Je zou er ook nog een beetje azijn door heen kunnen doen dat doe ik tenminste altijd.quote:Op woensdag 22 februari 2006 11:29 schreef Kermit77 het volgende:
Olijfolie, mosterd, honig en even goed schudden... super!
En doe je er dan verder niets bij?quote:Op donderdag 23 februari 2006 09:41 schreef Pietverdriet het volgende:
Wees als een Sheik met de olie, een vrek met de azijn, een wijze met het zout en een gek met de pepermolen.
tuurlijk wel, maar dit is een goede stelregel voor een basis vinigraitte.quote:Op donderdag 23 februari 2006 12:08 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
En doe je er dan verder niets bij?
Jam heeft het voordeel dat het voor een betere emulgatie (binden van olie en vocht) zorgt tov limonade siroop.quote:Op donderdag 23 februari 2006 13:15 schreef Isabeau het volgende:
In plaats van jam doe ik er wel eens een scheut limonadesiroop in, Pietverdriet
Door een mix van olijfolie en azijn?quote:Op donderdag 23 februari 2006 13:12 schreef Pietverdriet het volgende:
tuurlijk wel, maar dit is een goede stelregel voor een basis vinigraitte.
Ik vind een zoete dressing persoonlijk ook erg lekker, dan doe ik er bv een lepel Jam doorheen,
of maak een geheel andere dressing.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |