Is goed, laat maar effe weten in welke verpakkingen het wordt verkocht.quote:Op woensdag 26 juli 2006 23:08 schreef Gewoonik het volgende:
Milieumanagment hiero.. Maar goed word denk ik volgende week ergens.
Dat klinkt goed, zou ik je recept mogen ?quote:Op vrijdag 28 juli 2006 11:55 schreef Katinkat het volgende:
Bij AH, in het schap bij de Conimex spullen; ik neem het mee uit portugal, veel goedkoper. Ik gebruik het in een recept voor een citroenroomtaar.
Ga je het uitlepelenquote:Op vrijdag 28 juli 2006 15:12 schreef OxygeneFRL het volgende:
[afbeelding]
Zoo net effe bij de Appie Hein geweest en ben nu heerlijk aant smullen![]()
kun je het recept eens geven??quote:Op vrijdag 28 juli 2006 11:55 schreef Katinkat het volgende:
Bij AH, in het schap bij de Conimex spullen; ik neem het mee uit portugal, veel goedkoper. Ik gebruik het in een recept voor een citroenroomtaar.
recept graag!!!!!quote:Op zondag 30 juli 2006 19:11 schreef Syrena het volgende:
Recepten!! Ik zag citroentaart en iemand zei koekjes! Recepten!![]()
![]()
Banoffee heb ik er al mee gemaakt
quote:Op zondag 30 juli 2006 19:53 schreef Oceanonix het volgende:
Toffee notenblokken
150g koude boter
250 g bloem
75 g fijne suiker
voor de boven laag
150 gr melk chocolade in stukjes
40 gr boter
4,2 dl geconseerde melk
50 g gehakte noten
-Verwarm de over op 160 graden en vet een ondiep bak blik in ( ik bekleed een bakblik altijd met bakpapier)
- Doe de boter en bloem in een keukenmachine en meng ze tot het mengsel eruit ziet als broodkruim. Doe de suiker erbij en meng alles tot een samenghangende massa
- Doe het mengsel in een bakblik en verdeel in een gelijkmatige laag over het bakblik. Bak de bodem 35-40 min, tot de bovenkant heel lich gekleurd is.
- doe voor de bovenlaag de chocolade, boter, melk in een zware pan. Verwarm alles op een laag vuur tot de choco en de boter gesmolten is. Draai het vuur hoger en het mengsel 3-5 al roerend koken tot het dikker wordt
- Doe de noten erbij. Strijk het mengsel uit iover de koekbodem. Laat het geheel afkoelen (tenminste 2 uur in de koelkast) tot de bovenlaag stevig is.
Snijd de koek daarna in blokken.
Ik heb mijn vingers erbij op gegeten
bron: koekjes, biscuits & brownies, Catherine Atkinson
Ik heb dit vandaag gemaakt, alleen i.p.v. melkchocolade heb ik pure chocolade gebruikt. Echt ontzettend lekker.quote:Op zondag 30 juli 2006 19:53 schreef Oceanonix het volgende:
Toffee notenblokken
quote:
We zijn inmiddels al weer een week verder?quote:Op woensdag 26 juli 2006 23:08 schreef Gewoonik het volgende:
Milieumanagment hiero.. Maar goed word denk ik volgende week ergens.
groetjesquote:Op zaterdag 5 augustus 2006 19:54 schreef Winky het volgende:
[..]
Ik heb dit vandaag gemaakt, alleen i.p.v. melkchocolade heb ik pure chocolade gebruikt. Echt ontzettend lekker.
Voor wat betreft die deeglaag... ik heb maar wat gedaan. Ik heb het recept gevolgd en in een springvorm gedaan. De laag was ongeveer 1,5 tot 2 cm dik. Ik heb het wel wat langer in de oven gelaten dan het recept voorschreef (ongeveer steeds met 5 min. verlengd) maar de kleur was heel licht bruin. Het zal in totaal zo'n 50 min. geweest zijn op 150 graden want mijn oven kan geen 160 aan. De fudge heb ik vrij dik laten inkoken en dat duurde een paar uur voordat het compleet afgekoeld en opgestijfd was (wel in de koelkast). Ik ben niet zo thuis in de keuken maar dit ging me toch vrij makkelijk af.quote:Op woensdag 9 augustus 2006 13:20 schreef sieske het volgende:
kun je me ff helpe met dit recept?
groetjes![]()
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |