Vandaag gemaakt en het was echt heerlijk!quote:Op donderdag 25 mei 2006 23:36 schreef golfer het volgende:
Dit receptje uit de Allerhande ga ik binnenkort maar eens proberen:
Tilapiafilet in Thaise saus.
Ingrediėnten:
2-3 eetlepels Thaise groene currypasta
1 blik kokosmelk (400 ml)
3 bosuitjes, in stukjes
1 zakje verse koriander (15 g), fijngesneden
400 g tilapiafilet, in 12 stukken
1 bakje cocktailgarnalen (125 g)
1 eetlepel olie
Bereiden:
Verwarm de olie in een hapjespan en fruit de currypasta zachtjes tot deze gaat geuren. Voeg de kokosmelk toe, breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 5 minuten zachtjes doorkoken en dikker worden. Roer de bosuitjes en de helft van de koriander erdoor. Bestrooi de stukken vis met zout en leg ze met de garnalen in de kokossaus. Smoor de vis, met het deksel op de pan, in 5 minuten op laag vuur gaar. Keer de stukken na 2 minuten voorzichtig om met een spatel. Strooi vlak voor serveren de rest van de koriander erover. Lekker met pandanrijst en komkommer-wortelsalade.
Lijkt mij lekker.![]()
goed bezig herman!quote:Op vrijdag 26 mei 2006 20:14 schreef golfer het volgende:
[..]
Vandaag gemaakt en het was echt heerlijk!
resultaat in de pan:
[afbeelding]
en met bijgerechten op het bord:
[afbeelding]
![]()
Ziet er goed uit Golferquote:Op vrijdag 26 mei 2006 20:14 schreef golfer het volgende:
[..]
Vandaag gemaakt en het was echt heerlijk!
resultaat in de pan:
[afbeelding]
en met bijgerechten op het bord:
[afbeelding]
![]()
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |