant moet maken dioe op het pakje staat (met toch een klein klontje boter)?
Ik gebruik altijd het water waar de aardappels in gekookt zijn, dat schut ik bij het braadvet van het vlees en dan mengen met zo'n pakje.quote:Op maandag 21 augustus 2006 18:20 schreef Duderinnetje het volgende:
Nogmaals jullie hulp gewenst. Die magere jus hè, die je aan moet maken met water. Smelt je daar helemaal geen boter voor, of bedoelt ze dat je de magere variant moet maken dioe op het pakje staat (met toch een klein klontje boter)?
Ik maak de bietjes zo klaar:quote:Op dinsdag 22 augustus 2006 13:41 schreef Duderinnetje het volgende:
Vanavond bietjes. Nog nooit gegeten! Hoe maak je die klaar?
Hoe komt het dat ik zo veel vragen heb en jullie alles weten?
Dank!quote:Op dinsdag 22 augustus 2006 14:18 schreef AnnaStesia het volgende:
[..]
Ik maak de bietjes zo klaar:
Als de bietjes al voorgekookt zijn opwarmen in een klein beetje water en een scheutje azijn,beetje zout.
Als ze warm zijn een gesnipperd uitje erdoor en wat peper eroverheen.
Ik denk 2 stuks.quote:Op dinsdag 22 augustus 2006 15:45 schreef Duderinnetje het volgende:
Wat wordt er eigenlijk bedoeld met twee "rolletjes" witlof?
Je neemt 2 stronkjes witlof. daar haal je de binnenste punt uit. kook het een kwartiertje en dan afgieten. leg 2 plakjes ham op een plankje/bord. verdeel de witlof over de 2 plakjes heen zodat je deze nog kan oprollen.. in een ovenschaal leggen. kaas er over heen en dan een minuutje of 15 in de oven zodat de kaas gesmolten en wat bruinig wordt.. eet smakelijk.quote:Op dinsdag 22 augustus 2006 15:45 schreef Duderinnetje het volgende:
Wat wordt er eigenlijk bedoeld met twee "rolletjes" witlof?
Hier ook de hele dag trek. En een zeurderige flauwe hoofdpijn. Dat moet wel over gaan, anders gaat het mij te veel op een hongerdieet lijken.quote:Op dinsdag 22 augustus 2006 21:42 schreef mjammie het volgende:
Ben gisteren begonnen met SB. Het valt behoorlijk tegen, vind ik. Ik heb trek, trek, trek! Kreeg de suggestie om het mannen-deel te volgen. Maar ik wil toch eerst even doorzetten. Dus een extra appeltje. Ik ben 1,75 lang en nu 88 kg en wil minimaal terug naar 75. Als ik dat hebt bereikt, dan nog een kilo of 3 en dan heb ik een bufferte. Ben erg benieuwd!! Ik ben totaal geen fruit liefhebber. Lust eigenlijk alleen appel, aardbei, peer. Dus daar moet ik het maar mee zien te doen...
O nou, dan wacht ik het nog even af. Zal er allemaal wel bijhoren dan. Jij ook succesquote:Op dinsdag 22 augustus 2006 21:58 schreef mjammie het volgende:
Ja ik ga er wel van uit. Wil echt even doorzetten. Die koppijn herken ik. Het gaat erom dat je natuurlijk vrij abrupt behoorlijk minder en anders gaat eten. Je lichaam begint dus direct te ontgiften en daar krijg je koppijn van. Het is eigenlijk een soort van ontwenningsverschijnsel. Goed water blijven drinken helpt ook! Sterkte!!!!
Vannacht al! IJskoud (en het volgende moment weer gloeiend heet).quote:Op dinsdag 22 augustus 2006 22:02 schreef XcUZ_Me het volgende:
Het hoort erbij hoor Dude. Er komen allerlei afvalstoffen vrij in je lijf en die kunnen hoofdpijn veroorzaken. Over een paar dagen zal je het ook koud gaan krijgen
.
Eerste 2 weken zijn het ergst. Sterkte!
Heb je niet gewoon griep? Of een fikse verkoudheid?quote:Op dinsdag 22 augustus 2006 22:10 schreef Duderinnetje het volgende:
[..]
Vannacht al! IJskoud (en het volgende moment weer gloeiend heet).
Jazeker, ff doorbijtenquote:Maar wel prettig om te horen dat het erbij hoort en het tijdelijk is. Dat geeft de burger moed![]()
Hihi, ik moet om je lachen!quote:Op dinsdag 22 augustus 2006 13:41 schreef Duderinnetje het volgende:
Vanavond bietjes. Nog nooit gegeten! Hoe maak je die klaar?
Hoe komt het dat ik zo veel vragen heb en jullie alles weten?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |