Ik dacht meer aan de eigenaar in zijn geheel, weet je hoe groot die bakken zijn...quote:Op vrijdag 10 februari 2006 22:05 schreef renz0r het volgende:
En het hoofd van de eigenaar onderdompelen in heet frituurvet!
quote:Op vrijdag 10 februari 2006 22:08 schreef sugarnieuws het volgende:
Dat heb ik nou echt nog nooit gezien...
Bij mij ookquote:Op vrijdag 10 februari 2006 22:07 schreef BabeWatcher het volgende:
Bij mijn snackbar hebben ze van die dubbele bakjes, 3 kwart patat en 1 kwart mayo.
Niet iedere snackbar is voorzien van zo een luxe. Ik ga voortaan vooraf vragen wat voor bakjes ze hebben, voor ik weer voor verrassingen kom te staan.quote:Op vrijdag 10 februari 2006 22:11 schreef Nosh het volgende:
In de beschaafde wereld hebben we aparte vakjes voor de saus en friet.
Het is wat.
quote:Op vrijdag 10 februari 2006 22:04 schreef renz0r het volgende:
Platbranden die tent!
Zo doet mijn Chinees het iig.quote:Op vrijdag 10 februari 2006 22:23 schreef RemcoDelft het volgende:
Ik neem aan dat je die patat mee nam? Dan is het idee er achter waarschijnlijk dat de saus niet aan het papieren zakje plakt...
Ik zou zeggen, stel ze eens voor:
-doe patat in het bakje, net niet helemaal vol
-doe de saus erop
-strooi er nog een paar patatjes op
Zelfde resultaat (papieren zakje zonder smurrie), maar wel fatsoenlijk eetbaar.
Plaatje heet mayonaise ? Logisch.quote:Op vrijdag 10 februari 2006 23:00 schreef The_Terminator het volgende:
[..]
Leuk, maar wat heeft dat met het topic te maken![]()
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |