abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 26 juli 2006 @ 23:08:28 #26
79665 Gewoonik
Streng maar rechtvaardig
pi_40219904
Milieumanagment hiero.. Maar goed word denk ik volgende week ergens.
Met vriendelijke groet,
Gewoonik
pi_40220035
quote:
Op woensdag 26 juli 2006 23:08 schreef Gewoonik het volgende:
Milieumanagment hiero.. Maar goed word denk ik volgende week ergens.
Is goed, laat maar effe weten in welke verpakkingen het wordt verkocht.
pi_40265707
Bij AH, in het schap bij de Conimex spullen; ik neem het mee uit portugal, veel goedkoper. Ik gebruik het in een recept voor een citroenroomtaar.
pi_40269475
Gisteren tijdens het vakkenvullen een blikje gekocht, maar ik heb het blikje laten staan
Nu kan ik het goedje vanavond pas proberen.
pi_40272708

Zoo net effe bij de Appie Hein geweest en ben nu heerlijk aant smullen
pi_40272996
quote:
Op vrijdag 28 juli 2006 11:55 schreef Katinkat het volgende:
Bij AH, in het schap bij de Conimex spullen; ik neem het mee uit portugal, veel goedkoper. Ik gebruik het in een recept voor een citroenroomtaar.
Dat klinkt goed, zou ik je recept mogen ?
  Redactie Frontpage / Spellchecker vrijdag 28 juli 2006 @ 17:15:56 #32
13151 crew  Rewimo
Nederduitse/Mevrouw qltel
pi_40276876
Vomar verkoopt het ook, bij de buitenlandse artikelen.
Most people don't listen with the intention to understand, they listen with the intention to reply.
<a href="http://bijenzonderzorgen.nl/" target="_blank" rel="nofollow">http://bijenzonderzorgen.nl/</a> beslist geen BIJ-zaak!
  vrijdag 28 juli 2006 @ 17:17:53 #33
13804 MouseOver
Cabdriver from Hell
pi_40276927
quote:
Op vrijdag 28 juli 2006 15:12 schreef OxygeneFRL het volgende:
[afbeelding]
Zoo net effe bij de Appie Hein geweest en ben nu heerlijk aant smullen
Ga je het uitlepelen
Vampire Romance O+
pi_40289039
quote:
Op vrijdag 28 juli 2006 17:17 schreef MouseOver het volgende:

[..]

Ga je het uitlepelen
Ja je hebt toch geen stront in je ogen?
pi_40317439
bij de c1000, afdeling turkse produkten en aziatische dingen.
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
pi_40321843
Vrijdag geproeft en het was erg vies
pi_40323368
heb je het wel klaar gemaakt? Niet zo open maken en dan eten, maar eerst in een pan water laten koken. Het water dan hè. Ik weet niet hoelang precies, dat moet je eens navragen op dit forum.
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
  zondag 30 juli 2006 @ 19:09:39 #38
79665 Gewoonik
Streng maar rechtvaardig
pi_40329622
Zag het er gister ook staan stom toevallig.
Met vriendelijke groet,
Gewoonik
pi_40329677
Recepten!! Ik zag citroentaart en iemand zei koekjes! Recepten!

Banoffee heb ik er al mee gemaakt
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_40330679
Toffee notenblokken

150g koude boter
250 g bloem
75 g fijne suiker

voor de boven laag
150 gr melk chocolade in stukjes
40 gr boter
4,2 dl geconseerde melk
50 g gehakte noten

-Verwarm de over op 160 graden en vet een ondiep bak blik in ( ik bekleed een bakblik altijd met bakpapier)
- Doe de boter en bloem in een keukenmachine en meng ze tot het mengsel eruit ziet als broodkruim. Doe de suiker erbij en meng alles tot een samenghangende massa
- Doe het mengsel in een bakblik en verdeel in een gelijkmatige laag over het bakblik. Bak de bodem 35-40 min, tot de bovenkant heel lich gekleurd is.
- doe voor de bovenlaag de chocolade, boter, melk in een zware pan. Verwarm alles op een laag vuur tot de choco en de boter gesmolten is. Draai het vuur hoger en het mengsel 3-5 al roerend koken tot het dikker wordt
- Doe de noten erbij. Strijk het mengsel uit iover de koekbodem. Laat het geheel afkoelen (tenminste 2 uur in de koelkast) tot de bovenlaag stevig is.
Snijd de koek daarna in blokken.

Ik heb mijn vingers erbij op gegeten

bron: koekjes, biscuits & brownies, Catherine Atkinson
pi_40500358
quote:
Op vrijdag 28 juli 2006 11:55 schreef Katinkat het volgende:
Bij AH, in het schap bij de Conimex spullen; ik neem het mee uit portugal, veel goedkoper. Ik gebruik het in een recept voor een citroenroomtaar.
kun je het recept eens geven??
Klinkt lekker, roomkaastaart met condensed milk!
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
pi_40500389
quote:
Op zondag 30 juli 2006 19:11 schreef Syrena het volgende:
Recepten!! Ik zag citroentaart en iemand zei koekjes! Recepten!

Banoffee heb ik er al mee gemaakt
recept graag!!!!!
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
pi_40500446
quote:
Op zondag 30 juli 2006 19:53 schreef Oceanonix het volgende:
Toffee notenblokken

150g koude boter
250 g bloem
75 g fijne suiker

voor de boven laag
150 gr melk chocolade in stukjes
40 gr boter
4,2 dl geconseerde melk
50 g gehakte noten

-Verwarm de over op 160 graden en vet een ondiep bak blik in ( ik bekleed een bakblik altijd met bakpapier)
- Doe de boter en bloem in een keukenmachine en meng ze tot het mengsel eruit ziet als broodkruim. Doe de suiker erbij en meng alles tot een samenghangende massa
- Doe het mengsel in een bakblik en verdeel in een gelijkmatige laag over het bakblik. Bak de bodem 35-40 min, tot de bovenkant heel lich gekleurd is.
- doe voor de bovenlaag de chocolade, boter, melk in een zware pan. Verwarm alles op een laag vuur tot de choco en de boter gesmolten is. Draai het vuur hoger en het mengsel 3-5 al roerend koken tot het dikker wordt
- Doe de noten erbij. Strijk het mengsel uit iover de koekbodem. Laat het geheel afkoelen (tenminste 2 uur in de koelkast) tot de bovenlaag stevig is.
Snijd de koek daarna in blokken.

Ik heb mijn vingers erbij op gegeten

bron: koekjes, biscuits & brownies, Catherine Atkinson
Meer recepten graag!
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
  zaterdag 5 augustus 2006 @ 19:54:34 #44
16038 Winky
tjilp tjilp
pi_40518998
quote:
Op zondag 30 juli 2006 19:53 schreef Oceanonix het volgende:
Toffee notenblokken
Ik heb dit vandaag gemaakt, alleen i.p.v. melkchocolade heb ik pure chocolade gebruikt. Echt ontzettend lekker.
  zaterdag 5 augustus 2006 @ 21:19:47 #45
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_40521464
Witte-chocoladefudge met pistachenoten

Boter om in te vetten; 350 gr basterdsuiker; 30 gr ongezouten boter; snufje zout; 1 1/4 dl gecondendenseerde melk; 1 vanillestokje; 300 gr witte chocolade ( fijngehakt); 80 gram pistachenoten.

vierkante bakvorm van 18 cm
Vet de bakvorm in met boter.

Doe de suiker, boter, zout en de gecondenseerde melk in een pan. Splijt het vanillestokje overlangs en schraap de zaadjes er met een scherp mesje uit, en doe ze samen met het stokje in de pan. Breng het mengsel op matig vuur, onder voortdurend roeren met een pollepel aan de kook. Temper het vuur en laat het 5 min sudderen, blijf roeren. Haal de pan van het vuur en verwijder het vanille stokje, Roer de chocolade erdoor tot hij volledig is gesmolten en een gladde saus is ontstaan., Voeg de pistache noten toe en schenk het mengsel in de bakvorm. Zet de fugde in de koelkast tot hij hard is geworden.

Snijd de fudge in blokjes.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_40602490
late reactie, maar ik heb gisteren een blikje opengemaakt omdat ik de toffeblokken, onderstaand recept, ging maken en ik vond die melk heerlijk, ik kon het ook zo uitlepelen als ik het niet nodig had hgehad voor een recept. Heerlijk man!!
quote:
Op vrijdag 28 juli 2006 17:17 schreef MouseOver het volgende:

[..]

Ga je het uitlepelen
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
pi_40602765
quote:
Op woensdag 26 juli 2006 23:08 schreef Gewoonik het volgende:
Milieumanagment hiero.. Maar goed word denk ik volgende week ergens.
We zijn inmiddels al weer een week verder?
pi_40641393
kun je me ff helpe met dit recept? Het klinkt niet moeilijk, ik weet het, maar het gedeelte met deeg lukt niet echt . Ik kan het wel maken en bakken maar ik weet niet hoe dik de laag deeg moet zijn, want het wordt niet gaar en als ik het te lang bak wordt het zwart en dat is niet de bedoeling dacht ik.
De chocoladefudge was heerlijk, ook zo, en op geroosterd brood.
Dus, hoe dik moet het deeglaagje zijn voor je het bakt, en hoe dik moet de fudgelaag zijn om binnen een paar uur op te stijven?? Ik hoop dat iemand hier snel antwoord op geeft, want ik wil dit recept heel graag maken. En, als je caramelsaus wil maken van gecondenseerde melk, hoelang moet je dat dan in water opzetten?
quote:
Op zaterdag 5 augustus 2006 19:54 schreef Winky het volgende:

[..]

Ik heb dit vandaag gemaakt, alleen i.p.v. melkchocolade heb ik pure chocolade gebruikt. Echt ontzettend lekker.
groetjes
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
  woensdag 9 augustus 2006 @ 19:46:53 #49
16038 Winky
tjilp tjilp
pi_40654271
quote:
Op woensdag 9 augustus 2006 13:20 schreef sieske het volgende:
kun je me ff helpe met dit recept?
groetjes
Voor wat betreft die deeglaag... ik heb maar wat gedaan. Ik heb het recept gevolgd en in een springvorm gedaan. De laag was ongeveer 1,5 tot 2 cm dik. Ik heb het wel wat langer in de oven gelaten dan het recept voorschreef (ongeveer steeds met 5 min. verlengd) maar de kleur was heel licht bruin. Het zal in totaal zo'n 50 min. geweest zijn op 150 graden want mijn oven kan geen 160 aan. De fudge heb ik vrij dik laten inkoken en dat duurde een paar uur voordat het compleet afgekoeld en opgestijfd was (wel in de koelkast). Ik ben niet zo thuis in de keuken maar dit ging me toch vrij makkelijk af.

Succes.
pi_40676403
bedankt winky, ik ga het dadelijk nog eens proberen want die fudge was echt goddelijk!!!!
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')