abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 18 maart 2006 @ 15:35:40 #1
140454 Zwemzwem
Zwemmerdezwem!!!
pi_36143454
Ik kwam in een recept tegen dat er gepelde tomaten uit blik of gezeefde tomaten in moeten. Wat is het verschil (qua smaak) en wanneer kan ik het beste wat gebruiken? Het gaat om een pasta saus... Iemand enig idee? Meestal gebruik ik gewoon gepelde tomaten, maar omdat het hier expliciet vermeld stond, begon ik me af te vragen wat het verschil nou eigenlijk is....
pi_36143599
Gepelde tomaten vind ik lekkerder omdat je nog wat " bite" hebt aan de stukjes tomaat die erin zitten
  zaterdag 18 maart 2006 @ 15:54:50 #3
140454 Zwemzwem
Zwemmerdezwem!!!
pi_36143916
Ja, dat dacht ik al, daarom gebruik ik dus de gepelde . Goede intuïtie !
pi_36144934
bij gezeefde heb ik altijd zo'n idee of je een pakje tomatensoep opentrekt,. ik ga dus meestal ook voor de gepelde
  zaterdag 18 maart 2006 @ 17:31:42 #5
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_36146038
quote:
Op zaterdag 18 maart 2006 16:43 schreef nightfall het volgende:
bij gezeefde heb ik altijd zo'n idee of je een pakje tomatensoep opentrekt,. ik ga dus meestal ook voor de gepelde
Same here en qua smaak maakt het helemaal niets uit is mijn ervaring
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_36148028
Wat ik handiger vind hangt er altijd een beetje vanaf wat ik maak. Qua smaak maakt het inderdaad niet zo veel uit.
In deze tijd. Mag ik gewoon eerlijk zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest als nu?
  zaterdag 18 maart 2006 @ 19:50:34 #7
97745 Thorical
finding a way
pi_36149393
Ooit meegekregen van de keuringsdienst van waarde dat gezeefde tomaten, eigelijk aangelengde tomaten puree is. zie verder maar wat je met deze info doet.
  maandag 20 maart 2006 @ 14:03:55 #8
140454 Zwemzwem
Zwemmerdezwem!!!
pi_36199298
Dank allemaal. Ik heb het al door, ik blijf gewoon gepelde tomaten gebruiken .
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')