Sorry het was me even ontschoten. Maar de blikjes kosten 70 cent per stuk en ze hebben alleen de melk. Het is echter wel peak maar als ik het me goed herinner is het gewoon dezelfde samenstelling.quote:Op dinsdag 8 augustus 2006 11:20 schreef OxygeneFRL het volgende:
[..]
We zijn inmiddels al weer een week verder?
Nou ik had meer interesse in die zakjes(volgens mij gele).quote:Op maandag 21 augustus 2006 02:10 schreef Gewoonik het volgende:
[..]
Sorry het was me even ontschoten. Maar de blikjes kosten 70 cent per stuk en ze hebben alleen de melk. Het is echter wel peak maar als ik het me goed herinner is het gewoon dezelfde samenstelling.
Wil je het nog ja/nee waar
Jammer...en die melk van Peak is dat melk of gecondenseerde melk.quote:Op maandag 21 augustus 2006 02:10 schreef Gewoonik het volgende:
[..]
Sorry het was me even ontschoten. Maar de blikjes kosten 70 cent per stuk en ze hebben alleen de melk. Het is echter wel peak maar als ik het me goed herinner is het gewoon dezelfde samenstelling.
Wil je het nog ja/nee waar
Gecondenseerdquote:Op dinsdag 22 augustus 2006 23:37 schreef OxygeneFRL het volgende:
[..]
Jammer...en die melk van Peak is dat melk of gecondenseerde melk.
recept please!!!quote:Op vrijdag 25 augustus 2006 17:47 schreef Pilootje het volgende:
Droogt langzaam uit, maar voordat gebeurt zal er schimmel op komen te staan. Dus netjes met een lepel eten, en niet je lepel in je mond en dan weer in dat bakje. Dan hou je hem het langst goed. Volgens mij na openen een week of wat geloof ik. Is erg zoet dus kan wel wat hebben.
Vandaag een citroentaart met gebrandeiwit schuim gemaakt. Dat wil zeggen het staat nu nog in de oven. Maar aangezien mijn bakvorm groter was als die in het recept heb ik even wat meer citroenvulling gemaakt, en daarin die condens melk verwerkt. Erg lekker romig nu. Dalijk na het bakken even met eiwit bestrijken en dan afbranden. Lekker !
quote:Op zaterdag 26 augustus 2006 21:18 schreef nVincible het volgende:
Staat nu lekker te koken, hoop alleen dat het op de goede stand is
edit: Best wel lekker, maar het heeft iets te lang opgestaan (3 uur). Tis naar mijn idee iets te donker en te stevig. Maar blijft smullen![]()
Heb het gemerkt, gewoon ff flink roeren met een lepel/vork werkt prima. Heb het in een ingevet plastic bord vorm gedaan, maar het wordt niet echt hard.quote:Op maandag 28 augustus 2006 12:13 schreef sieske het volgende:
dat had ik dus ook, maar als je het een beetje goed omroert of effe met de mixer doet, wordt het caramelachtig van structuur en dat blijft ook zo. In het begin dacht ik ook: dat heb ik te lang gedaan. Nie goed. Volgende keer 2 1/2 uur maar.
Maar ja, als het maar lekker is (en dat is het)
![]()
[..]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |