hoi, ik heb zojuist cranberry-krenten-kokosbollen gemaakt. Het deeg gekneed in mijn bbm maar ik heb de pie niet gehoord voor het bijvoegen van ingredienten. Dus heb ik het deeg eruit gehaald en zelf de ingredienten(cranberrys, krenten, gemalen amandelen) erdoor gedaan , bolletjes van gemaakt die nu in de oven liggen. Maar het probleem was dat ik er een klein scheutje olie bij gedaan heb in de bbm omdat het deeg aan de zijkanten plakte en waaeschijnlijk daardoor bleven de ingredienten niet zitten. De cranverrys en de krenten vielen er continu uit, moet ik ze gewoon door de bbm laten mengen of geen extra olie toevoegen (ook geen klein beetje)?
Trouwens, ze liggen nu in de oven en zijn helemaal uitgelopen (± 2 cm dik, 10 cm doorsnee). Weet iemand waar dat aan kan liggen? Ik hoop dat ze wel goed smaken, ze ruiken in ieder geval lekker.
Je bent nooit te oud om te leren....toch?