Ja, en de volgende ochtend voel je ze zelfsquote:Op dinsdag 4 april 2006 20:42 schreef Pappie_Culo het volgende:
Mjah, liefst na een lichte bier overdosis. Die proef je de hele nacht nog
Voor het slapen gaan twee liter water drinken en een rolletje pepermunt in je kanaalquote:Op dinsdag 4 april 2006 20:58 schreef ParanoidEv het volgende:
[..]
Ja, en de volgende ochtend voel je ze zelfs![]()
Yup, en dat is voor mij de reden om ze maar niet meer te halen. Ik hoopte dat meer mensen dat zouden doen en de prijzen zodoende zouden zakken, maar helaasquote:
En waar is die te verkrijgen? Heb die nog nooit ergens gezien.quote:Op woensdag 5 april 2006 10:11 schreef NIels25 het volgende:
Tosti Vlam van Topking ook erg jummie!
Welfare-vlammetjesquote:Op woensdag 5 april 2006 13:35 schreef roofless het volgende:
Trouwens prima te maken: haal de inhoud uit een sausijs (dus vel van de worst halen), flink wat sambal erdoor mengen.
Een eetlepel op een mini loempiavel (toko), opvouwen en dichtplakken (met water of eiwit)
Even frituren en hoppa, vlammetjes voor 5-10ct per stuk.
http://www.recepten.net/detail.php?q=1346quote:Op woensdag 5 april 2006 17:45 schreef LoggedIn het volgende:
wat is Tosti vlam?
Ik denk dat ParanoidEv bedoelde dat je ze de volgende ochtend op het toilet voelt.quote:Op dinsdag 4 april 2006 21:00 schreef Pappie_Culo het volgende:
[..]
Voor het slapen gaan twee liter water drinken en een rolletje pepermunt in je kanaal
sjongejongejonge.... zuchtquote:Op woensdag 5 april 2006 18:15 schreef V.en.A het volgende:
[..]
Ik denk dat ParanoidEv bedoelde dat je ze de volgende ochtend op het toilet voelt.
quote:Op woensdag 5 april 2006 18:30 schreef V.en.A het volgende:
Het apeldoorn-dierens.
die ga ik binnenkort een keer makenquote:Op woensdag 5 april 2006 17:48 schreef Bluezz het volgende:
[..]
http://www.recepten.net/detail.php?q=1346
Inderdaad DRquote:Op woensdag 5 april 2006 18:54 schreef DemonRage het volgende:
Pas als je moet schijten dan besef je waarom ze vlammetjes heten.
Waar is die te koop? Die ken ik nietquote:Op dinsdag 4 april 2006 20:48 schreef aidyl het volgende:
Jaah met vlammetjessaus!
[afbeelding]
Die doe ik er altijd bij
Lukas Klamer 's Hertogenboschquote:Op woensdag 5 april 2006 19:23 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Waar is die te koop? Die ken ik niet
Die sausijs, moet dat rundersausijs of varkensausijs zijn? Of maakt dat niet uitquote:Op woensdag 5 april 2006 13:35 schreef roofless het volgende:
Trouwens prima te maken: haal de inhoud uit een sausijs (dus vel van de worst halen), flink wat sambal erdoor mengen.
Een eetlepel op een mini loempiavel (toko), opvouwen en dichtplakken (met water of eiwit)
Even frituren en hoppa, vlammetjes voor 5-10ct per stuk.
quote:Op vrijdag 24 oktober 2008 00:20 schreef RijstNatie het volgende:
als je iets pittigs wilt moet je bij de snackbar om een vlampijp vragen !
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |