FOK!forum / Culinesse à gogo / Jouw favoriete pannekoek?
Okselwoensdag 1 februari 2006 @ 13:58
Wat gooien jullie er bij voorkeur op?

Ik ga vanavond weer eens het een en ander bakken, maar veel verder dan appel/rozijn/kaneel kom ik niet..

Iemand nog een geniaal idee?
FloggingMollywoensdag 1 februari 2006 @ 13:59
spek en kaas (met stroop en sambal)
Tha_Erikwoensdag 1 februari 2006 @ 14:00
Warme kersen en slagroom .
Mirjamwoensdag 1 februari 2006 @ 14:01
een spekpannenkoek met stroop
Frollowoensdag 1 februari 2006 @ 14:02
Gewoon, poedersuiker. Verder niets.
Strangerwoensdag 1 februari 2006 @ 14:03
Kaas en poedersuiker
Okselwoensdag 1 februari 2006 @ 14:03
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 14:00 schreef Tha_Erik het volgende:
Warme kersen en slagroom .
Tering, dat is een goed idee! Slagroom heb ik nog wel, pot kersen kopen.. hmm..!
Okselwoensdag 1 februari 2006 @ 14:04
En ik heb nog ijs. Maak ik er gewoon een sorbetpannekoek van, als desert..
Tha_Erikwoensdag 1 februari 2006 @ 14:05
Ook erg lekker ja!
Pileswoensdag 1 februari 2006 @ 14:06
Salami / paprika
mellukwoensdag 1 februari 2006 @ 14:06
ga gewoon eens kijken op het menu van een pannenkoekenhuisje en ga dat thuis namaken:D
ideeen zat neem ik aan
Sjoemwoensdag 1 februari 2006 @ 14:06
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 14:00 schreef Tha_Erik het volgende:
Warme kersen en slagroom .
Ik vind koude kersen lekkerder
Maikalowoensdag 1 februari 2006 @ 14:15
Pannenkoek met gesmolten kaas en stroop
joshus_catwoensdag 1 februari 2006 @ 14:15
Ananas.
Okselwoensdag 1 februari 2006 @ 14:16
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 14:06 schreef Piles het volgende:
Salami / paprika
En dan eerst een prutje maken van salami, ui, knoflook en paprika?
mAst3rb33rwoensdag 1 februari 2006 @ 14:23
Spek en boerenjongens...
Logitikwoensdag 1 februari 2006 @ 14:23
Goed idee, ik ga vanavond pannekoeken eten
#ANONIEMwoensdag 1 februari 2006 @ 14:25
Met aardbeien en roomijs
Dubbeldrankwoensdag 1 februari 2006 @ 14:25
Spekpannenkoeken all the way
Mirjamwoensdag 1 februari 2006 @ 14:31
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 14:25 schreef Dubbeldrank het volgende:
Spekpannenkoeken all the way
ikwilookwatzeggenwoensdag 1 februari 2006 @ 14:32
Met appel en kaneel!
joshus_catwoensdag 1 februari 2006 @ 14:36
Banaan, peer,..
Djemmawoensdag 1 februari 2006 @ 14:37
Abrikozenjam
Martijn23woensdag 1 februari 2006 @ 14:44
appel/kaneel
appel/spek
warmekersen/slagroom
Pinnenmutskewoensdag 1 februari 2006 @ 14:53
met bloemsuiker
met witte suiker
met bruine suiker
Logitikwoensdag 1 februari 2006 @ 14:56
Als je bijvoorbeeld een ham/kaas pannenkoek maakt, hoe maak je dat ?

Wanneer moet je de hame en kaas op de pannekoek gooien? Op het laatst of op het begin ?
blupje77woensdag 1 februari 2006 @ 15:16
banaan en kokos
Okselwoensdag 1 februari 2006 @ 15:48
Halverwege. 1 kant bakken, omdraaien, dan de kaas/ham erop.

Bij spek; eerst spek goed bakken, dan veel beslag erover.

Rozijnen/appel; dubbelvouwen.
Nembrionicwoensdag 1 februari 2006 @ 15:51
spek, kaas en stroop.
dik_voormekaarwoensdag 1 februari 2006 @ 16:01
2 pannenkoeken met spek erin, met kalfsragout en perziken ertussen.

By the way:
Hoe maken jullie het lekkerste beslag? (Voor "normale" pannenkoeken)
Mirjamwoensdag 1 februari 2006 @ 16:02
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 16:01 schreef dik_voormekaar het volgende:
2 pannenkoeken met spek erin, met kalfsragout en perziken ertussen.
alles bij elkaar? nee toch zeker?
De-oneven-2woensdag 1 februari 2006 @ 16:03
Banaan, appel, kaneel.
KiwiTjuHhwoensdag 1 februari 2006 @ 16:04
Ik maak meestal ham/kaas pannekoeken!

Soms ook ham/kaas/tonijn/champignon ook zeker een aanrader!
Tis net een pizza.. maar zeker lekker.
dik_voormekaarwoensdag 1 februari 2006 @ 16:04
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 16:02 schreef MissyMirjaM het volgende:

[..]

alles bij elkaar? nee toch zeker?
De ragout en perziken tussen de twee pannenkoeken...
Pileswoensdag 1 februari 2006 @ 16:23
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 14:16 schreef Oksel het volgende:

[..]

En dan eerst een prutje maken van salami, ui, knoflook en paprika?
Nee, gewoon 3 plakjes salami + stukjes paprika (en chamignons)
Mini_rulezwoensdag 1 februari 2006 @ 16:54
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 14:25 schreef Dubbeldrank het volgende:
Spekpannenkoeken all the way
Oh yeah! En dan met poedersuiker...

Je kunt natuurlijk ook gewoon spek én kaas én appel in je pannenkoek doen.
Raissawoensdag 1 februari 2006 @ 16:57
Appel
#ANONIEMwoensdag 1 februari 2006 @ 17:19
Spek en kaas
Jordy-Bwoensdag 1 februari 2006 @ 17:20
salami en stroop
martinuhhhwoensdag 1 februari 2006 @ 17:21
Ik vind pannekoek met banaan lekker, maar volgens mij ben ik wel de enige
Mini_rulezwoensdag 1 februari 2006 @ 17:25
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 17:21 schreef martinuhhh het volgende:
Ik vind pannekoek met banaan lekker, maar volgens mij ben ik wel de enige
Nee hoor, dat lijkt mij ook best lekker. Met chocoladepasta.
Tha_Erikwoensdag 1 februari 2006 @ 17:28
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 17:21 schreef martinuhhh het volgende:
Ik vind pannekoek met banaan lekker, maar volgens mij ben ik wel de enige
Is ook lekker .

Ik zit op het moment aan de pannekoek met appel .
KiwiTjuHhwoensdag 1 februari 2006 @ 18:41
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 17:25 schreef Mini_rulez het volgende:

[..]

Nee hoor, dat lijkt mij ook best lekker. Met chocoladepasta.
En ijs
Keileweg-ethicuswoensdag 1 februari 2006 @ 19:57
Spek en kaas! En dan groot met stroop. En dan na één pannekoek klaar zijn.
Sjoemwoensdag 1 februari 2006 @ 20:01
Hmm, met perziken wil ik eigenlijk ook wel eens proberen.
De-oneven-2woensdag 1 februari 2006 @ 20:09
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 17:21 schreef martinuhhh het volgende:
Ik vind pannekoek met banaan lekker, maar volgens mij ben ik wel de enige
.
Tha_Erikwoensdag 1 februari 2006 @ 20:10
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 20:09 schreef De-oneven-2 het volgende:

[..]

.
Ik vind je geen type wat pannekoeken eet. .
De-oneven-2woensdag 1 februari 2006 @ 20:11
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 20:10 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Ik vind je geen type wat pannekoeken eet. .
!

Hoe dat zo?
anne_Chriswoensdag 1 februari 2006 @ 20:12
Veel spek en veel stroop
hassanjassanwoensdag 1 februari 2006 @ 20:14
mijn favorieten:

met gebakken spek en stroop
met appels
met kaas, maar ik doe deze door eerst de pannekoek te bakken, dan eruit halen, kaas in de pan (2 plakken) en dan de pannenkoek er weer op tot de kaas lekker krokant en beetje smeuig nog is...yammie !!
Tha_Erikwoensdag 1 februari 2006 @ 20:15
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 20:11 schreef De-oneven-2 het volgende:

[..]

!

Hoe dat zo?
Ik heb je altijd als iemand over zien komen die meer dit soort gerechten nuttigt:
Gegrilde tarbot met gesauteerde langoustines geserveerd met gesauteerde mini Romaine en gegrilde rode paprika en schuim van langoest

of

Cote de veau van Piemontees kuiskalf met gesauteerde kalfszwezerik en saus van rode wijn

Pannekoeken zijn zo... simpel en normaal voor jou.

De gerechten zijn van een willekeurige menukaart die ik op internet gevonden heb
jpzegthallowoensdag 1 februari 2006 @ 20:22
Om even wat dingen te noemen die nog niet genoemd zijn: Champignons, banaan, gedroogde perzik etc.
De-oneven-2woensdag 1 februari 2006 @ 20:40
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 20:15 schreef Tha_Erik het volgende:
Pannekoeken zijn zo... simpel en normaal voor jou.
God,
wat kan zo'n forum een vertekend beeld geven, he?

Ik leef voornamelijk op diepvries pizza's en boterhammen met pindakaas, Tha_Erik.
Tha_Erikwoensdag 1 februari 2006 @ 20:42
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 20:40 schreef De-oneven-2 het volgende:

[..]

God,
wat kan zo'n forum een vertekend beeld geven, he?

Ik leef voornamelijk op diepvries pizza's en boterhammen met pindakaas, Tha_Erik.
Dat had ik in geen geval achter je gezocht. Nimmer.
Je wilt dus zeggen dat je eigenlijk een doorsnee persoon bent?
De-oneven-2woensdag 1 februari 2006 @ 20:44
Ik heb geen idee wat een 'doorsnee persoon' zoal eet, eigenlijk.
Tha_Erikwoensdag 1 februari 2006 @ 20:46
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 20:44 schreef De-oneven-2 het volgende:
Ik heb geen idee wat een 'doorsnee persoon' zoal eet, eigenlijk.
Pannekoeken, pizza's en diepvriesmaaltijden. Grofweg dan.
De-oneven-2woensdag 1 februari 2006 @ 20:47
Nu, in dat geval zijn mijn eetgewoonten doorsnee te noemen.
bercwoensdag 1 februari 2006 @ 20:58
wat een toptopic dat ik hem nu pas ondekt!

ik gooi er altijd ananas op of ik neem de bananapancake (bananen dus)
joshus_catwoensdag 1 februari 2006 @ 20:59
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 20:46 schreef Tha_Erik het volgende:

[..]

Pannekoeken, pizza's en diepvriesmaaltijden. Grofweg dan.
De echte sloebers maken hun pannekoeken met water ipv melk
Salsagirlwoensdag 1 februari 2006 @ 21:09
ooh lekker met galia meloen..of aardbeien druiven, en dan heel veel poeder suiker
imagowoensdag 1 februari 2006 @ 21:50
geitenkaas met honing
elvydonderdag 2 februari 2006 @ 14:28
Hier een GROOT pannekoekenliefhebber!!!

Mijn favorieten voor thuis:
- alleen met suiker! (geen poedersuiker maar gewone, dat knispert zo lekker, en ik maak mijn pannekoeken altijd érg dun, meer flensjes eigenlijk)
-'s Zomers ook wel met van die bosbessen (of hoe noem je die? Fransen noemen ze Myrtilles)

Favorieten bij een pannekoekenhuisje:
- Kaas en gember
- Brie en honing
- kaas en (appel!)stroop
Innocencedonderdag 2 februari 2006 @ 15:04
Liefst gewone met Cassonade Graeffe, weet niet hoe je die suiker normaal noemd.

Of volkorenpannekoekjes met ricotta en spekjesvulling, heb ik pas voor het eerst gemaakt en het smaakt echt super!
Okseldonderdag 2 februari 2006 @ 15:30
Mwhahah, wat een mooie posts hier.

Ik heb gisteravond lekker gegeten, eerst appel/kaneel/rozijn, toen ui/knoflook/spek/paprika/chorizo en als toetje warme kernsen, roomijs en slagroom.

En bij dit alles een mooie Merlot geserveerd, wat een combi!
inkie1010donderdag 2 februari 2006 @ 16:26
Ik heb het liefste een simpele pannenkoek en dan vind ik Kaas & Spek eigenlijk altijd de lekkerste combi!
Dubbeldrankdonderdag 2 februari 2006 @ 17:17
Zoveel mensen die kaas op een pannenkoek lekker vinden Op spek na alleen maar zoete meuk erop, jam, stroop suiker, banaan, warme kersensaus enz. enz.
Uirurudonderdag 2 februari 2006 @ 17:21
Een gewone standaardpannenkoek bakken zonder toevoegingen. Op het bord. in het midden van de pannenkoek leg je dan shoarma, ui, paprika, sambal en knoflooksaus. Even oprollen... Heerlijk!
octopussydonderdag 2 februari 2006 @ 17:22
quote:
Op donderdag 2 februari 2006 14:28 schreef elvy het volgende:
Hier een GROOT pannekoekenliefhebber!!!

Mijn favorieten voor thuis:
- alleen met suiker! (geen poedersuiker maar gewone, dat knispert zo lekker, en ik maak mijn pannekoeken altijd érg dun, meer flensjes eigenlijk)
-'s Zomers ook wel met van die bosbessen (of hoe noem je die? Fransen noemen ze Myrtilles)

Favorieten bij een pannekoekenhuisje:
- Kaas en gember
- Brie en honing
- kaas en (appel!)stroop
ohhhh dat klinkt lekker!
ik ga even naar de winkel rennen....
Arizonazaterdag 4 februari 2006 @ 19:54
Pannekoek met daarop blokjes biefstuk, jus en stroop!
Echt superlekker!
arithaterhorstzondag 5 februari 2006 @ 08:46
Pannekoek met spek: heerlijk. Of appelstroop of kristalsuiker. Of ijs, warme kersen en cointraux.

Als ik tijd hem maak ik dit wel eens :

Pannekoek met ragout en asperges

Kipfilet
Champignons
Handje thijm
Peper
zout
mosterd

Neem 2 kipfilets en doe ze in een pan met water en kook ze met thijm, peper en zout. Kipfilets uit het water nemen (water niet weggooien) en met een vork kleine stukjes van trekken.

In een andere pan een roux maken: boter in de pan, langzaam smelten. Pan van het vuur en zoveel bloem erbij doen als de boter opneemt. Pan op een laag pitje om de bloem te laten garen. Dan het water wat is overgebleven beetje voor beetje bij de roux doen en met een garde goed blijven roeren tot een egale roux ontstaat op ragoutdikte.

Dan een balkje champignons (gesneden) en de kip erin. Mosterd erbij en peper en zout om e.e.a op smaak te brengen. Even op het vuur laten staan om de champignons te laten garen en smaken door te laten trekken.

Maak pannenkoeken, warm een blikje asperges op.
Met neme een pannekoek, daarop de ragout, daarop asperges.
Joenezondag 5 februari 2006 @ 10:51
Ik vind het lekkerst : kaas / uien / champignons / spek
Chieluszondag 5 februari 2006 @ 11:53
ga die met brie en honing eens proberen
Martijn_77zondag 5 februari 2006 @ 14:11
quote:
Op zondag 5 februari 2006 11:53 schreef Chielus het volgende:
ga die met brie en honing eens proberen
Klinkt idd erg lekker.

Wat ook lekker is, is een pannekoek met ham en gembersnippers
elvymaandag 6 februari 2006 @ 18:16
nog vergeten te vermelden dat er eigenlijk ook nog walnoten horen op die pannekoek brie en honing!

Van de week ontdekt dat maple-syrup op een pannenkoek ook erg jummie is!
Serendipsmaandag 6 februari 2006 @ 19:36
*paprika, prei en kaas

*banaan, gesmolten pure chocolade, slagroom en geroosterde amandelen
fabericmaandag 6 februari 2006 @ 21:49
kipragout
joshus_catmaandag 6 februari 2006 @ 22:40
Volgens mij passen hartige dingen beter bij tortilla's enzo. Zijn ook pannekoeken, maar die zijn wat minder zoet dan 'onze' pannekoeken.
Serendipsmaandag 6 februari 2006 @ 23:32
quote:
Op maandag 6 februari 2006 22:40 schreef joshus_cat het volgende:
Volgens mij passen hartige dingen beter bij tortilla's enzo. Zijn ook pannekoeken, maar die zijn wat minder zoet dan 'onze' pannekoeken.
Een pannenkoek zonder toevoegingen is toch niet zoet...
Marlot91dinsdag 7 februari 2006 @ 17:40
Kaaspannekoeken zijn lekker, vooral met stroop! En spek natuurlijk ook!
SevenWondersdinsdag 7 februari 2006 @ 20:02
Gewoon met witte basterdsuiker
Intergalactrickdinsdag 7 februari 2006 @ 20:13
Een pannekoek met roerei. Beetje peper en zout erbij, en smullen maar.
DRIZZENwoensdag 8 februari 2006 @ 22:09
Met Sate en Rauwkost...
amornl87zaterdag 11 februari 2006 @ 13:43
appel
mien-moekezaterdag 11 februari 2006 @ 13:49
puur met basterdsuiker.
Arizonazaterdag 11 februari 2006 @ 21:13
quote:
Op dinsdag 7 februari 2006 17:40 schreef Marlot91 het volgende:
Kaaspannekoeken zijn lekker, vooral met stroop! En spek natuurlijk ook!
Mijn avater, wat doe je
Intergalactrickzaterdag 11 februari 2006 @ 21:24
quote:
Op zaterdag 11 februari 2006 21:13 schreef MaLo het volgende:

[..]

Mijn avater, wat doe je
Volgens mij ben je een kloon, ook een gelijkenis in de username.
Arizonazaterdag 11 februari 2006 @ 21:54
quote:
Op zaterdag 11 februari 2006 21:24 schreef Intergalactrick het volgende:

[..]

Volgens mij ben je een kloon, ook een gelijkenis in de username.
Kijk even wie er eerder was dan
mien-moekezondag 12 februari 2006 @ 14:27
quote:
Op zaterdag 11 februari 2006 21:54 schreef MaLo het volgende:

[..]

Kijk even wie er eerder was dan
Klonen komen nooit tegelijk! Zit altijd tijd tussen. (Al is het 1 minuut)
Arizonazondag 12 februari 2006 @ 14:45
Ik ben geen kloon
Er is gewoon iemand die graag mij wil zijn

OT: Pannekoek met bruine basterdsuiker is ook wel te pruimen
Revenge2005woensdag 15 februari 2006 @ 05:08
Pannekoek met bruine suiker is super idd
Verder met Spek/kaas/appel/kaneel/rozijnen/kersen + banaan
Eigenlijk alles wel wat op een pannekoek gaat

Super eten pannekoeken
NIels25woensdag 15 februari 2006 @ 06:20
quote:
[b]
By the way:
Hoe maken jullie het lekkerste beslag? (Voor "normale" pannenkoeken)
- Meergranen meel
- Ei (altijd een meer als de verpakking voorschrijft
- Melk
- Bier
- Kaneel
- Zout

Dit is wel mijn favo beslag! Het bakt heerlijke, ruikt lekker en je kunt er heerlijke dunne pannekoeken van maken!
bercwoensdag 15 februari 2006 @ 13:26
bier
turnpikewoensdag 15 februari 2006 @ 14:32
Ik eet vandaag pannekoeken. Sowieso Appel/Kaneel en Paprika/Salami/Ui

Ik verheug me er nu al op.

Pannekoek Banaan is ook erg lekker, met ijs of slagroom. Kokos en gembersiroop smaakt ook heel behoorlijk.

Hulde aan de pannekoek !
Isabeauwoensdag 15 februari 2006 @ 15:37
Mijn favoriete pannenkoeken:

- met spek + appel en dan na het bakken stroop erop
- met banaan (meebakken dus)
- met na het bakken ijs en fruit op de pannenkoek
navvywoensdag 15 februari 2006 @ 15:40
Vorige week lekkere gehad met:

- aardbeien
- mascarpone
- poedersuiker

Erg goeie combi vond ik.
De-oneven-2woensdag 15 februari 2006 @ 15:42
Ik heb afgelopen weekend ook pannenkoeken gegeten.

De één met schenkstroop.
De ander met schenkstroop.
En de laatste met schenkstroop.
big_alwoensdag 15 februari 2006 @ 15:48
ham, kaas, spek en ananas
PDOAwoensdag 15 februari 2006 @ 15:48
Kaas en gember, met wat stroop!

Het is trouwens 'pannenkoek'.
Blackhousewoensdag 15 februari 2006 @ 15:50
quote:
Op woensdag 1 februari 2006 14:00 schreef Tha_Erik het volgende:
Warme kersen en slagroom .
wel eerst flamberen voor de slagroom
Blackhousewoensdag 15 februari 2006 @ 15:51
quote:
Op woensdag 15 februari 2006 13:26 schreef berc het volgende:
bier
Da's voor tijdens het urenlange bakken
PDOAwoensdag 15 februari 2006 @ 15:59
quote:
Op woensdag 15 februari 2006 15:51 schreef Blackhouse het volgende:

[..]

Da's voor tijdens het urenlange bakken
Forget Norway!

*sorry, moest even op dat ikoon reageren.*
Stansfieldmaandag 27 februari 2006 @ 16:52
Shoarma
Shoarmavlees geserveerd op een bedje van sla, met een pittige zigeunersaus en een zachte knoflooksaus

Napolitaan
Gehakt, kaas, paprika en prei, gebakken in Italiaanse saus, gegarneerd met geraspte kaas
joshus_catmaandag 27 februari 2006 @ 17:14
Is dat in het kader van 'we kunnen alles lekker maken door er shoarma en knoflooksaus overheen te gooien'?
Stansfieldmaandag 27 februari 2006 @ 17:15
quote:
Op maandag 27 februari 2006 17:14 schreef joshus_cat het volgende:
Is dat in het kader van 'we kunnen alles lekker maken door er shoarma en knoflooksaus overheen te gooien'?
Die shoarma neem ik meestal als ik lekker wil scharnsen. Die andere is echt super.
Walrikzondag 5 maart 2006 @ 04:25
recept voor beslag.

meel, een ei per persoon, melk & water, snuf zout.
Mix eerst wat meel/bloem met melk. voeg een paar eieren toe. Ben je met vier man, gebruik dan vier eieren, enz. Goed roeren tot klonten weg zijn. Beetje water toevoegen helpt het beslag verdunnen tot een soepel, schenkbaar beslag. Voeg snuf zout toe.

Koekepan met boter heet laten worden. Pollepel beslag per pannekoek. Succes verzekerd.
Steijnzondag 5 maart 2006 @ 04:35
Kaas en spek, stroop en suiker (niet allemaal tegelijk natuurlijk ).
cloariewoensdag 8 maart 2006 @ 09:35
Pannenkoek met kaas en spek en ketchup
G-stringdonderdag 9 maart 2006 @ 13:30
- met kaas en stroop (kan ook appelstroop zijn)
- met spek en kaas
- met kaas en ham
- met kaas en jam
- met vanille-ijs en warme kersen
- met bruine basterdsuiker
- met brie en honing (smullen!)

Mmmm, vanavond maar pannenkoeken eten denk ik...
Zo-is-datdonderdag 9 maart 2006 @ 13:33
pannenkoeken... allemaal; krijg je van 3 jaar in een pannenkoekenhuis werken....

(nou ok als ik ze thuis maak zijn ze wel heel anders en dan heb ik ze t liefst, heeel zelden, zoet; appel etc...)
kruimel_20donderdag 9 maart 2006 @ 16:24
vooral hartige !
- Spek
- Kaas

maar ook met
- Jam
- ChocoladePasta
- bruine suiker

jah-mieee
Isabeaudonderdag 9 maart 2006 @ 16:37
Zaterdag staan hier pannenkoeken op het menu Ik zal eens wat ideetjes uitproberen
De-oneven-2donderdag 9 maart 2006 @ 16:38
Mag ik bij jou komen eten, Isa?
Isabeaudonderdag 9 maart 2006 @ 16:40
Natuurlijk ben je welkom
De-oneven-2donderdag 9 maart 2006 @ 16:41
Ik houd een gaatje vrij.
Isabeaudonderdag 9 maart 2006 @ 16:41
In je maag of in je agenda?
De-oneven-2donderdag 9 maart 2006 @ 16:42
Beide, Isa. Beide.
Brentmeisterdonderdag 9 maart 2006 @ 16:42
spek, kaas en appel
De-oneven-2donderdag 9 maart 2006 @ 16:44
Ik meen het niet, hoor...Ik kan helemaal niet.
Ik zit allang volgeboekt voor zaterdag.

Maar het is toch fijn te weten dat ik welkom ben.
.