abonnement Unibet Coolblue
pi_36098304
quote:
Baasje uitgemergelde Raffaëla had geen geld

De politie in Den Haag heeft het baasje van de zaterdag aangetroffen dalmatiër Raffaëla achterhaald. Een 23-jarige vrouw meldde zich na de media-aandacht rond de hond via een buurman bij de politie. De vrouw had zélf afgelopen zaterdag de Dierenambulance gebeld met de mededeling dat er een verwaarloosde zwerfhond op straat scharrelde.

Raffaëla, die eigenlijk Shadow heet, werd afgelopen weekend uitgemergeld van de straat gehaald. Het teefje woog bij haar vondst nog maar zeven kilo, waar een gewicht van zestien of zeventien kilo normaal is. De eigenaresse verklaarde vandaag dat ze door financiële problemen niet meer voor het huisdier kon zorgen. Zij heeft inmiddels vrijwillig afstand gedaan van Raffaëla/Shadow en krijgt een proces-verbaal wegens dierenkwelling.

De hond in kwestie blijft vooralsnog onder de hoede van de Dierenambulance om aan te sterken. Volgens een woordvoerder kost het minimaal enkele weken om Raffaëla weer enigszins op een normaal gewicht te krijgen, en twee tot drie maanden om al haar spieren te laten herstellen. Deze zijn door de ondervoeding zwaar aangetast. Bij de Dierenambulance hebben zich reeds honderden personen gemeld die de dalmatiër willen opnemen. Zij krijgen de boodschap over enkele maanden terug te bellen. "Dan houd je ook de mensen over die níet in een opwelling reageren", aldus Eric Louwrier van de Dierenambulance.
pi_36098581
quote:
Op donderdag 16 maart 2006 21:26 schreef WithMe het volgende:

[..]
Erg dat het al zover moest komen vóórdat ze iets deed .
pi_36099563
Ik heb ook geen geld over voor Raffaëla dus ik vind het wel logisch
We are young but getting old before our time
We'll leave the T.V. and the radio behind
Don't you wonder what we'll find
Steppin out tonight
pi_36134146
Ik dacht dat ze was flauwgevallen ofzo
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')